Tack min fina pappa

Jag har en väldigt fin pappa.
Imorse försov jag mig. Jag vaknade tio minuter innan bussen gick. Jag vaknade för att pappa väckte mig.
Ibland blir det så när jag är trött, att jag inte vaknar av väckarklockan. Jag hade igår lagt den på ett avstånd från sängen som skulle göra att jag behövde sträcka mig för att nå mobilen. Den låg på golvet en bit bort just för att jag skulle vakna av väckarklockan.
Ändå så vaknade jag inte när den ringde (eller tja, den kan ju ha vibrerat bara, för ljudet fungerar inte alltid). När pappa väckt mig och jag kollade på mobilen såg jag att han även ringt. Inte ens av det ljudet/vibrationen hade jag vaknat.
Pappa körde mig till jobbet. Han gjorde iordning min matlåda och tog med den ner till bilen.
Jag har en fin pappa ♥

Möte med Vårdguiden


Idag är jag stolt över mig själv. Jag skulle på julfikamöte hos Vårdguiden och de flyttade till nytt kontor igår så det var alltså inte samma adress jag skulle till som förut. Jag är ju alltid så orolig för att jag ska tappa bort mig, åka fel med t-banan osv. men idag hittade jag rätt. Jag hade en adress och hade skrivit ut kartor (som dock inte hjälpte då jag är usel på att läsa kartor och dessutom är det pinsamt att ställa sig mitt i gatan med en karta och se lost ut, hehe). Efter lite cirkelgång då jag inte fattade vilket håll rätt nummer låg på så hittade jag rätt. Jag ska inte säga att det var tack vare appen google maps på mobilen men den hjälpte till. Ville ha det bekräftat att jag gick åt rätt håll.

Väl där träffade jag en av de andra bloggarna, Tove som bloggar om adhd och bipolär sjukdom (hon skriver så fint, läs: http://blogg.vardguiden.se/leva-med-adhd-och-bipolar-sjukdom/), Emmali och Malin som är webredaktörer på Vårdguiden samt säkert hela Vårdguidens redaktion. Vi satt några stycken ner och julfikade. Det var jättekul att träffa alla och de verkade så imponerade allihop.

Nu är jag hemma och har slängt ihop ett nytt diabetes-inlägg. Här är länken till min blogg: http://blogg.vardguiden.se/diabetes-for-alltid/
Förra veckan fick jag hem en liten julklapp från Vårddguiden - två biobiljetter samt ett litet jultackkort :) Jättegulligt!

Önskelista

Jag har alltid svårt för att komma på vad jag önskar mig. Man kan ju inte önska sig en barbie längre så nu är det svåra tider :P

Egentligen önskar jag mig inte så mycket. Man kan gärna få skänka lite pengar till folk som behöver dem mer. Förra året fick mamma och pappa gåvobevis i form av julkort från UNICEF. Den bästa julen skulle egentligen vara om man bjöd hem alla som är hungriga, och firade julen tillsammans med dem.

Men men, jag vet att det efterfrågas en önskelista från mig så jag skriver ner det jag kan komma på här.

♥ Jens Lapidus bok Livet Deluxe, gärna i pocket men inbunden fungerar också (snyggare så).♥ Upplevelser. Kanske en spabehandling, massage eller liknande. Eller varför inte ett besök på museum. Fotografiska, naurhistoriska (inkl. cosmonova) osv...

♥ En resekompis (jag betalar min resa själv, vill bara ha någon att resa med!)

♥ Presentkort på klädaffärer (Zara, H&M, Vero moda, MQ gillas)

♥ Smycken och nagelgrejer är alltid kul :)

♥ Massor med 88:or glassar

♥ Anthon Berg-chokladask

"Julbord"

Jag slutade jobbet för 35 minuter sen men sitter fortfarande kvar för ikväll ska vi på en italiensk matlagningskurs med jobbet.

Hit ska vi :)

Det blir istället för julbord. Även om det är mysigt med julbord så ska det bli kul att göra något lite annorlunda :)

Söt kanin

Jag laddade över 100 bilder från min kamera och hittade då den här supersöta bilden på vår kanin Honey. Tänk att hon har varit så liten ♥

RSS 2.0