Min nyårskväll

Hej allihopa!

Tänkte bara berätta lite om hur min kväll kommer att se ut :) Ska ta bussen in till Nacka om 20 minuter för att komma till Chistines kompis Ulli. De ordnar en nyårsfest. Först blir det trerättersmiddag med några av oss och sen kommer det mer folk.

Dagen till ära har jag lockat topparna på håret och det blev faktiskt riktigt fint. Synd bara att det kommer vara helt rakt när jag är framme hos Ulli :P På benen har jag ett par fina leggins från Vero moda som jag tyvärr inte hann ta kort på när min kamera var hos mig. Men fina är dem iaf :) Sen har jag ett lite längre linne från Gina och över det en, ehm ja hur ska jag förklara färgen, matt mintgrön t-shirt. Över det ska jag ha en tunn jacka från hm, om det blir kyligt inne. Min fina ring har jag självklart på mig och klockan och armbandet också. Jag gillar när det är enkelt. Ingen klänning och sånt larv :P

Hoppas att alla får ett bra slut på 09 och en bra början på år 10. Gott nytt år! :D

En nallebjörnskanin :)

Jag längtar så efter de små ninerna!


OB

Jag är glad just nu. Inte bara för att det spelas ABBA i webbradion och jag alldeles strax ska gå hem.

Hittade en rolig lapp om OB-tillägg i personalrummet och först blev jag såklart helt tokig för jag fattade inte riktigt allt. Nyss gick jag in till Lotta och hon förklarade hur det fungerade. Så jag gick och skulle hänga tillbaka lappen på anslagstavlan. Väl där tänkte jag att jag skulle fylla i min tidsrapport så att jag kunde lämna in den (så att jag får lön redan i januari :D). Då tog jag en närmare titt på den där tidrapporten och ba: VA? Så jag gick tillbaka till Lotta och så stod jag och försökte förklara för mig själv hur det fungerade tills hon sa att jag hade rätt. Det jag kom fram till var att jag får OB A (den bästa OB-formen :D) när jag jobbar på Nyårsdagen så det gör inget alls att jag måste gå upp tidigt och börja jobba 11. Det gör inte ens nått att bussen går 10 och jag är framme här redan 10:20. Men jag ska nog ändå fråga pappa om han kan köra mig...

Och på tisdag när jag jobbar kväll får jag tydligen inte bara kväll OB utan HELG OB :D

Nu måste jag skynda mig härifrån så att jag hinner med min buss som går 15:02.

Man ska ju tänka positivt

I måndags vaccinerade jag mig mot svininfluensan och samtidigt passade jag på att vaccinera mig mot den årliga influensan. Det var GRATIS för mig eftersom att jag har diabetes. Ja ibland ska man ju dra någon nytta utav att man är sjuk.

Kan ju ta upp det som är bra med att ha diabetes:
hmmm...
Ja man behöver inte betala för det årliga influensavaccinet tydligen (är det bara i år kanske?).
Att man, eller iaf jag, mår sämre om jag äter för mycket sött.
Ja, en gång blev jag ju bjuden på det där de gör reklam för på tv: Min stora dag. Ni vet det där för svårt sjuka barn. "Ett barns fantasi fungerar inte sämre för att kroppen gör det".Ja det var väl allt :P

Stackars Cameran, han lät som en borrmaskin

Jaha då hade alla patienter som var bokade för idag kommit då. Det blir nog en väldigt intensiv dag det här.

Och nu tänker säkert alla som går in här ibland att jag har blivit väldigt dålig på att lägga upp bilder, inte för att jag någon gång varit särskillt bra på det, och någon är säkert besviken för att inga Sydafrikabilder kommit upp. Men jag har faktiskt en jättebra förklaring till denna missär: Min kamera är sönder, är nu på lagning och kommer tillbaka om ca 3 veckor.Kom precis på att jag kan döpa min kamera till Cameran (stod kameran i rubriken innan) för då är det där typ världshistoriens bästa rubrik! Kul va? :P Hahah

Det är svårt att göra rätt ibland (men det är ju bra att jag märker att jag gjort något fel iaf)

Det som har varit så läskigt med att komma hem är att det inte känns som att man varit borta länge. Inte allt svårt att vänja sig vid allting. Min säng känns precis likadant, inte skönare eller obekvämare. Inte för att jag vet om jag skulle vilja ha någon skillnad på den för jag tycker om båda mina sängar...

Att vänja sig vid att alla bilar kör på höger sida är dock svårt. I mitt huvud: "Men såhär kan väl inte mamma köra, det är ju på fel sida!"

Sen känns det ju precis som vanligt att sitta här på jobbet. Förutom att jag idag verkar vara efter. För det första tog jag inte betalt av den första som kom imorse så när han satt sig i soffan frågade han om jag tagit betalt. Jag ba: Ehmmm :S och då hjälpte han mig att komma fram till svaret: Jag har fortfarande pengarna i handen.

Nyss så råkade jag skriva in att en pat var född 0819 (månaddag) när det egentligen skulle vara 0918. Virrigt värre för det var nämligen någon som var född samma år som 0819 men med månad och dag som jag skrev in. De fyra sista siffrorna var ju också samma så jag tänkte att personen hade bytt namn eller något. Ni måste ju hålla med om att det är svårt att se skillnad på 0819 och 0918. Speciellt när det står blandat med en massa andra siffror. Hehe.

Den här patienten verkade även vara lite småvirrig själv så tänk om den skulle råka skriva sitt personnummer likadant som jag först gjorde, då skulle det ju bli helt FEL.

Livet är dödligt

Det kom en uljpatient från en avd för en stund sen och nu kom Helena tillbaka och sa: Det blev ingenting med den där patienten... Varför då? frågade jag. Helena: Hon höll på att dö helt enkelt.

Nu ska jag jobba vidare... dvs sitta här och tycka att det är tråkigt att det bara är jag som är inloggad på fb.


Lugg

Var tvungen att göra någonting med mitt hårIs it true?

Har fått en ny kompis idag och hon heter Maria. Jag hjälpte henne att hitta ut från Nacka sjukhus... sen sa hon att hon var ett Jehovas vittne och vi tog samma buss till slussen. Helt seriöst så var hon inte så läskig som jag väntat mig när hon sa: hon som jag besökte på sjukhuset var med i samma JV-församling som mig när ...jag bodde här i Nacka. När vi gått av bussen bad hon om mitt nummer. Och hon fick det.

Tur att det inte var en man för då kanske jag hade fallit för hela det där "vi firar inte jul för det är inte kristet" och gift mig med honom = själv blivit ett vittne och tvingats sluta fira jul.

Nu börjar jag få lite ångest över att jag fortfarande är uppe, har varit uppe så länge de senaste nätterna. Men först ska jag bjuda på en liten överraskning ;)

Tv-tips

Det kommer säkert sluta med att jag:

a) är för trött och somnar istället
b) pappa har lagat en sen middag och jag missar det även fast det börjar 22:25 (om både a och b stämmer får jag ingen middag :/)

eller de mer troliga...

c) helt och hållet glömmer bort att det var något jag skulle se alt. känner på mig att det är något jag ska se men vet inte vad.
d) hittar på något annat (och sen ångrar jag mig jättemycket för att jag inte tittade)

Men jag skulle gärna se Silent Library klockan 22:25 på 5an. Speciellt det här avsnittet för en av grenarna är att killarna ska få testa på hårborttagning med epilator. Jag säger bara: AJ!

Jag sitter på jobbet

Herregud vad jag var nervös idag innan jag skulle hit. Det var värre eller lika illa som när jag var här första gången våren 2008 och frågade om jag kunde få jobba här. Kommer ihåg hur jag gick fram till receptionen och sa till Cattis att jag var här för att träffa chefen Birgitta. Sen fick jag gå bort till det lilla väntrummet och efter några minuter kom hon. Jag hade ju pratat med henne i telefon några gånger innan och hade såklart målat upp en bild av en elak finsk dam... Men det var hon ju inte.

Anledningarna till att jag var nervös nu var för det första för att jag inte trodde att jag skulle komma ihåg någonting. Men konstigt nog kommer jag till och med ihåg kombikakoden till närakuten. En kod på 11 siffror. 

Sen var det ju även så att jag drömde mardrömmar i Sydafrika om att jag skulle komma tillbaka hit och allt skulle vara ombyggt. Men ännu värre att alla skulle säga: Men vad blek du är! Borde inte du vara brun som har varit borta i två och en halv månad?

Men allt var så bra så. Ingenting har de byggt om på röntgen, de har bara julpyntat lite så att det ser mysigt ut. Där det fula tidningsstället brukar stå står nu en julgran med ljus, kulor, glitter och allt som hör en gran till. Och Helena sa: Vad brun du är. Sant eller falskt, spelar ingen roll. Det var bara de orden jag behövde höra. Nu klarar jag av allt! :P

Jag har missat så mycket

♥Att det byggt ett jättestort HM på Drottninggatan.

♥Att min buss inte går från samma ställe i slussen som den gjorde för 3 månader sen!

♥Circus Möller och den där Shan Banan.

♥Idol 09.

♥Att Blondinbella blivit blond.

♥Att det finns något som heter Robinson Karibien.

♥Att Anna Anka ska skilja sig... och allt annat viktigt som hänt Hollywoodfruarna.

♥I allmänhet massa tv och musik.

Fin kanin


Mitt nya lösenord till msn

Det är nog många på min msnlista som tänker: Fasen vad Jenny sitter vid datan mycket nu för tiden, hon är ju inloggad hela tiden. Hur gick det ihop när hon var i Sydafrika... för där gjorde hon väl vättigare saker än att sitta vid datan hela dagarna?

Och jag kan svara: Ja.

Det är någon dum dator i SA som gör att min msn är inloggad hela tiden. Men... Igår så ändrade jag mitt lösenord i hopp om att det skulle göra att den mystiska datan inte kunde logga in på min msn mer. Jag vet ju inte om det fungerade eftersom att jag är jag (?). Det där med nya lösenord är iallafall väldigt svårt. Tomas sa typ: Ta inte sydafrika.

Jag satt jättelänge och försökte komma på ett bra lösenord men det var inte så lätt kan jag säga. Till slut kom jag fram till att mitt nya lösenord skulle vara: sydafrika09. Och så fick det bli.

Hur kommer det sig då att jag låter hela svenska folket (eller alla, som inte är så många, som läser min blogg) få veta mitt nya lösenord och på så vis få tillgång till alla mina top secret mail...?

Jo... När jag kom hem för en stund sen (jag har varit i stan och mellandagsreashoppat luft... vad bra att jag fick med det i det här inlägget) så skulle jag logga in på msn men tror ni inte att mitt nya lösenord hade gått och lagt sig.

Så jag ändrade om lösenordet till det ännu vackrare: sydafrika09 (originellt va? :)). Men nej, min msn verkar inte tycka om SA så nu har jag fått tänka till ytterligare och kommit på ett väldigt bra lösenord.

Och jag lovar, det är inte sydafrika09...inte ens värt att försöka.


Det kan inte hjälpas... är man 14 så är man 14

Celine, min lillasyster, är väldigt söt. Igår öppnade hon en julklapp som innehöll ett fint ljus. Vi brukar få sådana ljus nästan varje jul och Celine sa:

- Åh ett sånt här ljus... men en lång stake.

Det tog några sekunder innan alla förstod att det inte heter stake utan veke... och sen efter ytterligare några sekunder insåg vi att det Celine sa var ganska snuskigt. Då sa mamma, som var lite snabbare än oss andra:

- Jag började undra om det bara är jag som har snuskig fantasi.

Nästa jul önskar jag mig: Cola light

Igår var det julafton så ett lite sent God Jul från mig.

Det var första julaftonen som Pontus, min lillebror, tål mandel så vi hade en liten tävling när vi skulle äta gröt. På pappas sida av släkten har vi tydligen haft en sån tävling jättelänge men sen när P blev allergisk så kunde vi ju inte lägga någon mandel i gröten. Men igår var vi igång igen. Och ja... det var väl kul. Det blev ju lite mer tävling i att äta och det var första gången på länge vi åt upp all gröt. Jag bidrog inte till mycket av uppätandet och mina ods för att vinna tävlingen var inte så stor eftersom att jag ogillar (hatar) risgrynsröt och därför tog väldigt lite.

Tävlingen går ut på att alla lägger 5 kr (pappa: på 70-talet var det 5 kr så nu borde det egentligen vara 100) och den som får mandeln får alla pengar. Viktigt: Man får inte säga att man har mandeln förrän alla har ätit upp så gör inte som mig och kolla igenom den lilla gröt ni tagit och säga något i stil med: Nej jag fick inte mandeln. Det är ju orättvist eftersom att jag inte tycker om det. Hade jag tyckt om det hade jag ju kunnat ta mer.

Jag tycker att julen är riktigt bra så jag undrar verkligen hur det är för sånna som gillar både gröt och julmust (som jag hatar mer än gröten). Skinka har jag lärt mig att äta för ja... man måste ju äta någonting när alla andra äter gröt till middag. Det behöver inte vara mycket, man kan ju skölja ner skinkan med hårt bröd.


Ny design

Jag ska göra om min bloggdesign har jag bestämt... eller ja Celine ska men vi är typ samma sak. Same shit different names. Håller du inte med lillesyster? (a) Nä men jag gjorde ju om designen innan jag åkte till SA för jag var så sjukligt trött på den gamla... och så klagade någon på att jag hade haft samma för länge. Jag blev inte nöjd med designen då men jag hann liksom inte göra om den innan jag åkte.

Men nu är det lov och Celine owe me one.

Hur den ska se ut vet jag inte. Det är i sånna här lägen jag vill ha en personlig assistent, som vet saker inte jag vet. Eller ja, har ork att ta reda på saker som jag behöver ha reda på men inte orkar ta reda på. Så, om du läser det här... Give me a sign!

Långt men, jag lovar, läsvärt inlägg

Idag vaknade jag och orkade verkligen inte gå upp. Sen när jag väl gick upp så fick jag ont i huvudet ibland. Ingen snäll huvudvärk som håller på en hel dag och inte stör så mycket och som man kan få att försvinna med en alvedon... nej en huvudvärk som kom kanske varannan minut och som gjorde jätteont. Det bara högg till i några sekunder och sen var allt nästan som vanligt igen. Fick för mig att jag har en hjärntumör (PEPPAR PEPPAR PEPPAR PEPPAR)

Automatiskt tänkte jag: om jag nu är sjuk är det ju iallafall bra för om man ligger sjuk går det inte åt mycket pengar.

Och ingen ska klaga på att jag är snål, beröm mig för att jag tänker positivt istället. Okej?

Sen runt 13-14 har jag inte haft ont i huvudet (peppar en gång till). Jag har gått runt med farmor i Forum och valt ut vad jag vill ha i julklapp. Kläder <3 Vi åt libanesisk middag och sen köpte farmor en julgrupp och så åkte vi ut till finfina Saltsjöbaden (uttala det sådär som rika människor gör. Det gör alla saltsjöbadsmänniskor som kommer till mig på jobbet så jag tål inget annat nu) för att ge julgruppen till morfar och Maggan som blev väldigt överraskade och överlyckliga nar jag hoppade fram bakom farmor.

Vad har mer hänt idag: Jag har ringt jobbet och bestämt lite jobbtider. Men bara till nästa vecka än så länge... ja nästa vecka insåg jag när jag tittade närmare i min kalender. Det är ju snart (ångest). Men ska man bli rik.... Och rik blir jag för jag jobbar kväll på Nyårsdagen och det måste ju finnas lite Ob på en sån kväll utöver att jobba kväll OB.

Snäll som vanligt

Eftersom att folk, som heter Tomas, hotar med att sluta lasa min blogg (och det skulle ju vara katastrof) om jag inte anvander ÅÄÖ sa ska jag gora det fran och med NU!

Idag har jag varit med Pontus och Celine och tittat på New Moon och sen åkte vi till mammas kompis Jan-Erik och hälsade på honom och hans dotters hundar. Ninja var lika söt som vanligt och den lilla valpen Lemon såg ut som ett litet gossedjur :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att rensa bilder på datan för det var längesen jag rensade bilder på en data.... så jag gör väl det då. Känns så konstigt att inte ha mycket att göra :/

Hos Malin

Sitter hos Malin som fyller ar idag :) Men det ar inte bara en fodelsedaggrej utan en valkommen hem Malin och Jenny grej :D

Har forresten kommit pa typ varfor det kanns sa konstigt att vara hemma. Det kanns som att jag bara ar hemma for att hamta nagot jag behover och sen ska aka tillbaka till SA nar som helst. Kom pa det nar jag gick i den langa trappen upp till Malins hus. Den var full med sno sa jag kom pa att det inte kanns konstigt bara for att det ar massa massa MASSA sno overallt.

Oj nu maste jag ga. Pappa ska hamta mig for jag tror inte jag klarar att aka buss med min huvudvark. Har haft ont anda sen vi lamnade SA och det gar inte over.

Vad jag har saknat

Nu ska jag ata oxfile och tzatsiki :D Senare ikvall blir det ostbollar.

Samtidigt som ostbollarsenare ska jag nog kolla pa den bastaste julkalendern ;)

Hemma

Jag kan skriva ÅÄÖ nu vilket alltsa betyder att jag ar hemma!

Att jag inte ligger dackad i sangen forundrar mig... attans jag kan ju anvanda ö. Förundrar mig heter det ju! Har inte sovit mycket, 40 min pa nattflyget mellan Joburg-London och sen pa den 2 timmar langa resan mot Sthlm halvsov jag i en timma. Vet inte om man far kalla det sova om man vaknar var 5e min. Blunda heter det nog... och det gar inget bra att anvanda ÅÄÖ. HA, INTE ENS LYCKAS JAG SKRIVA ANVÄNDA. OBS det har ar inget skamt!

Istallet for att vara trott och sova sitter jag och lyssnar pa musik och sjunger med... long time no seee!

Malin informerade mig om att en av de forsta sakerna jag sa nar vi landat har pa Arlanda var att jag fragade en arlandapersonal om man skulle visa passen dar hon satt och hon sa ja... sa jag borjar leta efter passet och sa: Låt me see!

Jag blev jattechokad pa donken nar en kille kom fram med min Mcfeast och pratade svenska. Ska han verkligen gora sa tankte jag...

Jag ar forvirrad! Jag fattar inte att jag ar hemma. Kan inte nagon nypa mig sa att jag forstar att det inte bara ar en drom. Bra eller dalig drom vet jag inte. En konstig drom. Laskig. Fel pa nagot satt, samtidigt som det kanns skont att vara har.

Flygplan imorgon!

Jag diggar Malins FB-status: Det som hander bakom ett talt mitt i natten raknas inte!

Nog om det...

Vi arrivade i Port Elizabeth igarkvall. De sista dagarna har kants som en lang vantan pa att resan ska ta ett slut. Och imorgon gor den det :( Det ar alltid jobbigt att lamna stallen nar man inte vet nar/om man kommer tillbaka. Dessutom har jag bott i SA i 11 veckor sa det kanns varre att lamna det har an att lamna en vecka pa cypern.

Ikvall blir det middag pa Nandos och sen far vi se :) Imorgon gar flyget harifran Pe kl 13:25. Flyger Pe-Joburg, Joburg-London och London-Sthlm... och dar vantar min familj som jag kommer bli sa glad over att se :) Om jag mot formodan inte ser glad ut ar det for att jag ar sa trott efter den langa flygresan att jag inte kan rora ansiktsmusklerna.

Nu blir det ingen mer dator i Sydafrika sa... VI SES I SVERIGE!

Puss!

:)

Bor iof i ett safaritent, ett lyxigt sadant. Det ni! :) Och den som undrar om vykort... DE SKA KOMMA, forstar inte vart de haller hus :P

Snart hemma

Sitter i PSJ nu. Finns en sot liten kattunge har som jag vill ta hem. Sandra har faktiskt pratat med den pa FB. Ja kissemissen gick pa tangentbordet och rakade kliva pa enter ;)

Sen i torsdags har det varit party med stora bokstaver. Stallet vi var pa i coffee bay var jattebra, och sallskapet likasa. Traffade ju en kille i Chintsa som hette Mark (gissa om vi blev chockade nar han sa att han var 30. Ser ju mini ut!) och han och en tjej som heter Sarah foljde efter oss. Sen traffade vi ju folk dar ocksa :) Far beratta mer med bilder och sa nar jag kommer hem. Det ar mindre an en vecka kvar.

Idag akte vi fran Coffee bay till Port st Johns. For den som vill veta glomde vi inte passen pa BP men vi holl pa att glomma mobilerna. Akte faktiskt i bilen darifran i 2 min innan jag halvskrek till Malin: Vi glomde mobilerna!

Utover att nastan tappa bort vara SA mobiler sa kopte vi idag en bussbiljett fran Mthatha till Port Elizabeth, sa pa tisdag aker vi till PE dar vi flyger ifran pa torsdag. Pa fredag ar jag hemma gott folk! Vem langtar? ;)

For den som vill veta vad vi gjort de senaste dagarna: Hike till Hole in the wall, party, surfing och massa god mat!
Imorgon ska vi forhoppningsvis rida :)

Om vi inte hors innan jag ar hemma, ja da hors vi helt enkelt inte forran pa fredag (om jag inte ar for trott for att skriva da eller helt enkelt missar nagot av alla plan vi ska med). Puss <3

...

Skrev varsta langa fina inlagget om att det bla ar myror i min sang och odlor pa vaggarna som forhoppningsvis ska ata upp dem. Men sa ville inte datan vara van med mig langre sa den ba: Hejda!

Inlagget handlade aven om att jag ar hungrig och att vi ska ata hamburgare... och att jag alskar POMMES. Nu ska vi ga till maten.

Dag 2 i Cintsa

Idag pa formiddagen var det jattefint vader, och varmt som tusan. Jag, Malin och tva andra tjejer akte pa en biketur. Akte till en Xhosa-by och sen blev det raka vagen tillbaka till Buccaneers dar vi bor. Allt som allt 3 timmar. Att vara i den dar byn var kul, vi ar ju typ mitt ute pa landet nu... Vilket ocksa betyder att vagarna som inte ar huvudvagar ar grusvagar med stenar som sticker upp lite har och var. Konstigt nog lyckades jag halla mig pa cykeln, aven i nerforsbacken som fick mig att forsta hur Lotta pa Brakmakargatan kanner sig nar hon lanar tant Bergs cykel och sen ramlar in i en buske. Bakbromsen sitter ju pa hoger styrhandtag och det var bara den bromsen jag ville anvanda (jag ar radd for frambromsen). Dumt nog var det ingen bra bakbroms sa jag fick halla den sa hart jag kunde for att den ens skulle gora minsta antydan till stopp. Nu har jag ont i min handflata och aven ett brannmarke pa tummen.

Annars ar allt bra. Forumtom att det pa en timme gick fran att vara varmt och sol till osregn och aska.

Pussss


Malin har ocksa en svart man

Tankte bara beratta vart vi stannat nagonstans... (om jag inte skriver ner det sa kommer jag glomma). Det ar bara att kolla upp vart jag bott nu :)

Mellan Kapstaden och Port Elizabeth: Stellenbosch (Stumble Inn), Swellendam (Adventure Lodge), Wilderness (Beach house), Plettenberg Bay (Albergo BP), Storms river (Dijembe) och Port Elizabeth (Lungile).

Mellan Port Elizabeth och Port St Johns: Cintsa (Buccaneers BP). Ja och det ar sa langt vi kommit. Pa torsdag ska vi till Coffee Bay som vi hort ska vara jattejattebra! Dar ska vi stanna atminstonde 2 natter. Sen ska vi till Port St Johns och kanske Umtata. Den 15 aker vi tillbaka till Port Elizabeth for att sova dar 2 natter tills vi flyger hem den 17.

Nu ska jag ga harifran. Malin sitter brevid och ser sa uttrakad ut :( Hehe. Ikvall ska vi ata har, det ar nagon Indisk Nite.

Bongo halsar och Malins Jelly halsar ;)

I Cintsa

Hej allihopa, vet inte vad jag ska saga. Tiden i SA narmar sig sitt slut och me dont like it! Visst jag saknar alla dar hemma. Och tank att bara lagga sig i sangen och titta pa tv. Det var langesen jag gjorde det. Men... Nar jag aker harifran vet jag inte nar jag kommer tillbaka, om jag kommer tillbaka.

Lite om vart jag ar nu da... Kom till Chintsa imorse. Det ar ett jattefint stalle, som ligger helt off, forbi Port Elizabeth. Tanken var ju att vi bara skulle aka till PE men vi har ju sa mycket tid sa vi passar pa att se lite mer. Efter PE sa blir det mer landet, en annan sida av Sydafrika och det ar kul att se det ocksa :)

Wilderness

Passen ar tillbaka men jag kanske inte behover passet for jag har traffat Bongo. Min lilla Bongo :D

Update fran Swellendam

Orkar inte skriva mycket. Det ar dalig luft i det har rummet...

Jag lever. Akte fran Stellenbosch imorse, har varit dar sen i mandags. Ar i Swellendam nu, fint stalle men tror inte att det ar sa mycket att gora. Imorgon drar vi vidare sa bara en natt har. Vet inte vart vi ska, det beror pa vadret men det verkar som att det ska vara molnigt nagra dagar sa vi far se.

Kommer hem igen 18 dec (maste bara fa tillbaka passen som vi glomde i Stellenbosh safetybox. Men det tror jag ordnar sig, ska bara ringa vandrarhemmet Stumble In och se till att BazBus fixar det :P)

Saknar hemma <3

RSS 2.0