Guldfynd by Kenza

De här snygga smyckena (en ring och ett par örhängen i samma stil) köpte jag strax innan jul på Guldfynd. Jag hade två presentkort där på 750:- som snart skulle gå ut. Ett från studenten (jag tog studenten 2009 så det var ett tag sedan, haha) och ett från för några jular sedan. Smyckena kostade lite men jag behövde bara betala 200-någonting och då ingick försäkring i det priset.

Bra smink

Det här är mina senast införskaffade sminkprodukter och jag är jättenöjd med båda två.
Den första är en foundation från The Body Shop som heter "Extra virgin minerals 202 vanille naturelle". Den appliceras med en pensel och täcker jättebra utan att man ser översminkad ut.
Den andra är ett solpuder som jag har köpt på Kicks från märket Shiseido. Det var ganska dyrt men oj vad nöjd jag är! Den heter "Sunset glow Peche fondante", älskar ♥

Helgjobb

Jag jobbar i helgen och kom hem för lite mindre än en timma sen. Jag var helt död på bussen och när jag kom hem. Det kändes typ som att jag hade varit ute och druckit hela natten och kom hem fem på morgonen. Det kanske hade att göra med att jag hade väldigt lågt blodsocker precis när jag åkte från jobbet. Det låg på 2,1 (allt under 4 är för lågt) och om det är något som man inte har vid lågt blodsocker så är det energi. Åt massor med sött och jag tror att det var lite därför jag blev trött också. Jag har aldrig fått sockerkickar som gör mig pigg. Vet inte om det har med min diabetes att göra eller om det bara är sån jag är. Socker får mig mest att må dåligt och bli trött.
Nu ska jag snart gå och lägga mig men innan jag gör det så ska jag lägga upp ett till inlägg här när jag ändå är på g :)

Här finns jag

Hej och förlåt för usel uppdatering här på bloggen. Eller kan man säga usel när det inte är någon uppdatering alls? Förlåt för ingen uppdatering alls!

Imorse ringde Emmali på Vårdguiden och sa att vi skulle ha möte om en timma, kl 10. Jag mejlade henne igårkväll för att kolla att tiden kl 19 var rätt. Men det var den tydligen inte :P Hon hade skrivit 19 i mejlet för typ en månad sedan men den var klantigt att jag inte bekräftade att jag kunde den tiden förrän dagen innan, haha.

Jag ska dit på torsdag istället.

Jag tänker mycket på att starta en diabetesblogg. Det är så kul att ha den här bloggen på Vårdguiden för jag får så mycket respons och det är underbart! Men om 1,5 månad har det gått 3 månader och då ska jag sluta blogga. Jag vill blogga mer där! :'(

Jag ska tänka mer på saken. Och var ska man isåfall blogga? Jag bloggar genom wordpress på Vårdguiden och jag gillar verkligen wordpress. Det är min nya kompis, typ.

Som sagt, uppdaterar mycket mer på min diabetesblogg så kolla in där om ni saknar mig här :)

/ Jenny, http://blogg.vardguiden.se/diabetes-for-alltid/

RSS 2.0