Sportlov tjoho!

Det var ju ett tag sen jag hade sportlov, eller okej det var väl 2 år sedan, så gammal är jag inte :P Även om jag jobbar hela veckan så känns det som en skön vecka. Det är inte lika mycket att göra på jobbet och dessutom har jag inte samma arbetsuppgifter som jag brukar så om det skulle vara väldigt mycket folk i väntrummet så sitter jag ändå många meter bort och märker det inte alls :P

Det har faktiskt gått bra att vara sekreterare än så länge, men sen så har jag ju inte råkat ut för det som jag känner att jag inte har riktigt koll på heller. Men vem vet, jag kanske har tur och slipper krångel :D

Ha en bra dag och en bra början på sportlovet alla ni som har det! ;)

Pink I think

Här ska det egentligen vara en snygg bild som jag tog på mina naglar, men när jag laddade över bilderna till datorn så forsvann de från kameran och sen från datorn trots att jag hade lyckats ladda över dem och till och med redigera och spara en extra gång. Här kommer istället en riktigt dålig bild, men naglarna är lika rosa för det :P


Hemma från jobb och träning

Yes, nu är jag hemma. På jobbet gick det bra, håller på att lära mig hur man ska vara läkarsekreterare för nästa vecka har vi ingen sån eftersom att den ena är sjukskriven och den som ersätter henne åker på semester. Då fick lilla jag förtroendet för att bli en sån, dock bara för en vecka men tro mig, det blir en utmaning. Kan berätta mer när det väl är dags och jag sitter med ångest över att jag inte fattar något :) Hehe.

Träningen då? Jo tackar som undrar. Den gick väl bra men inte blev jag trött. Körde ett puls bas-pass som skulle vara speciellt inriktat på konditionen men inte blev jag någe trött. Alla pensionärer dock, som utgjorde säkert mer än hälften av passets deltagare, blev väl det. Skutta runt men folk är kul för det mesta men jag vill att det ska vara jobbigt! Jag vill svettas som en gris så att jag efteråt måste dricka så mycket vatten att jag nästan blir förgiftad av det (Ja man kan faktiskt blir vattenförgiftad om man dricker en för stor mängd vatten på för kort tid. Då sväller hjärnan och man dör. Poff)


På jobbet..

Värsta lyxen

Den här dagen har gått ganska snabbt ändå, och det har varit lugnt och skönt :) Nu kan jag börja stänga ner om 10 minuter och vet ni vad... farmor kommer och hämtar mig :D Att bli hämtad från jobbet är riktig lyx, älskar det! Hihi.


Söndag

Goddagens ;) Jag jobbar idag men det är faktiskt rätt skönt. Gör inget att det är soligt ute för jag var ju ute och gick jättelänge igår så idag hade jag säkert bara legat inne ochhalvsovit, hehe. Det är väldigt skönt att jobba helg faktiskt för det är så lugnt och man kan fixa sånt som man annars inte hinner :)

Just nu känns det som att jag har gjort allt så jag ska kolla på lite tv som jag missat under veckan :P Försöker även lista ut om det är något fel på mitt knä som jag ramlade på i somras. Det var svullet ett bra tag efteråt och stod jag på knä så gjorde det så ont att jag var tvungen att skrika aj. Nu gör det inte så värst ont längre men nuddar jag på ett ställe känns det konstigt ibland. Hmmmm...

Tänkte ta en långpromenad

Hej! Jag kom hem från träningen för en stund sen och gud vad kul det var idag :) Superbra musik! Har precis ätit lunch och eftersom att det är så fint väder tänkte jag ta en långpromenad med Zelma. Måste bara ladda min mobil lite först så att jag kan lyssna på musik under tiden, Those Dancing Days och Håkan Hellström känns som bra idag.
 
Zelmis


I see you

Haha måste bara visa den här bilden, tyckte att den blev lite läskig. Jag måste erkänna att jag alltid har varit rädd för ögon. Har aldrig vågat ha affischer på människor uppsatta i mitt rum, bilder på typ idoler och så, eftersom att jag hatar ögon som stirrar på mig.


Träningsfri fredag

Det har ju varit mitt mål att börja träna jättelänge men jag har aldrig orkat ta tag i det riktigt, förrän nu :) Är riktigt nöjd om jag orkar ta mig till gymmet varannan dag men det blir ju inte alltid så eftersom att jag jobbar så olika hela tiden. Som idag tex, jag orkar inte åka dit en fredagkväll (update: de har ju ändå inte öppet så sent på fredagar ser jag nu, hehe). Kan lika gärna köra ett medelpass imorgon :)

Här är två fina bilder jag tog i somras innan jag skulle ut och springa :P


Drömmar

Igår natt drömde jag en obehaglig dröm om kaninerna. För den som inte vet så dog alla våra kaniner under förra året och sen dess har jag drömt om dem ibland, men aldrig som jag gjorde igår. Känner igen drömmen från förut men den var inte lika utvecklad förra gången.

I drömmen var det nutid och alla kaninerna var döda. En dag stod jag och mamma ute på tomten, snön hade nästan försvunnit men det var små högar kvar lite här och var. Mamma säger att hon ser Flingan ligga på marken men jag ser henne inte. Tittar noga, noga och till slut så ser jag henne ligga där död. Plötsligt börjar hon leva igen för hon ställer sig upp och börjar skutta runt på tomten. Det som var så obehagligt var att hon fortfarande var död, hon var stel och man såg att hon legat död i flera månader. Jag vågade inte gå fram och klappa henne för hon var ju så konstig. Jag vände mig om och tittade in i lekstugan där kaninerna bodde. Där ser jag två kaniner som också är döda, en grå och en vit.

En annan sak som var lite läskig var att jag berättade det här för Celine igår, och då sa hon att hon hade drömt ungefär samma sak.

Mot jobbet

Nu ska jag åka till jobbet och jobba. Surprise surprise.

Såhär glad var jag när jag kom hem från tandläkaren :)


Jag har en vit tand :D

Men oj, för 6 dagar sedan bloggade jag, det står så här :O Nu blir det andra bullar!

Jobbar, tränar, äter, sover. Den här veckan jobbar jag 6 dagar, alla dagar förutom lördag. Tjäna lite kosing är aldrig fel, speciellt inte nu när jag betalade 1000 kr hos tandläkaren. Men vet ni vad, det var för en bra sak :D Kände på mig att jag inte hade hål i tänderna, och Jenny har alltid rätt *blinkblink*. Tandläkaren var jättesnäll så honom behövde jag inte bråka med. Men... ända sedan en av mina tänder, som sitter ganska långt fram, växte ut så har den varit gul och ful. Nu har den gått från skit till vit :) Har ingen före-bild men jag tog en bild nyss för att visa att den nu ser ut som en vanlig tand, hihi.Det går nästan inte att se vilken som de fixat :) Har tänkt på den gula tanden varje gång jag ser den i spegeln så det är skönt att den är borta :D Eller ja den sitter ju där under saken som de satte på.


Bra skor är AochO

Haha i förra inlägget skulle jag egentligen bara säga åt folk att ha bra skor och gå försiktigt nu när det är så halt. Trodde att alla tänker på att gå försiktigt och se vart de sätter fötterna när det är så halt som det är nu, men tydligen är det inte så... Och farliga skor nu på vintern, hur kan folk en komma på tanken.

Mina skor nedan som jag köpte i höstas har visat sig vara superduperbra när det gäller all is. Jag är mer rädd än en 100-årig tant för att ramla och varje vinter gråter jag mig nästan till sömns för att jag vet att jag när jag vaknar kommer att behöva gå nerför hala backar (min mamma bor högt upp och till bussen måste man gå i antingen en lagom brandt backe eller en mördarbrandt backe). I år har jag dock knappt vart nära på att halka och jag tror att det är mina skor som räddat mig från att dö ♥


Herregud vad alla ramlar

Den här veckan har det verkligen varit mycket på jobbet. För några veckor sen skrev de i tidningen att det var mycket fler patienter än vanligt men själv tyckte jag inte att det var så farligt då. Men den här veckan... herregud. Och idag: mer herregud! Jag började 12 och då var det fullt i väntrummet och hade tydligen varit det ända sen vi öppnade. Nu är klockan strax 19 och det är fortfarande 1 timmes väntetid. Övermycket med patienter är det inte men nu hade ju all personal fått ledigt till en skidresa så från kl 15 var det bara en sköterska här. Och jag och Helena fick massa saker som krävde en massa tid... Jag fick prata men en kvinna som varit här i sept 2009 (hur stora är oddsen på att hon ringer idag när det är som mest att göra när det var typ hundra år sen hon var här?) och hon undrade massa grejer som jag inte kunde svara på direkt, men efter att ha tittat igenom alla typ 4 remisserna som fanns på henne så kom jag fram till att antingen vi eller remittenten hade gjort något fel så då blev det massa krångel med det också.

Tidigare på dagen var det så att det nästan inte kom någon patient som det inte var problem med. Antingen hade inte remissen kommit hit eller så var det en undersökning som vi inte kunde göra men patienten behövde en tid på en gång osv. Och så var det en som pratade engelska som kom med en ultraljudsremiss. Sjukhusengelska är inte att leka med! Speciellt inte när man ska förklara saker som man knappt kan förklara på svenska.

Nej. Nu ska jag göra en sista ansträngning och sen om en timme är det hem och äta som gäller :D

Zumba

Jag lider av kronisk hunger, asjobbigt! Det är liksom som att hungern inte sitter i magen, känns mer som att jag är hungrig i halsen... men så kanske det alltid känns när man är hungrig? :S

Iallafall så har jag kommit på en positiv sak som har med träning att göra. Satt igår innan jag skulle sova och kollade om det fanns något roligt pass att boka i helgen eller så (enligt mig har friskis i Sickla inga roliga pass. det finns ju jympa, spinning, yoga och lite core, step, rygg och ett danspass men många gym har ju lite andra saker också: afrikansk dans osv. tycker att friskis borde ha lite fler "roliga" pass). Igår så såg jag iallafall att de hade satt in ett gästpass på lördag och då skulle de ha Zumba. Jag tror att man bara kan boka 3 dagar i förväg och när jag var inne gick det inte att boka. Kände att jag verkligen skulle vilja testa det där passet efter att ha sett det på tv-reklam och hört många säga att det är bra men eftersom att jag typ är den med tursbefriade människan så antog jag att det skulle vara slutbokat innan jag hunnit boka. Men... så loggade jag in lite senare och då kunde man boka! Nu ska jag zumba på lördag :D


Blä på allt

Just nu är jag inne i en väldigt negativ period. Allt är dåligt. Mitt frikort går ut imorgon och jag ska till ögonläkaren på fredag. Blä. Kommer väl få ett nytt frikort för att jag går till läkaren lite då och då, men vem vill träffa läkare? Blä. Jag vill resa men alla verkar så bundna till andra viktiga saker och har inte pengar (den som inte känner sig träffad under någon period, anmäl er till min reselista). Blä. Jag orkar typ inte träna imorgon. Får så dåligt samvete om jag inte tränar varannan dag och det är inge kul att träna när det nästan bara är dåligt samvete-träning. Att inte träna imorgon är ju dåligt för det är bra att träna men att säga ja till det gör bara morgondagen jobbig. Blä. Jag vill köra yoga men mitt gym har bara ett yogapass på torsdagskvällar och jag jobbar de kvällarna flera veckor i rad nu. Blä. Tandläkaren och tänder. BLÄ.
Kan det inte bli lite glad vår/sommar snart?

Here we go again

Goddag goddag! I fredags begravdes farfar så det var ingen rolig dag, men det är skönt såhär efteråt. Igår var Emelie här, vi spelade kort och tittade på melodifestivalen. Idag har jag varit i Nacka Forum med Celine och mamma, och senare kom Pontus och så åt vi lunch på Subway. Är på jakt efter ett par beiga chinos, en plånbok och ev en vårjacka. Typ trenchcoat eller vad det nu heter. Marinblå tror jag. Eller om jag skulle hitta en riktigt snygg beige. Fast då blir det fult med mina beiga chinos som jag ska hitta...
Imorgon jobbar jag 9-16. Skönt med en liten sovmorgon :) Efter jobbet ska jag träna. Körde ett medelpass i torsdags (aerobics som jag var så sugen på hade såklart upphört) och det klarade jag av utan att göra bort mig så jag kanske testar imorgon också. Längtar tills snön smälter bort och man kan springa i skogen :D
Nu ska jag fortsätta kolla Walander och kanske ta tag i att skaffa Spotify premium så att jag kan lyssna på bra musik i mobilen.

Oj jag har en blogg

Glömde bort att du fanns, förlåt!

Ikväll ska jag göra något så ambitiöst som att träna. Jobbar nu och slutar om en liten stund och då ska jag bege mig till gymmet. Efter jobbet. Jättesent. Det ni! Vill inte säga för mycket men jag har TYP kommit igång med träningen. Mitt mål är att träna 3ggr/v. Man får ju så dåligt samvete när man inte gör sitt bästa och nu har jag räknat ut att jag måste träna imorgon också om jag ska träna 3 ggr den här veckan för fredag-lördag är jag helt säker på att jag inte kan, och söndag tror jag inte fungerar heller.

Kanske ska gå på ett pass imorgon, för att variera mig lite. Ska bara kolla först så att det är säkert att de har ett aerobics-pass imorgon kl. 20 :)

Nej nu får jag rappa på. Förresten så hittade jag inte mina träningsbyxor hemma så jag ska träna i ett par svarta leggins med lackdetaljer. Och strumpor glömde jag (har strumpbyxor på mig idag) :P

RSS 2.0