Inför lov - lov

Alltså. Jag orkar inte göra mkt de första dagarna på loven. Även om jag lägger mig 22 så vaknar jag 12. Jag orkar inte göra mer än att sitta framför datorn eller läsa en bok. Därför borde det införas inför lov - lov. Så att man sedan på det riktiga lovet orkar ha lov. Visst skulle det vara en super idé?

Nu funderar jag på att gå å duscha. Sedan smörja in mig med Aco Sunkissed. Jag gillar inte att vara oduschad och blek. Med oduschad menar jag inte att håret måste se ut som att det är doppat i olja, nej, jag tycker det är äckligt att vakna på morgonen och inte dusha på en gång. Även om man duschade innan man la sig för att sova.
Just nu är min lugg uppsatt i en för uttöjd rosa tofs. Jo, jag smörjde in ansiktet med avokado förut. Vafan, någon nytta borde det ju göra, tänkte jag. Men jag vet inte.

Kanske ska jag äta lunch först, kokt korv med bröd. Det är gott. Det var typ 2 h sedan jag åt frukost, äppelpaj med övermycket vaniljsås, och en halv avokado. Avokade äcklar mig numer. Hur kunde jag tycka att det var gott :P

Kommentarer
Postat av: christine

Helloj, det är lite svårt att få tag på dig. Har varit inne på msn X antal ggr. :P Smsa mig när du tänker vara hos mig imorgon! Kanske hoppar på samma buss (är hos mr E) eller så åker jag hem innan du kommer. :)
Ska vi säga tidigast 12 hos mig?
kram!

2008-03-26 @ 20:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0