Give me some food

Jag förstår verkligen inte varför jag ska hosta så mycket. Min kropp verkar inte vilja ha luften jag andas in. Jag får som vanligt för mig det värsta, att mina lungor håller på att kollapsa eller nått.

Helena kom precis och frågade om jag varit i kontakt med någon svininfluensasak men det har jag inte, vad jag vet. Och det här är väl bara vanlig rethosta. För det finns ingenting att hosta ut förutom luft. Eller så håller mina lungor på att kollapsa. Känns i alla fall inte kul att hosta nu i influensatider, för alla tror ju att man sitter och hostar svininfluensa ut i den luft som de ska andas in.

Ska nog gå och äta mat nu och se om hostan försvinner. När man hostar känner man sig verkligen sjuk och det kanske jag är/håller på att bli. Imorse hade jag ont i huvudet och fick ta en värktablett, jag som aldrig har ont i mitt huvud.

Btw, jag har fått för mig att jag har hudcancer i hårbotten bara för att jag igår råkade riva mig när jag skulle sätta håret bakom örat och nu när jag tar där gör det ont och jag tror att jag kom åt en elakartad leverfläck. Och igår kliade det längst upp på huvudet och eftersom att det hemma hos oss, av någon konstig anledning, flyger runt massa bananflugor och ingen vet vart de kommer ifrån så fick jag för mig att de hade gjort bo i min hjärna. Fan vad äckligt! Tänk om det var så. Jag borde inte titta på sånna där äckliga "jag har kryp i min hjärna"-program.

Kommentarer
Postat av: Tomas

Nu blev jag rädd :O

2009-09-08 @ 21:17:37
URL: http://lestomas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0