Kylskåpskonst

Hellre ett kylskåp utan magneter än ett kylskåp med så många olika magneter att man inte ser skåpet. Men en eller några stycken fina magneter skadar faktiskt inte. Hittade några riktigt charmiga magneter på en hemsida, älskar stilen på dem :)


Kylskåpskonstverk

The stalker på G

Igår tränade jag, körde endast kondition denna gång. Brukar vara på gymmet minst 1,5 timme men igår körde jag bara i 45 min inkl. uppvärmning. Ganska skönt att köra en kort stund ibland :) Försöker träna varannan dag men det beror på hur jag jobbar och hur sugen jag är, såklart. Imorgon ska jag nog köra ett danspass, det var två veckor sen. Saknar Birgittas danspass! Waka waka.

På tal om gymmet. När jag fick min instruktion för ett tag sen så skrev jag ett inlägg om den, och om min instruktör Magnus som jag tyckte var som tagen från Sagan om ringen. Hittade en bild på facebook: här har ni honom!


27 mars - Första gången jag övningskörde

Hej alla som kikar in här :)

I söndags övningskörde jag för första gången för nu har jag äntligen fått alla tillstånd som behövs. Det var jättekul att köra bil! :D Körde med pappas automat-bil och det var nog en bra början. Skulle jag behövt hålla koll på och oroa mig för massa växlar hade det nog blivit lite tokigt.

Först körde vi på parkeringen borta vid flatenbadet. Körde runt lite. Svängde runt snön som låg kvar (lyckades även blinka när jag skulle svänga), parkerade mellan två bilar utan att köra på någon av dem, backade i nerförsbacke utan att köra på två stora stenar som låg nedanför. När vi var klara där så fick jag även köra hem på trafikerad väg ca 2 km eller vad det nu kan vara. På den sträckan fick jag stanna vid ett rödljus och köra i en rondell. Måste säga att jag är väldigt nöjd :) Vill köra mer!

Tack pappa ♥

Coopla hunden här


Den här fyndiga skylten såg jag igår nere vid konsum. Coopla hunden här, hihi.

Magträning

Igår var jag och tränade och idag har jag träningsvärk i mina bröstmuskler. Inte sådär så att jag dör men de känns :)

När jag var och tränade med min lillebror Pontus i fredags så tränade vi magen och jag brukar aldrig få träningsvärk i min mage även om jag gör situps så att musklerna bränner sönder, men i fredags, då gjorde det ont efteråt. Gjorde lite övningar som jag inte brukar göra och något gjorde ju skillnad för hela magen gjorde ont hela helgen, och igår när jag tränade gjorde det så ont att jag led av att göra enkla situps. Oh my god! Men det gillar vi :) Magmuskler here I come!

Jag såg ju Black swan igår

Heeeej! Måste bara berätta att Black swan var grym! Både grymt obehaglig och grymt bra. Hade ingen aning om var det var för film förutom att den handlade om en ballerina och så var jag dessutom grymt skeptiskt till att den skulle vara bra eftersom att alla i världen har sagt att den är bra, och då måste jag ställa mig lite emot. Men nej, jag förstår absolut varför alla sagt att den är bra. Natalie Portman är helt klart värd sin oscar :)

Som sagt var den väldigt obehaglig och jag satt hela tiden och väntade på att något skulle hända. Malin, som var min biodate, hoppade till flera gånger. Det var jättekul!

Black swan, se den!


Who cares?

Hej, jag har inte varit på blogghumör. Allmänt lite nere bara. Och då har jag inte orkat blogga, men nu ska jag väl försöka. Ett litet problem bara: vad ska jag skriva? :P Tar lite allt möjligt nu.

I onsdags bjöd jag lillasyster på provträning så hon var med och gymmade med mig :D
I fredags tränade jag med lillebrorsan och det var jättekul!
Igår fick jag ett städryck och dammade av här i lägenheten. Har aldrig sett så mycket damm...
Dammsög dessutom upp säkert en hel hund.
Idag ska jag äta lunch/fika och gå på bio med Malin.

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Ska vara i stan 13 och bion början 15. Vi ska se Black Swan. På tal om bio, för lite över en vecka sen såg jag The Kings Speech med familjen, den var mysig :)

http://iloveyoubaby.blogg.se/images/2010/colin_firth_81155785.jpg
Oh, my love, my daaarling... haha.

The walking dead

Söndagar är riktigt bra tv-dagar :) Saknar Solsidan på fredagarna men det fungerar såhär också. Big brother är riktigt skräp egentligen men har man börjat titta så är man lite fast. Bäst på söndagarna är ändå serien The walking dead som började visas för 2 veckor sedan. Det första avsnittet var riktigt obehagligt tyckte jag, jag var jätterädd.
Ikväll 22:30 på TV11

Billigt billigt

Det blir oftast väldigt billigt när jag går och handlar för jag är sämst på att hitta saker jag vill ha. Vet inte om det är utbudet som är dåligt eller om det helt enkelt bara är mig det är fel på.

Jag kan sitta i flera veckor och tänka på saker jag vill köpa, sånt som jag av någon anledning fått för mig att de har i affärerna. Jag sitter och laddar och till slut tar jag mig tid till att handla.

Det händer något med mig när jag sitter i bilen/bussen på väg till shoppingen, för jag blir mindre om mindre sugen på att handla ju närmre affären jag kommer. Och värst är det när jag kommer fram och går runt. Jag hittar ingenting, allt är det något fel på.

Igår kollade jag en snabbis i Sickla innan jag gick och tränade (visserligen hade jag inte mycket tid och missade alla affärer förutom 3, haha) och hittade ingenting. Vero moda har ändå sjukt fina kläder tycker jag men jag hittar aldrig något när jag går själv och handlar (när jag går och handlar med mamma hittar jag för det mesta något). Idag tänkte jag ge Nacka forum ett försök. Jag ska hitta något grymt snyggt! 

Om du har en blogg

Just nu har jag ingenting att göra så därför tänkte jag be om en liten tjänst: Om du har en blogg, kommentera det här inlägget så har jag något att läsa sen :)

Om du inte har en blogg men vet någon superbra, förutom Kenzas eller Tyras som jag läser nästan varje dag, så är det fritt fram att tipsa ;)

Ha en bra dag och kommentera nu nu nu! Den som kommenterar är värd ett 10♥, eller nått :P


Dans

Dansen igår var jättekul! Allt var topp :D Gick fram och pratade med ledaren sen för vi bodde grannar när jag var jätteliten så jag ville hälsa på henne, och då sa hon att hon har det passet varje onsdag. Sen när jag gick till bussen kom jag på att jag aldrig jobbar kväll på onsdagar så det passar ju perfekt. Sån tur har man inte ofta här i livet :P

Red lips

Nu måste jag göra mig iordning och åka till gymmet. Hejråå!

Veckans träning

Onsdag - Dans

Torsdag - Medelpass alt/+ gym

Lördag - Aerobics

Nu ska jag gå och äta kladdkaka, mmmm :)


En fin ballerina.
 Som tur är behöver man inte kunna dansa såhär fint på friskis.
Det skulle se alldeles för klumpigt ut.


Här har ni mig

Måste bara skriva vilken klant jag är! Eller så är jag blind... Spela roll, det är riktigt illa vilket som. Alltså suck, jag förstår inte. Jag tyckte ändå att jag har bra koll och är ordentlig men nä, tydligen är det inte så och det SUGER.

Jo det var ju såhär. Igår när jag öppnade min lönespecifikation så tänkte jag att jag skulle kolla om det som stod på den stämde med timmarna i min kalender. Räknade ihop hur jag jobbade i januari månad och då fick jag det till att jag fått 13 timmar för lite i lön. Vafaaaaaaaaan, tänkte jag (men jag sa det inte för fina flickor svär inte). Hade förstått det om det varit någon timme diff men 13 timmar, hallå?! Räknade även ihop hur jag jobbade i december och jämförde med min lönespec för den månaden och då hade jag fått 6 timmar för lite lön. Alltså herregud vad upprörd jag blev.

Sa detta till min chef idag och vi ska titta på det imorgon sa hon, för hon har en pärm med alla tidrapporter. Nu när jag ändå hade lite tid över ikväll så hämtade jag den där pärmen och letade upp mina rapporter och tror ni inte att jag är världens mest korkade person?

Efterbliven som jag är hade jag under januari månad skrivit i ena spalten att jag jobbat 8-15 men sen glömt att skriva i spalten brevid att det är 6,5 timmar. Det hade jag gjort 2 gånger den månaden (6,5+6,5=gissa vad? 13) och samma sak hade jag gjort i december en gång.

Snälla skjut mig någon...

RSS 2.0