Nu bär det av till Sydafrika!Jag måste säga att jag börjar bli lite pirrig nu. Om mindre än 24 timmar är det tänkt att jag ska vara i Sydafrika. Jag fattar inte det!!! Nu ska jag inte förstöra ett inlägg med att babbla på om det så till de viktiga sakerna då:

Till mamma, pappa, Pontus och Celine: Jag kommer sakna er jättemycket! <3
Till farmor, farfar, morfar och Maggan: Jag kommer sakna er också och jag lovar att jag ska vara försiktig och se till att jag kommer hem hel.
Till alla vänner: Nu blir det kanske lite tjatigt, men jag kommer allt att sakna er också!

Så fort jag får möjlighet till att uppdatera om vad jag gör och att jag fortfarande lever så kommer jag göra det här på bloggen.

Ja, nu måste jag packa och fixa allt annat. Puss och kram! Ha det bra här hemma och riktigt njut av kylan ;)


Imorgon vid den här tiden är Malin och jag i Sydafrika. HJÄLP!?


Packsnack

Jag blir alltid lika förvånad när jag tittar in här efter dagar av 0 uppdatering och det ändå är 15-20 st som tittar in här varje dag. Minst sagt märkligt. Tänk hur det måste vara för alla som klickar sig in här och blir besvikna på min uppdatering varje gång. Jag förstår att det är tufft, men nu är jag här igen ju :P

Jag kan inte fatta att jag åker till Sydafrika imorgon! Jag har nog fattat nu att jag ska åka, på något sätt fattar kroppen att jag bara har en natt kvar i min sköna säng, men det känns ändå som att det är några veckor kvar. Vid den här tiden imorgon sitter jag på ett plan till London, där landar vi 18:20 svensk tid, sen lyfter planet därifrån igen kl 20:25. Då har vi 11 timmar och 35 minuter flygtid tills vi landar i Kapstaden.

Jag har börjat fixa med min packning idag men det har gått sådär. Jag fick ett nytt batteri till min mobil imorse och så skulle jag ladda det men då fungerar inte batteriet av någon anledning! Sånt vill man inte vara med om när man har massa annat och göra så jag kände bara att jag ville slänga all packning och mobilen i väggen och lägga mig ner och sova resten av livet. Efter en dusch och någon timme i sängen framför tv:n så började jag dock lägga fram lite packning på Celines säng. Men att packa innebär alltid ångest, det går liksom inte att undvika. Dessutom har jag aldrig packat inför en nästan 3 månader lång resa så hjärnan min försöker hela tiden räkna ut hur mycket jag behöver av varje sak. Om det är smart att jag tar med 3 klänningar istället för 2, trots att jag vet att jag inte trivs jättebra i klänning. Efter en stund kommer jag på: men vad gör en klänning liksom? För att i nästa sekund: tänk om en klänning visst gör nått. Man vet ju aldrig vad som kan hända med en klänning för mycket.

Jag har även gått flashbacks till skolan. Jag var alltid den som gjorde allt i sista sekund pga att jag på något sätt ibland inte kunde arbeta utan att känna mig stressad. Visst arbetet blev alltid klart men guuud så stressad jag var och dåligt jag mådde. Samma sak nu med packningen. Jag vet att jag kunde ha börjat tidigare, och att jag skulle kunna vara mer effektiv, men jag kan bara inte vara übereffektiv om jag inte känner den där pressen. Så nu har jag känt mig sådär dålig som man gör när man på något sätt känner att man hade kunnat undvika stress och bara kunnat ta det lugnt den här sista kvällen hemma.

Jaja bäst att jag går tillbaka till packningen. Om jag inte uppdaterar mer idag så kommer något inlägg imorgon innan jag åker.


Tro't eller ej men potäter och sill det är just vad små kattungar äter

Ibland förstår jag mig inte på kroppen.

Jag har hostat i typ 2,5 vecka och igår var jag hos doktorn. Han frågade: har du haft ont i halsen? Jag var jättetydlig med att jag inte hade haft det utan bara hade hostat.

Vad tror ni då hände igårkväll? Jo jag fick jätteont i halsen. Och imorse vaknade jag för att jag hade ont i halsen. Under dagen har den varit bra men nu gör den såklart ont.

Vi som ska sjunga singstar imorgon. Känns inte jättesmart att göra det med en dum hals. Vill ju att den ska bli bra nu. Jaja. Nu ska jag gå och äta min middag och göra te. Och som tur är har jag lite Extra Pastilles Golden Menthol så jag ska nog överleva bussresan hem också :)

Lugnet före stormen? Knappast

Jag förstår inte vad det är för fel på folk. Varför är det ingen liten stackare som vill röntga sig? Det är så fasligt lugnt. Sen jag började klockan 12 har det varit 10 personer här och den sista patienten kom för precis en timme sen.

Sista dagen

Det är min sista dag på jobbet idag. Buhu, lite sorgligt faktiskt även om jag ska jobba när jag kommer tillbaka i december.

Helena sa precis hejdå. Hon är verkligen det sötaste som finns. Hon är som en mamma som springer runt här och fixar och har sig ^^ Dessutom tycker jag att hon är jättelik min mamma så det känns nästan som att mamma jobbar här. I alla fall så fick jag någon Aloe Vera gel av henne som är bra om man t.ex. bränner sig i solen. 
Usch jag tänkte på det igår, om att säga hejdå. Imorgon ska jag och Malin ha en liten hejdåmiddag för några kompisar hemma hos mig. Och sen på onsdag kommer jag stå där på Arlanda och krama mamma, pappa och syskonen och säga: Vi ses om elva veckor. Det är ju ganska lång tid det. Och eftersom att jag nästan fick tårar i ögonen nu när Helena sa hejdå så finns ju en risk att det händer nått liknande på onsdag.

När jag går hem härifrån ikväll ska jag städa ur mitt skåp, lägga kläderna i tvätten och packa ner skorna i väskan.

Jenny trött

Jag är inte jättetrött så att jag inte kan hålla ögonen öppna men mitt huvud känns helt slut och jag skulle kunna somna på tangentbordet om jag la mig ner på det nu. Dessutom är mina armar jättetrötta. Vad har jag gjort? Jag ska nog läsa pappret till den där hostmedicinen och se om det står något om att man kan få trötta armar. Eller att man lätt får träningsvärk i armarna. Jag stämplade ju några kuvert för en stund sen.

Hur ska jag orkar gå upp till huset från bussen sen? Det är i sånna här stunder jag önskar att jag hade körkort. Då hade jag kunnat parkera bilden vid busshållplatsen och sen köra de metrarna, som tar 5 min att gå upp, till huset.

Nej nu ska jag... ehm... gå till andra datan. Kanske räkna kassan. Eller ja det måste jag ju göra :P

Tilbacka på jobet

Sådär nu är jag på jobbet igen. Fick faktiskt mycket saker gjorda under mina lediga timmar, nästan allt på min handlarlapp kunde jag stryka över. Köpte även middag så att jag får lite mat senare.

Hos läkaren gick allt bra. Han lyssnade på lungorna och hjärtat och kollade i munnen och kände på halsen. Sen skrev han ut lite hostmedicin eftersom att det var någon långdragen virussak jag troligen hade. Nu har jag tagit min första dos och ska ta den 3-4 ggr/dag. Jag undrar om den har någon biverkning som gör att man blir trött för jag blev helt plötsligt jättetrött för en stund sen :P


Läkartid

Som sagt, idag är jag väldigt väldigt VÄLDIGT upptagen. För en stund sen märkte jag att jag är mer busy än vad jag trodde från början för det är nämligen så att min mamma fixade en läkartid åt mig imorse. Så 13:30 ska jag infinna mig på Ältapraktiken! Yay, jag får använda mitt frikort!

Om en vecka vid den här tiden...

Tänk att om en vecka vid den här tiden har jag och Malin landat i Sydafrika. Vi har varit där i några timmar och ligger säkert i en säng/soffa och vilar efter att ha flugit hela natten.

Igår när jag tittade på tv insåg jag att jag nästa vecka inte kommer titta på dem tv-programmen. Typiskt att True Blood skulle sluta så spännande som det gjorde igår.

Btw så har jag inte riktigt fattat att jag åker om en vecka. Det känns så overkligt. Det här är liksom sånt man drömmer om att göra men som förblir en dröm.

Jag har i alla fall kollat upp vädret nu och den prognosen som klart.se har säger att det ska vara växlande molnighet och 22 grader i Kapstaden på onsdag :) Här i Stockholm ska det bara vara 12 grader och molnigt. Heh he hh heheh.

Today is a rich day

Chefen märkte just att det inte är någon som jobbar kväll här så hon frågade mig om det var okej att jag jobbar mellan 7:45-12 och sen tar en paus och sen jobbar igen mellan 16-20:30. Ja varför inte? Lite rikare kommer jag i alla fall bli, närmare bestämt 177 kr. Om jag nu inte väljer att komma 15:30, jag fick tydligen välja själv, för då blir jag 232 kr rikare idag än vad jag hade räknat med.

Jag har pratat med mamma och hon kommer och hämtar mig 12 och sen åker vi och handlar det som står på min handlarlapp "att köpa inför Sydafrika". Snacka om att utnyttja hela dagen ;) Tur att jag jobbar kväll imorgon så att jag får sova länge imorgon ^^


Tänk om...

Jag är lite rädd för en grej. Tänk om jag måste vara kvar här på jobbet hela natten, hela livet?

Det är nämligen så att mitt mobilbatteri suger, imorse var det fullladdat och för någon timme sen började den gnälla om att den håller på att dö. Jag åker buss på sms-biljett.

Min buss går om 27 minuter och jag tror nog att den ska klara av att leva tills dess, men sen ska jag ju åka till slussen och visa upp min sms-biljett på bussen som går därifrån 20:40. Vad gör man då, om man är fast i slussen. Jag har ju erfarenhet av att be om att få låna telefon i stan (min mobil hade ju ingen täckning i stan i våras!) och det är inte lätt. Ingen jäkla människa ville ju låna ut mobilen till mig, men till slut hittade jag en sån där snubbe i gult som står och vaktar bussarna, och han lånade efter ett tag ut sin telefon.

Det kanske är såhär mitt liv slutar, eller börjar på ett nytt kapitel. Som uteliggare i Stockholms innerstad.

Jag vet inte om jag vill...

Så länge vi båda andas

Visst ja, idag läste jag ju ut den fjärde och sista boken i Twilight-serien: Så länge vi båda andas (originaltitel: Breaking dawn)

Den var absolut bra och riktigt fängslande men den var inte precis som jag trodde att den skulle vara. Det var mycket som kom med i boken som jag inte alls hade en tanke på skulle vara med. Saker som kändes som att de kanske inte riktigt passade in i den här serien. Jag ska inte avslöja för mycket men de första tre böckerna handlar ju nästan rakt igenom om kärleken mellan Edward och Bella... och Jacobs och Bellas förhållande. Den sista boken tyckte jag gled iväg för mycket från det. Men bra var den absolut, hela serien är underbar.
Om någon tvingar mig så kanske

Kan uppdatera er om vad som händer här på jobbet tänkte jag. Det var precis någon här från en avdelning på sjukhuset som röntgade sig och när de kom och hämtade henne pratade de om vilken mat avdelningen serverade idag. Jag längtar tillbaka till den tid då jag låg inne på sjukhus, vilket var 2 veckor i mars 2003. Har faktiskt inget minne av maten men jag skulle gärna ligga inne på sjukhus nu så att jag få mat och slipper sitta här :P

Kan kanske lägga in mig själv på sjukhus?

Nu skulle jag kanske kunna bli inlagd för den här hostan, har ju haft den i över 2 veckor nu. Det är inte samma rethosta längre men om det luktar starkt av någonting, eller svagt också för den delen (typ ciggarettlukt, parfymlukt, lukt av ett rum som inte luktar gott osv osv) så måste jag hosta och då kan jag börja hosta jättemycket och liksom inte få stopp på det. Dock känns det fjantigt att gå till en doktor och kolla upp det eftersom att det är någon simpel hosta och de säkert kommer att säga: det går över med tiden.

Kan inte någon bara tvinga mig att göra något åt det? Pratade precis med pappa och han sa att jag kunde gå till apoteket om jag ahr någon rast och köpa nått mot rethosta. Saken är ju den att jag inte har någon dum rast, men det kanske går att fixa ändå eller så löser jag det imorn istället för då har jag ju massa raster på dan.

Houston we have a problem

Ja jag har verkligen ingenting att göra!! Hjälp mig! Inga bloggar uppdaterar och det händer ingenting på facebook! :'( Då finns det ju ingenting att göra förutom att hitta nya bloggar att läsa igenom hela arkivet på. Så ja den som läser och har en blogg som jag antagligen inte vet om får gärna skriva sin bloggadress i en kommentar. Snälla snälla. För min skull? Det är ju ändå några stycken som tittar in här varje dag och varför inte få mig att titta in hos er. Deal?

Okej nu börjar det låta lite väl desperat.


En. Vecka. Kvar. En vecka kvar!?!

Godmorgon :) Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag läsa. Har nog bara 20 sidor kvar tror jag. Vill läsa ut den fast samtidigt vill jag ju inte att den ska vara slut.

Jaja, kvart över elva går bussen till jobbet.

Jag undrar vad jag gör om en vecka vid den här tiden. Om jag är färdigpackad och kanske fortfarande sover eller precis har gått upp, eller om jag är jättestressad över att jag har massa kvar att göra. Hur som så kommer jag nog vara lite pirrig inför resan och att jag inom 24 timmar kommer befinna mig i Sydafrika. Och jag kommer säkert vara lite stressad över att jag glömt massvis med saker jag ska ha med. Det går väl inte att undvika egentligen. Nej usch nu tänker vi på nått annat!

Ha en bra dag! Njut av solen (för den försvinner väl när som helst.)

Fototävling

Visst ja, jag är med i en fototävling på lillasysters blogg. Kände mig tvungen att delta ;) Allt för min syster helt enkelt. Okej kanske inte stänga in mig själv i ett rum fullt med getingar för att hon ska få vad hon vill, men ja nästan allt.

Jag är bidrag nummer 4. Ja vad är det man säger: RÖSTA PÅ MIG! :D

Better than all the rest

Imorse var jag jätteduktig. Jag gick upp och stängde av väckarklockan och gick inte och somnade om igen. Visserligen la jag mig på sängen och tänkte: Nej jag orkar inte duscha, jag är för trött. Gick till mitt kylskåp och tog det enda ätbara där inne: mörk choklad. Sen orkade jag duscha. Efter det gick jag ner och åt och när jag ätit klart hade jag hela 40 min tills jag skulle gå mot bussen. Så jag gjorde mig iordning och sen la jag mig i sängen och läste lite.

Jag har aldrig hunnit läsa på morgonen, det är helt otroligt!

In love

Jag är kär i Twilight-böckerna. De är ju bara för bra! Den enda anledningen till att jag slutar läsa är för att ögonen åker ihop eller för att Celine kommer och tar boken ifrån mig :(

Jag vill sluta jobba nu så att jag kan åka hem och läsa!!!

Läste just på wikipedia om den sista boken och där stod det ju in i detalj vad den handlar om. Jag ligger på 320 så det är ju typ 200 sidor kvar. Dock vet jag hur den slutar nu, för det kunde jag inte hålla mig ifrån att läsa :P

Jenny och Malin på facebook

Vi pratade lite om vad vi tycker om folk som dissar lördagar och det slutade såhär:

Jenny: mm!!! grr. ett argt grr. ett morr

Malin:hahha. jag som trodde att du raggade på mig *besviken*

Jenny: haha, vi får se i Afrika :P:P håll öronen öppna för lite grr

Malin:
olala!

Jenny: försök dock att skilja på ett jenny-grr och ett lejon-grrrr. för ditt eget bästa

Malin:
lejon: ggrrr!!! malin: åh, det är jenny som grrar, jag kommer!

Jenny: haha o lejonet ba: LÄTTLURAD

Malin:
och sen så våldtar den mig!

Jenny: that's hot... or not

Malin:
mer not tror jag

H Å R

Jag har länge trott att det inte alls spelar någon roll vilket schampo/balsam jag använder. Att alla liksom är precis likadana fast i annorlunda förpackningar från olika märken. Men... Jag har nu märkt att mitt hår blir jättebra av Wella. Nu använder jag en 2 in 1 sak, men mitt hår blir helt galet mjukt och utan att allt bara hänger och drar sig som en magnet mot ansiktet vilket ger 0 volym.

På tal om hår så har jag märkt en annan sak: duschvattnet är helt olika hos mamma och pappa. Om man duschar hos pappa tar håret 100 år på sig att torka och det blir ganska tungt och väldigt glansigt. Men när jag är hos mamma torkar håret på typ 20 min och vattnet gör håret lite mindre glansigt och lättare. Tycker att det är konstigt att det ska vara så olika vatten. De som alltid har så snyggt hår kanske inte alls har några superhårgener utan bara har haft tur med duschavattnet :/LS

Det var Celine som sa tidigare idag att jag MÅSTE uppdatera min blogg. Och ja, jag kan hålla med. Men ibland är det så skönt att dissa datan en hel helg, speciellt nu när det är det enda jag gör om dagarna när jag jobbar, sitter framför datan alltså.

Jag och mina syskon har varit ensamma hemma nu i helgen för mamma fick för sig att sticka iväg till Gotland och titta på när någon gifte sig :P Jag har verkligen utnyttjat det här med FF känner jag (ironi). I lördags gick jag upp ganska sent, gick ner och åt och vad jag gjorde sen vet jag inte. Jo, jag städade hos de små kaninerna. ORDENTLIGT. Sen kammade jag dem och klippte lite klor på. Eftersom att det var så soligt så såg jag hur smutsiga vardagsrumsfönstren var så jag putsade dem. Det är jäkligt svårt att sluta städa när man börjat tycker jag så jag damsöga nedervåningen. Under kvällen var jag ensam och kollade på tv, mina syskon övergav mig. Innan jag somnade läste jag två kapitel i den sista Twilight-boken: Så länge vi båda andas.

Idag har jag fortsatt där jag slutade igår fast jag har suttit ute hela dagen i princip.

Nu har jag kollat bussen jag ska ta imorgon och till min stora förvåning passar den precis in så att jag är på jobbet när jag ska :D Det händer ju aldrig. Godnatt bloggen, hej boken!

R O S A p o s t - i t

Hjälp det är fredag igen. Har faktiskt en del att göra. Satt förut och skulle länka en bild och då ville inte datan samarbeta så jag satt där och försökte göra det flera gånger. När det väl fungerade så kom det patienter så jag fick springa ut hit. Sen när jag var klar med dem gick jag in till den andra datan och satte mig i datastolen och precis då kom det en till patient. Så håller det på.

Ikväll ska jag träffa Sandra och fika. Sen träffas vi inte förrän december, förhoppningsvis. Vi har mycket att ta igen och även mycket att liksom prata om så att vi inte har jättemycket att ta igen sen i december. Hon sviker nästa lördag, dåligt att jag har två vänner som sviker en så bra lördag som den 26e. Fy på Emelie och Sandra :P

Snygg rubrik till snyggt inlägg

Ibland undrar jag verkligen varför jag börjar skriva här när jag inte har någonting att skriva förutom att jag inte alls har någonting att skriva.

Allt ansvar, iom att de flesta i personalen gick på kurs nu vid ett, har gjort att jag fått ont i halsen. Eller ja det kanske inte alls är det som är...

Och det här inlägget började jag skriva 13:46. Duktigt av mig. Jaja, jag har typ insett att jag inte är helt borta trots allt. Det ringde just en kvinna och ville boka om en tid och jag lyckades göra det. Måste ju då säga att jag aldrig har gjort det förut :O

Jag har även länkat typ hundratusen bilder till Södertälje och skrivit i remissen "090917 Bilder är länkade till Södertälje /jygn". Lite enformigt. I börjar skrev jag faktiskt "090917 Jag har länkat bilder till Södertälje /jygn". Ändrade mig alltså lite eftersom att det var så tråkigt att skriva samma sak hela tiden, 15 gånger närmare bestämt.

Nu har jag visst slutat. Historiens snyggaste inlägg. Hejdå BLOGGEN! Nu ska jag hem och sova, äta och dricka honung (det brukar hjälpa när man har ont i halsen konstigt nog).

Ljudet av ditt hjärta

Igår läste jag ut den tredje boken i Twilight-serien: Ljudet av ditt hjärta (originaltitel: Eclipse). Den bästa av de tre böckerna enligt mig :) Nu vill jag att Celine ska läsa ut den så att hon kan lämna tillbaka den till sin kompis och få den fjärde och sista boken. Måste faktiskt hinna läsa den innan jag åker! Så Celine, jag vet att du läser, läs ut boken nu och be Linnéa ta med den sista på lördag. Okej? ;)


Onsdag

(Och bara två veckor kvar)

Idag kommer min arbetsdag se lite annorlunda ut. Chefen har bestämt att alla som jobbar här ska lära sig receptionen så idag ska jag lära Sandra lite :) Men vad jag vet ska även jag få lära mig något nytt idag, nämligen att länka bilder. På fredag är alla på kurs och jag blir ensam här i receptionen och tidsbokningen vilket gör att jag måste veta hur man gör om någon ringer och vill ha röntgenbilder skickade till tillexempel sös.

Och idag ska mamma operera armen. Hoppas att det går bra mamma :) <3

Surprise surprise

Vad händer i mitt liv just nu? HOSTA händer i mitt liv! Det är faktiskt det ända som händer.

Alltså på bussen hem, det var sjukt! Ni vet när man sväljer fel och det sitter nått i luftstrupen och retar, och man måste hosta miljoner gånger innan det försvinner och man blir helt röd i ansiktet? Det hände på bussen nyss (fast utan att jag satte något i halsen)! Helt plötsligt kände jag att jag inte kunde andas så jag började hosta och det slutade aldrig. Mina ögon och min näsa började rinna och jag blev jättevarm. Något retade i halsen men det gick inte att hosta bort. Jag tänkte att om jag sitter och sväljer så försvinner det väl men det gjorde det inte! Helt plötsligt trodde jag att jag skulle spy av all hosta och tänkte gå av bussen och gå hem från Hellasgården (tar 40 min). Var inte kul att sitta där och inte kunna sluta hosta kan jag säga :(

Det där som retar i halsen har inte försvunnit än, det hjälper varken att äta eller dricka. Funderar på om jag hostat sönder halsen, för vad kan det annars va?!

För den som undrar varför nästan varje inlägg handlar om min hals så är det helt enkelt för att det är det enda som händer just nu. I alla fall hos mig :P

Men man kan ju alltid pigga upp med en bild!


När man har tråkigt kan man...

hugga ner träd, det lärde jag mig igår.

Anton - AJ!
Jag - Vadå aj?
Anton - Fick sprit i mitt sår på handen
Jag - Varför har du ett sår på handen för?
Anton - Jag har huggit träd
Jag - Varför då?
Anton - Jag hade tråkigt
Jag - Vadå, är det kul att hugga träd? hehe
Anton - Ja jag kan visa :D

Så tog han fram ett klipp på mobilen och visade mig när han högg ner ett träd. Ja varför inte? Synd bara att det inte finns något träd i närheten för jag har tråkigt :P

Sluta retas!

Jag pratar förståss om min hals. Ja den är bättre men alltså jag låter ju för hemskt. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska boka tid hos vårdcentralen här, om jag bara ska köpa nån hostmedicin på vägen hem eller om jag ska stå ut och vänta tills nästa vecka och se om det är över eller om jag ska boka tid då. Det är ju ändå bara hosta och det går ju över förr eller senare.

Känns som att de i väntrummet stirrar på mig när jag hostar :P Hur kan det låta så hemskt? :S

Tisdag

Godmorgon :) Min hals känns mycket bättre idag. Igår var den nog som värst och jag hostade hela tiden. Och eftersom att jag hostat så mycket i flera dagar så gjorde det ont i bröstet när jag hostade. Men idag har jag varit ganska tyst. När jag väl hostar så låter det iaf kanske mycket och jag tappar rösten ibland, men jag tror att jag håller på att bli bra :)

Idag ska jag till mamma efter jobbet så när jag kommer hem till pappa ska jag packa. Jag kommer inte att vara hos pappa mer förrän i december (:O) så nu måste jag packa allt jag har där som jag kan behöva ha med till Sydafrika. Jag tänkte även att jag skulle lägga in lite musik i min mobil. Satt ju för någon vecka sen och försökte rensa ut all dålig musik som jag blir arg på att jag fortfarande har i mobilen men jag lyckades inte. Att skiljas från musik är inte lätt. Den enda lösningen är väl att jag lägger till ny bra musik så att jag kan bläddra förbi de dåliga låtarna när de spelas i mobilen.

Angående min nya header så älskar jag den bilden, vilket Celine redan har sagt. Jag är inte alls någon hästtjej, brukar istället säga att jag hatar hästar. De är faktiskt stora och farliga! Men den där hästen, och ja jag erkänner: de flesta andra hästar också, är ju rätt söta. Jag skulle gärna ha en egen häst som jag kan rida runt i skogen på :P Bilden tog jag uppe i Dalarna iaf :) Synd bara att den är så stor och tar upp nästan hela dataskärmen :P

Den där hästbilden

Nu sitter Celine här igen och fixar med Jennys design, visst e headerbilden söt? (a)
Jenny älskar den ska ni veta! ;]


Den där svininfluensan...

...eller vilken vanlig influensa som helst. Jag har ju läst och insett att jag är med i en sån där högriskgrupp för att få influensan eftersom att jag har diabetes. För stunden sitter jag och läser om en massa diabetes, på engelska. Tänkte nämligen att jag skulle samla lite information och skriva ut och ge till värdfamiljen i Sydafrika. I alla fall så hittade jag det här:

"Having the flu can be dangerous for anyone. But it is extra risky for people with diabetes or other chronic health problems.

In general, every person with diabetes needs a flu shot each year. Talk with your doctor about having a flu shot. Flu shots do not give 100% protection, but they do make it much harder for you to catch the flu for about 6 months. For extra safety, it's a good idea for the people you live with or spend a lot of time with to get a flu shot, too. You are less likely to get the flu if the people around you don't have it.

The best time to get your flu shot is beginning in September. The shot takes about two weeks to take effect.

If you have a cold or other respiratory illness, wait until you are healthy again before having your flu shot. And don't get a flu shot if you are allergic to eggs."

Jag börjar genast tänka i banorna: Varför är det ingen av de läkare & vaccinationssköterskor jag träffat som tagit upp frågan om influensavaccin? Är det meningen att jag ska vara uppdaterad på allt som händer och informera dem? Borde jag ringa någon och prata om att vaccinera mig?


Kväll

Hej igen :) Grönan gick bra. Insane var jättekul, inte läskig alls. Åkte den 2 gånger. Åkte också Jetline, Extreme, Blå tåget och gick spökhuset. Spökhuset har blivit riktigt dåligt tycker jag. Inte bara för att alla småbarn går runt och skriker bara för att de äntligen har en anledning till att skrika, utan också för att alla spöken är värdelösa. De bara står där ju och ser dumma ut. Går inte ens fram och försöker vara farliga!

Nu MÅSTE jag sova. Och min dator måste också sova så godnatt från oss.

Gröna lund

Yepp idag blir det gröna lund ^^
När vi var där förra gången blev vi lite sura eftersom att Insane och Jetline var stänga nästan hela dagen. När vi väl kom till Insane-kön sa dem: Ni får stå här på egen risk för chansen att ni kommer in är nog inte så stor. Det var ju kul!

Pappa klagade iaf och nu har de skickat hem entrebiljetter och lite fribiljetter så vi ska dit. Jag och Pontus ska åka Insane. Måste ju testa på den, även om den ser lite småläskig ut.

Fasen, nu såg jag en film om Insane och blev faktiskt rädd :/ Men jag ska åka! Man kan ju inte vara feg.


Twilight <3

Jag tror att jag är kär i Twilight-böckerna. Är inne på den 3e boken och böckerna är verkligen bra. Svårt att sluta läsa. När jag läser böcker brukar det gå till såhär: jag tar mig igenom ett kapitel och när jag är klar med det räknar jag ut hur många sidor nästa kapitel är för att sen fundera ut om jag orkar läsa 10 sidor till. Men med Twilight-böckerna går det ju inte riktigt till så. Jag orkar läsa flera långa kapitel i rad utan att bli trött på att läsa. Och när jag väl lagt boken åt sidan för att gå och göra något annat så längtar jag tillbaka till boken ganska snabbt och går tillbaka och läser.

Just nu sitter jag och lyssnar på Twilight-musik, Celine har en sån lista på sin spotify. Musiken är bra den också tycker jag. Egentligen borde jag inte lyssna på musik för risken är ju stor att man sjunger med och det gillar inte min röst just nu. Tycker att den kan ge sig snart. Mamma tyckte att jag skulle gå till läkarn och kolla upp den så att det inte är något. Vill ju att den lägger av innan jag åker bort. Antagligen blir det väl bara till att köpa hostmedicin men för säkerhets skull kan man ju kolla upp det ^^

Middag hos Malin

Kom precis hem från Malin. Har varit där med mamma och pappa och ätit middag. Jättegott var det :) Vi pratade lite Sydafrikagrejer, tex hur ofta vi ska höra av oss hem. Stämde av vissa saker helt enkelt.

Kan inte förstå att det bara är 2,5 vecka kvar! Det är helt sjukt! :D

Vi har bestämt oss för att vi vill bo i en värdfamilj istället för på volontärcentret. Hade en liten omröstning och efter ett tag var det 6 röster mot 0 :P

Inte för att det är något tvivel om att jag är snäll men bevis är alltid bra ;)

Naaaw, nej vet ni vad jag hörde nu. Det sitter en 10 årig pojke med sin pappa i väntrummet och så säger pojken nått till pappan och pappan svarar: nej nu sitter vi ju här för din skull bara för att du klantade med cykeln. Nu blir vi sena ut på sjön. Farfar sitter och väntar...

Tycker så synd om honom, han har ju kommit hit akut och har stora skrubbsår i ansiktet och kanske ett brutet finger. Och så får pappan honom att känna sig dålig.

(Åh nu vet jag vem han låter som! Har ni sett Låt den rätte komma in? Killen som spelar huvudpersonen låter ganska speciellt. Han låter så liten och ynklig och pratar gulligt och annorlunda. Så låter den här pojken!)

Men det var inte det jag skulle berätta, jag skulle berätta hur snäll jag är. Det kom in en dam här som lämnade fram en kallelse till mig och det visade sig att det inte var hit hon skulle utan till Magnetröntgen vid Hötorget. Hon blev förtvivlad för de som körde hit henne hade sagt att det var hit hon skulle när de läste på kallelsen. Jag gick iallafall in till Annica och pratade och frågade om jag kunde ringa till Hötorget och prata med dem. Hennes svar: Om du är snäll kan du ju det.

KLART JAG ÄR SNÄLL! Så jag ringde dit och ordnade upp det hela och damen fick gå hem och vänta på att en ny kallelse skulle ramla ner i brevlådan.

Ursäkta mitt skrikande

Alltså rethosta måste... eller okej det kanske inte är det jobbigaste som finns som jag precis tänkte skriva, men ack ack ack vad jobbigt det är :P

Det låter ju inte som att man behöver hosta någonting när man väl hostar, men hosta måste man göra ofta. Jag skulle kunna sitta och hosta hela tiden egentligen men det är ju inte fint att göra så, tänker mer på vad alla andra skulle tycka om mig om jag satt och hostade stup i ett (mina syskon och mamma säger att man inte kan säga "stup i ett" men här har ni ett exemplariskt exempel på användningsområde). Därför blir det så att jag ibland får hålla in hostan och då antar jag att jag gör någon konstig min.

Och ang rubriken, jo hostan kommer ju ganska ofta som sagt och ibland blir det när jag pratar såklart. Hade ett jädra problem med det igårkväll för då började jag på en mening, och sen kom hostan vilket gjorde att jag hostade ut de sista orden. Då låter det som att jag skriker.

Jag har försökt hålla mig från att prata här på jobbet idag, men ibland är det någon som säger något kul och då skrattar jag ju såklart. Men självklart kommer hostan då och då blir skrattet jättekonstigt.

Jag typ sitter här och svettas för att jag hostar mig varm. När jag kommer hem ska jag ta en huvudvärkstablett. Har inte ont i huvudet, utan det känns bara tungt.

Och herregud vad jag ska tjata om min hosta, eller i allmänhet hur mycket jag klagar här på bloggen när jag är "sjuk". Det är inte för att någon ska tycka synd om mig (eller kanske lite) utan för att jag tycker synd om mig själv. What a nice feeling ^^ HOSTHOSTHOST!

BananchokladmuffinsUgn: 175 grader, ca 20 min (titta till lite då och då)

200 g smör
4 dl strösocker
4 ägg
3 dl vetemjöl
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 banan
(älskar man banan: ta mer!)

Smält smör. Vispa socker och ägg pösigt. Rör ner smöret och sen alla andra ingredienser. Mosa lite mindre än hälften av bananen och rör ner i smeten. Resten skivar du i bitar. När du hällt smeten i formar är det bara att lägga i några skivor av bananen i varje muffin. Skjuts in i ugnen!


Fredag

Yay det är fredag! Godmorgon förresten.

Jag sitter här hemma. Vaknade imorse och kände att jag verkligen inte kan gå till jobbet men jag gick upp ändå. NEJ JAG SKOJAR BARA! Som om det skulle hända :P Nej men jag trodde att jag skulle ta bussen och fick jättebråttom och var klar att gå redan 7. Men då säger pappa att han ska skjutsa mig. Så jag fick lite tid att sitta här.

Är jättetrött och borde ta en huvudvärkstablett. Har lite småont i huvudet.

Nu måste jag i alla fall sticka iväg till jobbet. Hörs sen!

Oh my crushJa vad ska jag säga? Behöver jag säga något? Titta bara!
Och han sjunger ju för bra! Robin Bengtsson (Idol 08)... mitt hjärta smälter.

Matthew Gray Gubler (Criminal minds) är inte längre my number one crush


Inte ens Edward Cullen... nej inte ens han slår RB


Eller vänta...


När man inte kommer på något annat att blogga om...

Kan man alltid blogga om vad man har på sig om dagarna. Inte för att jag har på mig det här på dagarna för på jobbet är det ju vita byxor, snygg marinblå tunika och stundtals en vit väst som gäller (visst fick jag det att låta snyggt? ;) Men detta har jag när det inte är jobb:
Jeansleggins från Vero moda, linne från Vero moda och väst från H&M

(Ett stort ursäkta för den fula spegeln, den är inte min! Men imorgon är det jag som putsar den!)


Hungrig

Igår var jag iskall om mina händer så när jag kände i pannan var jag såklart varm. Idag är mina händer något normala och när jag känner i pannan är den ganska varm. Jag kanske har feber, vad vet jag. Har ju nästan aldrig feber.

Normal är jag iaf inte idag för jag är jättehungrig. Tror att mitt blodsocker är lågt, det är iaf den känslan jag har. Konstigt är det för jag åt en stor portion med fullkornsspagetti och köttfärssås för en timme sedan.

Får väl gå iväg och sno en frukt i fikarummet. "Kommer snart"-skylten åker fram nu.

Ändrade boendeplaner i Sydafrika?

Fick precis ett mail från Emma på volontärresor om att deras samarbetspartner har slutat med värdfamiljer och kommer att erbjuda boende på ett volontärcenter som ligger i Observatory, 7 min från Athlone. Men eftersom att volontärresor tycker att det är en bra möjlighet att upptäcka kulturen genom att bo i värdfamilj så har hon pratat med dem och nu får de som åker själva välja hur de vill göra.

(Ja varför inte krångla till allting med ett till val)

+ Värdfamilj: Att bo i en värdfamilj skulle vara jättekul tycker jag. Som sagt, då får man verkligen se hur en sydafrikansk familj lever. Dessutom skulle värdfamiljen vara bosatt i Athlone, samma stad som barnhemmet, och det skulle säkert vara möjligt att gå mellan hemmet och jobbet. Det är såklart jätteskönt att slippa tänka på transport.
- Värdfamilj: Vi vet inte mycket om vart vi ska bo förutom i en medelklassfamilj. Man kan ju aldrig vara helt hundra på hur det kommer bli; vart man får sova, hur de gör med maten, tv, internet osv.
+ Volontärcenter: Säkert kul att kunna utbyta dagens äventyr med alla andra som är med om samma sak. Det här centret kommer att ha tvättmaskin, internet och TV. Det finns två stora badrum som vi delar med de andra volontärerna. Det känns bra att veta att det är säkert att ha tillgång till internet och så.
- Volontärcenter: Att bo på ett center med andra volontärer skulle säker vara jättekul, men vill man det? Det skulle ju vara ungefär som att bo på ett vandrarhem och när man åker till ett annat land är det ju trevligt om man kan få se och lära så mycket om det landet som möjligt. Får man göra det på ett center med andra volontärer? Kanske ja, men lika bra som i en värdfamilj? Nej. Sen är det också en liten transportsträcka mellan centret och barnhemmet och det är ju lite jobbigt.

Hjälp mig! Hur skulle du ha gjort?

Torsdag

Godmorgon allihop som tittar in här!

Idag är det torsdag vilket inte betyder så mycket. Jag jobbar och när jag kommer hem ska jag vila.

Jag tror att jag är förkyld, men förkylningen har bara satt sig i halsen. Spännande att se hur detta utvecklar sig. INTE!

Ja vad har jag gjort idag (hmm klockan är bara 10, vad kan jag ha hunnit med?):
•Med de första patienterna som kom pratade jag med en konstig röst, för min riktiga röst ville inte komma fram
•Jag har räknat kassan för första gången på över en månad
•Jag har fixat en namnskylltsgrej till Anton. Han blev avundsjuk på min igår
•Jag har nyss pratat engelska. Det är så kul att Helena kommer till mig så fort någon ringer och inte kan prata svenska. Min sjukhusengelska skulle kunna vara bättre om vi säger så :P

gästblogg ;]

haai, Jennys lillayster Celine som gästbloggar nu på storasysters blogg :]
Fick reda på hennes lösenord, mohahahah (a) ne jag behövde det så att jag kunde gå in och ändra bredden på jennys blogg bara för att hon ville ha det större, och eftersom att jag är så hiiiimla underbar så ändrade jag det GRATIS! :p
Nu ska jag bara ändra hennes header så att den e på rätt plats ;]

Justdet, om det här med Jennys resa till sydafrika den 30:e som är i 10-11 veckor är helt sjuk, ska säga att hon är oerhört taskig som lämnar mig här utan henne så länge! MEN jag ska ta över hennes rum medans (och hennes garderob) eftersom att min och jennys pappa ska göra om mitt rum :p (mitt rum har inte ens lister) privatliv *hosthost*

OCH! det var inte meningen att jag skulle skriva så mycket, allt liksom flöt på bara ^^


Och bara för att jag har ändrat bredden så måste jag ju pröva med nån bild så det fick bli en bild från julafton nått år ^^

Hjärnsläpp

Ehm.. Hej? Det var någonting jag tänkte på men... Vänta nu kom jag på det! Men jag säger inte vad det är. Hihihih.

Onsdag

Godmorgon,
Ikväll är det True Blood. Jag ska nog klara av den här dagen bara för att få se på det. Haha nä riktigt så illa är det inte, men jag har fortfarande hosta. Så lite illa är det allt.
 


Mmm!


Give me some food

Jag förstår verkligen inte varför jag ska hosta så mycket. Min kropp verkar inte vilja ha luften jag andas in. Jag får som vanligt för mig det värsta, att mina lungor håller på att kollapsa eller nått.

Helena kom precis och frågade om jag varit i kontakt med någon svininfluensasak men det har jag inte, vad jag vet. Och det här är väl bara vanlig rethosta. För det finns ingenting att hosta ut förutom luft. Eller så håller mina lungor på att kollapsa. Känns i alla fall inte kul att hosta nu i influensatider, för alla tror ju att man sitter och hostar svininfluensa ut i den luft som de ska andas in.

Ska nog gå och äta mat nu och se om hostan försvinner. När man hostar känner man sig verkligen sjuk och det kanske jag är/håller på att bli. Imorse hade jag ont i huvudet och fick ta en värktablett, jag som aldrig har ont i mitt huvud.

Btw, jag har fått för mig att jag har hudcancer i hårbotten bara för att jag igår råkade riva mig när jag skulle sätta håret bakom örat och nu när jag tar där gör det ont och jag tror att jag kom åt en elakartad leverfläck. Och igår kliade det längst upp på huvudet och eftersom att det hemma hos oss, av någon konstig anledning, flyger runt massa bananflugor och ingen vet vart de kommer ifrån så fick jag för mig att de hade gjort bo i min hjärna. Fan vad äckligt! Tänk om det var så. Jag borde inte titta på sånna där äckliga "jag har kryp i min hjärna"-program.

Tisdag

Tjenixen!

Jag börjar inte jobba förrän 12 idag och det är jätteskönt. Har faktiskt varit vaken sen 8, men gick upp strax innan 9. Jag hade nämligen fått för mig att jag skulle baka så jag bakade bananchokladmuffins :)

Nu ska jag förfina mitt ansikte lite för strax innan halv kommer pappa och hämtar mig.


Måndag

God morgon god morgon... hör fåglar sjunga glatt. God morgon god morgon i kööööööööör!

Det är ju inte morgon längre men det tar ju tid att skriva ett inlägg här på jobbet eftersom att jag blir avbruten så ofta. När jag började skriva var det faktiskt morgon :)

Jag försov mig imorse. Borde lära mig att jag stänger av klockan i sömnen om jag sover runt 4-5 timmar. Nu är min andra väckarklocka slut på batteri också så jag hade bara mobilen idag. Klart jag försov mig :P Som tur var skulle jag samåka med pappa idag så jag kom i tid.

Jag känner mig ganska trött idag, kan ju vara för att jag sov för lite. Fast den där yogan har nog bidragit lite :P

För stunden sitter jag och funderar på hur jag ska skriva 7 timmar och 45 minuter på min tidrapport. När jag jobbar 8 och en halv timme skriver jag 8,5. Först tänkte jag 7,45 men det blir ju fel. Skulle varit så mycket enklare om jag började klockan halv 8. Jag är ju ändå framme här då.

Inte cykla genom en kyrkogård när det är mörkt. Kom ihåg det!

Visst ja:

Efteråt, när jag var avslappnad och så tänkte jag att jag skulle cykla hem och ta det riktigt lugnt när jag cyklade för att inte förstöra min lugna kropp. Trampa minimalt. Men tror ni att det gick eller?! Nej! För det hade blivit mörkt ute och skogsvägen som går genom en kyrkogård (som är den enda vägen jag kan cykla), den var ju inte upplyst. Då kan jag säga att det blir fart i benen.

INTE KUL! :P

Dagens yogaäventyr

Dagen har spenderats med att sticka Malin i armen och ta blodsockret på henne. Ja jag skulle lära henne lite om min diabetes :P Sen förträngde vi de hemska stickstunderna med att titta på de sista 4 SATC-avsnitten och hade djupa diskussioner om vem av Mr Big och ryssen Alexandr som är värst.

När det sista avsnittet var klart fick jag superbråttom till gymmet för jag skulle ju på Yoga 2 klockan 19. Så jag bokstavligen rusade in på toaletten och bytte om och lämnade Malin kvar på mitt rum :P

Jag hade tolkat det som att yoga 2 var lugnare än yoga 1 men det var det tydligen inte. Det första som ledaren säger är: Yoga 2 är mer krävande och det brukar krävas att man vet lite om yoga. Passet är 85 minuter istället för 60. Jaha tänkte jag, ska jag ge upp nu eller under passets gång?

Det gick bra dock. Skönt att lyssna på Aoum-musik och slappna av. Eller ja, slappna av. Den enda stunden jag slappnade av var väl de sista minuterna när vi låg och bara "lyssnade på våra kroppar". Annars är det ju massa dumma ställningar som man ska stå i och min kropp är liksom inte byggd för sånt. Jag hatar "hunden". Jag kan typ inte sitta rak i ryggen utan att alla muskler i hela kroppen arbetar för fullt.

To da cityyy

Bussen går snart! Hejdå!


Lördag

Godmorgon :)

Såhär ser min lördag ut:

• Cykla iväg till gymmet och spinna (NU!)

• Träffa Malin i stan

• Möta upp Jennifer och gå på bio

Hårfärg: Brunt

Nu sitter jag hos Emelie och jag ska tydligen färga hennes hår :S Kul att hon litar på mig! :P Jag har aldrig färgat håret på någon förut (a) Men som naturlig brunett bode jag ju kunna färga brunt hår.

Jag säger bara: Herregud

Jag såg på en blogg att han blivit inbjuden till årets Blog Awards och att han skulle skriva in datumet 17 oktober i sin kalender på en gång.

Då tänkte jag: men den galan brukar ju vara på hösten. Det är ju bara januari nu, jättelångt dit ju.

Men då slog det mig: Det är inte januari. Det är september :S Det är ju bara en dryg månad kvar till den där galan.

Vilken värld lever jag i egentligen?

Glamourösa fredag

Hehe, jag har med mig nagellack och nagelbandsolja till jobbet idag. När jag får en paus, eller när vi stänger dörren här i receptionen klockan 16 och jag inte behöver sitta här, ska jag måla på det andra lagret. Målade naglarna och fixade till dem lite igår men jag hann aldrig med andra lacket (jag sitter givetvis på utegården så att jag inte infekterar jobbet med nagellacksdoft).

Ikväll ska jag till Emelie och äta morötter med holidaydip! :D Mums!Jag förfaller

Jag tror att mina lungor är väldigt känsliga. Kanske för att jag hade ont i halsen igår som de är känsliga idag, men de är ganska känsliga när jag är på gymmet också. Sandra vet vad jag menar tror jag :P Så fort jag andas in så måste jag hosta, och det är jobbigt, speciellt när jag ska koncentrera mig på att vara stark ;) Jag har verkligen otur när jag är på gymmet för om jag inte får hostattacker så är den tårna som får sendrag och det händer oftast när jag gör utfall, vilket är det första jag gör, så det håller i sig hela passet. Får trippa runt på en sko och ett par strumpor. Snyggt!

Nu har jag inte varit på gymmet på ungefär 1 månad, men imorgon tänkte jag ta mig dit. Jag har i varje fall bokat in mig på ett spinnpass klockan halv 11. Ett medelpass om jag inte har fel. Hehe, vad kul det kommer bli. På söndag tänkte jag köra yoga 2, som jag tror är en lugnare yoga, någon nyhet på friskis. Känner att jag måste använda mitt gymkort lite nu innan jag åker. Kortet går ut i slutet av november så jag har 2 månader med ett giltigt gymkort när jag är bortrest. Min plånbok gråter lite.

Klicka vidare

Hej alla glada! Jag känner mig otroligt positiv för stunden, fråga mig inte varför :P

Jag kanske ska säga det att Celine, min lillasyster, har kommenterat massa bloggar i mitt namn (inte med flit) så ni som tittar in här för att svara på något jag kommenterat har nog kommit fel. Eller ja ni har kommit fel, för jag kommenterar inte alls ofta :P Gå istället vidare till Cellanbellan. Eller skriv av er här om det är akut ;)

Jag sitter och har ont i halsen. Kan man säga att man är sjuk då? Det är och har alltid varit något fel på mig för jag tycker inte att man är sjuk om man inte är helt utslagen och knappt kan stå upp. Eller kan stå upp men håller på att ramla ihop under tiden. Därför har jag alltid gått till skolan när jag varit "sjuk", och jag stannar kvar på jobbet när jag mår dåligt. Man dör ju inte av det. Jag stör mig kolosalt på sånna som är hemma för att de är förkylda. Visst, jag har varit jätteförkyld, suttit i klassrummet och inte kunnas andas genom näsan på flera dagar, fått ont i huvudet osv men inte går man hem då. Eller vaknar upp på morgonen och tänker: nej jag är täppt i näsan och snorar och känner mig lite sjuk; jag stannar nog hemma. Sånt blir jag galen på! :P Är det bara jag eller? 

Nu har jag trott att jag ska bli förkyld i några dagar för de där två sakerna i halsen svullnade upp lite och det gjorde ont när jag sträckte på halsen eller log galet brett. Nu gör det ont när jag sväljer. Det är jobbigt det här att det aldrig bryter ut, för jag vill att det ska göra det ganska snart om det tänker bli värre. Inte vill jag vara sjuk när jag åker iväg heller.

Och vafan, ursäkta mig, men varför skriver jag det här när jag är positiv. Jag börjar kanske bli "sjuk" trots allt.


Kan ju tillägga att jag vet att det är ganska osmart att inte vara hemma om man är sjuk, man kan ju råka smitta någon (exempelvis med sin läskiga förkylning). Tycker väl inte att det är snällt mot alla friska att jag går till skolan/jobbet när jag är lite sjuk men vad jag menar är att jag tycker det är så mesigt att vara hemma. Inte för att det är tufft att vara sjuk och jobba men ja, folk kan ju överdriva så mycket och tro att de håller på att dö bara för att näsan rinner! Det är töntigt :P Att jag gått till skolan när jag varit sjuk är för att jag är jätterädd att missa något. Ja, det är livsfarligt att missa en lektion helt enkelt. Det tycker min hjärna iaf.

Min bästa vän just nu är en bok

Och jag är imponerad över mig själv. Inte bara för att jag kan läsa en bok på engelska och förstå allting, och läsa snabbt dessutom. När jag satt och åt nyss lyckades jag läsa, äta och lyssna på vad 3 personer satt och pratade om runtomkring. Hängde med i allting. Visst, när det gäller att lyssna så är jag ganska duktig, hör minsta lilla sak för att jag är så uppmärksam. Men att göra det och samtigit läsa en engelsk bok, det är duktigt måste jag säga.(min bok ser ut sådär men heter "a quick guide to customs & etiquette")


Ny mobil

Godmorgon, jag har egentligen ingenting att skriva så jag borde hålla mig borta härifrån.

Jag kan ju berätta att jag är en sån som har tur med mobiler. Eller ja, tur och tur. Det beror ju egentligen på hur man ser det.

De första åren hade jag tur med min mobil för den funkade okej. Visst, msn loggade ut och in hela tiden och batteriet sög, men den dog aldrig.

I våras blev det lite mer problem för mobilen hade bara täckning i nacka vad jag vet, när man kom in mot stan så dog täckningen och det ledde till massa missförstånd.

När jag fick tillbaka den från lagning så fick jag en helt ny mobil.

För 2 veckor sedan lämnade jag in den igen för att batteriet laddade ur ganska snabbt. Igår fick jag reda på att jag ska få en helt ny mobil igen.

Tack 3!

Nu ska jag läsa... och jobba när det behövs :)

Jobb imorgon, nu: True Blood

Jag hade tänkt gå och göra någon slags matlåda till imorgon, jag jobbar nämligen, och sen gå och sova. Men nu så kom jag på att det är True Blood klockan tio och det ska jag såklart se. Så jag går ner och fixar iordning lite mat, gör något att äta till mig nu (känner att jag måste äta något) och gör mig iordning för sängen sen så att jag kan ligga och titta på tv i lugn och ro :)

(imorgon måste jag upp innan 6, det var ett tag sen nu)
Godnatt

Värsta känslan

Idag var jag hos läkaren, och det här inlägget kommer troligen låta väldigt negativt. Men det är ingen fara.

Jag förstår bara inte hur mina värden, som alltid varit jättebra trots alla tonårshormoner, utan att jag behövt anstränga mig särskillt mycket, nu ska vara så höga som de aldrig varit förut. Nu när jag anstränger mig mer än någonsin. Nu när jag tränar och verkligen tänker på vad jag äter osv.

Jag blir så besviken på mig själv. Jag hatar att ha diabetes. Det måste vara så skönt att vara frisk och inte behöva tänka så överdrivet mycket.

När jag gick därifrån och satte mig i bilen började jag gråta. Ja jag är lite mesig. Men nu har jag försökt så många månader utan framgång, och trots det går inte mitt blodsocker ner, vilket gör att jag måste ta mer insulin som gör att jag går upp i vikt.

Ibland funderar jag seriöst på att sluta äta. Bara dricka vatten. Men det kommer inte hända.

New moon

När jag hör din röst

Läste boken igår och nu vill jag verkligen se filmen :D Hoppas att Celine fortfarande vill se den med mig när jag kommer hem i december.

Trailer


MJ

Kom precis hem från farmor och farfar som jag varit hos sen igår :) Sitter här och lyssnar på Michael Jackson. Hans låtar är ju för underbara! Texterna, musiken, videorna. Såg nu att Gina tricot har tröjor med låtmotiv a la MJ. 99 kronor. Någon sådan ska jag allt ha <3


RSS 2.0