Mina favoriter

Blå är bäst. Eller röd. Båda är väldigt bra här iaf.
Johan Wahlström, haha.

Ronja

Nu ska jag... Jag vet inte vad jag ska göra. Är så sugen på någonting, fast någonting finns inte. Jag har upptäckt att vi har dumbleklubbor hemma, men det känns fel att sno dem. Såg också att det fans marsipangrejer i ett av köksskåpen, men det skulle vara trist om jag frågade om jag får ta dem och så får jag inte det.

Den här dagen har varit tråkig. En dag där jag har känt att jag borde göra någonting, men vad vet jag inte. Jag vill göra något, fast orkar absolut inte. Jag hatar sånna dagar. Men imorgon blir det nog kul. Hoppas jag iaf. Ska höra med C när jag ska vara hos henne.

Och bara för att Ronja är så söt :) Så liten o mjuk. Bara att ta upp o krama sönder.
image244

En idé

Jag fick en väldigt bra idé!

Varje Lucia åker jag med farmor o farfar till köping för att fira Lucia. I simhallen har de ett litet firande men lotteri, skämthopp och såklart ett fint luciatåg. Lite konstsim.

Och så har de ju tävlingar. Som jag aldrig hänger med i. Därför tänkte jag att jag kan följa resultaten i tävlingarna som är innan, så kan jag hitta min favorit och sedan heja på för fullt när jag ser personen simma på Lucia.

När jag ändå var inne på hemsidan för Köpings simsällskap - KSS - kollade jag lite bilder. Gamla bilder måste det vara, undrar hur gamla. Säkert 10 år.

På översta raden i röd skjorta - min pappas kusin Anders. Den vuxna längst till höger i grå t-shirt - pappas morbror Sven-Olov. Nu vet ni det,

Btw så addade jag Anders på msn för några minuter sedan. Vilket sammanträffande :P


Min Stalker

Ahh! Jag har en Stalker. Iaf i msn världen.

Fick reda på vem tjejen fått min msn av. Av en kille som jag pratade med för länge sedan. Tog bort honom från min lista för över ett halvår sedan. Tyckte han var så jobbig. Anledningen: Han sa alltid precis samma saker. Hej, läget? Jag stör mig verkligen på när folk skriver samma sak hela tiden.

Själv försöker jag att variera mig i hälsningsfraserna som jag använder på msn. Sitter alltid o tänker: sa jag såhär förra gången vi pratade?

Ja jag vet, jag är knäpp.

Han verkar ju tydligen vilja ha reda på om jag har dött eller bara blockat honom. Läskigt. Man tänker inte på folk som man inte chattat med på flera månader. Var ju aldrig speciellt rolig att prata med heller, svarade typ inte på Läget? eftersom jag tyckte att det var så oerhört jobbigt att han alltid sa det.

Sommarjobb

Idag är en sorglig dag. Jag ser det nämligen som sista lovdagen. Jag menar, lördag och söndag är ju helg och jag vet ju hur snabbt helgerna går. Så den räknas inte.

Har sökt sommarjobb och får svar innan den 23 maj om jag nu får jobbet. Får jag det inte så kommer de inte meddela mig. Men hallå!? Hur tänker de? Om man inte får jobb där så hinner man ju säkert inte söka till något annat ställe, platserna lär ju var slut i maj. Och man kan ju inte söka till något annat ställe, för tänk om man får på båda ställerna. Jag vill ju inte säga nej till något. Äsch.

Tänk om jag inte får ngt sommarjobb, vad gör jag då? Då kanske jag får söka till något jättekonstigt ställe, bara för att få ngt.

Livet är tufft :P

någon addade mig på msn nu... Alltså, jag gillar inte att massa mysko personer får min msn av ngn.

Snabba Cash av Jens Lapidus

Nu är boken utläst. Äntligen, fast jag kommer ändå sakna att inte ha den att läsa.

Jag tycker att den var bra speciellt eftersom miljön var någon som jag kunde tänka mig in i. Det kändes verkligen verkligt, allt som hände. Imponerande att man kan skriva en sådan bok då det säkert behövs en massa information. Självklart delvis påhittat, men grunden måste ju vara lite verklighet?

De 3 huvudpersonerna i boken är Jorge (latinon som kan allt om kokain), Mrado (Juggemaffian, en riktgit kriminell gosse) och JW (lever för att bli erkänd som en riktigt brat med mycket pengar). Alla gör de allt för snabba cash. I början har de ingenting med varandra att göra, men ju längre man kommer i boken, desto mer förbinds de 3. I slutet knyts allt o alla ihop, alltihop som man kanske tycker har varit lite utspritt innan.

Det är verkligen en annorlunda bok, säger jag som läst typ 10 böcker i mitt liv.

Varje gång jag har läst ut en bok funderar jag på varför jag inte läser mer. För man kommer liksom in i en värld, ibland jätteannorlunda. Och det är lite häftigt. Fast innan jag hinner hitta en ny bok så slutar jag att sakna den gamla boken, och då försvinner min vilja att läsa mer.

Stövelmannen

Idag har jag varit hos Christine och pluggat. Åkte hemifrån halv 1, gick runt i sickla o kollade ett tag, lite innan 2 var jag hos Christine i Orminge. Vi har arbetat hårt kan jag säga! Tog paus för att kolla ett tavsnitt av Sex and the city och dricka te, sedan åt vi middag nån gång också, men resten av tiden pluggade vi som tokar, slutade vid 20:20 :P Gick ner till Coop för att C skulle handla, jag gick in o köpte twix och Loka. Man måste ju ha det gott på bussresan hem ;)

Gick av vid Lillängen för att där byta buss. På 422 mot Lillängen bevittnade jag en massa minitonåringar som försökte lura busschauffören med sina busskort, men roligt nog kom chaffisen på dem och de fick betala med sina remsor. Hah! Det är faktiskt inge smart att försöka åka gratis på bussen, det är otroligt pinsamt att åka fast :P Jag har försökt en gång, gör det aldrig igen :P

Nu är jag hos mamma, gjorde ett stopp här för att hämta en sak. Bussen går om 20 min så jag går väl om 10. Ska bara åka 2 stationer, 3 minuter. Men man ska ju inte gå ute i älta ensam om kvällarna, speciellt inte om man är tjej. och har stövlar på sig. Och det har jag. Hade inte tänkt skriva stövlar, men kom att tänka på stövelmannen som pappa berättade om för någon dag sedan, och t'nkte att jag skulle upplysa folk. Det finns något litet gruppboende här i Älta, och där bor en man i 20-års åldern. Ser han en tjej med stövlar dyker han ner på stövlarna och pussar på dem. Polisen får tydligen in samtal från tjejer som har råkat ut för en gubbe som hoppar på deras stövlar. Kul! :P


Girls of The Playboy Mansion

Haha, Girls of the playboy mansion är så kul. Gillar Heffs flickvänner Kendra, Holly o Bridget. Speciellt deras skratt.
När blondiner lever upp till mina förväntningar, ja då är jag glad. Dumma blondiner är faktiskt väldigt roliga :P


Bridget är nog min favorit :)

Fixeri

Nu är en vägg målad, den mörka fondväggen. Det blir najs :P Fönsterkarmen ska målas i samma färg, resten blir benvitt.

Jane har verkligen fått pappa att göra grejer här i huset. Det ska byggas vägg häruppe i hallen, Celine ska flytta in där medan pappa o J flyttar ner till hennes rum. Köket pratas det också om att fixa till. Ja det behövs ju faktiskt. Minispis och minidisk. Förstår bara inte hur det ska få plats med större saker, men men.

Flyttade in här för 3,5 år sedan. Mamma och pappa hade skiljt sig och eftersom mamma bor kvar i huset stannade alla möbler där också. Pappa köpte därför de möbler som pensionärerna som bodde här hade. Alla möbler som vi har på nedervåningen är från dem, med undantag från en minibyrå, en bokhylla, 2 mattor och en sackosäck.

Nu kanske lägenheten blir mer våran, och det har jag längtat efter :)

Inför lov - lov

Alltså. Jag orkar inte göra mkt de första dagarna på loven. Även om jag lägger mig 22 så vaknar jag 12. Jag orkar inte göra mer än att sitta framför datorn eller läsa en bok. Därför borde det införas inför lov - lov. Så att man sedan på det riktiga lovet orkar ha lov. Visst skulle det vara en super idé?

Nu funderar jag på att gå å duscha. Sedan smörja in mig med Aco Sunkissed. Jag gillar inte att vara oduschad och blek. Med oduschad menar jag inte att håret måste se ut som att det är doppat i olja, nej, jag tycker det är äckligt att vakna på morgonen och inte dusha på en gång. Även om man duschade innan man la sig för att sova.
Just nu är min lugg uppsatt i en för uttöjd rosa tofs. Jo, jag smörjde in ansiktet med avokado förut. Vafan, någon nytta borde det ju göra, tänkte jag. Men jag vet inte.

Kanske ska jag äta lunch först, kokt korv med bröd. Det är gott. Det var typ 2 h sedan jag åt frukost, äppelpaj med övermycket vaniljsås, och en halv avokado. Avokade äcklar mig numer. Hur kunde jag tycka att det var gott :P

Hej igen

Jag lever faktiskt. De senaste dagarna har ägnats åt att spela The Sims2 och läsa Snabba Cash.

The Sims2 är faktiskt väldigt roligt. Innan jag kände till Sims så drömde jag om ett dataspel där man fick sköta en egen familj. Sen blev jag presenterad för spelet och fastnade. Under skolperioder hinner jag aldrig sitta och spela, men är det lov så sätter jag oftast på spelet, sen är jag fast. Anledningen till att jag inte spelar nu är, ja att jag har tröttnat lite, men också att skärmen min håller på att lägga av. Färgskalan inkluderar inget rött.
Det roligaste är att bygga snygga hus och att tjäna ihop massa pengar genom att jobba sig upp i karriärstegen. Inga fuskkoder! Okej, en gång kanske.

Snabba Cash, ja den är bra! Förstår nästan inte hur jag kan säga det eftersom jag i början dissade boken helt och hållet. Men, efter 200 sidor blev den bra. Jag hade vant mig vid det jobbiga språket och det flöt på bra. Nu kan jag knappt sluta läsa. Läser lite innan jag somnar, när jag vaknar läser jag ungefär en timma, och är det soligt ute så sätter jag mig ute i solen och läser. Vaknade imorse av att himlen var alldeles blå, men jag skulle promt läsa lite i boken. Efter en timma när jag tänkte gå ner och äta frukost, för att sedan sätta mig utanför dörren o läsa, ja då var himlen grå. Typiskt.

Vad händer annars då? Jo, mitt rum genomgår en makeover. Efter 3 års tjat ska det nu målas om. Färgen är köpt och om pappa följer planeringen så är mitt rum färdigmålat på torsdag kväll. Då blir det före och efter bilder.
Imorgon ska jag träffa C och plugga. Ska ju hålla lektion tisdagen efter lovet :( Tycker det är dumt av S att låta någon ha lektion precis efter lovet, det blir ju att man pluggar på lovet då, för man gör det ju inte innan.

Outfit

Kan lika gärna visa tröjan jag köpte igår tänkte jag (den vita grejen). Har på mig den nu så det blir väl som en dagens outfit-bild. Skäms lite över att lägga ut outfit bilder, det är därför jag gör det väldigt sällan. Tycker det är så tråkigt med alla andra bloggare som gör det. Känns nästan som att man lägger ut för att skryta att man har fina kläder. Det gör jag inte iaf :P Men det känns som att alla andra tror det, och så ser de kläderna och tänker : hur kan hon visa upp de där?

Tråkigt: JA. Men jag har inga roliga kläder, tyvärr :P
image240
O Orka hålla kameran sådär :P
image241 
Hejdå o glad påsk. Får väl tid att skriva igen nångång sent imorn.

Lockar

Ska träffa C och M (S också?) i slussen 20:40, sen bär det av åt ett annat håll.
Ska sova över hos C sedan men måste upp "tidigt" imorgon eftersom jag måste hem å duscha å så innan familjen åker till farmor å farfar på påskmiddag kl 12:30. Borde väl gå upp vid 10.

image239

Lockade håret men sådär proffsigt blev det inte. Har faktiskt lärt mig hur man får fina lockar, men jag vet inte hur man får dem att hålla i mer än 30 min :P Hur gör man för att få en bra hållbarhet, ngn?

tidigt sovande

Jag åkte till stan efter skolan. Köpte en tröja på Monki.

Måste erkänna att jag fick väldiga problem när jag provade kläder. Stod jättelänge där inne för att jag inte vågade gå ut. Håret var jättefult och kläderna var nästan lika fula. Man mår så dåligt när man provar kläder, fast såhär knäpp brukar jag inte bli. Ibland är det till och med så att jag känner mig fin.

Snart ska vi äta men jag funderar på att borsta tänderna först. De senaste dagarna har det känts som att min andedräckt har luktat pyton även om jag borstat tänderna precis. Misstänker att en förkylning kan vara påväg. Det var ett tag sedan. Känner mig även tung i huvudet, så efter Criminal minds, slutar kl 22, ska jag sova.

Ingenting viktigt + konstiga drömmar

Med tanke på att jag sov 12 timmar inatt och att det bara är 2 lektioner tills det är påsklov, så borde jag kunna vara uppe hur länge som helst.

Ska läsa igenom 2 projektarbeten innan jag lägger mig + läsa igenom det jag ska säga på engelskaredovisningen imorgon. Förstår inte varför alla är så nervösa inför det där, jag tycker att man inte ska behöva lära sig allting utantill när det är en lång redovisning som dessutom är på engelska. Annat är om det är tal. Eller hur?

Så jag känner ingen press, kanske borde göra det.

Imorgon tänkte jag kanske kolla kläder efter skolan, vet inte om jag åker till Sickla först å sen vidare till stan. Vad jag dock vet är att jag har 1000 kr på mitt bankkonto. Tror att det är mamma som har satt in dem under typ ett halvår, för det var faktiskt så länge sedan som jag tog ut pengar sist. Om inte längre.

Men innan jag tar ut pengar ska jag självklart gå å planera mina köp. Sen skriver jag på en lapp vad jag ska köpa, å så går jag tillbaka å handlar. Planera är min grej liksom :P Och jag vill ju inte köpa något i onödan, eller ha pengar i plånboken i onödan.

Godnatt

Hmm, ordet godnatt påminner mig om mina drömmar jag drömde inatt. Brukar aldrig drömma, kommer aldrig ihåg ngt iaf. Men nu var det massa saker. Svenskaläraren satt och totaldissade mitt tal, hon sa att det lät som att jag tagit det direkt från nätet. Allt var fel och jag förstod inte varför hon sagt att allt var bra innan :S
Sen så hände något konstigt, jag kollade på tv-klockan och då stod den på 12:25 (då första lektionen börjar). Jag tittade flera gånger och var helt förvirrad, tror att jag tittade på klockan brevid sängen också, men kunde inte se att den visade annorlunda. Till slut tittade jag på min mobilklocka, och den stod bara på 6. Det var den rätta tiden. Hux flux var alla andra klockor också 6. Alltså jag trodde verkligen att jag var vaken hela tiden, men det kan jag ju inte ha varit. Det var nog den verkligaste drömmen jag haft.

detta väder

Växthuseffekten, ja. Så fort det är jättevarmt en dag, eller helt tvärtom är jättekallt och snö så står det på, i princip, varje blogg och i tidningen om att världen håller på att gå under. Jag blir bara så trött på allt det här. Det är väl ett faktum att det är såhär och de följande åren kan vi inte göra något åt, för vad jag har lärt mig så är det som händer nu idag ett resultat av något som hände för flera år sedan. Men självklart kan vi ändra, det gäller bara att vi gör det. Tror faktiskt inte att många av de som säger att de är så oroliga faktiskt för något. Vi är helt enkelt för lata i detta land.

För några veckor sedan var det riktigt vårväder, man kunde läsa i tidningar om hur andungar redan hade fötts, och det var på tok för tidigt. Men samtidigt hörde jag ju på radion att det var den varmaste tiden på x-antal år. Det hade alltså varit varmare än detta för typ 200 år sedan. Visst är det växthuseffekten som spökar, men jag tror även att det är en liten tillfällighet.

För ett år sedan var det det konstigaste väder jag har varit med om. Det haglade, regnade, snöade och var sol. Sen blåste det mycket också.
 Poff pang! 19/3 2007

Vi måste ju iaf göra något åt klimatet, inte bara säga att vi är rädda. Action!

Nacka gymnasiums modevisning 08

På modevisningen igår blev jag verkligen imponerad. Ni vet när man sitter framför Project Runway och tänker: tänk om man kunde designa och sy sina egna kläder, sådär fint! Jag är avundsjuk! Vissa kollektioner var så fantastiskt fina, alltså grymt.

image235
image236
image237
image238

Halsduk

Skulle bara visa att jag hade halsduken som jag fick i julklapp på mig idag.
image231

Gruppskolk och modevisning

Har fått en rejäl sovmorgon nu. Börjar inte föräns 12:25 :)
Egentligen skulle jag ju haft matte imorse, 8:50-09:40, sen skulle jag haft håltimme till 12:25.
Vaknade iaf vid 6 och låg och funderade på om jag skulle gå upp eller inte, men det var ju otroligt svårt. Som tur var sms:ade Malin mig och sa att hon inte skulle gå, då går inte jag heller bestämde jag mig för. Grupptryck? Javisst! :P

Nu måste jag kolla när min buss kommer, har inte koll på hur ofta de går vid den här tiden :S Kanske har jag jättebråttom, eller så kan jag ta det lugnt.

Igår var jag föresten med Christine, Malins familj och Tobbe för att kolla på när Malin gick modevisning på Dieselverkstaden. Det var jätteroligt :D Alla var så duktiga, speciellt Malin ;D hihi

Fick lite bilder som jag kan ladda upp sedan, tänkte göra det igårkväll när jag kom hem från visningen vid 21:30 men jag somnade ifrån allting.

Något som jag förundrades över när jag åkte hem vid 21 var varför det var fullproppat på bussen :O Klockan var ju ändå ganska mycket och det var vardag :/

F*n, J***a, S**t

Orkar inte vara här i 2 veckor om det ska vara såhär. Allt är ju alltid mitt fel, såklart.

Nu fungerar inte min skrivare som den ska heller, måste ändra om alla dokument till någon fin färg för att det ska fungera. Ändå så är min svarta patron full och färgpatronerna typ slut :S hur går det till? Allt ska vara fel.

Har tagit upp frukost så att jag slipper gå ner i köket imorgon. Vafan ska de bli arga på mig för. De frågar vad jag tycker om gardinerna som Jane satt upp i köket. Ni från förr som vet pappas böggardiner, de här är värre! Vi hade dem i vardagsrummet förut men tog bort dem då de var för gräsliga. Nu hänger de där, inget ljus kommer in. Asså det är seriöst typ över 70% av fönstret. Extra fint att stolarna är omklädda i samma tyg som de röd/grön blommiga gardinerna!! Jag sa som jag tyckte, att de var fula och att jag inte tänkte vistas i köket föräns de var nertagna. Då blir de arga!

Tydligen ska man säga vad man tycker, men när man vl gör det, då går världen under!

Dessutom säger pappa att han tycker att de är fina. Smak? Asså jag orkar inte.

Får sova i sminket, utan att ha gått på toa samt borstat tänderna. Tänker ju inte gå ut i hallen där de ligger å sover, kanske vaknar de å tvingar mig att ha ett "allvarligt samtal" med dem. Jag ville inte ha det förut då jag var tvungen att plugga (hade ju inte gått ner även om jag varit ledig), men pappa var uppe 4 gånger och skrek om att jag måste komma ner. Allt är mitt fel, jag tänker inte på någon annan, jag förstör för min syster och för alla andra.

Ja det känns ju bra.

Godnatt

Snö?

Snöar det överallt eller?

Inte här iaf :D Regnar gör det. Inget vårväder precis men bara det inte kommer en snöflinga så är jag glad.

image230Men snart är det sommar :D

Filip och Fredrik i mitt hjärta

Haha, ikväll måste jag bara se på premiären av 100 höjdare - världens slönaste land!

Filip och Fredrik är bara så bra. Kommer ihåg när deras Boston Tea Party gick på Tv, då hyllade jag dem typ varje måndag här i bloggen.

Äntligen är de tillbaka!


Björn Gustafsson med läppstift ;PPå söndag är han med i parlamentet, missa inte det.

När någon flyttar in pappa!

Så pappa alltså. Vad är det som händer där borta.

Jo, Jane, pappas nya flickvän, har visst flyttat in. Bara sådär. Han frågade inte ens, och anledningen till det var att det var ATT HAN BOR DÄR. Vadå HAN? Vi barn då, bor inte vi där varannan vecka kanske? Fast det kanske är slut med det. Och frågar man inte sin barn innan man låter sin flickvän flytta in. Spelar roll om vi hade svarat Ja, det hör till att man frågar innan. Om jag ska ha hem en kompis frågar jag ju innan, och då handlar det ändå inte om en inflyttning. Föresten, hade jag och mina syskon sagt Nej hade det nog inte spelat någon roll för honom, det är ju hans liv det handlar om. Jag är bara så trött på att höra hans tal med rubriken "Jag är vuxen och inte kan leva ensam, måste få ha mitt vuxenliv." Jag orkar inte bry mig, annars hade jag väl gått i taket igår när jag fick reda på detta genom lillebror, men jag bara gick in på rummet

Vett och etikett, han har kanske inte hört om det.

Åhh, han är så dålig på att berätta saker och han förstår inte att andra kan tycka annorlunda som han.
Ta t.e.x. för en vecka sedan när vi skulle fira min lillasyster som fyllde 13. Då, helt plötsligt ringer han på morgonen och säger att han inte kommer på kvällen eftersom det kan ge fel signaler. Ska vi tror att han och mamma ska bli tillsammans eller? NEJ TACK!
Sen så konfronterade jag honom dagen efter och när jag kliver in genom dörren verkar han inte förstå att han har varit dum. Bara skrattar. Alltså jag blir så arg. Föresten så hade han inget och säga när jag kom igång med mitt anklagelsetal, fast det hör inte hit :P Jag kan vara en riktig hemsking ibland, men det behövs ju det också, speciellt mot honom för att han ska ha en aning om vad hans ageranden leder till.

HAN SKÖTER SAKER SÅ DÅLIGT BARA OCH MEST SYND ÄR DET OM HANS FÖRÄLDRAR SOM ALDRIG FÅR VETA NÅGOT GENOM HONOM. JANE FICK DE VETA OM GENOM MAMMA OCH ATT HON NU FLYTTAT IN SA JAG TILL FARMOR PÅ MSN NYSS. JAG VET ATT HON BLIR SÅ LEDSEN AV ATT FÅ VETA ALLTING SIST :(

Godnatt

Nu ska jag gå & sova, fast först ska jag ligga i sängen och måla ett blått glitterlack över det vita som jag la innan jag satte mig här. Ville ha något som jag inte har ofta. Nästan aldrig :P
Medan lacket torkar kan jag öva in hyllningstalet lite bättre.

Imorgon tänkte jag berätta mer om vad som händer hos pappa. Stora grejer på gång kan man gott och väl säga!

Nattinatt

Visst är skärgårdsdoktorn bra? :D

Heeej :) Är jättedålig på att sammanfatta helger men jag ska försöka.

Har ju inte gjort någonting viktigt nästan, faktiskt inte ens klätt på mig kläder. Har gått runt i nattlinne och morgonrock :D Men det är mysigt :)

I fredags kväll kom jag på att jag har Skärgårdsdoktorn-boxen, och det ville jag se på så det har jag gjort av och till nu i helgen. Sett alla 18 avsnitt, det sista för bara någon timma sedan. Älska skärgårdsdoktorn <3 Sorgligt att det är slut nu bara :(

Skrivit lite på mitt hyllningstal av och till också och läste det för mamma för en stund sedan, hon tyckte det var fint och tyckte jag borde läsa upp det för farmor :) Hoppas det går bra att hålla det imorgon också.

Ja vad har jag mer gjort? Typ ingenting. Har ju inte gått utanför dörren, alltså inget springande. Men vädret har ju inte varit bra heller. Imorgon bär det av till pappa i 2 veckor, om han inte strular till det mer än vad han redan gjort, och där bor jag inte vägg i vägg med skogen så då blir det kanske bara promenader om jag orkar det. Vill inte springa där folk ser mig ;) haha

NyttigaJ

image226image227


Jag känner att jag börjar bli nyttig.


Har ju redan bytt chips mot morötter, men ikväll byter jag morötter mot tranbärsdricka. Har hört att det ska vara så nyttigt. Vad har flugit i mig? :S

I helgen ska jag försöka springa, bara det blir fint väder för jag tänker inte springa i detta äckelväder.

Nu ska jag gå upp och se på tv, orkar jag inte med Let's Dance så kollar jag på min mobil-Tv istället.

Trevlig helg!

2 bilder

image224

För ovanlighetens skull:
image225

Tubtopp: Cubus
Jeans: Cheap Monday
Kofta: Gina Tricot

Vädertabbar

Hahah, skrattar mkt nu-

Imorgon är det final

Melodifestivalen och final imorgon. Händer ganska mycket just nu. Bl.a. har Rix morronzoo'z Gert fylking dragit igång en kampanj för att hjälpa Christer Sjögren att komma till Belgrad och ESC i maj.


Morgondagens bidrag är:

Charlotte Perrelli - Hero
Blir bättre ju fler gånger man hör den. Har nog en stor chans att vinna.
Sibel - That Is Where I'll Go
Jag tycker att den är tråkig, spelar ingen roll hur många toner Sibel sätter.
Rongedal - Just A Minute
En av mina favoriter. Glad och lätt att sjunga med i (förutom de höga tonerna då) :P
Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va
Förstod först inte varör denna låt gick vidare men nu, efter att ha hört den ett antal gånger, så gillar jag den faktiskt. En riktig melodifestivallåt.
Christer Sjögren - I Love Europe
Inte lika dålig som i början. Om det inte var för Gerts kampanj hade jag nog dissat låten lika mycket nu som förut.
Amy Diamond - Thank You
Här är det fart! Jag tycker dock att Amys röst kan bli lite jobbig att lyssna på om och om igen. Som tur är behöver vi väl inte höra den 100 gånger i rad. Låten och speciellt Amy går nog hem hos andra länder också.
Sanna Nielsen - Empty Room
Hörde den imorse för första gången sedan hon vann deltävlingen. Fin fin låt :)
Nordman - I lågornas sken
Jag tror inte att den har någon chans att vinna trots att den är väldigt bra. Kommer nog vara många som går runt och nynnar på den i helgen.
Frida feat. Headline - Upp o hoppa
Söta! Fast jag har svårt att höra vad Frida sjunger, låte kommer nog att få mest röster från Skåne där de faktiskt vet vad som sjungs ;P
BWO - Lay Your Love On Me
Jag säger bara det, låten skulle vara så mycket bättre om de såg lite normala ut!

Vem tycker du ska vinna?

Jehovas vittnen!

Vet ni vad, det var 2 tanter från Jehovas vittnen här nyss!

Jag var på baksidan hos kaninerna och när jag skulle gå till framsidan för att gå in hör jag röster från ytterdörren. Tänkte att jag skulle låta de gå innan jag gick in så jag stod och gömde mig bakom husknuten och lyssnade till en skånsk dialekt ett tag, sedan gick jag bak igen då babblet aldrig tog slut.

När jag hörde människorna gå gick jag in och frågade direkt min bror om vilka som varit här. Jehovas vittnen, svarar han.

Jag ångrade direkt att jag inte gått fram och visat mig vid ytterdörren. Tänk vilken merit det är att ha pratat med folk från Jehovas ;P Jag dyrkar dem inte, tycker bara att det är lite coolt att ha pratat med dem.

Tänkte nästan springa ut och jaga dem i hopp om att om de såg mig så skulle de komma fram och prata :P

Har du blivit påhoppad av Jehovas vittnen någon gång?

Nokia E65

Innan jag lägger mig.

Någon som har mobilen Nokia E65? Fungerar den bra för dig?

Jag har inte mött någon som har den, förutom kompisar som säger att deras föräldrar äger en. Det är ingen problemfri mobil kan jag säga, ingenting finns installerat från början, mobilen är totalt tom. Vet faktiskt inte hur man får tag i inställningarna, och jag har haft mobilen sedan Juli 2007.

 Men den är snygg!

Idag blev det Mobil-TV

Idag skaffade jag mobil-TV. Fick ett fint sms om att 3 bjuder på en månad. Klickade mig vidare och såg att det sedan kostar 69kr/mån och tänkte först nej, men sedan så övergick jag till ett ja. Jag gör av med så lite pengar så att till och med pappa klagar :P Om det nu skulle vara ett problem är det bara att säga upp, tror jag.

Någon som har erfarenhet av mobil-TV? Är det bra eller dåligt?

Nu gäller det bara att införskaffa ett par hörlurar så att jag kan njuta av tv på bussen och så :) Mysigt! Hoppas bara att täckningen är bra, här hemma fungerar det typ bara om man riktar mobilen mot mitt sovrumsfönster.
Mobil-TV drar sjukt mycket på batterierna märkte jag. Efter att jag somnat ifrån och vaknade upp till en död mobil så satte jag i laddaren, slog på mobilen och klickade på TV-knappen. Konstigt nog tog batterierna slut fastän att jag hade laddaren i :O Kanske är det för att min laddare glappar mellan mobil och laddare.

Jag njöt av någon visning från Milan fashion week, Grannfejden, Roomservice, Sjukhuset och säkert något annat gott. Somnade ifån det mesta eftersom jag var så väldigt trött.

Nu blir det godnatt för min del :) Vakna gott!

Miniräknarproblem

Kommer hem och då sitter P vid datorn så jag tänker att jag kan fixa mellis och räkna lite matte. P har lånat min proffsiga räknare i några dagar så jag frågade honom vart den var.

-Vart är min miniräknare?
-Vet inte.
-Men du har ju lånat den så du borde väl veta vart den är, vem ska annars veta?
-Men jag vet inte...Den är i skolan.
-Jaha, då får du väl hämta den då?
-Nej, du kan väl ta en annan.


Jag ringer till mamma för att hon ska prata vett i lillebror. Av erfarenhet vet jag att mitt prat inte spelar någon roll för honom.
Jag berättar problemet för mamma och säger till P att hon vill prata med honom, samtidigt säger P till mig: Jag hämtar den inte! Till mamma i telefonen säger han: Jag sa inte att jag inte skulle hämta den!

Åhh säger jag bara. Måste man verkligen tycka om sina syskon bara för att de är ens syskon. Börjar bli lite trött på allt tjat om syskonkärlek.

Godnatt

Tänkte bara informera om att jag går och lägger mig nu. Problemet är bara att jag är jättehungrig. Är ju meningen att man ska sova nu och sedan vakna superhungrig och njuta av en frukost. Nu blir det till att somna med hungerkänslor och bara längta efter att klockan ringer och jag får äta :D

Jenny ÄLSKAR fruksot. Inga äckliga köttbitar med senor i och fett runtom. Och ingen kokt potatis som smakar grönt. Om någon vill veta så tar jag alltid en potatis på tallriken i skolan, men i 9 fall av 10 så nuddar jag den inte med besticken.

Jaja, Godnatt :) Sov gott och till alla som sover nu, vakna gott istället.

Hmm, varför säger man inte vakna gott istället. Det vill jag höra istället för "sov gott", jag sover ändå alltid utan problem. Vakna, ja det är mitt problem och nog många andras.

Trött av att sova lite

Maskinen - Alla som inte dansar

Alla har gått och lagt sig, själv känner jag mig också trött. I ögonen och huvudet.

(Kravanalys)
Vill så gärna bli klar så att jag kan fokusera på annat imorgon. Inser bara att jag kommer sitta uppe ca 2-3 h om jag ska bli klar, och jag behöver verkligen sova. Denna vecka har varit så grymt jobbig, gått runt och varit trött nästan hela tiden. Tur då att jag har sovmorgon imorn, kan gå upp 8 :D Det betyder att jag kan lägga mig 2 och typ fungera imorn.

På senare tid har jag dock insett en sak, lärt mig något om mig själv. Jag blir trött om jag sover för lite. Så var det konstigt nog inte förut. Eller det krävdes iaf flera nätters kort sömn för att jag skulle halvdö, nu krävs bara en.

Vad ska man göra för att bli pigg då? Kanske ta en ginseng, öppna dörren och stå ute i några sekunder. Har inte fått någon frisk luft idag.

Jag kämpar vidare. Tjoheej

Avokado och djurförsök

Avokado är gott, speciellt om man har någon god sås till. Någon som vet nåogn god och enkel sås som funkar ihop med avokado?

"Avokado skyddar levern

Japanska forskare gav avokado och 22 andra frukter till råttor. Varje grupp av råttor fick bara en typ av frukt. Råttorna gavs sedan ett ämne mycket giftigt för levern. De råttor som fick avokado var den grupp som fick minst skada på levern."


Läste det här på någon sida och det har ju ingenting att göra med avokadon egentligen, utan djurförsök. Låter jättehemskt men ändå kan jag inte bestämma mig för om jag tycker att det är rätt eller fel med djurförsök. Om vi inte testar på djur kommer vi ju antagligen inte få reda på om något ämne är farligt eller ej. Eller vad vet jag. Kan inte säga att jag tycker att det är fel, men samtidigt inte rätt. Det är hemskt helt enkelt.

 
Kärnan är smått giftig så den får inte vara med på bild ^^


Det där med djurförsök är krångligt. Jag kan inte säga att jag tycker att djur är mindre värda människan men hur ska man göra om man tar bort djurförsöken?
Det gör ont i mig varje gång jag läser, ser, hör att djur plågas. Så ta mig inte för någon som inte bryr sig om djuren, för det gör jag.
Vem tycker egentligen att det ovannämda exemplet på djurförök är rätt? De som testar på djur tror jag inte heller ser detta som något "snällt" men kanske väger ändå de positiva sidorna över, dvs alla resultat man får fram. Svårt.

Öronproppar och kyckling

Sitter nu här med öronproppar. De är väl bra eftersom man inte hör alla ljud runt om. Dock hör jag ju allting annat, bara man sväljer hör man jätemycket inne i huvudet. Slipper iaf höra det mesta av det som händer i huset, just nu rinner det vatten inne i badrummet och det är grymt jobbigt. Som tur är hör jag ju nästan inte det.

Jag kommer att gå under av alla skolarbeten känns det som.

Försten, varför tycker alla att det är konstigt att jag inte gillar kyckling? Ska man gilla det eller?

Studiedag <3

Idag har jag studiedag och den är välbehövd. Igår var jag så trött i skolan att jag till och med funderade på att skolka från bilden, men jag var för trött för att göra det. När jag kom hem vid halv 6 somnade jag, sedan gick jag upp och åt middag och halvsov där med. Eftersom jag halvsov tog det typ över en timma att äta så jag var klar 20. Gick upp och gjorde mig iordning för sängen och sedan kollade jag på lite Bygglov, Plus och Klass 9a. Klass 9a får mig nästan att känna mig dum i huvudet. Vet inte varför. Men tänk om någon där skulle få 300p, då skulle ju det betyda att jag är dålig.

Nog om det, gick upp vid halv 11 idag och åt en stooor och god frukost bestående av 2 ostmackor, 2 marmeladmackor och en avokado, samt ett stort glas med choklad :) Snart är det dags för lunch och jag tar nog massa mackor då också.

Jag ska försöka plugga, har inte gjort det än. Borde ju göra det när jag har studiedag.


Idrottstema?

Jag hittade denna bild när jag sökte på ordet koordination.
Beundrar denna man.
Jag kan inte ens sitta på en pilatesboll utan att den rullar iväg.

Kravanalys: nono

Var så taggad förut på att skriva denna grej men så satte de på tv:n som står 3 m ifrån mig, samt att de satte sig i soffan och började tjaffsa om matematik. Pontus och mamma.

Har sagt att jag skulle uppskatta att de gick iväg och stängde av tv:n men ne, de bryr sig tydligen inte. Pontus skulle bara kolla på något sportprogram, det var ett tag sedan det tog slut kan jag säga. Nu sitter mamma och tittar på något som jag tror är CBS 60 minutes. När jag säger att jag inte kan koncentrera mig så blir svaret: Ja men jag ska bara vänta på att Pontus lägger sig, sen går jag upp.

Alltså, allt handlar om P och hur han har det. Det är ju typ så. Jag klarar ju mig ändå, jag har ju aldrig bett om hjälp förut så varför skulle jag behöva ha hjälp med att de försvinner härifrån nu. Jag blir tokig.

De bryr sig bara om sig själva. Jag som alltid ska anpassa mig efter om de behöver göra något.

NU: ett glas vatten och ginseng, en stark lampa rakt i ögonen (för pigghetens skull).

Resa?

Åhh jag är så sugen på en grekland-resa i sommar. Du sviker mig väl inte Emelie? ;)

På onsdag får vi se om vi kan sommarjobba på dagiset, om inte så fixar jag definitivt något annat. Vill ha pengar! :P

Tänk att boka en resa som man kan längta till. Då klarar jag säkerligen av skolan när jag vet att jag måste överleva eftersom jag ska resa iväg :)

Jag avbröt mitt pluggande och gled in på www.ving.se där jag kollade resor och hotell. Gud vad mysigt!

Hoppas på att bli klar nu

Nu ska jag börja skriva på kravanalysen vi har i idrott tills på fredag. Kan nog bli klar ikväll om jag är lite effektiv.

Ska bli jättekul att se när håret faller av !

Det har verkligen inte blivit mkt av att sitta vid datorn i veckan, så nu skriver jag massa inlägg på mindre än 30 min, men men.

Imorgon fyller alltså Celine år så vi ska uppvakta henne vid 06:15. Tur att jag redan är uppe och har duschat då så att jag inte är på mitt vanliga morgonpigga humör.

Efter skolan ska jag åka hit till Ä och hämta upp C vid skolan och så åker vi buss mot slussen och sedan vidare till mammas jobb. Kanske kan vi gå i stan först så kan jag bjuda fördelsedagsbarnet på något, mamma slutar ju inte förrän 16:30, och jag hämtar C vid 14.

Anledningen till att vi åker in till stan är att syrran ska klippa sig. Är jag konstig som tycker att det ska bli superkul att sitta och kolla när frisören klipper? Älskar makeovers. När jag får barn, om jag får det, ska de bli offer för mina klippningsförsök :)

Nu ska jag sitta här ett tag till och sedan ska jag nog sova. Ligga i sängen och läsa lite "Snabba Cash" först.
Denna veckan kommer att bli ganska bra för på onsdag är det studiedag :D Har 2 saker att göra tills på fredag, läxtest i matte och kravanalys. Men det ska nog gå bra!

Hoppas alla får en bra vecka :)


Bilder från i veckan

Fotosession vid matbordet :P Och nej, jag vinkar inte, det blir att jag håller handen så ibland när jag äter och dricker.
image214

Inbakad lax :D
image215

Ja, jag bakade kakor som sagt.
image216

Från idag:

Celine fyller 13 imorgon så vi friade henne idag med gäster och så. Jag sminkade henne och fixade håret. Superkul! Hon är så söt min tolvåriga syster. Undrar om hon blir bitchig som tonåring :P
image217

Jag säger bara det, ge mig inte uppdraget att hälla upp dricka i glas. Jag spillde hela tiden och ingen ville hjälpa till med att torka upp.
image218

Jag  försökte ta kort på mig men det gick inte alls bra. Min lugg är föresten jobbigt lång.
image223

Hemagjord glasstårta.
image222

Vilken miss :P

Johan Wissman tog silver i 400m :) Roligt att Sverige tar lite medaljer i löpgrenar och inte bara i hoppgrenarna.

Hih, nu till missen. Det var prisutdelning på 60m häck och kinesen tog emot sin guldmedalj. När nationalsången började spelas tyckte jag att han såg väldigt bekymrad ut, men jag visste inte varför. Kanske var han inte medveten om att han filmades, tänkte jag. På bronspallen stod de 2 bronsmedaljörerna och pratade med varandra. Vad var det här för ngt?

Jo, det var inte Kinas nationalsång som spelades upp, det var Chiles. Och anledningen till att bronsmedaljörerna pratade var att en av flaggorna som hissades upp var fel.

Hmm, hur kan man lyckas missa så mkt :/ Snacka om MissLyckande

Städning på G

Blev inget skoköp igår. Hur fina tygskor än är när de står där på hyllan så är de inte fina på. Iaf inte på mig. Gick inte runt i sickla så länge heller utan blev upphämtad av mamma som ändå åkte förbi. Vi hade vägarna förbi TyresöC så vi gick in där en snabbis. Gick runt i mina guldiga ballerinaskor och det kändes fett somrigt :P Blev ett par handskar, men inga skor som jag verkligen skulle behövt. Var också inne på Lidl och köpte naturgodis till idag. Blev en massa nötter. Det är nästan fel att tänka på att det ska vara nyttigt när man köper godis. Älskar iaf Naturgodis :)

Vaknade vid 10 idag och satte på tv:n. Kollade på lite slalom i väntan på att friidrotts-VM skulle börja. Jag älskar att titta på friidrott :)

Nu ska jag ta mig ut och städa hos kaninerna, sedan städar jag nog inne. Det brukar alltid bli så när jag väl börjar städa, jag kan inte sluta.

Ikväll blir det Melodifestivalen för mig del :D

Ha det!


Skor

Möra pinnar blev det, tog kanske 40 min.

Imorgon funderar jag på att gå av i sickla och kolla lite på skor bland annat. Funderar på ett par lägre skor, kanske dessa:
 199 :-

Baka, baka, liten kaka

Härligt väder ute! :D Imorse var det snö på marken och nu är det supervarmt.

Borde egentligen hårdplugga till spanskaprovet men jag blev så sugen på kakor. Det är konstigt vad sugen jag blir på saker när jag är hos mamma.

Mamma valde iaf ett recept medan jag satt och skrev ner mina källor till engelskaarbetet. Undrar vad hon valde :)

Man pluggar alltid bättre med ett gäng kakor brevid, och mjölk till det <3

100000 på miniräknaren borde vara samma som 1

Ehm det blev ingen tv, fastnade här.

Nu är engelskan skickad.

Pratade lite med Malin som är i sydafrika :) Hon verkar ha det superbra, massa sol! Jag försökte locka henne tillbaka hit genom att säga att det är soligt och +3, men hon föredrog visst soligt och +30. Att en nolla kan göra så mkt, nollor ska ju inte vara värda något.

Ehm ja, skulle sitta fint med något gott att äta men här hos mamma finns bara nyttiga grejer. Visst är mörkt bröd gott men jag är mer sugen på något som innehåller massa socker eller fett. Choklad och chips alltså. Pappa har för det mesta alltid något onyttigt hemma. När jag kom hem fråm skolan i måndags fanns det massvis med chokladpudding från kvällen innan.

Btw, köpte en snickers i skolan. Jag börjar bli onyttig! Gjort av med 20 kr i skolcaféterian på 2 dagar. Dessutom köpte jag tillägg till mitt terminskort idag, nu har jag ett +kort, äntligen. Med besöket på SL-center kom jag på att det tråkigaste jobbet man kan ha borde vara att sitta i kassan där. I alla fall att döma på hon som betjänade mig, henne röst lät som ingenting, bara en röst. No feeeeling alls.

Ähh, det blir väl en banan nu.

Godnatt

Den sötaste i fetstil

Snart börjar "rent hus" :) Jag känner verkligen igen mig i en av tanterna, hon som ser minst konstig ut. Brukar inte höra eller se någon som tänker typ som jag när det gäller städning.

Nu ska jag väl skriva lite på engelskan, var egentligen klar men så fick jag hedersuppdraget att skriva om sjukdomar eller ekonomi. Kan inte välja så jag tar båda, bara lite kort om varje.

Föresten, hur ska jag klara av melodifestivalens andra chans i kiruna på lördag? Björn G är ju inte med då :( Men jag fick höra av min lillasyster att han ska flytta över till 5an där han ska göra ett humorprogram med Henrik schyffert och Nour. Jag förstår inte när tv ska förstå att Nour inte har någon framtid inom humorbranchen, hon saknar det där som man behöver: roligheten!

It smells gooood in here

Det luktar otroligt gott :D Mamma steker champinjoner och det luktar popcorn :)
Till middag blir det min favorit! Lax i smördeg :D Det finns inget godare :)
Om ca. en kvart är det mat :D Jag är superhungrig.

Utpressning på hög nivå ;P

Doa bapa doa dooooo doa dodododododo ohh yeah yeah.

Jag var inte trött när jag vaknade imorse men det kändes fel att gå upp för tidigt, så jag gick upp för sent istället och fick bråttom till bussen :P Men vem gillar inte at springa till bussen? Jag vågar dessutom inte springa när folk ser mig, det är ytterst pinigt, så jag sprang bara genom "skogen", sedan var det nästan svårt att sluta springa men efter ett tag fick jag ner farten och kunde gå normalt.

Jag köpte twix innan spanskan <3 Jag älskar twix. Anledningen till att jag handlade i caféterian var att Tess hade sagt till mig att hon inte orkade gå på spanskan. Då sa jag att hon måste det, såklart vågar jag inte vara utan hennes kunskaper där. Hon gick i alla fall med på att stanna om hon fick låna pengar av mig för att konsumera i caféterian. 24kr för henne, 10kr för mig.

Onödigt inlägg

Men nu går jag nog och lägger mig.

Fast först måste jag ju välja ett foto kom jag på nu. Men men, kan kanske skriva ut alla och ta med istället. Jag är inte direkt den snabbaste på att bestämma mig.

Försöker hitta en bra bild

Måste ha en bild på mig så att jag kan börja med mitt porträtt med flower-tema imorgon på bild&form. Eftersom att alla mina bilder ligger på min dator hos pappa, och jag inte är hos pappa nu, får jag nöja mig med bilder på min bilddagbok. Det är svårt att hitta en bra bild som man dessutom kan ta med till lektionen.

Tredje gången jag skriver detta inlägg men blogg.se är ju helt knäppt. Hata!

Orkar inte skriva det som jag skrev förut eftersom det kanske ändå inte kommer att fungera nu.

Fortsätta med eng nu.


Det funkade ju till slut, så jag skrev lite till, men då slutade det att fungera igen.

Aja, livet är inte alltid lätt.

Planering är ett måste

Ska snart till mamma.

Sitter och försöker bli klar med en englskauppgift som vi fick idag, jag orkar inte ha den liggandes tills senare.

VECKOPLAN
Tisdag: Spanska - berätta om något som hänt i världen under lovet
Onsdag: SV - ha tänkt lite på hyllningstalet, Eng - Skicka min del till Cissi
Torsdag: Eng - hand in written paper and logbook
Fredag: Spanska - PROV!
Helgen: Idrott - kravanalys, Sv - skriva klart hyllnigstal

Tur att franskagruppen åker till Frankrike v.11, nu behöver jag inte ha eng-redovisning föräns vecka 12 :)

Måndagen kommer att bli hemsk

Suck. Jag kommer må så dåligt imorgon. Jag kan bara inte koncentrera mig på den här engelskan.

Om lite mindre än 5 h ringer min väckarklocka.

Om 3 veckor är det lov igen :D

wow-killen

Måste bara berätta om en otroligt rolig grej som hände igår.

Vi åkte till ett nytt ställe på södermalm frör att köpa godis. Godislandet hette det och hade öppnat för någon dag sedan. Därör hade de ett billigt pris för att locka kunder, 3;90 kr/hg.

Vi kliver ur bilen och det är cirka 20 m gångavstånd till affärsdörren. Det går en kille framför oss, han var väl kanske 15 om jag får gissa. Han ställer sig och tittar in i Godislandets skylltfönster och säger: Wow. Ett sådant där riktigt wow som man bara säger om något som är super. Ett långt wow. Som om han såg någon göra något häftigt. Och det var ett högt wow-ljud också.

Det var väldigt kul, för han stod där ett tag och tittade in, beundrade allt godis och onyttigheter. Kanske var det priset som han wowade för. Vem vet.

Är det lätt bara för att man är duktig?

Nej

För det första: Blä för att det snöar ute.

För det andra: Ännu mer blä för att det är skola imorgon. Varje gång jag säger till mina föräldrar eller farmor&farfar att jag verkligen inte orkar gå till skolan efter lov eller helg, säger de oftast: Men du som är så duktig, det kommer att gå bra.

Men vadå, det spelar väl ingen roll att jag är duktig eller vad man ska kalla det. Jag kämpar ju för att vara duktig och därför är det jobbigt. Jag tycker inte att det är jobbigt för att jag är osäker på att mina betyg drastiskt kommer att förändras. Jag gör ju mitt bästa och om nu mitt bästa bara är ett G, ja då är det väl inget fel på det.

Bara för att man är duktig betyder ju inte det att man inte behöver känna orklöshet när man tänker på skolan. Tvärtom i så fall.

För det tredje: Jag har fixat 5 mackor idag, 3 imorse och 2 för en stund sedan. 60 % av mackorna tappade jag. Lyckades rädda en iaf. Herregud vad jag är klantig. Tur att det finns holidaydipp och morötter, det är inte lika lätt att råka tappa.

Jisses, snart är det mörkt ute, dags att bli klar med Eng nu.

Rubrik

Mitt nya mål: Skriva klart engelskan medan det fortfarande är ljust ute.

Idag kommer hundägarna och tar hem Lizzie. Tro det eller ej men jag tycker att det kommer bli skönt. Vet inte om jag kommer att tjata om en hund mer. När jag blir stor ska jag väl iaf ha en stor hund, men det blir när jag är äldre. När jag flyttar hemifrån köper jag mig en katt eller något annat kul. Kanske massa kakor istället.

Nere

Inte alls på topp.

Måste dessutom ta tag i skolarbeten nu. Engelskan ska var klar idag har jag bestämt, kanske övar jag lite på spanskan också. Idrotten vet jag inte vad jag ska göra med.

Det här lovet har verkligen gått fort. Jag har inte haft någon riktig ligga-och-kolla-på-tv-och-ta-det-lugnt-dag känns det som. Sådana dagar vill jag ha många av på mina lov. Bara ligga i sängen hela dagen och se på oviktiga tv-program.

:/

RSS 2.0