Diss och hiss

Dagens diss: En diss utdelas till någon som utmärkt sig på sådant sätt att andra fattat misstycke mot dennes agerande. Och de nominerade äääääär:

Hehe nej jag skoja bara, men dagens diss går till: Folk som skriver viktiga saker otydligt. Vi har väl alla suttit i skolan och stirrat på tavlan och inte riktigt sett vad läraren har skrivit? Mmmm, igenkänningsfaktorn är hög. Saker som skrivs på tavlan är oftast viktiga så att det ska stå så att man inte fattar någonting känns sådär lagom jobbigt. Det är inte bara lärare som får denna diss utan den går ju till alla som skiver viktiga saker otydligt. Tänker främst på läkare som ju har ett stort ansvar, och så skickar de remisser med någon anteckning på som inte går att tyda. Nej det blir en klar diss.

Dagens hiss går till: Människor som visar tacksamhet. Det är ju roligt att vara snäll men ännu bättre känns det ju om den man är snäll mot åtminstonde säger tack. I måndags var det en gammal dam här på jobbet som ville ha hjälp. Hennes remiss hade inte kommit och då kan jag inte göra så mycket eftersom att jag inte kommer in i en "patientjournal" utan remissen inskriven. Remissen skulle ta ett par dagar och patienten stod skriven på fel adress för hon hade flyttat och bara hennes son bodde kvar där. Hon ville att jag skulle se till att kallelsen kom rätt men eftersom att remissen inte var här sa jag att jag inte kunde göra så mycket, förutom att skriva en lapp men lappar, ja de kan ju försvinna hur nogrann man än är, så jag tyckte att hon skulle ringa om några dagar för att kolla hur det gick. För säkerhets skull. Då blev hon väldigt arg och lät jätteelak, men jag tror mest att hon var arg på datorer och Stockholm. Jag sa att man ju som patient har ett visst ansvar över att man får det man vill ha gjort gjort (för det tycker iallafall jag att man har, märker man att något inte händer får man ju ligga i och det gäller ju inte bara inom vården). Då blev hon ännu argare och frågade: Hur dum är du egentligen? Inte vet jag sa jag, men det får du ju bedömma själv. Alla andra verkade jätteupprörda över hur elak hon lät för hon röt lite åt några sköterskor också. Till och med chefen kom fram sen och frågade hur det gick med hon son lät så elak.

Det slutade iallafall med att jag skrev den där lappen, och då blev hon jätteglad och jag fick till och med en kram innan hon gick. Idag såg jag att remissen hade kommit och ringde upp henne. Då lät hon verkligen jättetacksam.

Egentligen tror jag inte att det var mig hon var arg på så jag tog inte åt mig alls. Ibland är det ju jättesvårt men man får ta det med en nypa salt. Hon hade ju trots allt sina bra sidor också. Alla andra här på jobbet var ju jätteupprörda, men vad vinner dem på det förutom att det är jobbigt för dem? (Och kanske alla runomkring som måste höra dem klaga..)


Ruuuuumpaaaaaa

Sean Banan, du och dina rumpor, släng er i väggen!

Mitt ultimata mål när jag tränar är att få träningsvärk i rumpan dagen efter men det händer aldrig. Fick en pilatesövning som skulle vara grym men den har jag kört 3 gånger och inte har den gjort mig illa inte. Men ser ni, igår tränade jag och då kändes det som att jag gjorde den där övningen rätt, för jag blev trött i baksida lår och rumpan istället för i vaderna som jag brukar bli när jag kör den. Och idag - TRÄNINGSVÄRK!

Btw, kommer jag snart få biffiga axlar för där får jag alltid träningvärk när jag tränar ;P
Här går jag och tror att det är sommar

Det kom en patient förut som ville röntga sig men när jag slog på hennes personnummer såg jag att hon redan hade fått en tid om någon vecka (eftersom att man kan röntga sig på drop-in här så går det att göra den nu iallafall) så jag sa: Nu har ju du en tid i augusti... ehm oj jag skoja bara, hehe. Jag menar ju februari.

Haha gubben i väntrummet började skratta. Herregud. Om det ändå var augusti.

Mums för sommaren:


Myslördag

Hellihallå, det här blir en riktig mysdag. La mig precis i sängen och ska titta på Sällskapsresan :)

Diabetes och träning

Igår var jag och tränade. Tränar inte enbart för att bränna fett, bygga muskler, öka kondition osv utan också för att jag har diabetes och har märkt att mitt blodsocker håller sig på en mycket bättre nivå om jag tränar. Det är ju så det ska vara så det känns bra!

När jag började gymma 2008 så tror jag att det var under en period när mina blodsockervärden var dåliga (eller ja dåligare än vanligt, men det kanske fortfarande var bra) och jag tänkte att träningen skulle göra att värdena gick tillbaka till det normala.

Jag hann ju träna i nästan ett år innan jag åkte till Sydafrika men träningen gjorde inte vad den skulle. Jag blev galen, för mina värden var oförändrade eller sämre än innan jag började träna och det var bara fel. Fick låna en blodsockermätare som man hade på sig dygnet runt men den visade inte vad jag gjorde för fel, om jag kunde ändra på något. Antar att det var min kropp det var fel på då för nu märker jag direkt på mitt blodsocker om jag har tränat eller inte :)

Måste ändå säga att jag nog aldrig har haft det så svårt med min diabetes för jag har alltid kunnat äta "normalt" och mina värden har ändå legat bra. Självklart har det varit massa jobb också, man har ju fått lära känna sin kropp på ett helt annat sätt. Jag var ändå rätt liten, 12 år, när jag fick diabetes och ända från början tog jag mina sprutor och stack mig i fingrarna/armarna själv. I början, om jag skulle äta godis tex, så åt jag endast ett par bitar, men jag har märkt att det inte behöver vara så strikt.

Jag brukar alltid säga till folk som frågar, att diabetes inte är en svår sjukdom, iallafall inte för mig. Men tänk vad skönt det skulle vara att vakna på morgonen och bara gå upp och äta frukost, utan att behöva sticka sig i fingret, tänka ut hur många enheter insulin man ska ta, byta nål på sprutan och sen sticka sig i magen, först. Utan insulin skulle jag dö, jag läste det någonstans och började nästan gråta för det kändes så hårt.

Till alla er som bara kan gå upp och äta frukost: ÄT MASSA FRUKOST! För mig också. Haha.

Fredagen som ändrade allt

Godmorgon. Klockan är väl lite mycket för att säga det men det känns bra :) Vaknade imorse av att jag trodde att jag hade försovit mig för igårkväll gick upp i mitt rum och råkade somna. Mobilen låg kvar där nere så jag trodde att jag missat halva dan när jag vaknade, men klockan var bara 6 :D

Bäddade rent min säng igår och det är så fantastiskt underbart! Hatar sängar med orena sängkläder, mår riktigt dåligt av det.

NYA REGLER gällande min säng (riktar sig mest till Celine som jag tror oftast skulle kunna bryta mot dem).

•Man får inte ligga i sängen med kläder som varit på offentliga platser och är det oundvikligt, ligg ovanpå täcket.

•Man får unte äta i sängen. Är man proffs på att inte smula så kan man få äta OVANPÅ TÄCKET SÅ ATT DET INTE HAMNAR PÅ LAKANET.

•I alla sänglägen gäller det att man helst tar fram en REN filt och lägger ovanpå sängen.

PS: Fjärkontrollen ska efter att man varit i mitt rum, ligga på bordet brevid och inte vara borta (det händer ofta att mina fjärkontroller är spårlöst försvunna och då letar och letar jag utan att hitta dem och blir galen vilket inte är bra för någon part).

UPDATE: Sorry Zelma (eftersom att inte hunden läser här kan väl någon tolka?), glömde säga att du bara får ligga i fotändan av min säng, och endast om det ligger en filt där, vilket inte är den filten man använder när man behöver en filt i den tredje och sista punkten ovan)

Mina korta röda naglar

För stunden har jag korta röda naglar. Brukar ha långa och naturligt färgade men nu ville jag ha något annat :) Nu ska jag jobba vidare, har precis ätit lunch.
 


Variation

Eller så kan jag se ut såhär. Det beror lite på om det är måndag eller (fjor)tisdag, höhöhö.


För den som undrar...

För den som undrar hur jag ser ut så ser jag väl ut såhär. Jag är iallafall väldigt nyfiken på hur den som skriver en blogg ser ut och de kan ju se ut hur som helst så det är ju riktigt spännande att se... Ja ni förstår säkert:P


110120 Torsdag

Godmorgon, min läpp är dum för den fick för sig att spricka förra veckan. Har ofta torra läppar men de brukar aldrig spricka. Nu har jag tagit hand om dem väl men de är ju lika torra nu som då :P

Carmex lipbalm bor i mina jobbkläder numera och Försvarets hudsalva har jag i väskan (måste dock köpa en ny snart då min håller på att ta slut och dessutom är flera år gammal :P)


Go Pauli!

Hehe, Nacka Värmdö Posten var på jobbet för någon förra veckan om jag inte minns fel och här är resultatet!Per-Olof Jackson från Ingarö är en av många Nacka- och Värmdöbor som fallit offer för blixthalkan. Här ska han röntgas av röntgensköterskan Pauli Saastamoinen på Proxima Nacka närsjukhus.
FOTO: Jenny Frejing


Hur trött?

Jättetrött! På bara några minuter gick jag från att vara pigg till att känna mig helt slut. Puh!

Fasen måste äta kräftor. Har i kylskåpet och äter jag dem inte snart dör dem. Älskar kräftor så jag får väl piggna till lite och ha kräftskiva för mig själv :)

Imorgon skulle jag egentligen ha varit ledig men nu får jag jobba eftersom att Helena kände sig sjuk idag. Jobb = pengar. Har typ blivit besatt av pengar sen några månader tillbaka. Som alla andra gillar jag att ha pengar, men jag sparar inte till någonting, vill bara ha pengar ifall jag skulle behöva dem sedan. Som en trygghet liksom. Älskar att spara och se hur kontot blir gladare och gladare. Hittar jag något jag vill ha så köper jag det oftast, tänker dock igenom mina köp väldigt noga, men det är inte ofta jag känner att jag behöver något så det går inte åt så mycket pengar :) Har alltid varit en riktig sparare och som jag sa för några dagar sedan så har jag inte världens bästa minne men en sak som jag kommer ihåg från när jag var liten handlar om att min lillebror köpte en skinnjacka för 700 kr. Fattar inte att det är sant för han var väldigt liten! Till och med jag var liten... Vi hade iallafall fått pengar och då skulle han självklart köpa något, och så köpte han en skinnjacka. Den var ju fin men han använde den aldrig och jag var jättesur över att den bara hände i garderoben, haha.

Aja kände bara att jag måste få det sagt för tänker på pengar så mycket. Älskar känslan av att det kommer in pengar på kontot, bara för pengarnas skull. Kär i siffror ♥ Psykfall...

Sådär nu har jag berättat om hur trött jag är, att jag måste äta kräftor och om min stora kärlek. Nu får det räcka med text i det här inlägget :P

Rök, uscha!

Rökning är något av det dummaste som finns! Sitter nu på bussen som var 20min sen. När den äntligen kom skulle chauffören ta en rökpaus, sjysst gubbe :/ Nä rökare gillar vi inte.

Extra melon mint

Tjena tjeeeeeenaaaaa :) Det gick bra att träna igår och jag hade tänkt träna idag också men jag var för lat för att packa mina saker imorse, hehe. Igår efter träningen mötte jag upp pappa för att handla massa mat och då köpte jag även mitt nya favorittiggummi som jag trodde var en ny smak, men den har nog funnits ett tag :P


Äckeldag

Idag vaknade jag på helt fel sida. Det finns ju mycket som påverkar vilket humör man är på och jag tror att jag vet varför jag är på dåligt humör, men det tänker jag inte säga. Fasen nu blir jag irriterad bara jag tänker på det. Pissmyra! (så sa jag tydligen jättemycket under en period när jag var liten) Efter jobbet ska jag gymma. Tänkte bara köra kondition idag för jag orkar inte träna mina muskler. Är det bara jag eller ser man aldrig något resultat på sin träning? Det var ju dumt att den som uppfann träningen missade att göra så att man SER bevis på att man varit duktig! Det är ju lätt att känna sig starkare och att konditionen blir bättre, tycker jag iallafall, men det är fettet försvinner ju aldrig!!!!! *grrrr* Muskler är ju snyggt att se men man ser ju inga muskler när det är massa fett i vägen. Suck. Längtar tills det blir varmare och all snö försvinner så att jag kan springa i skogen. Har laddat ner en app till mobilen som räknar hur långt man springer och lite sånna saker. Har alltid undrat hur långt jag springer så det ska bli kul att se :) Jobbigt bara att man måste ha med sig en fin mobil och hålla i den när man springer. Finns det kanske någon hållare som man fäster på handleden eller i midjan? Måste kolla upp det!

Blogg med ny mobil

Nej men titta, fick upp tangentbordet här till slut :D Fick en ny mobil i julklapp, HTC wildfire, och nu har jag äntligen orkat öppna förpackningen. Touch känns väldigt svårt men hoppas på att jag lär mig (blir galen på mina fingrar!) Nu ska jag & farmor äta. Ciaooo

Hem till farmor i helgen

Tjingeling! Den här dagen har gått snabbt :) Min farmor kommer och hämtar mig efter jobbet och så ska jag hem till henne och sova där iallafall en natt, får se om det blir två. Känns dumt att åka hem imorgon för då hinner man ju nästan inte umgås.

Det känns som att mina minnen från när jag är liten är ganska suddiga, jag har iallafall inte så många starka minnen. Vissa kan ju säga utan att behöva tänka efter att de kommer ihåg när de var jättesmå och satt med sina syskon och lekte och så sa någon något speciellt osv. Så duktig är inte jag.

Men jag kommer ihåg att jag med hos farmor och farfar väldigt mycket när jag var liten. Jag sov över där väldigt ofta, följde gärna med dem när de skulle träffa släkten i Falun och Köping och så fick jag åka på långa resor med dem också ♥ När jag sov över där utan några syskon, och kanske även när något att mina yngre syskon var med, så kommer jag ihåg att farfar la sig tidigare än mig och farmor. Sen kunde farmor och jag sitta uppe länge, för båda var vi riktiga nattugglor, och titta på tv, ofta gamla Bond-filmer.


Snäll våren skynda skynda

Godmorgon. Jag vill ha vår nu. Jag vill ha lagom varmt. Inte för att jag har något emot att det är kallt av just den anledningen att det är kallt. Inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Nej jag vill ha vår just för att.

Tränat

Idag kände jag att det var dags att träna igen så efter jobbet åkte jag till gymmet och körde det där nya programmet som dödade mig förra gången. Hoppas att min kropp inte reagerar likadant den här gången :P Tror att det är enbensböjen som är värst, den är bruuuuutaaaal!
Btw, när jag precis var klar med pilatesbollen och hade börjat stretcha så kom det in två tjejer i rummet och efter ett tag frågade de om jag visste något man kunde göra med en boll, för de hade ingen aning. Jag visade de 3 grejer som jag kan, armhävningar, sit-ups och någon övning för rumpa och baksida lår (mina vader dör av den övningen, hehe). Kände mig lite stolt där ^^
Nu ska jag strax sova för jag börjar jobba tidigt imorgon. Men först ska jag titta på Seinfeld, det går ju två avsnitt i rad varje kväll på 3an nu. Tv kan inte visa för mycket Seinfeld :D
Godnatt

Glas är fint

Jag tycker om glas, det är så rent på något sätt. Tittade lite på Kosta Bodas hemsida nu och hittade en serie som heter Tattoo som är designad av Ludvig Löfgren. Jag ska nog samla på massa fint glas när jag blir stor :)


Eller ta den här nedanför som Ernst Billgren har designat, sååå cool!


Mitt nya träningsprogram dödar

Jag är ett fan av träningsvärk för det är ju skönt att känna att kroppen har arbetat. Nu vet jag dock inte om jag är ett stort fan längre... Fick ju ett nytt träningsprogram förra tisdagen och i söndags bestämde jag mig för att testa på det. Kan noteras att jag gick dit när gymmet öppnade för att jag trodde att det skulle vara mindre folk då (ville helst göra mitt nya program något ifred eftersom att det var första gången och antagligen kan se lite roligt ut, hehe), men det var ju nästan mer folk än vanligt. Alla träningsfreaks var ju där!

Iallafall så gick det bra. Såg nog inte alltför rolig ut men jag kände mig inte så trött efteråt :P Fast ja såhär i efterhand KÄNNS det. Har aldrig haft sån här träningsvärk. Den kom redan några timmar efter träningen och idag är den som värst (hittills). Har ju haft sån där äcklig träningsvärk i magen som gör att det är tortyr att skratta och det är ju illa. Men det här... alltså det är sjukt. Imorse kom jag knappt upp. När jag väl kom upp kunde jag knappt gå. Tänkte att det säkert skulle gå över när jag kommit igång men nej, jag var superstel jättelänge. Och är fortfarande för stel för mitt eget bästa.

Fick knappt på mig mina leggins imorse, så när jag kom till jobbet bestämde jag mig för att inte ta av mig dem. Har dem under mina jobbyxor :P Skulle jag tagit av dem hade jag antagligen inte hunnit med bussen efter jobbet.

Farväl Farfar

7 januari 2011 ♥

Döden är en dumt påhitt.


Jag och mina syskon med farfar hemma i vårt vardagsrum


Vem älskar inte pommes från donken?

Det var så kul, för några dagar innan jag fyllde 19 (sommaren 09) satt jag på jobbet och pratade med Helena. Vi kom på något sätt in på pommes och hur gott det är (kanske sa jag att jag önskade mig pommes, inte omöjligt hehe...). Iallafall, när jag fyllde år så stod det ett kuvert i fikarummet:

Kolla vilka fina bokmärken :D
Jag tog allvarligt på det där med att de var öronmärka för mc donalds. Pengarna ligger fortfarande i kuvertet om det skulle bli kris.


Obra dag

Försov mig imorse men som tur var vaknade mamma och körde mig till jobbet, kom hit prick 11 när jag börjar. Hur jag kunde försova mig förstår jag inte för jag somnade 22 igår och hade klockan på 8 :S Jag är riktigt bra på att stänga av alarmet i sömnen. Brukar vanligtvis ha 2 väckarklockor och så lägger jag mobilen rätt långt bort, men det gjorde jag inte igår för jag trodde ju inte att jag skulle kunna försova mig...

Det är ju helg idag så det har varit rätt lugnt här på jobbet. Nu ska jag gå och äta tror jag. Kom förresten precis på att jag inte gått på toa idag, och jag har ändå druckit 2 stooora koppar te. Konstigt :S


Godmorgon 110105

Tycker att det är lite klurigt att det helt plötsligt har blivit 2011, för här på jobbet skriver man dagens datum väldigt ofta. Så fort man pratat med en patient eller skickat iväg ett svar till deras läkare så går man in på deras remiss och antecknar vad man har gjort. Och först av allt skriver man dagens datum. Nu sen det blev 2011 tänker jag ofta innan jag skriver att det är ett nytt år men ändå så skriver jag kanske 100105.

Förresten gick instruktionen på gymmet bra igår :) Min tränare hette Magnus och hade axellångt lite vågit hår, som tagen ur Sagan om ringen (måste köpa de två första filmerna på dvd!). Fick lära mig hur man tränar hela kroppen utan att använda maskiner. Fick använda något band som man hänger i, kettlebells, lite fria vikter, pilatesboll.

Jaja nu ska jag jobba vidare. Borde gå bra idag för jag somnade typ 22 igår.

Instruktion

Ska till gymmet och få en instruktion nu kl 16. Är nervös! Kommer säkert få massa svåra frågor. Typ: vad är ditt mål med träningen? Vill ju inte låta för ytlig när jag svarar...

Sommar 2010

Som sagt så fanns det saker med 2010 som var bra.

I början av sommaren jobbade jag som miljöarbetare på Smaka på Stockholm, en matfestival i Kungsträdgården. Det var det jobbigaste jag har varit med om! Jag tömde papperskorgar, plockade skräp på marken, sorterade skräp, tömde glaskärl, tömde vanliga kärl i komprimatorn osv.
Gick upp tidigt på morgonen, åkte till jobbet och jobbade för fullt i typ 13 timmar varje dag. Den enda gången man satt ner var när man inte orkade med värmen längre, för det var så sjukt varmt. Puh! Sent på kvällen åkte man hem, duschade av sig den värsta smutsen och däckade i sängen efter det. Sen började det hela om, och det höll alltså på i fem dagar. Men såhär efteråt var det rätt kul ändå, fast aldrig mer! :P

Efter SPS åkte jag med Malin och Sandra till Köpenhamn. Resten av sommaren tog jag det rätt lugnt, hade klassåterträff med låg- och mellanstadiet, jobbade lite, och fyllde 20 (en dag jag alltid kommer minnas, behöver bara titta ner på mitt ena pekfinger där jag har ett stort ärr efter att jag skar mig när jag skulle fixa med majsen som var riktigt besvärlig). I sluten på sommaren åkte jag med Malin till Kreta.


Turk-ost

Hittade den här bilden i bloggarkivet. Älskar turkost (ville ha det som en fondvägg i mitt rum när jag målade om men det gick inte för den skulle isåfall skära sig med mattan, hehe). Här är två turkosa smycken. Ringen är köpt på Byou Brigitte och armbandet har jag gjort själv.

Flera tårar för 2010

Det fanns stunder med förra året som var bra men jag måste ändå säga att 2010 var det sämsta året ever! Jag har aldrig gråtit så mycket. Ingenting har aldrig känts så hopplöst. Och allt handlar om kaninerna.
Det började egentligen med att Tingeling dog i maj, då började jag på riktigt oroa mig för att Flingan, som vi haft sen jag var 11, snart skulle dö. Så en dag i juni var Flingan och Madicken helt plötsligt borta och vi vet fortfarande inte riktigt vad som hände. I några dagar grät jag nästan oavbrutet.


I början av juli kände vi att det behövdes något som fick oss på andra tankar så vi köpte Baillie och Billie. Det var en fin sommar :)


Så i slutet av september vaknade jag med en så konstig känsla av att någonting var fel och jag drog mig för att gå ut till kaninerna. När jag väl gjorde det så trodde jag inte att det var sant, jag trodde att någon skojade med mig, att någon gömt kaninerna på något annat ställe. För de var inte där. Nu vet jag hur det känns att få en chock.
Jag förstår inte hur vi vågade göra det vi gjorde sen. Vi köpte lilla Majken och några dagar senare, i oktober, köpte vi Ava. Två små prinsessor. Vi tog hand om dem som om de var skörast i världen. De fick bo i garaget för att vänja sig vid den nya luften. Efter ett tag flyttade de ihop i lekstugan. De fick vara ute och springa fritt på tomten. Men allt gott har ett slut.


Majken blev dålig och dog. Vi tror att hon fick lunginflammation och därför gjorde vi i ordning lekstugan så att Ava skulle ha det extra varmt. Den sista dagen i Avas liv satt hon innanför min tröja medan Celine städade hennes hus. Hon var lite slö och efter all otur blev jag jätterädd. Senare på kvällen gick jag ut och tittade till henne. Jag blev så glad över att hon levde.
Nästa morgon fick vi åka in till veterinären och avliva henne. Om det är någonting jag hatar så är det 2010...

T♥F♥M♥B♥B♥M♥A

Blåst

Innan jobbet idag gick jag till kiosken för att ladda mitt SL-kort. Alltså OMG vad det är dyrt att åka buss! Borde faktiskt inte få vara så. Fattar om folk tar bilen till jobbet istället för bussen. Nu betalar jag helt pris eftersom att jag är gammal och så har de tagit bort säsongskortet, så jag kan antingen köpa 90-dagar eller ett årskort. Ett årskort kostar typ 7300! Man vet ju aldrig vad man hittar på så ett årskort känns lite dumt att köpa. Varför har de tagit bort säsongskortet för oss som är över 20?! GRRRRR...

Men det var inte det jag skulle säga, hehe. Nej jag köpte en liten nötpåse när jag ändå var i kiosken, för jag hann inte fixa någon lunch. Tanten i kiosken tog påsen och sa att den kostade 28. Det lät ju lite dyrt men vad betalar man inte för lite nötter? Jag fick kvittot, som jag slängde i närmaste soptunna, och satte mig och väntade på bussen. Väl på bussen såg jag på nötpåsen att den kostade 23, tanten hade alltså förväxlat 3an med en 8a! Jag bryr mig egentligen inte om så små summor, men jag blev ändå väldigt upprörd :P

Tänkte på det hela bussresan tills jag fick annat att tänka på. Chauffören åkte nämligen fel vid Sickla så istället för att svänga vänster i rondellen åkte han rakt fram ner bland parkeringarna, haha.


Första inlägget 2011

Aloha! Mina två första dagar på detta år har varit segare än segast. De enda gångerna jag har rört mig från tv:n har varit när Zelma har behövt gå ut eller när jag ska äta. Btw, ska gå ner och ta ett glad cola strax, men sen vet jag inte vad jag ska göra. Kan ta med mobilen till rummet och ringa farmor&farfar kanske. Titta på Under Toscanas sol, den är mysig :)
Nu till det viktiga: Jag är sugen på att göra någonting med mitt hår. Har varit det rätt länge men jag kommer alltid fram till att jag nog vill ha min naturliga hårfärg eftersom att jag gillar den. Och så är det så jobbigt när man får utväxt :/ Men nä så tråkig (och lat) kan jag inte vara! Vill ju inte göra någon stor förändring men något litet som kanske bara lite slingor skulle sitta fint. Sen har jag ju en hårfärg som är ganska lätt att färga tillbaka till också så något borde jag hitta på.
Först kanske jag ska klippa mig. Får aldrig in någon rutin på det. Visst, mitt hår är inte så slitet trots att det var... ehm ja när var det jag klippte mig, kanske i somras någongång (oh shit!), men det är ju ingen frisyr av det, bara långt hår. Längden vill jag ju ha kvar men lite uppklippning skulle inte skada. Nog om det, håller dig uppdaterad.
Hejdå bloggen, hej ett glas cola :D


RSS 2.0