Gott nytt år

Ska iväg till Malin alldeles strax, men här kommer bilder på vad jag har på mig. Senare på kvällen ska vi in till stan och träffa Emelie och lite annat folk.





Hoppas att alla får en grym kväll! Puss och så hörs vi 2011 ;)


Hjärta Seinfeld

Haha Seinfeld är så bra ♥ Det spelar ju ingen roll hur många gånger man ser avsnitten, det är lika bra varje gång!

Såg nu att de inatt visar ett av mina favvoavsnitt. Eller det är mer en scen i avsnittet som jag älskar.

"Det är dags för New York-maraton och Elaine har en utländsk maratonlöpare som gäst och Jerry vill försäkra sig om att mannen inte missar sitt lopp."

Kommer nästan inte ihåg vad som är så roligt men det har något att göra med en väckarklocka :P

Helt sjukt

Det blir banne mig alltid så att jag jobbar kväll när det är saker på tv som jag så gärna vill se!
Ikväll är det Victorias Secret och det missar jag. På Söndag ska jag ställa ett alarm så att jag kan se den reprisen för på måndag när den visas för 3e gången jobbar jag ju såklart kväll...

Och på måndag är det ju Familjen annorlunda också. Hade det inte visats på tv4play eller i repris så hade det varit värt det att sitta kvar på jobbet och glo i väntan på att min sena buss går.

Men nej nu är vi glada! Ska nog gå och äta lunch. Åt ju inget förutom frukost tidigt imorse och så tänkte jag äta lunch på jobbet eftersom att det var så många här och en av dem slutar vid 4. Med min vanliga tur så gick 2 st tidigare och en gick när hon skulle sluta, kl 15. Nu är jag hungrig.

Nej men glad var det ju. Tjarååå.

Ingen rubrik

Jesus kristus herregud vad jag är trött idag. Det blev inte så värst sent igår så jag misstänker att det är träningen igår som håller på. Det var längesen jag hade sån här träningsvärk, insida lår och bröstmuskeln är värst. Sen har jag även träningsvärk i nedre magmuskelgrejen och det har jag typ aldrig haft. Brukar få längre upp så att det gör ont när man skrattar men igår gjorde jag väl något annorlunda. Kan man ha träningsvärk i hjärnan när man tänkt för mycket? Tänkte att det var därför jag är trött eftersom att jag fick tänka hur man skulle använda alla maskiner igår, hehe. Skönt är det iallafall för då vet man ju att man gjorde något rätt.

Nej nu ska jag jobba vidare och efter jobbet blir det, surprise surprise, gymmet.

Vapiano

Ikväll blir det middag på Vapiano i Gamla stan med lite vänner. Det är en hejdå-middag för Christine som flyttar till Australien imorgon. Lycka till där nere tjejen! ♥

Jag har för omväxlings skull inte bråttom. Trodde nämligen att jag skulle ta en tidigare buss och så tänkte jag att jag skulle vara i god tid till den och blev klar väldigt tidigt. Känns annorlunda, hehe.


Det växer mossa på mitt gymkort

Eller rättare sagt, det VÄXTE mossa på mitt gymkort. Jag har nämligen varit och tränat nu på morgonen. Det var ett bra tag sen jag tränade och jag vet inte varför. Jag mår faktiskt psykiskt dåligt av att inte träna. Har dåligt samvete hela tiden och känner mig jättetjock. När jag väl tränar mår jag bra, och ändå är det så svårt att komma iväg till gymmet...

Hur svårt ska det vara att få det till en rutin att träna 2 gånger/v. Åka till gymmet efter jobbet de dagarna jag slutar 15. Det är ju ingen omväg precis.

Genom att titta på öppetiderna 2011 så har jag räknat ut att jag kan träna innan jobbet om jag börjar 8 och efter jobbet när jag slutar där runt 20, för gymmet har öppetiderna 6:30-21:30 nästan varje dag :) Att befinna sig där när det öppnar känns lite som självplågeri men att åka dit efter jobbet på kvällen skulle jag nog klara av, hihi.

Iallafall så gick det bra på gymmet, fast i början fick kroppen en chock. Huvudet kändes jättetungt och näsan kändes konstig. Som om allt som har lagrats i kroppen när jag inte tränat rusade till huvudet :P Sen när jag satt på bussen hem var benen jättetrötta. När jag skulle sätta ihop dem så kändes det som när man försöker sätta ihop två magneter åt fel håll, nästan omöjligt. Måste ha gjort ett bra jobb med alla maskiner, försökte mig på alla som såg mänskliga ut ;)

Nä nu ska jag göra iordning min mat, see yaa!

God jul

Ett litet sent god jul från mig :) Hade fullt upp igår och idag har vi firat jul hos morfar och Maggan. Nu ska jag åka till pappa och där har vi inget internet. Imorgon jobbar jag 11-20:30. OB-storhelg så det är nice, hehe. Ha det så bra!

30 minutes sweet talk

Igår när jag precis skulle gå från jobbet så ringde telefonen där och jag svarade. Jag pratade med en sån där supergullig dam född -34. Hon ringde för att berätta att hon hade svårt att komma till oss pga snön och därför ville ändra sin tid. Hon berättade också att hennes man som hon varit gift med i över 50 år gick bort i våras, och när hon sa det hörde man hur hon nästan började gråta. Det var inte meningen att han skulle dö först, för det var ju hon som var sjuk. Hon hade aldrig kunnat ana hur mycket det fanns att göra när man var ensam. Hennes lås var sönder och hon kunde inte låsa dörren på nätterna vilket gjorde henne rädd.

Hon berättade om hennes tvillingsyster som skulle flyttat till henne nu när hennes man dog, men så dog hennes syster också. Nu var hon alltså helt ensam. Hennes söner och deras familjer hade aldrig tid för henne, de skulle ju spela tennis osv. Hon ville inte vara till besvär. De hade ju högt uppsatta jobb, en av dem på Christian Dior.

Hon berättade om hennes hund som dött och hur hon haft många katter en gång för längesen. Nu hade hon bara en katt kvar. Hon ville inte köpa en ny hund eftersom att ingen kunde ta hand om den när hon gick bort, jag sa att jag kunde ta hand om den sen om hon så gärna ville ha en.

Hon berättade även om hur hon alltid behövt klara sig själv när hon var liten, för hennes mamma dog när hon var sex år och hennes styvmor var inte alls snäll. Hennes liv var som en sån där saga man hör ibland.

Efter 30 minuter var jag tvungen att gå. Damen på 76 år var glad över att ha fått prata med någon. Jag sa att hon fick ringa igen om hon ville. 

Det är så sorgligt hur ensamma vissa är och att deras familjer inte bryr sig. Så ska det inte få vara.


Godmorgon

Åh vad det är skönt att sova :D Ibland är det skönt att gå upp också, speciellt dagar när man är ledig vilket jag är idag :)

Har precis gjort någon choklad som jag hittade recept på när jag var och handlade förra veckan. Den står i kylen och svalkar sig nu. Ska gå upp och duscha och göra mig iordning. Senare ska jag till farmor och farfar och hjälpa till inför imorgon.


Busvissling sooo last year

Alltså det här skriver jag inte för att jag är stolt på något sätt utan för att jag tycker att det är väldigt VÄLDIGT konstigt :S

Höll på med någonting i korridoren borta vid ingången hit till röntgen när två unga byggkillar gick förbi och glodde in. Tänkte inte mer på det utan gick bort en bit och precis när jag skulle stänga dörren bakom mig hör jag hur någon visslar... en busvissling kanske man kallar det. Iallafall så vänder jag mig om och då står en av byggkillarna lutad bakåt vid ingången och stirrar på mig. Jag ba (i tanken): Shit har jag satt mig i något så att jag har en stor fläck på mina vita byxor?!

Vettefan när jag hörde någon busvissla efter mig senast. Det måste varit på Kreta eller i Sydafrika. I Sverige var det iallafall väldigt längesen. Trodde inte man gjort sånt längre, är typ chockad!


Skriver julkort

Tjenixen! Sitter på jobbet och ska precis börja med att skriva julkort som vi kan skicka till alla vårdcentraler etc. Jobbar ju på en röntgenavdelning och vi har ju fått massa julkort så jag frågade chefen om jag får sitta och skriva ihop ett julkort som vi kan skicka ut på faxen, och det fick jag :)

Annars då? Jo idag har jag inte med någon matlåda för vi ska tydligen äta gröt här på jobbet. Först var jag lite skeptisk för jag hatar både risgrynsgröt och julmyst men det ska tydligen finnas sill och ägg också. Och mackor med julskinka. Hihi.

Hoppas att alla får en bra dag! Nu ska jag fortsätta klura på vilka bilder jag ska sätta på julkortet. Denna tomte kanske:


En liten julsaga

Jag fick precis reda på vad min number one favoritjulsaga heter och den heter En liten julsaga :) Den brukade alltid gå på tv runt jul förr om åren men nu var det ett tag sen jag såg den. Den handlar iallafall om en liten flicka som tappar sin nalle Nonno i trängseln på tunnelbanan en dag i december. Nonno försöker ta sig tillbaka till Ina, som flickan heter, och det blir en massa äventyr. Den är jättesöt :) Vet att en anledning till att jag tyckte så mycket om den var för att nallen hette Nonno och när jag var liten hade jag en kompis som hette Pernilla och innan hon lärde sig att säga Jenny så kallade hon mig Nonno ♥

Btw, när jag skulle googla filmen råkade jag skriva En liten smula. Hahaha.

http://figureskate2008hb.svt.se/content/1/c6/98/32/84/julsaga_405.jpg

Blä på att jobba kväll på måndagar

Imorse försov jag mig, det är bra gjort när man börjar jobba 14 :P Vet inte vad det är för fel på mig men precis som igår så vaknade jag idag och såg att det snöade massa ute och då orkade jag inte gå upp, haha. Det var ju massa problem med bussarna igår så jag antar att jag blev orolig för att inte komma till jobbet, men det är ju ingen bra lösning att somna om bara för det...

Jag hatar att jag jobbar kväll idag, det känns som att jag gjort det varje måndag flera veckor i rad nu. Missar ju Top Model och jag glömmer typ alltid att se på reprisen :( Man undrar ju vad jag gjort för att torteras såhär, hehe.

När jag kommer hem ska jag iallafall äta goda nötter framför tv:n. Egentligen borde jag ta tag i alla kläder som ligger på mitt golv som ska ner i påsar och med till jobbet imorgon. Känner jag mig själv rätt kommer jag att skjuta upp det en väldig lång tid.

Nej nu ska jag springa bort till tv:n i fikarummet och se på julkalendern!


Julen handlar om att ge...

Men att ge något till någon som har allt kan kännas onödigt, när det finns så många andra i världen som är i större behov av en tanke, eller hur?

I år känner jag att det är slut på onödiga julklappar i några av mina julklappar ger jag något till någon som behöver det mer. I samarbete med Unicef har TV4 en kampanj där man kan köpa julklappar till de som verkligen behöver dem. Genom att gå in på Unicefs hemsida kan man handla julklappar som bara väntar på att få ge sig ut i världen, för att få komma till det barn eller den by som för tillfället är i störst behov av hjälpen.

Din pappas julklapp kan hamna hos en pojke på andra sidan jordklotet, och istället för ett paket får din pappa ett gåvobevis på att han har gjort skillnad.


I en av Sydafrikas kåkstäder. Bilden tog jag 8 november förra året.


Det här är kärlek på riktigt

Åh jag måste ju berätta om att jag har hittat mina två nya favoritaffärer! Om någon ska handla något till mig så är det bara att gå in i någon av de två affärerna och ta tag i vad som helst, för jag älskar precis allt!

Jag letade ju present till Malin i torsdags. Har gått/åkt förbi en affär på Hornsgatan som jag fått för mig hette African Style, och jag tyckte att något därifrån skulle passa bra som en Malinpresent, men när jag gick där i torsdags hittade jag istället en affär som hette African Art. När jag kom in insåg jag att det inte var den jag sett så efter att ha gått runt där inne i evigheter och tagit på alla saker så gick jag vidare och nästan brevid African art låg African touch. I den affären blev jag om möjligt ännu mer förälskad än jag blev i den första, haha.

De hade typ alla småsaker som man såg på marknaderna i Sydafrika. Jag hade det jättesvårt att bestämma mig för vad jag skulle köpa för jag ville köpa ALLT. Dessutom blev det så att så fort jag hittade något som jag tänkte att Malin kunde få så ville jag ha det själv. Men det blev nog bra tillslut ändå :)


Fjärde advent

Malin fyller år idag, Grattis! ♥ Hade det förresten jättekul i fredags när vi firade henne :)

Idag sov jag till ett. Vaknade då och då men det kändes på något sätt onödigt att gå upp när det snöade så mycket ute...

Har skottat lite (eller nja mycket, skottade även grannens parkering för då blir väl de lite glada tänkte jag) och hoppat runt i snön ute med brorsan. Snö är väldigt kul :P

Nu ska jag fixa lite julklappar... Hihi.


18 december 2009

I slutet på september förra året lämnade jag och min kompis Malin Sverige för en resa till Sydafrika där vi skulle jobba på ett barnhem och även resa runt lite. Jag kan inte förstå att det gått ett helt år sen jag och Malin landade på Arlanda och kramade våra familjer efter att ha varit borta i 2,5 månad. Jag trivdes verkligen där nere på barnhemmet och att lämna barnen var bland det jobbigaste jag har gjort. Där nere hade jag nästan aldrig någon hemlängtan (självklart saknade jag saker men det var lätthanterligt), och när jag kom hem kändes det konstigt ett tag. Varför skulle jag vara hemma när jag kunde vara där borta?
Att lämna Sydafrika var så svårt för jag visste ju inte när jag skulle komma tillbaka dit igen. Saknar ♥
Emmanuel, Safwaan, Marshall, Igshaan, Jamie-Lee, Nafisa, Enrico, Cheryll. Underbarabarn.

Jul jul jul och garderobarensning

Det är snöstorm ute så det är skönt att jag jobbar så att jag måste vara inne. Ska ju dock iväg och handla efter jobbet för imorn ska jag på födelsedagsmiddag hos LILLA Malin (hon är inte ens 20 år, mohahahhahaha).

Igår gjorde jag massa bra saker ;D Mamma och jag gick på en halvtimmes prom i skogen och sen när vi kom hem igen gick jag till lekstugan och städade ut allt från kaninerna. De dog för 2 månader sedan men ingen har orkat med att ta tag i det där. Det var rätt jobbigt för dagen innan Ava dog gjorde vi en storstädning där inne, nu kändes det som... Nej jag ska inte skriva det här på jobbet för jag börjar gråta och då är det lite pinsamt när det kommer någon patient.

Efter den städningen tog jag tag i min garderob. Carina på jobbet samlar in kläder till hemlösa så jag fick värsta motivationen (min största önskan är typ att kunna gå fram till en hemlös på stan och fråga om jag kan bjuda på någon och jag har fortfarande dåligt samvete att jag inte gav en Situation-STHLM gubbe mer pengar än det som tidningen kostade...). Trots detta var det svårt att rensa ur för alla kläder har man typ ett minne från, är det inte någon plagg sen högstadiet är det något man fick en jul som man hatade och då vill man inte slänga den tröjan eftersom att den ger ett minne av en av alla jular... Hahah. Fick dock iordning lite kläder och dessutom strök jag alla mina kläder i garderoben. Det tog tid! Tre hyllor som är fulla med t-shirtar och linnen osv.

ÄC står för äckelchauffören

Är det aldrig någon som har tänkt på att alla otrevliga människor borde sättas på en ö och inte kunna kontakta oss andra? Ja nu ser jag mig själv som trevlig, för jag är iallafall det mot människor som jag inte har en anledning att vara otrevlig mot :P

Jag hade världens värsta buss-morgon! Bussen var 10 min sen och jag stod där själv och väntade. Då kommer bussen åkande fast en annan buss åker framför. Jag tänkte vinka förbi den bussen men då kommer en gubbe springande och ska med den så jag går längre bak så att min buss ska se mig bakom den andra bussen. De brukar alltid köra långsamt och titta om någon står där när det är en annan buss som står framför men nu gjorde inte min buss det. Jag sprang bakom slussenbussen och försökte vinka in Nackabussen men den bara åkte förbi.

Hoppade på bussen mot slussen och chauffören var snäll och ringde till min buss och bestämde att jag skulle hoppa av någonstans och bli upplockad. Hörde att den andra busschauffören sa att det bara hade stått en människa och att hon såg att den skulle på slussenbussen och att hon därför åkt förbi (ingen bra anledning).

Iallafall så hoppade jag på min buss lite senare och det första jag sa var typ: tack. Då börjar busschauffören sura på finlandssvenska: var du så lat att du inte orkade vinka förbi den andra bussen eller? Det stod ju bara en människa där och ska man inte med så brukar man ju vinka förbi bussen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga men jag sa att jag hade tänkt göra det men att det kom en gubbe springande som skulle med den innan och att jag försökte vinka in hennes buss.
ÄC: Det här är ingen bra dag, bussen är 10 min sen och så det här!
Jag: Öhhh... men jag tycker inte att det är mitt fel iallafall.
ÄC: Nej det är företaget.

Jag tog inte åt mig för jag fattar ju att det inte är jag som gjort fel men det är så himla onödigt att vara så otrevlig. Började gråta sen när jag satte mig ner, var så arg!

Glad Lucia

Sötaste finaste knasigaste Lucian i Sydafrika! Lilla Lucia ♥ Tänk att det redan är över ett år sedan...

Dec. 13, 2010

Tjenixen! (andra försöket)

Jag har haft en mysig helg. I fredags, om jag inte missminner mig, så var jag ledig. Mycket möjligt att mitt minne spökar så jag ska kolla mobilen... Hmm ja det är ju tur att man känner av att minnet luras iallafall. Vad jag skulle komma fram till var att jag läste lite i en bok, men det var väl tidigare i veckan då, haha.

Men helvette, ursäkta mig. Vad gjorde jag i fredags? Vilket snille jag är! (jag kollade inte tillbaka i bloggarkivet, nej absolut inte...). Jag tittade ju på Idol och hejade på Jay och när han vann blev det: Yay, Jay vann! :D

I lördags var jag ju på basket och sen handlade jag, mamma och syskonen det vi skulle ha till middagen. Pizza. Det blev väldigt gott :) Jag insisterade på att göra egen deg och då hade vi 25 g jäst, 2 ½ dl vatten, 7 dl mjöl och 1 tsk salt (varför kommer jag ihåg det när jag inte hade en aning om vad som hände i fredags?) och sen så hade jag i olivolja tills geggan blev fin. Jag ska nog bli pizzabagare! Det blev ju så gott! Blev dock mätt bara av att stå och göra mat så jag orkade bara en pyttepizzabit. Sen gick jag ut och slängde mig i snön, för man blir varm av att vara pizzabagare.

Igår... åh herregud. Jag satt ju just och var stolt över att jag kom ihåg det. Jo jag såg på Toy story 3 när jag vaknade. Åt en stor god frukost. Resten av dagen städade jag i mitt rum (juste!). Torkade av typ alla ytor. Pysslade även om Hubbe (sköldpaddan) men jag tror att han blev arg när jag ville få honom ren. Det var ioförsig hans fel för det började med att han gick på mitt golv och rusade fram till mina fötter och högg mig i tårna. Då hämtade jag en halv banan som han slukade i sig. Eftersom att han blev så kladdig fick han bada.

Imorse var en bra morgon, jag duschade och gjorde mig fin och sen satt jag ner och läste i en bok som jag började läsa i augusti. Känns som att det är på tiden att få den utläst ;) Har faktiskt med den till jobbet så nu ska jag läsa lite, myyyyys!

Nej nu får det vara nog med text, det är nog farligt att läsa för mycket.


Doh!

Tjenixen! Oj nu blev texten stor... Jag är aldrig medveten om när jag trycker på fel knappar så det går inte att fixa till. Kommer ihåg när jag inte visste vad F11 gör och råkade trycka på den knappen alldeles för många gånger, haha. Nej men, ses i ett annat inlägg :P


Sympatinäsblod

Jag tror att jag bara blött näsblod en gång i mitt lite mer än 20 år långa liv, och det var för någon månad sedan. Nu när vi åkte hem från basketen började Celine blöda näsblod och sen när vi kom hem märkte jag att min näsa också var lite ledsen. Tänkte bara att hela världen skulle veta det, haha.
Nu ska jag gå ner och göra pizzadeg!

Basketboll

Jag spelade basket när jag var liten i några år och trots att jag slutade så tycker jag fortfarande att det är jättekul! Nu ska jag åka med hela familjen och titta på när lillebror spelar match :D
Okej den här bilden blev inte så snygg som jag trodde, men det är väl bättre än ingen?

Badaaaaa

Tog ett väldigt långt bad förut. Nästan 2 timmar, hehehe. Jag brukar inte bada ofta för det är ju mycket enklare att duscha, men ikväll ville jag verkligen bada och det var jättemysigt! Hade massa värmeljus och en stärkelse som har doften "advent". Hade i 6 st oljor/badsalter i vattnet så att det blev en massa skum. Slängde i nästan allt jag hittade :P Datorn följde med in så att jag kunde lyssna på musik och så tittade jag på julkalendern. Till detta hade jag ett glas cola och pistagechoklad. Går det att toppa? ;)
Nu är jag renare än någonsin (utöver mitt hår då där jag misslyckades med att tvätta ut alla badoljor) och ska fortsätta att titta på Idol.

Vem tror du vinner?

Ikväll blir det mys framför finalen av Idol. Det var ett tag sedan jag såg en idolfinal för förra året var jag inte hemma i Swedenland. Dessutom har jag följt idol ganska bra denna gång (galet dåligt alla andra gånger) så jag har typ gryyyym koll, hehe.
Vem tror du vinner då? Själv tror jag att det blir Jay, eller jag hoppas på Jay. Det är ju svårt att gissa eftersom att svenska folket i de flesta fallen röstar fel...
Och vadå Jay är gift?! Attans!

Praktikanten

Hej det var inte igår. Igår så var jag nämligen inte på bra humör, eller jag var det på jobbet men sen när jag skulle hem så gick allt fel. Bussen från jobbet var lite sen och eftersom att det skulle på hundra miljoner människor på varje hållplats så var jag massvis med minuter sen till slussen. Sprang till bussen som fortfarande stod där men precis när jag var vid dörren så stängde den förfärligt dumma chauffören den och åkte iväg. Satt i 20 min och gjorde världens suraste min. Väl på bussen satt jag bakom världens jobbigaste kille i 20-års åldern. Han pratade jättehögt i mobilen och åt mat från donken = tortyr. Han ba: Du Ruben jag är snart vid Kolarängen! Va? Nej förut sa jag att jag var vid Kolarängen om 20 min och då var jag i Sickla men nu åker bussen precis förbi Kolaränge! Och vet du? Det är jättebra om man har huvudet över kokande vatten med citron, 30 sek ungefär. Då öppnas porerna och allt bara rinner ut. Ta nån acnekräm och sen på med kallt vatten på en gång, så stänger sig porerna och medlet får verka där inne! Jättebra mot finnar!!

Meeeeeen... Eftersom att det är fredag så slänger vi in en positivitet. Det är en liten 13-årig praktikanttjej här på jobbet. Jättegullig tjej! Trodde dock inte att hon var 13 för hon verkar mycket äldre när hon pratar. Kul iallafall när det kommer nytt folk på jobbet :)

Körkortet

Har äntligen kommit igång med att ta körkort, fast jag har ju inte kommit så långt på vägen. Eftersom att jag har diabetes måste jag ha ett intyg av min läkare... typ ett intyg på att jag har diabetes (:S). Det stod inte i det där pappret man skickade in för att få själva tillståndet så när Pontus fick sitt tillstånd och mitt inte hade kommit ringde pappa till trafikgrejsimojsen som sa att jag måste ha ett intyg.

Om man ska vara negativ, vilket jag känner för att vara just nu, så är det dubbelt krångel. Jag bytte ju nämligen från ungdom till vuxen nyss så läkarna som jag haft på ungdom är ju inte mina läkare längre och läkaren på vuxen har jag inte träffat. För en vecka sedan skickade jag ett mail till sköterskan som jag träffat en gång och då skulle hon återkomma till mig... vilket hon såklart inte gjort! Jag mailade henne för några timmar sen men hon dissar mig :(

Jag kommer att sova riktigt gott :)

Ikväll har jag varit på julbord med jobbet. Vi var på Djurgården ♥så vackert med all snö♥ och åt på ett ställe som heter Ulla Winbladh. Maten var jättebra, dock var jag mätt efter sillen men jag kämpade mig igenom till efterrätten såklart! Jag är jätteglad att jag fick följa med :)
Julbordshistorien började dock dåligt.
Jag var sur för att varken jag eller någon annan av "timmisarna" på jobbet blev tillfrågade att ens följa med och äta. Det kändes typ som att vara liten och gå i en klass och inte bli bjuden på ett kalas. Innerst inne fattar jag ju att jag är uppskattad på jobbet men det kändes ändå väldigt surt. När man jobbar mycket vill man ju ta del av det som alla andra på jobbet blir bjudna på, just för att de jobbar där.
Idag på jobbet sa Helena att det kanske var en som inte skulle följa med så hon undrade om jag ville följa med isåfall. När klockan var strax innan 17 ringde telefonen och då skulle den här människan med ändå så jag fick stanna hemma.
När klockan var strax efter halv 6 ringde det igen och då hade någon fått förhinder så om jag ville fick jag jättegärna följa med. Jag blev såklart stressad eftersom att de skulle ta djurgårdsfärjan kl 19. Min buss gick om 40 min och jag var tvungen att tvätta håret. Skyndade mig verkligen och slängde på mig de kläder i garderoben som såg mest ut som Jenny på ett julbord och sen drog jag på mig mina klackar och sprang ner till bussen.
Nu är jag proppmätt och kommer att sova riktigt gott inatt :) Imorgon ringer mobilen 05:30 och då kommer jag ställa mig frågan: vem fan är snooze och varför ringer han mig så tidigt på morgonen? :P

Jag säger bara: blä

Idag har jag ont i halsen. Har haft det lite av och till sen jag började hosta för 3 månader sen men jag vet inte om det har något med hostan att göra. Idag har det varit hela dagen nästan och det gör ont varje gång jag sväljer. Inte så att jag går och klagar, är ju ingen tönt! Tycker bara att det är onödigt att ha ont i halsen...

Ändrade planer

Till Julia: Ja visst är den fin, hihi. Skjortan köpte jag på MQ i Sickla för några månader sen.
När jag gick ut från bion (som var bra på något sätt men väldigt VÄLDIGT dyster) så såg jag att jag fått ett sms från Julia på jobbet som gärna ville att jag skulle ta hennes tid 8-15 imorn. Jag tänkte: Noooooo jag som ville sova! Haha. Visst hade det varit skönt men nu får jag vara ledig en annan dag istället. Det var iallafall jättekul att träffa Jennifer :)
Nu ska jag försöka sova, godnatt bloggeeeeeen.

Biutiful

Ska strax ta bussen till stan för att träffa Jennifer och gå på bio. Ska köpa något att äta innan för jag hinner inte äta här hemma. Vi ska se Biutiful som är någon spansk dramagrej. Hoppas bara att de inte pratar så mycket spanska för jag hatar det efter alla år med hemska spanskalektioner :P
Huvudrollen har:

En söndag

Hejhej :) Ska strax åka iväg till farmor och farfar och hälsa på en snabbis. Farfar är väldigt dålig så det känns bra att träffa honom ♥


Nu ska jag bara upp och föna håret så att det inte fryser till is när jag går ut, hehe.

Jul, strålande jul

Jag hade tänkt se julkalendern imorse men jag vaknade inte när klockan ringde.
Jag har träningsvärk i benen och rumpan efter gårdagens träning (yes!)
Idag har det varit julmarknad precis utanför dörren, mannen som ordnar dillströmming på knäckebröd fanns där som vanligt :)
Jag har tagit det lugnt hemma och även spelat lite x-box, modern warfare (?) med Pontus.
Nu sitter jag i soffan med Dublin och Selma (hundarna) och tittar på tv. Pappa vill att jag ska komma ut och dricka glögg med grannarna. Går kanske ut strax.
Glögg är gott. Något med julen som jag däremot inte tycker om är julmust. Är det någon annan som tycker som jag, att julmust är äckligt?

Badminton och bad

Tjohej! Har varit i Eriksdal och spelat badminton en timma och sen badat med Emelie. Älskar badminton :D Nu sitter jag här... Snart kommer Emelie och då ska vi börja göra mat och sen ska vi se på Idol. Ska nog göra chokladmousse också :) Jag är jätteledig just nu, jobbar nämligen inte förrän på tisdag, hihi.
Ska nog titta på reprisen på julkalendern del 2 så att jag kan se avsnittet live när det går på tv om en stund!
Ha en bra fredagskväll ;)

Balett ikväll

Ikväll ska jag med familjen på balett på Kungliga operan. Weekday hade för ett tag sedan ett samarbete med dem som innebar att om man köpte en tröja för 200:- så fick man en biljett till baletten Manon. Så ikväll klockan sju sitter vi där :)



Grym kärlekstragedi i sensuellt laddad balettklassiker
En ung kvinna som är vacker och helt amoralisk, en ung man som för hennes skull dras i fördärvet. Med poetisk känslighet och dramatisk kraft skildrar den brittiske koreografen Sir Kenneth MacMillan en av världslitteraturens stora kärlekshistorier, den mellan Manon och Des Grieux. Manon fascinerade redan på 1700-talet då Prévosts roman gavs ut och har sedan fortsatt att fängsla både opera- och balettpublik. MacMillans balett från 1974, med Nicholas Georgiadis överdådiga scenografi och kostymer, har tagit fasta på de unga älskandes förtärande passion, men också på samhällskritiken, berättelsen om korruption, kättja och idealism i 1700-talets Frankrike.


En varm december

Nej jag vet att det inte är varmt ute, det är mer kallare än det brukar vara när december knackar på dörren. Vad jag syftar på med rubriken är att brandlarmet gick här på jobbet och det slutade aldrig ringa så då kom en brandbil och ur den hoppade 2 brandmän som kom in här och skulle se vart det brann. Hett ♥

Sitter på jobbet och har skrivit ut 35 kallelser. Bokningslistan ser fin ut :D Nu slutar jag!


RSS 2.0