Positiv som få

Godmorgon. Idag är det måndag och imorn går mitt busskort ut :'( Ska testa att ladda kortet i kiosken så att jag slipper åka in med sms till slussen. Faaasen vad dyrt det kommer bli med ett nytt kort. Jag är ju fullprisare nu!! Noooooo!
(Update: okej 2670. jag trodde att det skulle kosta typ 5000. men ändå, över 1000 kr dyrare än reducerat pris. jag har ioförsig aldrig blivit leggad på sl-center, så det kanske finns hopp)
Iallafall, blä. Idag ska jag jobba och jag börjar 13. Ogillar att min buss är framme 12:18. Ogillar också att det regnar ute, även om jag älskar att vakna upp till ljudet av regn.
Dessutom är jag förkyld. Immuniteten höll i 9 månader! Dock verkar det vara en ganska snäll förkylning för jag bara nyser en massa och är snorig. Nu vet ni :) Nä nu ska väl jag duscha. Sooo long!

Fredag

Hej! Jag skrev ett nu har jag kommit hem-inlägg i torsdags men när jag kollar bloggen har det inte kommit upp där än :/ Jag är iallafall hemma och hade det bra i greklandet.
Igår var jag ute med Malin, Sandra och Jenny. Malin och jag åt middag på en kinarestaurant i Trollbäckens C, mycket gott!, och sen gick vi till Sandra och gav henne lite 20-års presenter i efterskott. När hon öppnat de snyggaste presenterna i världshistorien så åkte vi in till stan mött Jenny och gick till Isbaren vid Centralen. Vi kom in på personalpris och behövde inte betala något i baren, hihi. När tårna började förfrysa lämnade vi vintern och begav oss till Skeppsbar i Gamla stan för att hälsa på Christine som jobbar som bartender där :)
Det blev inte så sent igår men det var bra för jag behövde sova. Nu sitter jag och tittar på film. Mysig lördag :)

Home sweet home

Tjenare. Med min otur idag var det ren tur att planet inte störtade. Imorse när jag borstade tänderna gick min bikini sönder. På flygplatsen när vi skulle äta lunch hann jag inte mer än att äta ett pommes och salta resten innan hamburgaren och allt låg på golvet. När vi kom till Arlanda fick vi vänta över en timma på bagaget.

Veckan kan sammanfattas med två ord, sol och MAT. Eller tja, tre ord kanske. Lägg till värme. En kväll när vi gick in till stan och klockan var runt 11 var det 33 grader ute. Två av dagarna var det ganska molnigt och oj så skönt det var, hehe. Vi har legat vid poolen alla dagar men två av de dagarna var vi vid havet efter lunch.
Jag läste Shutter Island vilket gjorde mig totalt förvirrad ett tag. Nu ska jag se filmen och hoppas på att den gör mig klokare :)

Grekland nästa

Då säger jag hejdå till regnet då :D Ses om en vecka!

Naglar

Tänkte att jag lägger in en bild på naglarna innan jag lägger mig. När jag gjorde manikyren igår så la hon på ett lack som har gele i sig. Det finns inte att köpa i butik för man måste ha en speciell lampa för att det ska härda. Bilden visar bra hur mjuka naglarna ser ut, men dock visar den inte färgen så bra. Det är lite mer pärlemorskimmer i lacket. Godnatt.

Färdigpackat

Att packa är aldrig kul. Det är inte det att jag tycker att det tar för lång tid utan det är att jag är så orolig för att glömma packa något, eller att jag tycker att jag packat för mycket trots att väskan har massa plats över. Antar att det är någon pedantisk grej, för jag vill absolut inte ha något onödigt i väskan. Kan tom störas jättemycket av att det ligger onödiga bilder i kameran :P Aja, med mig i packningen har jag en parfym som jag fick av Sandra i 20-års present. Det är en liten söt flaska. Känns bra att ha med så lite parfym som möjligt, haha.

Älskar rosetten ♥

Kretagirl

På msn nyss:
Ceelinee' säger: kreta girl.
Jenny säger: bajsgirl

Jag har inte packat än, dock lagt fram det mesta. Bikinisarna är svårast, stod länge och provade alla mina. La fram hela lådan på sängen (har väldigt många bikinis) och provade. Tyckte att jag valde att ta med för många, men vad spelar det för roll egentligen. En för mycket eller en för lite = samma sak? Och mycket plats tar de ju inte heller ;)

Har precis strukit några saker som var riktigt skrynkliga. Onödigt kanske eftersom att de kommer bli lite skrynkliga i resväskan, men strykningen gjorde jag kanske mest för att slippa börja packa på riktigt :P Nu ska jag iallafall gå upp på vinden och ta en resväska, sen ska det bara vara att lasta i :)


Arlanda express

Sådär, nu är en tur och retur-resa bokad med Arlanda express. Det är verkligen supersmidigt! Snabbt, billigt, enkelt och snällt mot miljön :D
Nu återstår bara att packa. Vid den här tiden imorgon är jag i Greklands värme. Det känns konstigt när man tittar ut genom fönstret här hemma och tänker så, hehe.

Fragile

Godmorgon! Såhär länge har jag inte sovit på ett bra tag. Brukar nämligen oftast ha klockan på 10 så att jag inte sover bort hela dagen på sommaren, men nu kände jag att jag behövde sova ordentligt :) Hade klockan på 12 men snoozade en timme, hehe.
Idag ska jag packa resväskan, men först tänkte jag kolla på en film. Paranormal activity blir det nog. Sen vet jag inte hur jag gör, men jag laddade ner Mirrors igår. Vågar jag titta? Jag är en sån tönt och speglar när det är mörkt är typ min största rädsla. Får passa på nu när det är ljust ute. Igår blev jag rädd bara när jag såg omslaget till filmen. Fick stänga ner sidan :P Då var det iof mörkt...
Jaja vi får se hur det går. Ohhh det var en jättestor hjort utanför fönstret precis! Ehm ja :P See yaa!

Remember me

Anledningen till att jag är uppe så sent är för att jag tittat på film, den här gången Remember me. Usch vad sorglig den var. Börjar gråta bara jag tänker på det :( Undrade hela filmen vilket år det kunde vara och i slutet kom allt bara på en gång. Ett datum förklarade allting. Fy! Bra var den iallafall. Mysig att titta på. Nu ska jag sova :)

As sweet as candy

Kolla bebis Baillie! ♥
Lite mindre bebis ♥

Storbloggarn

Hej bloggen! Idag känner jag mig lite som en storbloggare. Jag gick upp, åt frukost och åkte iväg till stan för att göra manikyr med Emelie. Efter den så tog vi bussen till gamla stan och växlade pengar på Forex, sen satte vi oss på Vapiano och åt lunch. Jag tog en pasta med scampi och bladspenat som var supergod! :D Mätt och belåten åkte jag till medis för att gå på bio med familjen, det blev Eclipse. Nu är jag hemma en snabbis innan jag ska iväg till stan och träffa Sandra och Malin :)

Dagens outfit kommer upp senare! (haha nej jag skoja bara)

Nu ska jag nog byta kläder för det är jobbigt att gå i jeans, speciellt när de jag har åker ner och de andra är kvar hos pappa. Kanske blir det min nya klänning från Indiska och ett par leggins? Vi får se...

Ang manikyren: Det var en 20-års present från mig till Emelie. Tråkigt nog blev vi inte så nöjda för hon som gjorde var slarvig.  Vet inte hur hon lyckades men på något sätt filade hon min nagel så att det blev ett litet hack i den. Och efteråt var de inte ens jämna trots att hon höll på en timma med mina och gjorde många olika moment. Nu när jag har jämnat ut lite med en fil så ser det dock snyggt ut :) Ett fint skimmer! Bilder kommer, I promise.

Note to self: Glöm inte att boka arlanda express!

Klockren

Det här är en av de bästa bilderna tagna på hela resan. Cheryl, haha. Det var en riktigt varm dag det där :)


Världens snyggaste Igshaan

Lilla gubben ♥


On the stage performing


Freshlyground på Rocking the Daisies 2009
Är nöjd med de här två bilderna ♥


Daisies are rocking


10 oktober 2009


Bär är gott. Mitt jobb är bra

Hej alla som är uppe en dag som denna!

Jobbet idag var riktigt skönt. Vi brukar vara 2 st som sköter det utanför själva röntgen, men idag var vi 5. Jag undrar hur chefen tänkte där men skönt var det i varje fall :D Ingen stress och Moa hann baka 2 st kakor. En krusbärssmulpaj och en sockerkaka med röda vinbär, mums! Innan jag gick, vilket jag kunde göra innan 3, så fick jag gå på fikarast. Mmmmm, måste baka nått med bären vi har hos mamma. Tycker det är så gott när det är lite surt :)

Nu jobbar jag inte på säkert 2 veckor för på torsdag åker ju jag och Malin till Kreta. Innan jag åker måste jag:

Växla lite pengar
Fixa aftersun
Boka arlanda express

Inception var gryyyyym!

Inception skulle jag kunne se en gång till, och flera gånger efter det. Den andra gången skulle vara för att få svar på en massa saker.

När jag och Sandra gick ut från bion var vi båda förvirrade. Vad var verklighet i filmen? Var något på riktigt eller var allt bara drömmar? Filmens slut var sjukt. Jag blir förvirrad bara jag tänker på det.

Det var inte bara handligen som gjorde filmen, utan även skådespelet. Många snyggingar... och så var de begåvade också, hehe.

Det här är en film jag bara måste köpa när den kommer ut på dvd. Jag tror att den blir lika bra hemma i soffan som på bio.


Tom Hardy och Joseph Gordon-Levitt som Eames och Arthur


Fototävling

Celines kompis Elenore har en fototävling som jag är med i. Den som känner för det kan rösta genom att gå in på hennes blogg och rösta på bidrag nummer 2 :)


Bilden är tagen i Sydafrika


Lördag

Godmorgon :D Idag är det väldigt varmt och soligt så jag, Pontus och pappa ska ut i skärgården med båten :) Borde skaffa band till mina solgladögon för när vi var ute igår så tappade jag dem i vattnet igen. Eller ja det var ju inte samma glasögon som första gången för det första paret kunde inte räddas, men den här gången hoppade Filip i och räddade glajjorna ♥

Får se när jag kommer hem och om jag hinner skriva då. Ska på date med Sandra och måste vara i stan och hämta biljetter till bion klockan åtta.

Innan jag åker lägger jag upp ett inlägg om en fototävling jag är med i. Ha en bra dag! :)

Fredag den 13e

Status: Laddar upp Sydafrikabilder på facebook och lyssnar på filmmusik från Pirates Of The Caribbean-filmerna. Ohlala ♥

En vecka kvar :D

Här inne i tidbokningen, rummet bakom receptionen där jag jobbar, så ser man alltid brun ut. Sitter jag här vid datan och känner mig lite nere kan jag bara se ner på mina armar och humöret är på topp igen. Typ så är det ;)

För en liten stund sen tittade jag på armarna, inte för att jag var nere utan jag tänkte mer att det var en rolig grej. Ja ni förstår säkert.... inte. Till själva grejen då, mina armar såg bleka ut. Ett resultat av de senaste veckornas väder och det faktum att jag inte orkat sitta i solen de få gånger solen varit framme.

Jag känner att resan till Kreta om en vecka är mer än välbehövlig. SOOOOOL och BAAAAAD. Appropå det så borde jag skriva ut det där pappret man ska ha med till Arlanda. Och köpa solkräm.

Greasy

Hårinpackningar ska man ju skölja ur noga och det trodde jag att jag gjorde. Men mitt hår torkade aldrig och sen märkte jag att det var mer fett än blött :P

Om man ska vara positiv, vilket jag självklart är, så tog jag ingen inpackning i hårbotten så håret där ser rent. Vet inte hur jag skulle gjort annars för att överleva, hehe.

En sak till, håret mår säkert jättebra med inpackning i håret hela dagen! :D


Sydafrika - Rocking the Daisies - video

Här kommer lite Sydafrika! Jag tänkte visa bilder från festivalen Rocking the Daisies. Men... innan bilderna dyker upp lägger jag in en video därifrån :) Vi svenska volontärer var där den 10 Oktober. 

"Rocking the Daisies is a Cape Town music and lifestyle festival featuring South Africa's hottest rock bands,dj's, comedians and performing artists."

På videon sjunger Freshlyground, ett stort band i Sydafrika ♥ De är faktiskt jättebra så jag tipsar er att lyssna på dem. Låten Doo Be Doo är nog min favorit :D I videon är det en liten bit ut låten I'd Like.



Känner du igen hennes röst? Då har du kanske hört den i Shakiras VM-låt Waka Waka ;)


77 platser kvar. Salong 7. Rad 7.

På lördag har jag en date... med Sandra. Hihi. Det är Inception vi ska se och det ska bli jättekul!


Godmorgon

Tjenixen! Idag är det torsdag.. onsdag. Sorry :P Jag sitter på jobbet iallafall så vänta er inga fina inlägg. När jag kommer hem tänkte jag dock sätta mig vid stora datan och lägga in någon sydafrikabild. Tror nämligen att internet (lånat av grannen) fungerar på den datan :D

An American Crime

Igårkväll tittade jag och lilla C på en film som hette An American Crime. Den var väldigt bra men shuuu vad den var hemsk! Mörk. Otäckt att det hänt på riktigt också. Helt galet vad sjuka människor det finns!

Ellen Page


Paj

Fy satan i gatan! Jag glömde bort att bussarna går enligt sommartidtabellen och missade min buss. Dumma buss, dumma sommar! Nu får jag ta den senare istället..

Jag som ville komma hem och ha mycket tid till att tvätta bort honungen i mitt hår innan vi ska till farmor och farfar. Pappas kusin är tydligen där med sin familj så klart man ska dit :)

Sorry för att det inte blir några inlägg med fina bilder, men sitter man på jobbet så blir det så ;)


Avancera

Guess whaaat?
No longer miss receptionist, I am miss secretary!

Haha skämt åsido men Helena är borta den här veckan och jag har fått lite sekreterarjobb. Sitter i sekreterarrummet just nu ;) Ska strax ringa till Tyresöhälsan (hör ni hur coolt det låter?) och höra om jag lyckades med att skriva ut hos dem från vår dator.


Jag tror faktiskt att jag har honung i håret

Sådäääääär, nu har det lugnat ner sig här vid receptionen och jag kan äntligen skriva vad som är så konstigt.

Jo detär såhär va...

Det ovan skrev jag runt 11, sen fick jag saker att göra :P Men till det viktiga.

Imorse när jag precis satt mig ner vid bordet för att äta min frukost så tyckte jag att jag hörde kaninerna skrika. Ja ni vet, de kan skrika om de är riktigt rädda. Jag skulle inte säga att jag flög upp för jag var trött, men efter några sekunder gick jag mot ytterdörren för att kolla till dem. Väl ute så sprang jag in i en getingfångare som hänger precis till vänster om dörren och nu tror jag banne mig att jag har honung i håret. Först var det lite klibbigt men nu har det stelnat :S

Mycket möjligt att honung fungerar som styleing gel.

Ut i regnet

Jag har laddat över massa bilder till datan idag men det kommer dröja lite innan de kommer upp här. Känner nämligen att jag borde röra mig mot Emelie nu. Annars kommer jag bara hinna komma dit och åka in till stan på en gång :P

Ha en bra kväll :)

Okej en bild då, bara för att det var så längesen :P


Vad nu då?

Nu är jag så trött i huvudet att jag funderar på att stänga dörrarna och gå iväg och dricka te istället!

Jag trodde att jag skulle få en jättelugn jobbdag för på fredagar verkar inte så många vilja hälsa på här. Lugn dag, ooooom jag INTE fick! Det har varit några patienter hela tiden, det har varit bilder att länka och svar som ska faxas iväg. Ett sjukresekort som skulle laddas. Typiskt att jag inte kan det! Fick ringa Helena för hjälp och sen när jag väl ringde och skulle boka dröjde det nästan 2 timmar innan bilen skulle komma och hämta patienten. Ringde runt som en galning för att försöka orda snabbare men nä, det ville sig inte.

Sen var jag på jakt efter vår rullstol som jag hittade utanför omklädningsrummet. Påväg tillbaka hit mötte jag två män med en patient och de skulle till en avd 5 som inte finns. Erbjöd mig att ringa till avd 51 o 52 för att kolla med dem så det gjorde jag.

Sen dog jag och nu ligger jag död på golvet. Godnatt.

Nej men jag ska snart stänga dörren, sätta mig framför tv:n med glass och tårta. Paketet väntar jag dock med till ikväll, man måste ju ha något att se fram emot förutom att sova :P

Äntligen fredag

Hejsan svejsan :) Jag kom till jobbet för ungefär en timma sen. Innan jobbet mötte jag och mamma min morfar i Nacka forum. Han ville ha sällskap till Telia-butiken. Efteråt så bjöd han på lunch, det var bra för jag var som vanligt hungrig :P Tack gulliga morfar!

Nu sitter jag här mätt och belåten :D Förresten, det ligger ett fint litet paket till mig i fikarummet. Stod även en tårta brevid. Längtar till klockan 19 när jag kan stänga här och gå dit bort :)

Emelie 20

Grattis min fina vän ♥
Jag har suttit hemma hos henne efter jobbet. Det bjöds på massa god mat :) På lördag har vi bestämt oss för att gå ut och innan ska vi till systemet, dit jag inte hunnit än. Känns inte som en big deal men ja, alla andra verkar ju tycka det :P
Nu är jag dödstrött så godnatt!

Goeie môre

Som vi säger på afrikaans :) Flashbacks till när man kom till barnhemmet på morgonen och personalen sa så till en :)

Nu ska jag berätta en sak och det är att jag borde vara tröttare än vad jag är. Hade nämligen väldigt svårt att somna igår. Borstade tänderna och sen när jag la mig kände jag mig jättehungrig. Tänkte att jag nog skulle klara mig tills frukosten men jag blev bara hungrigare och hungrigare. Riktigt äckligt hungrig! Min tv var dessutom på och svt började visa ett program om en chef som gick undercover på sin hamburgerrestaurang (Undercover boss). Oh my vad det såg gott ut! Efter ett tag orkade jag inte mer och gick ner och drack två stora glas med juice.

När jag väl hade lagt mig, och var lite lite mättare, så la min tv av. Nu är den sönder och sätter man på den så piper det bara. Det blev inte lättare att sova för det eftersom att jag för några dagar sedan såg rysaren They, som handlade om farligt mörker. Innan mörkret anföll så la all elektronik av :/

Idag är jag också galet hungrig, det hjälper inte om jag äter :( Det råder hungersnöd i min mage.

Godnatt

Shuuuu! Våra kaniner har fått en ny utebur idag och nu ska jag gå och ta in dem i lekstugan. Puss på världens sötaste niner (dvs alla kaniner vi haft och har)!

Sen ska jag lägga mig i sängen och fixa naglarna framför Morden i Midsomer. Det är det sista avsnittet för i sommar. Jag har läst att de absiolut sista avsnitten ska visas i vinter. Jag undrar om det stämmer.


RETREAT

Det var namnet på tåget som vi alltid åkte med när vi skulle hem till Crawford. Det var där vår värdfamilj bodde.

Åh vad jag saknar allt som har med Sydafrika att göra! ♥

Jag saknar alla barn, jag vill krama dem nu nu nu!
Jag saknar Mrs Olivers röst, den var så omtänksam.
Jag saknar när vi kom hem sent och Mr Oliver satt och väntade på oss, i pyjamas.
Jag saknar Mrs Olivers bengryta.
Jag saknar att sitta vid middagsbordet, framför tv:n, och titta på 7 de laan.
Jag saknar att sitta med Malin framför vår lilla tv och titta på WWE SmackDown, Afterburn osv.
Jag saknar The Undertaker, John Cena m.fl.
Jag saknar att åka minivan.
Jag saknar han som sjöng på Mama Africa.

Ja det är nästan så att jag saknar att vakna upp i Cintsa och se att det var myror i sängen. Att äta frukost i Port st Johns och efter en stund inse att det var massa myror i flingorna. Eller att behöva jaga hoppande spindlar i badrummet.

Salvatore

Såg bl.a. på Couples retreat (Trubbel i paradiset) igår och roligast i hela filmen var det här. Annars var filmen inte speciellt rolig men bara för det här så var den värd att titta på :D

Boom... Boom



Jag dööööör! XD

Oh i cut my finger

Jag cuttade ju mitt finger i fredags och det blödde som bara den. Sen dess har jag haft plåster och kan inte böja mitt finger eftersom att såret åker upp igen då.
Först tänkte jag: Herregud vad jobbigt! Allt blir fel. Måste ju böja på fingret hela tiden. Hur ska det här gå?
Nu känner jag såhär: Det kommer kännas konstigt att böja på fingret sen. Nu är fingret sträckt utan att jag behöver tänka på det alls. Tänk om jag går runt med rakt finger hela mitt liv.

Kan du fila kärleken, klart du kan

Hejhej!

Jag vet inte vad jag ska skriva men på något sätt känns det bättre att skriva någonting om ingenting än ingenting alls. Det är som vanligt alltså, hehe...

Hur kul är det att titta in på en blogg och se att den inte är uppdaterad på typ hundra år? Såhär tråkigt: :'( Ännu värre är det när man kollar in om ett tag igen och så finns där ett inlägg där det står: varför jag inte uppdaterar är för att jag inte har något roligt att skriva. Okej, såhär va: FEL!

Jag sitter iallafall på jobbet och datorn är min enda vän just nu. När jag slutar ska jag ringa Emelies mamma, höhö vi har lite att snacka om om vi säger så. No worries, det handlar inte om droger pappa. När jag till slut kommer hem, när nu det blir, så ska jag fixa mina naglar. Fick lite nagelfix av Celine när jag fyllde år nämligen :) Sen blir det sängen för imorn börjar jag jobba tidigt. Nej men ja, så ser mina planer ut.


Godmorgon tisdag

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men som tur var kunde jag få ledigt och det passade mycket bra! Idag ska vi nämligen lägga i båten :) Jag ska bara duscha och sen åker vi mot farmor och farfar, för den ligger på deras tomt.

Ikväll ska jag träffa Malin, Christine och Sandra för filmkväll. Vi får se vad vi hyr för nått men tanken var att det skulle vara en skräckfilm iallafall. Förutom att titta på film ska vi tydligen ha ansiktsmasker på oss eftersom att Malin äger väldigt många och vill göra något med dem. Själv ansvarar jag för nagellack, det går tydligen ett rykte om att mitt förråd är stort :P

Ha en bra dag ;)

Säg ingenting till mig

Nu ska jag hem och fixa en ny spotify-lista. Alltså jag kunde knappt sova igår för att jag låg och tänkte på den där listan! :P

Vad kan jag mer säga innan jag går? Jo! Jag hade en sjuk sjuk dröm inatt. Den var inte läskig, bara sjuk. Det var som typ ett spel. En stor byggnad som jag satt inne i, med kodade glasdörrar mellan alla avdelningar. Någongång var jag ute och gick och kom till källaren. Där var det 3 män som jag blev jagad av. De jagade mig ut på gården, ut i mörkret. Jag lyckades gömma mig och komma undan. Sprang åt samma håll som jag sett de försvinna. Tro mig, i drömmet verkade det jättesmart, hehe. Iallafall så hittade jag en skidåkare på den vägen och han hade en hund. Plötsligt hade jag skidor på fötterna och åkte med en längdskidegrupp. Efter ett tag dök de farliga männen upp och jag som var expert på att fly från dem visade alla hur de skulle göra. Vi gömde oss i nått sorts rör med vatten och gick där med våra skidor...

Hmm :P Ibland undrar man ju...

http://www.guzer.com/pictures/see_me_rollin.jpg

Augusti

Och så var det augusti...

Satan i gatan vad sommaren flyger förbi. Hinner knappt få tag i den innan den flyger vidare.


RSS 2.0