Fix

Igår var det lördag. Då hann jag inte sitta vid datan. Klippte gräs, krattade, fixade med annat och oljade in alla träsaker på tomte. När jag väl hann sätta mig vid datan på kvällen så var det en långben som skrämde bort mig därifrån. Då fick jag och Celine gå på jakt efter den, oc när vi insåg att vi aldrig skulle hitta den var jag så trött att jag gick och la mig :P


Idag har jag putsat fönster. Har bara hunnit med köket och mitt rum än så länge, det tar ett tag när man är pedant med fönster. Började fixa på mitt rum nyss också, för hela min byrå och bordet vid sängen var fullt med pollen eftersom att jag  alltid har fönstret öppet.


Nu ska jag åka med pappa och handla all mat inför studenten. När jag kommer hem ska jag putsa klart alla fönster..


Hejdå!

Det här blev så okreativt, så här kommer en bild


Rättegångsspel Glesbygda Skorv AB

Antingen är den här artikeln väldigt lätt att skriva eller så är jag bara väldigt bra på att skriva artiklar.
Det är så lätt att jag inte orkar skriva. Hade det varit nått annat hade jag ju varit lite stressad över att jag bara har två timmar på mig.

Eller så är det för att det är helt och hållet oviktigt för mitt betyg och att jag redan har mvg i CivilrättB? Då behöver man ju inte känna så stor press. Förstår verkligen inte varför hon ska ha in den här.

USCH

Nej jag har verkligen ingenting att skriva

Okej nu har jag nått att skriva för Pontus satte precis på Michael Jackson skivan som han typ spelar ofta och alltid ganska högt. I måndags skulle han absolut ha på den när vi kollade på tv. Har väl inget emot att den är på förutom när jag gör nått viktigt. Och nu ska jag börja skriva på en artikel som ska vara inskickad idag. Jag kan inte plugga med musik på...

Kommer ändå inte att kunna plugga på en gång nu så jag kan väl gå igenom dagen lite, den sista skoldagen.

Mötte Felix när jag gått av bussen vid skolan. Vi skulle möta klassen 10, nånstans, men alla sa olika platser. Vi hittade ingen från klassen så då tyckte Felix att vi skulle gå till skolsyster så att han kunde ta ett skavsårsplåster :P Sista gången jag var inne hos skolsyster! Sen satte vi oss utanför entrén och väntade på att någon annan skulle dyka upp.
När de flesta kommit gick vi iväg och sprayade lakanen som ska sitta på flaket på tisdag. Efter det var det dax för sista lunchen i skolan... Riktigt tråkig mat förövrigt.
Sista lektionen ever med SJ3 var geografi. Marketta hade fixat ett snyggt bildspel från våra geografiäventyr, och så hade hon bakat två goda tårtor. Som pricken över i:et fick jag veta att jag får MVG i geografi. Säkert tack vare att jag är specialist på befolkningskapitlet i vår bok och kan hypade ord som marginalskatt.
Sen var jag tyvärr tvungen att gå och prata med Sara om projektarbetsbetyget. Christine pratade med henne först och när hon kom ut sa hon: neej! jag skulle ju inte visa nån min! Jag som inte hade sett någon min fattade inte om hon gjort en mvg-min eller en ig-min. Men när hon verkade så förtvivlad över att hon gjort någon min så blev jag jätterädd och trodde att jag skulle få ig. Så blev det faktiskt inte. Christine hade gjort en mvg-min.

Usch. Hejdå.


No stress

Gaaah! Måste bestämma vad vi ska äta på studenten. Vet inte ens vilken cateringfirma vi ska beställa från.

Har fått reda på att det kommer lite folk som jag inte visste att jag bjudit. Men även de flesta som jag visste är bjudna kommer. Har ingen aning om hur många det blir... kanske skulle försöka räkna upp alla så att jag har nån koll iaf:

Morfar & Maggan
Farmor & Farfar
Jan-Erik
Emelie
Uffe & Nina
Basse & tjej
Natalie
Sven-Olov
Anders & Terese
Kikki
Håkan & tjej
Rosmarie, Christer, Max & Wilmer
Cissi & Berra
Classe, Marie, Cecilia & Bello

Även om det var sista datumet idag att säga om man ska komma eller inte så har inte alla hört av sig än. Kanske kommer det 6 personer till från Köping. Och nån av Celines kompisar kanske skulle komma också. Känns som att jag har glömt någon, fast vem skulle det vara :/ Har inte jättekoll på vilka vi skrev på inbjudningslistan faktiskt.

Har tusen saker att göra inför tisdagen.
Först och främst ska jag bestämma vilken mat vi ska ha :P Måste göra det nu.
Jag ska putsa fönster och klippa gräset. Städa här hemma. Fixa en massa andra grejer. Och så har jag ju såklart en massa skolsaker också. För mycket för att vara veckan innan studenten iallafall.

Nu: be mamma bestämma mat åt mig så att jag kan fortsätta störa mig på att msn har slutat att fungera.

Bara en vecka kvar

Godmorgon, tänkte jag säga.

Det var riktigt skönt att sova imorse. Var faktiskt vaken redan vid 7 så jag kunde ligga och dra mig i 3 timmar :D Helt underbart!

Tycker det är konstigt att tiden går så mycket långsammare på morgonen när man börjar sent. Imorse hann jag måla naglarna till och med och jag fick inte ens bråttom till bussen.

I skolan köpte jag biljett till slutskivan. Studenten om en vecka! :S Sen var det geografi i en timme och efter det kunde jag åka hem igen.

Nu är det verkligen sommar ute. Helt plötsligt är det grönt överallt. Kunde gå i linne till skolan och till och med det var varmt.

Nu ska jag sätta mig ute i solen och plugga lite geografi.

I have a dream

Jag måste bara berätta om drömmen jag hade natten till imorse, då jag försov mig.

Jag drömde att jag absolut inte fick försova mig, ja att det typ skulle innebära ig i Civilrätt B. Så flera gånger gick jag igenom vad som skulle hända om jag försov mig vilket ledde till att jag hellre ville dö än försova mig.


Men så hände det såklart. Jag försov mig. Fick lite småbråttom till bussen och råkade hoppa på bussen till skolan och inte den till stan. Jag insåg inte misstaget förrän jag var vid Sickla och då fick jag såklart panik. Neeeej, jag ska träffa Malin i slussen 8:20 och klockan är det nu och jag är jättelångt från slussen! Paniiik!! Hur ska jag hitta till c-huset själv? Ännu mer paniiik!'

Jag gick i alla fall av bussen för att byta till en buss mot slussen. Fortfarande förtvivlad och orolig för att jag skulle tappa bort mig vid universitetet. Haha ja, jag är jätterädd för att tappa bort mig i stan faktiskt så det är ju på tiden att jag bearbetar de problemen i en dröm :P

Jag klev på en buss mot slussen och gissa vem som sitter på bussen? Sandra! Hon var det lyckliga slutet på min dröm.

Sen vaknade jag väl och insåg att jag hade försovit mig på riktigt. Men nu ska jag gå och sova så att den här dagen får ett lyckligt slut den också. Imorgon börjar jag 12:25 så jag kan sova till typ 10 :D


Boston tea party

Hihi, jag älskar Veckans macka med Patrik Norqvist :D

Och jag älskar Boston tea party!

Min kropp har checkat ut

Alla lärare pratar ju flera månader innan studenten om att eleverna som går i 3an checkar ut när studenten närmar sig, dvs inte närvarar lika mycket i skolan.

Sån är inte jag. Förutom kanske på retoriken nån gång. Eller det är ju inte för att det är slut snart, utan mer för att det är så onödigt att komma dit ibland.

Men den senaste veckan har jag märkt att min kropp inte vill till skolan alls. Den ser nämligen till att försova sig på morgonen. Tre gånger på åtta dagar faktiskt. Och idag var det dax för gång nummer fyra. Så väldigt passande dessutom... Eller inte!

Jag vaknade 07:25 och min buss skulle gå 07:52. Nej nej nej nej nej! Inte igen! tänkte jag. Jag var dessutom tvungen att tvätta håret för det hade jag inte orkat göra sen i fredags. Så att duscha var jag ju tvungen till. Jag vet faktiskt inte hur jag kunde hinna till bussen... Eller jo det vet jag kanske. Jag sprang rakt in i dushen, duschade hur snabbt som helst, sprang (ja sprang!) ur duschen och torkade håret så mycket som det fanns tid till. Jag vad gjorde jag sen... Jag sminkade mig och slängde på mig några kläder. Sprang nerför trappan till köket, öppnade kylskåpet och drack nån juice direkt ur kartongen (det var ändå så lite kvar). Sen kom jag på att min mobil låg kvar brevid min säng så jag kutade upp på rummet och hämtade den, sen ner igen. In i köket och tog en banan, satte på mig skorna och sprang ner till bussen.

Det hjälper inte att ha två väckarklockor när man heter Jenny!

Vill ni veta en sak? Min mage har aldrig kurrat så mycket som den gjorde när jag satt i den där rättegångssalen. Piiinsamt! Aldrig mer bara en banan till frukost.

Skärpning Jenny!

Min lillasyster Celine tittade igenom min kalender för en stund sen. Hon var inte så nöjd med det jag skriver. Jag använder för lite utropstecken och hjärtan. Därför skrev hon till en liten sak på hennes födelsedag:



Tur att det stämmer ;)

Rättegångsspel

Måndagar innebär vanligtvis sovmorgon, men inte imorgon. Imorgon ska klassen till universitetet och ha rättegångsspel. Det är som en liten avslutning på Civilrätt B. Jag ska vara journalist så jag slipper det där med att sitta och memorera en massa saker som jag ska säga. Istället ska jag skriva någonting på 2 sidor, och jag är fortfarande inte säker på vad det är jag ska skriva. En artikel eller ett rättegångsreferat :S Men jag är nästan helt säker på att det ska vara inne på fredag. Fast jag ska fråga om det samtidigt som jag frågar vad det är jag ska skriva.

Min buss går 07:52 imorgon så jag borde sova nu. Men jag ska dammsuga mitt rum en gång till först. Insåg att det inte blev så bra första gången eftersom att dammsugarpåsen behövde bytas. Sen när jag gjort det ska jag packa ner alla kläder, som ligger på sängen, i väskan som följer med mellan mamma och pappa. Det är lite läskigt att packa för jag måste ju ha med mig massa saker. Inte bara vanliga kläder och alla andra vanliga saker, nej nu måste jag ha med alla studentsaker också och även alla sommarkläder som kan tänkas vilja följa med till Italien.

J

Idag har jag läst massvis med geografi. Det här kapitlet om befolkning är faktiskt helt okej. Jämfört med kapitlet om klimat är det paradiset.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är ganska hungrig och pappa gjorde nån lunch för ett tag sen så jag kanske får äta lite av den då. Jag kan iallafall inte plugga mer just nu, för det är farligt att plugga för länge.

Jag är typ lite sugen på att städa mitt rum, för det ser lite stökigt ut. Som vanligt ligger alla kläder på golvet, inte för att jag har något problem med det utöver att det bli jävligt lite golv att röra sig på. Det var nog ett tag sen jag dammsög också, inte för att det ser smutsigt ut men ja det skadar väl inte att dammsuga.

Idag känner jag mig ganska förkyld. Igår trodde jag att jag var frisk men imorse när jag vaknade var jag fortfarande förkyld. Funderar ändå på att gå ut och springa ikväll. Får ju lite dåligt samvete när jag inte tränar på en söndag. Kan säkert liknas med hur dåligt religösa människor mår när de exempelvis inte går till kyrkan på en söndag.


Hallon <3

Heej :)

Anledningen till att jag inte skrivit något är att jag har världens segaste dator som tar 100 år att starta upp. När jag väl har tagit mig orken till att sätta mig här så är jag antingen upptagen med att fundera på vad jag ska lyssna på för musik eller fundera på vad jag ska äta eftersom att jag nästan alltid är hungrig. I alla fall när jag sitter vid datan. Konstigt. Jag är faktiskt inte alltid hungrig annars, jag lovar.

Det jobbiga med att vara hungrig är att jag inte är sugen på nånting när jag är hungrig. Det resulterar i att jag kan sitta här i timmar och bara tänka på mat. Men vad jag ska komma till är att det är slut med det nu! Jag var nyss och handlade med pappa och Pontus och då passade jag på att köpa goda flingor. Dessutom köpte vi massa hallon! :D Jag har tagit tag i mina problem. Nu är du väl ändå glad Tomas*? :P



*Fotnot: Tomas lider nog lika mycket som jag av mina hungerproblem. Förlåt! ;P

Julias skiva

Ikväll blir det årets sista skiva, förutom slutskivan på studenten såklart. Ikväll är det Julias klass som står för skivan och temat är: Vem kommer du att vara? Min plan är att jag ska vara en katt, men om jag inte orkar ha på mig mina egentillverkade öron så kommer jag som mig själv :P

Först ska jag hem till Malin och sen vid 22 åker vi in mot Djurgården där stället ligger.


Ibland saknar jag att ha lugg

Igårkväll satt jag och rensade bland alla bilder på datan.



Filmmusik

Jag sov mellan klockan fem och nio och trodde att jag skulle vara ganska pigg sen. Eller i alla fall mindre trött. Men nej, jag är lika trött som förut. Mitt huvud är ju helt.. ja vad ska man säga. Jag har ju inte ont i det, men det är tungt. Blev lite bättre av att jag tog en ipren för nu orkar jag sitta upp utan att ramla ihop på golvet :P

Just nu sitter jag och lyssnar på filmmusik från Sagan om ringen. Orkar inte lyssna på musik med text i. Det är ganska mysigt faktiskt :) Eller jättemysigt... <3

Mycket väl godkänd

Idag var det sista bildlektionen :'( Fick ta hem min mapp med alla mina underbara konstverk. Haha. Hade betygssamtal med Rita, som läraren så passande heter, och hon kommenterade alla saker jag gjort. På en av sakerna sa hon att hon tyckte att den var väldigt poetisk :P Jag ser mig inte direkt som en poetisk person men ja det kan väl vara trevligt det också. Nästa gång någon tycker att jag ska beskriva vem jag är ska jag allt säga att jag är poetisk.

På civilrätten fick vi reda på att psykologin var frivillig, så då blev det bara till att gå och äta pannkakor och sen åka hem.

Ska alldeles strax cykla till gymmet och träna :)


Kabaré i Stavan

Emelie frågade nyss om jag skulle med till stavan, vår gamla skola, där det är nån kabaré ikväll. Hennes lillasyster ska sjunga. Jag tänkte att det säkert var klockan 20, men det är tydligen 19. Ska snabbt stoppa i mig lite mat och sen gå dit. Skönt att det bara tar 5 minuter att gå :) Det var det som var bra med att gå i högstadiet :P

Celine och Elle ska tydligen dit o kolla på nån catwalk som Celine säger börjar 19. Men jag har svårt att tror att båda grejerna håller på samtidigt. Aja, det återstår att se.


Aldrig nöjd

Känner verkligen igen mig själv i den här texten

Veronica Maggio - Nöjd?
 


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
...
Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Afrika bokat

Imorgon ska jag köpa:
Vattenfast mascara (bra såhär i studenttider)
Väska
Topp till slutskivan

Inte glömma:
Lägga ner en av studentskorna i väskan så att jag ser om de matchar väskan jag kollar på
Lägga tillbaka halstabletterna i min väska

Förretsen! Jag och Malin var lite spontana och bokade Afrika idag på lunchen. Barnhemsprojekt 1 okt :D Flyg och massa andra saker fixar vi senare.


Inatt tappade jag 7 tänder!

En tand var lös jättelänge och gick att vicka på. Fick flashbacks tillbaka till då man var liten och alltid hade nån tand som var lös. Den här tanden satt på höger sida i underkäken, 4e tanden från mitten. Helt plötsligt vickade jag loss den och fick en lite chock eftersom jag trodde att jag bara hade inbillat mig alltihop. Men där var den, och 4 andra tänder! De bara åkte ut en efter en. De fyra andra tänderna var de 4a mellersta tänderna på underkäken och det såg inte riktigt klokt ut! För att jämna ut det hela lossnade även den 4e tanden till vänster på underkäken. Det var rätt så äckligt att tappa en massa tänder kan jag säga. Den 7e tanden har jag inget minne av när jag tappade men jag vet att jag tänkte: Nej, nu är det 7 tänder som jag tappat inom loppet av några sekunder.

Pratade inte vi om det här på psykologin nångång? Att tappa tänder i drömmen? Och tydde vi inte drömmen då?

För ja, självklart var det bara en dröm. Jag var glad när jag vaknade och kände att alla tänder satt kvar.

Drömmen var verkligen tydlig. Kommer ihåg hur jag satt där med massa tänder i handen och kollade på rötterna som var ganska långa. Haha, när jag tänkter efter så kollade jag på top model för någon dag sen och då drog de ut tänder på en tjej vars tandrötter var hemskt långa. Måste ha varit därifrån det kom. I alla fall, när jag tittade på tänderna så var de helt gråa på baksidan och jag fick ångest över att jag borstade slarvigt. Hehe, ja jag har ju ångest över det ganska ofta. Därför det tar evigheter för mig att borsta tänderna.

"Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förälndringar i ens liv... Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest  mellan 18-30 års åldern..."

Studenten har kanske med det här att göra? :P

Äntligen har jag gjort det!

Precis hemkommen från gymmet, Sandra och jag yogade :) Visst, det kanske inte känns som speciellt hård träning (även om jag tycker att det är äckligt jobbigt att stå i den där "hunden" :P) men man blir ju verkligen lugn. Och det är ju skönt när någon säger åt en vad man ska göra; lås magen, upp med knäna, andas osv..
Jag cyklade till gymmet, för första gången, och det tog bara 10 min :D Lite synd att det gick så snabbt för det var riktigt kul och skönt att cykla :)

För den som undrar så mår jag mycket bättre idag, inte alls lika hängig. Måste varit det bra sällskapet igårkväll som gjorde susen :) Hade det riktigt roligt hos Jessica. Känner väl nu att kroppen kanske är lite tröttare än vad den borde vara efter yoga och cykling, men det är ju inte så konstigt.

Nu är det Söndagsparty med Filip och Fredrik :D Det får man inte missa!

Till Jessica

Japp, för där blir det middag, ESC och spel :)

Ha en bra kväll!

Ny mobil :D

Den som läser här ibland, eller som känner mig, vet att jag har krångel med mobilerna. Lämnade ju in min nokia på lagning den 30 april. Idag efter det nationella provet tog jag mig till forum för att hämta ut den. Men fick jag tillbaka min mobil? Nej! För jag fick en helt ny! :D Min gamla var tydligen så mycket fel på :P

Efteråt gick jag till apoteket och hämtade ut massa sprutor, påsen jag gick därifrån med vägde jättemycket. Eller så är det bara jag som är svag just nu :P

Efter det så provade jag lite kläder. Köpte två toppar på hm och en kjol på gina tricot (jag vet, jenny och kjol. Vad är det som händer?). Innan jag däckade i nån provhytt tog jag bussen hem.

Har suttit här i fotöljen framför tv:n ända sedan jag kom hem. Knappt så att jag orkade hämta mat när vi skulle äta. Känner mig inte ett dugg bättre idag, har dessutom fått lock i öronen. Och huvudet är tyngre än någonsin.

Så fort jag satte på datan fick jag ont i ögonen för det är ju så otroligt starkt ljus, ljuskänslig som jag är för stunden.

Ska nog ta mig upp till sängen Soooooooovvvaaaaaaaaaaaaaaa <3

And if I'd fall, would you pick me up?

Hela sista timmen på nationella satt jag och kladdade på kladdpappret man fick. Ritade lite saker och skrev ner hela låttexten till låten The Quiz med Hello Saferide. Den har verkligen fastnat. Tur att jag kan hela texten så att jag slipper hitta på massa egna saker i alla fall. Ännu mer tur är det att jag för en gångs skull har en bra låt på hjärnan ;)

The Quiz - Hello Saferide

NP MaC

Nationellt prov i MaC 8:30-12:30

Det som är viktigast att ta med sig är nässprayen, utan den är jag ingenting!

Sicko

Innan jag börjar beklaga mig över livet så ska jag bara säga att jag idag höll mitt sista tal i kursen retorik! Och jag fick klassen att skratta åt mina små skämt, så jag är jättenöjd. Bryr mig inte om vad Andreas "Gaylord" "Sanne" "Sanneröven" säger (internt skämt mig och Malin + Andreas och hans facebook-vänner emellan).

Jag sitter för stunden och snorar och är täppt i näsan. Ögonen typ rinner och det är äckligt att svälja. Har druckit 3 stora koppar te idag men det hjälper inte. Efter retoriken köpte jag te och halstabletter i caféterian. Halstabbletter är bra grejer, men så fort den är slut så har den ju ingen effekt längre.

För en stund sen var jag nere på konsum och köpte massa grejer till nationella imorgon, bl.a. halstabletter. Ska ha en tablett i munnen hela tiden, då jag inte äter något av allt annat som jag köpte. Det gäller att överleva!


Fin rubrik

Så var en pluggdag borta. La mig som sagt, eller sa jag det... aja, jag vilade när jag kom hem från skolan eftersom att jag var helt slut. Var tvungen att ringa pappa och be honom köpa vanlig nässpray eftersom att den saltlösningen som han köpte förut inte innehåller några avsvällande ämnen. Vid 18 somnade jag. Vaknade strax innan 20 men somnade om ganska snabbt. 20:40 vaknade jag av att pappa skrek att det var mat. "Celine sa ju det till dig nyss". Mycket möjligt tänkte jag och gick ner och åt.

Någon annan som har tänkt på att det är väldigt konstigt att dricka mjölk när man är förkyld, eller är det kanske bara jag?

Funderar på om det verkligen är smart att gå till gymmet imorn, inte nog med att jag kommer vara halvdöd så är det kanske inte så snällt och mysigt att smitta ner alla maskiner och dess användare. Nej, jag ska inte svika Sandra, får väl köra väldigt lugnt.

Sjukdomsbloggen

En ganska trött dag har det varit och inte bara för att jag la mig ganska sent. Nej, jag vaknade klockan 5 imorse och hade jätteont i näsan. Kändes som att någon sprutat jättemycket nässpray i den. Tänk er att vakna av att det gör ont i näsan, då kan ni förstå hur ont det gjorde.

Så under dagen har jag varit trött. Dock klarat mig ganska bra tycker jag förutom de stunder då halsen kliat galet mycket eller när näsan varit täppt samtidigt som den runnit. När jag gick från skolan kände jag mig plötsligt jättesjuk. Hela kroppen blev jättetrött, och jag var tvungen att kisa för att det var så ljust ute. Och då var det ändå molnigt liksom.

Nu har jag tvättat av mig sminket, nyst 3 gånger och snytit mig dubbelt så många. Har gjort två ostmackor och honungsvatten. Känner verkligen att jag måste vila innan jag tar tag i allt plugg. Som jag sa igår, inte passande att bli förkyld nu.

Torsdag:
Hålla tal på retoriken
Skrivning på religionen
Fredag: Nationellt prov i MatteC


Jag... är... inte... trött *gäsp*

Jag har ingeting alls att skriva egentligen, känner bara för att skriva nått och då kan jag ju skriva att jag inte har nått att skriva. Fast det betyder ju att jag har nått att skriva... okej, klockan är mycket.

Jag tycker inte att det är passande att blir förkyld nu. Den här veckan alltså! Jag citerar Markolio: Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar...

Det värsta som kan hända är ju att jag sitter och är jätteförkyld på nationella provet i MaC på fredag. Jag har alltid sån otur på nationella proven i matte. Inte bara att det går dåligt, nej nej. I matteA fick jag en jättejobbig bänk. I matteB var jag förkyld + att jag spillde ut vatten över hela provet och fick hämta ett nytt. Och nu i matteC lär jag ju vara förkyld. Får se vad mer som händer. Kommer väl att försova mig. Somna under provet. Få slut på stifft i pennan. Osv osv.

Jag kan verkligen inte plugga. Och just nu är jag trött och har ont i halsen, är täppt i näsan och allt annat som man får på köpet vid en förkylning. Ska börja skriva projektrapporten nu. Är mycket bättre på att skriva på natten än på dagen.

Jag hade visst saker att skriva... Wish me luck!

ESC-kval

Du missar väl inte Sveriges, och Malenas, kval till Eurovision Song Contest?

Det kommer ju att avgöra hur lördagen kommer att se ut, så väldigt viktigt är det!

Sverige är precis klara. Kan inte direkt bestämma mig för vad jag tycker om låten. Eller jo. Tråkig. Och jag tycker inte ens att hon sjunger den så bra. Fast den är ju inte jättedålig.

Försyyyyld

Förklaringen till min oförklarliga trötthet igår var tydligen att jag var påväg att bli förkyld. För nu är jag förkyld.

Passar bra att pappa köpte världens största nässpray till mig idag. Och man kan spraya hur mycket man vill, för det är saltlösning!


Sova tidigt

Jag är verkligen helt död. Känns så.

Förut var jag ännu mera död, så död att jag var tvungen att dö ett tag på sängen. Fick lite liv, så jag hade massa energi vid middagen när jag skulle fråga ut Celine om diverse saker.

Men nu är jag död igen. Mitt huvud är liksom ingenting. Finns inget därinne. Känns lite meningslöst att plugga då.

Kan det här kallas att sova tidigt? Lär ju inte vara i säng förrän 23, för min säng är inte bäddad och mina tänder inte borstade.

Min nivå just nu är: 1+1=3 --> Sovdags!

Hur länge ska åksjuka sitta i?

Min dag började inge bra, för den som vill veta.

Jag lider av "jag kan inte plugga förrän på kvällen-syndromet" vilket gjorde att jag var uppe sådär lagom länge inatt. Jag vaknade imorse och började plugga på en gång. De där retorikartiklarna tog väldigt lång tid att läsa, men jag är ingen sån som bara slutar när jag bestämt mig för att göra nått, även om det innebär att äta frukost, duscha, sminka mig och klä på mig på 30 minuter. Dumt val. Fick som vanligt springa till bussen, som ändå inte behagade att komma i tid.

Hade några sidor kvar på den sista artikeln att läsa så jag gjorde det på bussen. Kände hur jag bara mådde mer och mer illa för varje liten bokstav som lästes. Hjälpte inte att det som vanligt var dålig luft och varmt på bussen. Tog en liten paus från läsningen och började läsa efter en halvminut igen. Tog bara någon sekund innan jag mådde jättedåligt igen. Väl framme vid forum kändes det som att jag skulle spy. Väldig tur att vi var framme vid skolan då.

Sandra och jag gick av bussen och jag blev jätteglad när jag kände att det var ganska svalt ute vilket fick mig att tänka att jag snart skulle må bra.

Men nej... den där åksjukan satt kvar i evigheter. Okej, åtminstone i fyrtio minuter. Satt på psykologin och mådde jättedåligt, funderade ett tag på om jag kanske var sjuk på riktigt. Som tur var släppte illamåendet efter ett tag, och resten av skoldagen var jag bara trött.

BTW, Tack mattanterna för den otroligt goda och energigivande maten! (ungsgratinerad falukorv i någon konstig senapssås med bostongurka i. Till det jättelöst potatismos som smakade som rotmos)


Kaninisarna

När jag kom hem idag städade jag hos de stackars 3 kaniner som bor i vårlekstuga. Jag har inte hunnit hålla på med dem alls de sista veckorna eftersom att skolan har varit lite smågalen. Tror inte heller att Celine pysslat om dem så mycket heller. En slutsats jag drog var i alla fall att det inte hade städats där på ett tag.



Tingeling, Flingan och Madicken :)

Jenny är mobillös

Varför är det aldrig någonting som fungerar för mig?!

Först ska min vanliga mobil vara knäpp och vägra ha täckning i stan. Så jag lämnar in den och får en lånemobil.

Vet ni vad? Nu är lånemobilen död! Laddaren slutade att fungera, vilket i sig är jättekonstigt. Hur kan laddaren ena dan gå att stoppa i och nästa dag inte?

Ännu märkligare är ju att när man fått in laddaren en liten bit så säger mobilen att hörlurarna är i.

Laddaren behövde inte ens vara inne i vägguttaget för att den skulle säga att hörlurarna var i.

Ne, nu... nu vet jag inte vad jag ska säga!

Bikini

Om precis en månad, den 9 juni, ligger jag på Siciliens stränder i den här bikinin. Den har nämligen fått flytta in här.
Jag längtar så mycket! Mer än till studenten. Eller kanske åtminstone lika mycket. Det är knäppt!
Jag älskar allt som har med resor att göra.
Jag älskar att gå upp jättetidigt och veta att man ska åka till ett annat land samma dag.
Jag älskar att sitta i bilen påväg till Arlanda.
Jag älskar att vara på Arlanda.
Jag älskar att sitta på flyget.
Och mest av allt älskar jag att komma fram, och se ett nytt ställe. Känna lukten av värme... Härligt! :D

Kenny here I come!

Jenny <3 Kenny

Wollie Bollie!


Nu är det äntligen dax för mig och Malin, två stycken Kenny Starfighter fans, att få se filmen Kenny Begins :D



Time to go :D


Visst passar jag bra som lejon?

Ja, det är väl inte mer än rätt att jag är lejon i stjärntecken ;)
Celine kom precis in och sa: va gulligt Jenny!
Jag gillar henne :)



Måste reda ut det här trasslet nu. Sen ska jag måla naglarna :D


Godmorgon

Jag måste bara berätta en sak. I torsdags så skulle jag ha en lektion som började 12:10. Men jag vaknade klockan 11:50 och var helt förvirrad, för det där händer aldrig. Efter ett tag av förvirring insåg jag att jag aldrig skulle hinna till skolan. Skulle ju ändå lämna in en uppsats och möta Sandra så jag åkte och var där några minuter innan lektionen slutade.


Igår var en lektionsfri dag för min del. Jag skulle vara hos frissan klockan 12 och min buss skulle gå 10:44. Jag var ganska orolig för att jag skulle vakna för sent en dag till. Kanske är inne i en sån period tänkte jag. Ställde mobilalarmet på 8, tänkte att jag skulle ha jättemycket tid på morgonen, och så ett larm klockan 8:40 (har alltid två alarm). Jag vaknade klockan 10. Hur kan det hända två dagar i rad!

Till ett annat mysterium...

Igår la jag mig redan elva, men låg i sängen ett tag och smsade med Tomas. På bara 5 minuter hann jag somna in så djupt att jag inte hörde att jag fick ett sms. Och min smssignal är väldigt äcklig. Borde ju ha vaknat och blivit arg på den åtminstone. Men nix. Jag som trodde att det tog ett tag att komma in i den där djupsömnen.


Jag kanske är ett mysterium :O


Cut cut

På bussen påväg till skolan imorse ringde jag och bokade en klipptid. Den enda tiden hon hade imorgon var klockan 12 och eftersom att jag verkligen vill klippa mig så kunde jag inte säga nej. Så imorgon ska mitt hår bli klippt.

Långt och slitet


Ensam och övergiven

Nu slutade min skrivare att fungera...

Aja, mamma skulle komma strax efter 9... i första pausen på Greys anatomy rättare sagt. Men hon måste ha somnat ifrån så jag är fast här.

Technical stuff

Jag vet att jag för länge längesen skrev ett inlägg om hur mycket jag hatade alla tekniska saker. Var väl nån gång då allt gick fel. När vi ändå är inne på det så kan jag ju säga att min kamera slutade att fungera igår. Jag blev faktiskt jätteledsen men som tur var återuppstod den efter ett tag :D

Nu till saken, det tog 20 minter att starta upp min dator! Om inte mer... Den är så hemskt seg på att starta upp!
Så nu har jag 20 minuter mindre tid på mig att skriva religionsuppsatsen. Mamma kommer och hämtar mig strax innan 21. Är ju hos pappa eftersom att det är väldigt jobbigt att sitta i vardagsrummet hos mamma och skriva uppsats när folk springer runt eller sitter vid tv:n och spelar FIFA. Och så är det bara här som man får utskrifterna i svart, hos mamma blir texten något rosa. Inget ont om rosa, men kanske inte på en uppsats.

Nu kom pappa hem. Han verkade inte ens förvånad över att jag är här.

NikonD40

Lånade syrrans kamera en snabbis häromdan.





Imorgon blir jag frikortare

När man kommer upp i 900 kr på sjukhus iom betalning för läkarbesök å så, då får man ett friort så att man går gratis från det första datumet som är stämplat i högkostnadskort-häftet (jag kan det där eftersom att jag höll på med det varje dag när jag sommarjobbade, frikort hit och dit. Jag är proffs!)

Jag ska till läkaren imorn och det kostar 300 kr för ett besök. Liiite för mycket pengar kan jag tycka. Jag var måttligt deprimerad över att jag skulle bli fattig, men då kom jag på att jag bara har 40 kr kvar till frikort! Jag har alltså lagt ut 900 kr på läkargrejer på ett halvår. Men imorgon är jag friiiii (som en fågel tralalalala). Kommer få gå gratis ända till november :D


Somna på köksbordet

Nu ska jag sova :D

Har varit så trött... igår var det ju hemskt. När jag kom hem runt 23:30 satte jag mig vid köksbordet framför datan. Efter att tag blev det för ansträngande och jag la huvudet på bordet... Sen somnade jag några minuter :P Jobbigt att gå upp till rummet sen, men vad skönt det var att få lägga sig i sängen! Tyvärr kunde jag ju inte sova för min telefon ringde varannan minut. Hann ringa 5 gånger... Måttligt irriterad var jag men jag orkade inte svara. Hade inte kunnat säga nått för jag fick inte fram några ljud. Så trött var jag :P

Btw, jag har börjat utnyttja min finfina stereo jag har i mitt rum. Det där kanske lät ironiskt, men den är faktiskt fin. Love it! När man ska sova är det underbart mysigt att lyssna på Lugna favoriter. Det är mysigt annars också faktiskt. Låtar som jag känner att jag bara kan lyssna på utan att behöva sjunga med i :P

Sova är det bästa som finns! :)


Glöm inte att rösta. Alla röster är viktiga :) Det handlar ju om 50 000 så kom igen nu!

http://www.bayerdiabetes.se/sv/Dream-Fund/Aktuella-finalister/Finalist-3.aspx


Söndagsparty med Pella

Ingen har väl missat lilla Pella, Fredrik Wikingsons underbart söta dotter som är besatt av Filip Hammar?

 

 

Filip och Fredrik är bäst <3

Bra ansiktsvatten från Apoteket

Tänkte tipsa om ett bra ansiktsvatten. Apoliva från Apoteket.



Man blir jättemjuk i ansiktet efteråt, och så är den billig också. Bara 33 kronor :)



Ny mobil? Hjälp!

Frågan: Grå eller svart?

Min lillasyster har den här mobilen och den verkar hon nöjd med. Enda problemet som jag vet om är att den där knappen i mitten ramlade av en gång :P



Trääääna :D

Sitter hos pappa just nu. Tog mig hit för att jag skulle skicka min religionsuppsats till min mail så att jag kan skriva på den hos mamma. Sen så skulle jag ju hämta min kamerasladd också, men den är inte här verkar det som :/ Undrar vart den har tagit vägen (det är väl inte omöjligt att den ligger på mitt golv hos mamma, under alla kläder).

Nu ska jag cykla upp till mamma. Det var också en anledning till att jag åkte hit så att jag kunde hämta min cykel så att jag kan cykla till gymmet imorn om jag ska träna (aldrig mer gå! eller jo kanske). Klockan 15 kommer Emelie och vi ska ut och springa. Hon tyckte att vi skulle springa vid Hellasgården och ta bussen dit, men då sa jag att vi ju kunde gå till Hellas från mig. Det är en bit bara det kom jag på sen, så om vi orkar så mycket mer när vi väl är där får vi se då :P

Ikväll ska jag och lite klassfolk till Broder Tuck och se Jacob och hand kompis Jonas, som tillsammans blir Bluie in the sky, när de har spelning :)

Hur firade du första maj?

Själv firade jag dagen med att ta årets första dopp. Det tog inte lång tid innan jag blev så kall att jag inte kände av vattnet så det gick faktiskt att vara i ett tag :p

Hade tänkt visa bildbevis men jag tror att jag har glömt kamerasladden hos pappa. Hittar den inte här, men jag kommer ihåg att jag tänkte på att jag skulle lägga ner den i väskan i måndags.

För att det inte ska bli bildlöst så lägger jag upp en bild som min vän Malin tog  innan Tomas skiva i onsdags. Temat var: Det brinner på hemmet. Därav den snygga sminkningen.

Sofia och jag :)


RSS 2.0