Hungrig kan man vara, men jag vill inte

Ska till läkaren om lite mer än en vecka och en vecka innan ska jag ta prover som kräver att jag fastar 12 timmar innan. Alltså, jag är ju typ alltid hungrig så jag vet inte hur detta kommer gå. Tänkte ta prover imorgon eftersom att jag börjar tidigt och hinner ta innan när det nog inte är så mycket folk. Men idiot som jag är åt jag världens dummaste mat som jag varken blev mätt på och som inte direkt håller blodsockret uppe (tog mycket mindre insulin men aa man ska ju alltid ha otur med blodsockret vid helt fel tillfällen...). Nu drack jag ett glas juice nyss och hoppas att blodsockret stiger mycket och att jag ändå kan ta prover imorgon.
Blir så arg på mig själv. Jag HATAR att bestämma något och sen inte fullfölja. Ja envis! Jag är nog den mest envisa jag vet om. Dock kan man ju inte styra sin kropp. Äckeldiabetes! Ingen big deal om jag tar provet på fredag men jag hade faktiskt bestämt mig för imorgon och... ja, det är något fel på mig som blir såhär upprörd :P

Midsommar

Hej och glad midsommar! Jag sitter på jobbet denna dag, 11-20:30, men det gör inte så mycket. Midsommar är det ju varje år och för mig är det inte samma sak som julafton. Då skulle jag abdolut inte vilja jobba.

Jag varvar läsning med jobb. Har tagit med mig god mat - rostbiff, potatissallad och underbar sallad med bl.a. granatäpple, bladspenat och tomat. Tog även med mig massa daimchoklad. Tar man en bit kan man ju inte låta bli att ta en till! Dock vet jag inte om daim slår sallad. Jag har börjat älska sallad, eller ja en riktigt god sallad. Det är så underbart ♥ En frisk sallad slår det mesta. Kall mat är förövrigt det bästa jag vet.

Hehe, nej nu ska jag jobba vidare. Sitter och sorterar massa kvitton ända från 2009 fram till nu och det tar sin lilla tid. Tydligen är det nu bestämt att Proxima köps upp av Aleris (hoppas jag får jobba kvar) och jag antar att det är därför alla kassakvitton ska in.

Ikväll ska jag träffa lite folk men det ska inte bli så sent för imorgon börjar jag jobba 11.

Den där Kepler

Och så har en till helg svept förbi. Tänkte skriva lite böcker. Läser väldigt sällan, det blir på sommaren/under resor när man måste ha något att göra i solen. Eller på jobbet (ett mycket bra sätt att fördriva tiden på, kom på det ganska nyligen). Borde läsa oftare för det är ju kul att läsa. Förra sommaren läste jag bla. Keplers Hypnotisören. Se nedan vad jag tyckte om den :P I korta drag: Jag hatade den. Nu har jag börjat läsa en annan Kepler-bok: Paganikontraktet, och den är mycket bättre.

Lars Kepler - Hypnositören
Beskrivs av DN som "en välskriven, högst obehaglig och spekulativ deckare" - Bra med andra ord. Själv tycker jag att det är en alldeles för lång och usel bok. Jo visst, långläsning i all ära, men då ska ju boken vara bra! Det är inte den här. Den bara maler på i närmare 600 sidor. Och inte är den trovärdig heller. Det börjar med ett familjemord där en pojke överlever med svåra skador. Han är så svårt skadad att han riskerar att dö om han förhörs av polis. I och med detta kopplas hypnotisören Erik in. Han går emot sitt löfte om att aldrig mer hypnotisera när han hypnotiserar pojken, och på detta sätt försöker ta reda på vad det var som hände. Inte för att avslöja för mycket men denna pojke som är så sjuk, vad tror ni han gör? Jo han lyckas rymma från sjukhuset, döda lite folk på vägen, springa ifrån polisen och köra iväg i en bil (han dödar förståss chauffören). Tyvärr så trodde jag inte alls på det där. Det enda som jag egentligen tycker är bra med boken är när man får tillbakablickar i hypnositörens liv, så pseudonymen Kepler lyckades iallafall med bokens titel.
Slutet är galet jobbigt. Man vet precis vad som ska hända men ändå ska de mala på väldigt länge. Det hade kunnat trycka ihop det till max två sidor. Jag tycker att boken når sitt klimax i början, så spännande är det inte. Dock är den inte helt värdelös, jag satt ändå timmar i sträck och läste (möjligtvis för att få boken överstöckad, haha).


UPDATE: Haha, Paganinikontraktet heter den visst.

Helg

Hej hej, det var inte igår! ;) I fredags när jag gjorde mig iordning för att åka och jobba kväll ringde chefen och sa:

- Hej Jenny, jag har gjort bort mig! Jag har glömt att sätta upp någon på helgen, kan du jobba någon av dagarna?

Jag hade på känn att jag skulle få det där samtalet och hade tänkt säga nej men jag hade ju inga planer mer än att njuta av att ha ledigt så jag sa att jag isåfall jobbade helst söndag.

Det slutade med att jag fick ta hela helgen, ingen kunde lördagen, och blev utnämnd till en ängel. Ännu roligare var det när jag kom till jobbet och fick reda på att det var storhelg iom pingst.

Förresten så har jag nu fått tillbaka mitt gamla vanliga mobilnummer som jag varit "utan" i över ett halvår då det skulle flyttas från 3 till Tele2. Hade inte gett chefen mitt tillfälliga nummer eftersom att den förflyttningen inte skulle ta så lång tid, men tack vare att de ÄNTLIGEN lyckades så kunde chefen få tag på mig. Undrar hur många samtal jag missat... Hehe.

RSS 2.0