Klicka vidare

Hej alla glada! Jag känner mig otroligt positiv för stunden, fråga mig inte varför :P

Jag kanske ska säga det att Celine, min lillasyster, har kommenterat massa bloggar i mitt namn (inte med flit) så ni som tittar in här för att svara på något jag kommenterat har nog kommit fel. Eller ja ni har kommit fel, för jag kommenterar inte alls ofta :P Gå istället vidare till Cellanbellan. Eller skriv av er här om det är akut ;)

Jag sitter och har ont i halsen. Kan man säga att man är sjuk då? Det är och har alltid varit något fel på mig för jag tycker inte att man är sjuk om man inte är helt utslagen och knappt kan stå upp. Eller kan stå upp men håller på att ramla ihop under tiden. Därför har jag alltid gått till skolan när jag varit "sjuk", och jag stannar kvar på jobbet när jag mår dåligt. Man dör ju inte av det. Jag stör mig kolosalt på sånna som är hemma för att de är förkylda. Visst, jag har varit jätteförkyld, suttit i klassrummet och inte kunnas andas genom näsan på flera dagar, fått ont i huvudet osv men inte går man hem då. Eller vaknar upp på morgonen och tänker: nej jag är täppt i näsan och snorar och känner mig lite sjuk; jag stannar nog hemma. Sånt blir jag galen på! :P Är det bara jag eller? 

Nu har jag trott att jag ska bli förkyld i några dagar för de där två sakerna i halsen svullnade upp lite och det gjorde ont när jag sträckte på halsen eller log galet brett. Nu gör det ont när jag sväljer. Det är jobbigt det här att det aldrig bryter ut, för jag vill att det ska göra det ganska snart om det tänker bli värre. Inte vill jag vara sjuk när jag åker iväg heller.

Och vafan, ursäkta mig, men varför skriver jag det här när jag är positiv. Jag börjar kanske bli "sjuk" trots allt.


Kan ju tillägga att jag vet att det är ganska osmart att inte vara hemma om man är sjuk, man kan ju råka smitta någon (exempelvis med sin läskiga förkylning). Tycker väl inte att det är snällt mot alla friska att jag går till skolan/jobbet när jag är lite sjuk men vad jag menar är att jag tycker det är så mesigt att vara hemma. Inte för att det är tufft att vara sjuk och jobba men ja, folk kan ju överdriva så mycket och tro att de håller på att dö bara för att näsan rinner! Det är töntigt :P Att jag gått till skolan när jag varit sjuk är för att jag är jätterädd att missa något. Ja, det är livsfarligt att missa en lektion helt enkelt. Det tycker min hjärna iaf.

Kommentarer
Postat av: Julia

Men jenny, det är ju så smittor sprids, för att alla går till skolan/jobbet när de är sjuka och borde vara hemma! Det är ju bara schysst mot andra att inte gå till jobbet när man är sjuk. Tänk om alla skulle vara hemma när de var sjuka istället, då skulle ju säkert hälften slippa bli sjuka överhuvudtaget!

2009-09-04 @ 11:35:52
URL: http://gerdau.blogg.se/
Postat av: celine <3

oj har jag smittat dej ? xD

2009-09-04 @ 20:48:11
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0