Halvdöd

Måste verkligen sova nu. Gått runt och gäspat hela dagen. Tappade räkningen. Och en gäsp som håller i sig i en minut, räknas den fortfarande som bara en gäsp? Isåfall har jag inte gäspat så många gånger, men ack så mycket.

När Sandra och jag stod och väntade på bussen hem från skolan så sa jag att jag faktiskt skulle kunna lägga mig ner i gräset och somna. Sandra tyckte att det skulle vara lite för kallt. Men nej, jag skulle faktiskt ha somnat. Den där kalla och småblöta gräsfläcken såg lockande ut.

Min säng är alltså väldigt lockande nu och har varit det hela kvällen. Har bara inte gått och lagt mig eftersom att jag har tänkt göra retorik- och matteläxan. Fast jag har inte orkat. Typ hoppats att jag skulle bli piggare ju mer klockan blev? Inte idag.

Godnatt *gäääsp*

Då var det över

Ohh god vad jag är trött. Självklart eftersom att jag inte alls sov så mycket inatt, orkade inte lägga mig tidigt >.<

Idag vare skolfoto i alla fall och det gick ju som förväntat... dåligt alltså. Klassen kan ju inte bestämma sig! Först röstade vi fram juridik-tema men så föll inte det folk i smaken så då blev det lakan-temat. Alla skulle stå med lakan framför sig och ha hål så att man bara såg ansiktena. Snyggt? Nej, och rätt många som sa att de skulle skippa hela klassfotot om vi körde på lakan-temat (som förövrigt alla dissade hur mycket som helst när vi hade vår första omröstning :S). Jaja, det slutade med att vi skrev en sak på ett lakan och så låg vi ner. Bara halva texten syntes.

Porträttfoto gick, som förra året, väldigt snabbt. Den där killen tar bara ett kort och säger att det blir bra. Men jag vet ju att det inte blir det så jag ifrågasatte honom lite.
-Så, då är jag klar. Det blev bra.
-Är du säker? frågar jag
-Ja
-Men så sa du förra året också och det blev absolut inte bra.
-Jo men jag lovar.

Visst, han ska jag stämma för att ta fula foton!

Skolfoto på G

Yes imorgon är det skolfoto. Jag blev lite osäker förut. Är det bara jag som sagt att vi har skolfoto imorgon? Isåfall, tänk om jag skulle ha sett fel och hela klassen sitter där och väntar på att någon ska öppna dörren till salen B204, men det kommer ingen, för vi ska inte ha skolfoto! Pinsaaaamt!

Men men, jag har planerat det här in i minsta detalj. Haha, tro mig, jag har det. Jag har stått framför spegeln och gjort massa miner (mest kommit fram till hur jag inte ska se ut). Varför berättar jag ens detta?

Jag skulle egentligen till pappa idag men stannade här hos mamma pga av skolfotot. Det är ju här hos mamma som jag har hela min garderob, och allt smink. Å så lånar jag ju smink som mamma har och inte vill att jag tar med till pappa.
Tänk om jag skulle vakna upp hos pappa imorn, och inse att jag glömt något. Eller vilja ändra min "skolfotooutfit" men inte har några kläder jag vill ha på mig.

För säkerhets skulle sover jag alltså här. Här tar vi inga risker!

Tråkigt nog kommer mina förberedelser inte ge några resultat. Ser ju alltid helt hemsk ut. Mår ju dåligt av att se mina skolfoton. Förra året gjorde jag misstaget att klippa mig dagarna innan. Biggest misstake ever!Aja, nu har ju en av mina andra förberedelser misslyckats. Klockan är ju mkt. Ingen skönhetssömn! Ska ju även gå upp lite tidigare imorgon så att jag har tid att göra mig iordning och inte drabbas av stress och får konstiga utslag som man kan få när man är stressad. Inte för att jag fått det förut, men som sagt, jag tar ju inga risker.

Godnatt


Film

Nu ska jag kolla på film med Celine och hennes kompis Elle. The ring 2 är det som gäller. Många som säger att den inte är bra, och jag håller väl med om att ettan är bättre. Men... när det gäller att skrämma upp mig så är the ring-filmerna det mest effektiva. Ni kan inte gissa hur rädd jag blir. Håller för ögonen hela tiden :P Och har ni sett Ringu, den asiatiska versionen? Den är ju seriöst 100 gånger värre. I princip alla skräckfilmer med asiater inblandade är hemskt läskiga. Efter att ha sett Ringu gick jag runt och var rädd i flera dagar. Jag blev rädd för minsta lilla sak och började skrika och spang och gömde mig. Lillebror gjorde ju den där minen som de döda gör :P Skräckfilmer är väl inte riktigt min grej men jag har inte lyckats att inse det riktigt än.

Aja, nu har de satt på filmen så jag ska väl gå och hämta mina Kiwi vi köpte förut och sen sätta mig och kolla på filmen :)

Ha en bra kväll :)


Kinamat

Det blev hela "Värsta språket" igår så jag la mig rätt sent och har därför sovit bort halva den här lördagen. Vaknade halv 1.

Nu ska jag åka och köpa kinamat med mamma :) Eller först ska jag byta kläder, har nämligen sovkläderna och morgonrock fortfarande :P Brukar blir så på lördagar då jag inte ska göra något speciellt ;)

Puss och hej.

Kväll

Nu ska jag gå ut i garaget och hämta chips. Är tvungen att följa med Celine (lillasyster) eftersom att hon inte vågar gå själv. Hon är rädd för Tomas, sett lite för mkt på filmen "Barnhemmet" kanske? ;)

Sen så tänkte jag titta på "Värsta språket". Vilken fredagskväll, men jag har ju en svenskauppgift som handlar om språk, och värsta språket är faktiskt lite kul... ska jag säga som, typ bara har sett ett helt avsnitt :P Hade tänk gå ut med Emelie ikväll men känner mig helt slut. Och förresten ska vi ut nästa vecka :) Superkul!

Puss


Mackor

++= :D

Eftersom att jag just nu är förälskad i rostade mackor med kokt ägg och kaviar på, så är det bra att ha en äggkokare. Jag har nämligen en från obh nordica. Äggen blir perfekt kokade och man kan välja på att koka dem löst, mellan eller hårt. Det enda man behöver tänka på är hur mycket vatten man häller i, och det finns ett mått som är superenkelt att följa. Att koka ägg med den här kokaren tar lite längre tid än när man kokar i kastrull, tror jag iaf, men de blir helt perfekta och man behöver bara vänta tills kokaren piper. Super för mig som brukar glömma hur många minuter som gått :P


Top model

Ja nu ska jag titta på top model.

Anya är min favorit :)


Säger godnatt nu, för efter tv:n ska jag göra en liten skolgrej och sen så kanske jag lyckas lägga mig i bra tid. Säkert inte! Men hoppas :P

Min underbara dag

En lektion hade jag, och det var retorik. Och jag behövde inte hålla mitt tal :) Men nu ska jag inte tjata mer om det där, tycker själv att det blir för tjatigt.

När skolan var klar för min och Malins del, dvs 9:40, åkte vi två in till stan. Gick runt och kollade lite affärer vilket är skönt när det inte alls är mycket folk. När vi kollat klart så kilade vi vidare till Taco bar där vi åt lunch. Alla verkade ta Nacho de luxe men jag var lite annorlunda och tog en Enchilada original. Jag hade aldrig ätit där förut, och Malin var lite chockad över det tror jag. Min första måltid på Taco bar var i alla fall lyckad :)

Vid tolv bar det av hemåt. Skönt! Tänk att både ha varit i skolan och stan och ändå åka hem innan tolv. Så borde varje dag vara! Hur skönt som helst med bara en lektion, om det var så skulle man inte ha någon ångest alltså.

När jag kom hem beslutade jag mig iaf för att jag skulle ut och gå/springa, vädret var ju så fint. Säkert 20 i solen :D Men först tittade jag på filmen Vägen ut med lillebror. Den filmen är bra tycker jag :) När filmen var slut tog jag mig ut och gick/sprang i 40 min.

Vilket positivt inlägg va? Jag är nästan lite förvånad.


Bitter

Imorgon är det ju dags för att hålla tal igen, det första talet jag håller på retoriken.

Jag minns det som att det var igår, vår lärare delade in oss i par och vi fick en lapp med ett ämne på. Om detta ämne skulle vi sammarbeta och skriva en inledning. Jag och Tilde fick ordet POLITIK (!). Men det var ganska lätt att skriva en inledning. Det var på nästa lektion som det blev svårt, vi fick reda på att vi skulle skriva ett helt tal om det här ämnet som vi fått. VARFÖR FICK JUST JAG POLITIK?! Jag har absolut inga åsikter om politik, har såklart en vilja, men jag menar att jag inte är intresserad av politik. Varför? Jo för att det är tråkigt. Så mycket kommer jag på att säga om politik. Men man kan inte skriva ett helt tal med bara orden "politik är tråkigt". Jag satt där på retoriklektionerna och kunde inte skriva på mitt politiktal. Det var många lektioner som gick alltså och jag bara satt där och tyckte synd om mig själv. Andra hade fått enkla ämnen som SOMMAR och HÖST. Det kan jag ju ha åsikter om. Men jag skulle få kämpa med POLITIK. Stackars mig! Bittert...

Nu har jag dock skirivit ett tal... som jag inte är nöjd med. Jag vet ju vad jag vill ha sagt, men att få över det på papper är omöjligt. Ett enda stort bladder fram och tillbaka. Ingen kommer att förstå vad jag menar. Jag är seriös nu. Och vem fan kan göra ett roligt/bra tal om politik?! Vavava? Dessutom är talet inte alls retoriskt, det är bara en text om politik.

Nu ska jag gå upp på mitt rum och läsa igenom mitt tal högt för mig själv. Kommer stryka en massa saker... eller vilja stryka kanske jag ska säga. För om jag stryker så måste jag sätta dit något nytt (mitt tal är nämligen lite mindre än 2 min). Och det finns helt enkelt inget nytt att skriva, så jag får inte stryka något...


Den här mochalatten är hur god som helst. Om jag bara kom ihåg måtten på det man ska ha i så skulle jag göra en nu. Den skulle helt klart göra mig mindre bitter.

*Råkade trycka på någon knapp på datan så att det blev ett mellanrum mellan alla bokstäver jag skriver. Och nu märkte jag att jag inte kan markera text, så jag måste ta bort varje bokstav för sig :(*

En vanlig dag

Sandra och jag har en plan till vårt spexfoto nästa tisdag. Okej, plan och plan. Inte så genialisk kanske, mer en idé, men bra är den.Ikväll ska Sandra vara barnvakt åt sin kusin och då ska hon leta efter pistoler och andra coola grejer som 5åringar borde ha ;)

Ännu ett tal

Fokusera Jenny!

J
ag är nog sämst på att göra vad jag måste göra. Eller njae förresten, att göra saker när de verkligen behöver göras går ju bra, stressplugga är bäst! Men ibland skulle det ju vara skönt att kunna ta det lite lugnt dagen innan en uppgift ska in, ett prov ska skrivas eller ett tal ska hållas. Men nej nej, sådant händer inte i min värld.

Fast nu ska jag fokuser på det här talet! Jag ska inte sitta och få panik imorgon. Jag kan ta förtidspanik idag istället.


Bananflugor

Jag fick nyss reda på att min gamla granne dissekerar bananflugor.

Det var så att jag förklarade en sak som jag undrat över ett tag för mamma. Alltså, om man slår till en fluga eller en bananfluga så dör de ju inte. De får säkert inte ens en hjärnskakning. Jag menar, eftersom att de är så små så borde de ju få massa skador när en jätte som jag slår till dem. Mamma kunde inte svara på min fråga men tyckte att jag skulle fråga vår gamla granne, för han dissekerar bananflugor på sitt jobb. Jag trodde först att hon skämtade, men tydligen var hon seriös!

Och nu kanske det blir lite förvirrande för er som suger på svenska. I förra inlägget skrev jag ju om äventyrsbanan, i ordet bananfluga är det inte samma sorts banan. Bara så ni vet ;P


En äventyrlig banan

Jag tänkte på en sak när jag satt på bussen hem. Åker ju förbi äventyrsbanan som ligger... ja den ligger brevid vägen som bussen åker på. Det kanske är Älta det också. I alla fall.

Det svenska språket är komplicerat. Om man inte kan speciellt bra svenska så blir man nog förvirrad om man ser ordet "äventyrsbanan" för att ta ett exempel. De flesta borde ju veta vad en banan (frukt) är, för när man lär sig språk så lär man sig ju alltid vad olika frukter heter. Så, det kan ju vara så att den där personen som suger på svenska sitter där och tänker "Åhh en äventyrsbanan. Vad roligt! Fast vadå äventyrsbanan, hur kan en banan vara äventyrlig?". Det finns så många ord i svenskan som beroende på i vilket sammanhang man sätter in ordet i betyder helt olika saker. Nu kommer jag inte på några fler exempel, men jag brukar alltid komma på massa knas när jag sitter på bussen.

Godnatt

Sitter här och lyssnar på Magnus Betnér i programmet I ditt ansikte (eftersom att jag är superseg på att skriva inlägg så har programmet nu, när jag är klar, redan varit slut i över 10 minuter). Han säger så klockrena saker ibland, man kan inte annat än hålla med.

Snart så tänkte jag väl sova. Annars kommer jag vara helt död imorgon. Det passar sig inte när man har lektion i matte C kl 8:30 på morgonen. Ioförsig är det ganska skönt att sitta och tänka tidigt på morgonen, för jag tänker typ ganska bra när jag knappt är vaken. Men lite vaken måste jag allt vara.

Även om jag inte kommer att lägga mig nu så säger jag ändå godnatt. Sov så gott!

Miley Cyrus

Satt precis och tänkte på en sak. Kände mig plötsligt väldigt ytlig. Det är ju inte så att jag tycker att mindre fina människor är hemska. Bara för att jag tycker att en person är ful så betyder ju inte det att jag anser han/hon vara annorlunda från andra.

Varje gång jag ser Miley Cyrus på bild så stör jag mig något förskräckligt. Jag tycker att hon ser så ful ut. Jag vet inte vad det är. Sminket, leendet, ansiktsformerna? Tycker att det är jobbigt att hon dyker upp på bilder överallt, för då kommer den där frågan upp; vad är det med henne som stör mig?Det var den här bilden som jag började störa mig på nu. Alltså hon ser ju knäpp ut. Kom att tänka på en äcklig gammal gumma med fula tänder och hatt på huvet, som kommer fram och säger "ska du inte ha lite soppa?". Och så tar hon lite soppa på en sked och surplar i sig den.

Hmm?

Hej

Kan man säga god Lördag? Man säger ju god morgon bara för att det är morgon. Det är sånt här jag sitter och tänker på hela tiden...

Idag har jag varit i Farsta C och Tyresö C med mamma och bror och kollat kläder o så. Jag hittade en liten grå väst på HM, och även ett par mysiga gråa fingervantar.

Nu ska jag gå upp och fixa håret för vi ska till Morfar och Maggan om en stund. Maggan fyllde 70 samma dag som jag fyllde 18 så vi ska fira henne nu. De har tydligen köpt italiensk mat :) Jag ska se till att vara riktigt hungrig!

Visst ja! Jag skulle ju göra iordning naglarna. Btw så köpte jag någon nagelbandsgelé från Depend idag. Kan ju prova den också :)

Hoppas att alla njuter av helgen ;)

Hur ofta är en buss i tid egentligen?

Det känns fel att klaga på småsaker just nu, ingeting mot vad som faktiskt kan hända :(

Men jag tänkte klaga ändå, för jag känner för att klaga just nu.
 
Det var så att jag skulle åka till sickla förut för att möta mamma där och handla mat. Bestämde det rätt snabbt så jag kollade bara upp första buss och sprang ner till bussen. Bussen 401 skulle komma 16:21, och jag sprang hela vägen till bussen så att jag skulle hinna. Var väl nere vid hållplatsen 20 eller 21. Då läste jag på tabellen vid bussen att den visst skulle komma 20 så jag antog att jag precis missat den. Nästa buss skulle komma 16:29 men då var jag tvungen att gå till nästa hållplats eftersom att cp-bussen 840 inte stannar på så värst många ställen. Satt och väntade på 16:21 bussen tills klockan var 16:25, då tänkte jag att jag måste ha missat den precis. Så jag traskade till nästa hållplats, en liten bit på kanske 300m (jag är superdålig på att uppskatta avstånd så det var väl mellan 100-500 m). När jag kommit halvvägs kollar jag bakåt, och ser då 16:21 bussen vid hållplatsen bakom mig. Typiskt! tänkte jag. Men eftersom att 840 skulle komma 16:29 så tog jag det lugnt. När jag var framme vid hållplats nr2 satt jag där och väntade hur länge som helst. Det kom en till 401, men den tog jag inte eftersom att jag trodde att 840 skulle komma snart. 16:34 kom den. Visst, om en buss är fullproppad med folk så kan jag förstå varför en buss är sen, men nu var det bara 4 personer på bussen. Om man jobbar med att köra buss så borde man typ få sparken om man inte kan passa tider. Det påverkar ju alla andra liksom!!!

Jag brukar vara rätt snäll och säga att det finns snälla busschaufförer, men nu är jag arg på dem. Hur ofta är en buss i tid?


Today

Har suttit här sedan jag kom hem från stan och kollat på avsnitt från Singelmammor som går på SVT1. Jag tycker att de tre mammorna är så coola. Sån cool mamma vill jag också bli!

Tror att jag ska gå ut och städa hos kaninerna nu. Någon måste ju bry sig om dem också.


Lilla Ting

Grattis bloggen!

Idag fyller du ett år.

För ett år sedan satt jag förmodligen vid datan och hade svårigheter med att fixa till dig. Jag visste ju knappt vad en blogg var, hade aldrig läst någon tills jag en dag fick reda på att min kompis Malin hade en. Shit, nu kommer det fram alltså. Det blir alltid såhär! Jag härmade ju inte Malin, det var inte för att Malin hade en blogg som jag skaffade en. Du skall känna dig önskad kära blogg. Efter att ha läst Malins blogg ett tag tänkte jag i alla fall att det kanske skulle vara kul att skaffa en egen (inspiration alltså). Dagböcker har aldrig fungerat för mig. Det är nämligen så att jag är så grovt otränad att jag får ont i armen av att sitta och skriva med en penna så länge som det faktiskt tar för mig när jag ska skriva i en dagbok.

Du och jag, Vi, passar dock bra ihop.
Här får du en glass!Närå nu är vi seriösa, skulle ju bara säga att jag haft bloggen i ett år idag. Och se resultatet!

Inte kul, inte kul alls

Jag hatar allt som har med elektronik att göra! Det fungerar ju aldrig. Kan man inte ta bort allting och bara klara sig på stearinljus. Det ska jag göra. Och så ska jag grilla marshmallows över ljusen för att ha något roligt att göra.

Min dator är knäpp just nu... och jag klarar inte av när saker jag inte förstår mig på inte vill fungera. Nu är det så att min dumma dator inte vill komma ihåg nånting så jag måste skriva in alla adresser i adressfältet. Heeeela långa adresserna. Det är så jobbigt att jag nog måste gå och sova nu.

Godnatt

Den nya

Min nya svartbruna hylla som jag köpte på IKEA i helgen.
Tv:n ska stå på den, min nya snygga tv, om jag orkar lägga pengar på det.
Tavlan ska såklart hänga på väggen.


Wihooo

Jag överlevde det där satans talet. Och det gick till och med bra. Ibland tycker jag faktiskt att det är kul att stå där framme och prata. Förstår inte hur det har kunnat bli så, innan jag kom till gymnasiet så kunde jag inte stå framför hela klassen utan att halvsvimma. Jag älskar gymnasiet... Nä nu ska vi inte ta i.

Tänkte bara att jag skulle berätta det för de senaste dagarna har varit så jobbiga. Äckligt väder, inte hunnit sova och så det här talet. Plus att jag har varit hungrig hela tiden, sådär hemskt hungrig och det spelar ingen roll vad eller hur mycket man äter, man är hungrig ändå. Jag har inte hunnit, velat eller orkat gå ut och gå/springa i regnet. Det betyder viktuppgång. Men nu har tydligen Sandra och jag kommit överens om att börja träna på gym och köra lite pass och så. Jag hoppas att jag inte backar ur nu med en av mina vanliga ursäkter som att jag inte orkar eller inte hinner pga av skolan. Man ska bara ta tag i saker på en gång, annars blir det nästan aldrig av!

Fast jag har börjat äta fiberhavregrynsgröt på morgonen, det är ju iaf ett steg i rätt riktning.


Electra. Längtar tills det kommer en sån där vacker höstdag utan regn. Och så skulle det inte vara fel om någon vill vara snäll o låna mig en hund, det blir så roligt att gå ut och gå då. Den som lånar ut hunden kan ju till och med få följa med vetja!

Snart slipper jag lida mer

Usch vad jag känner mig hemsk. Lovade mig själv att inte gå in på internet innan jag skrivit klart talet. Hade faktiskt kommit igång ganska bra, men nu är det helt borta. Orkar inte skriva tal nu. Jag vill sova...

Idol

Jag har aldrig varit ett fan av idol. Har aldrig tyckt att det är roligt att sitta och kolla på människor som är så dåliga att de borde förstå bättre än att ställa upp i tv och bli förödmjukade av en elak jury. Dessutom ser vissa av de som ställer upp så fjantiga ut, och beter sig minst lika fjantigt, att jag bara mår dåligt av att se dem stå där. Vad är det för fel?

Men...

Iår har jag konstigt nog börjat tycka att idol är roligt. Kan det vara för att jag slipper se Kirsti sitta där med rött hår och ett märke i pannan som ser ut som en stor finne? Håret påminner mig om min mentor... behöver jag säga mer?

Jag har kommit på att det är rätt så bra att tycka om idol. Det kommer alltid finnas något att kolla på på tv. Och jag kan sitta där och säga, utan att överdriva, att jag sjunger bättre än dem som uppträder inför juryn. Självförtroende har då aldrig varit dåligt.

Hallå

När jag hade klivit av bussen gick jag in på konsum. Sandra hade faktiskt sagt till mig att jag skulle köpa något onyttigt, och jag är snäll och gör vad folk säger till mig. Väl inne där så kände jag att det var lite onödigt att bara köpa en liten choklad så jag kollade på tidningar och det slutade med att jag köpte SOLO. Sen så gick jag hem, alltså ut genom konsum och uppför trappan. När jag kom upp på lägenhetslängan så tyckte jag att det kändes lite annorlunda. Det låg massa träflisor på gången. Då kom jag på det! Alla staket var borttagna. Våran vaktmästare hade tydligen tagit bort de halvruttna staketen, och även de plank som finns mellan alla lägenheter. Det såg tomt ut.

Nämen nu ska jag skriva på talet. Eller först på sammanfattningen såklart...

Ny skrivare och skärm

Jag skrev just ut en sak på min nya skrivare. Sa jag att jag var iväg och köpte det idag? Det kanske jag inte gjorde. Aja, jag köpte iaf den nya skrivaren och en ny skärm till min dator. Skärmen är inte i än, men skrivaren fixade pappa och jag på en gång. Äntligen en skrivare som fungerar :) Det var längesen jag kunde trycka på "skriva ut" och sedan få ut ett papper på en gång :D Vi passade även på att fixa min webcam som inte har fungerat på nått år, och det var visst bara sladden som var ur. Ops!

Talet då, jo jag har lite mindre ångest nu. Pappa hjälpte mig lite, han läste artikeln och bollade lite idéer med mig. Så nu känns det inte helt hopplöst. Jag har allt en bra pappa jag :)

Jag borde nog sova nu för jag känner mig helt slut i kroppen. Och i huvudet också. Kan vara för att jag gått runt och hostat i 2,5 vecka nu. Idag har det dock varit bättre, men jag kan nästan slå vad om att det kommer tillbaka imorn, skolans luft är inte riktigt bra alltså :/

Godnatt

Jag är så arg!

För just nu hatar jag skolan mer än jag brukar. 
Nästa vecka har jag läxa i precis allting känns det som.

Matte - Elakt att ge matteläxa första lektionen!
Geografi - Kommer aldrig lära mig vart alla länder i Asien ligger på en karta.
Religion - Herregud...
Svenska - Här är jag körd som sagt.
Filosofi - Jag hatar min filosofilärare. Det är hon som har utlöst den här argheten! Man ger liksom inte läxa över helgen! Varje fredag, i slutet av lektionen: Och så kan ni läsa de här sidorna i boken och göra uppgiften/uppgifterna på den här sidan.

Okej, nu glömde jag projektarbetet.

Hela helgen har jag tänk på svenskatalet. Tänkt.

Gårdagen spenderades i en polisbil medan pappa var inne på KS för att hålla något förhör med en sönderslagen kille. Satt och läse min text om DNA som jag hade planerat att hålla tal om. När pappa äntligen kom tillbaka från förhöret, som inte tog 5 minuter utan 30-40, åkte vi till IKEA i Barkaby. Där köpte jag en hylla till mitt rum. När vi väl kom hem från att ha hämtat lillasyster på ridningen så var det sent, och jag kom på att jag ju också hade filosofiläxa, så jag gjorde den så att jag skulle slippa ha det att göra idag.

Idag har jag haft talångest. Min text går inte att hålla ett 4 min långt tal om. Visst står det en massa saker men det är typ samma saker som de har skrivit överallt. Så, jag bytte artikel. Nu ska jag hålla tal om hur man dödar på bästa sätt. Fast jag har inte riktigt bestämt mig än. För jag vet ju helt enkelt inte vad jag vill hålla tal om, än mindre om vad som blir bäst att hålla tal om. Och när jag vet vad som blir bäst så vet jag säkert vad jag vill också.

Jag ska nog förgifta mig med, få se... Cyankalium (blåsyra). Man dör snabbt av det har jag läst i min roliga dödsartikel.

Provpärm & tal

Jag upptäckte nyss Sj3 provpärmen på skolportaln. Ganska bra om någon virrig lärare skulle glömma att säga till om när man har prov. Fast de som skriver in proven i provpärmen är väl inte särskillt virriga.

Jag tänkte sätta mig ner med mitt tal nu, för jag vill inte göra precis allting i helgen. I skolan sa Malin att hon var klar med sitt tal och då kände jag verkligen att jag också ville bli klar. Vilket inflytande du har på mig Malin! Nämen, när hon sa att hon var klar så visste jag ju att det inte var en omöjlig uppgift :P Så nu hade jag i alla fall tänkt att förstå vad det är vad jag ska prata om, skriva sammanfattningen. Sedan är det dags att lägga upp talet, och även om jag ser det som ett flerdagarsjobb just nu så brukar det inte ta sån lång tid när man väl har satt igång :) Så var det i varje fall med hyllningstalet. Flera hyllningstal tack! ;)


Promenad

Ikväll var jag ute och gick i 30 min.

Jag undrar varför fjortisarna hänger vid dagisen. Finns det inga roligare ställen? Konstigare är ju att de brukar sitta ett gäng hemska ungdomar nere vid konsums lastkaj, som ligger vid vår parkering. Och tro det eller ej, men det finns ett konstigare ställe. I lördags satt det 2 st 94:or i källartrappan. I vår och våra grannars källartrappa? Vafan gör de där! Undrar om de hörde vad jag sa till Celine :/ Aja, nu ska jag sluta vara en gammal tant som klagar på dagens ungdomar.

Godnatt

RSS 2.0