Fredagen som ändrade allt

Godmorgon. Klockan är väl lite mycket för att säga det men det känns bra :) Vaknade imorse av att jag trodde att jag hade försovit mig för igårkväll gick upp i mitt rum och råkade somna. Mobilen låg kvar där nere så jag trodde att jag missat halva dan när jag vaknade, men klockan var bara 6 :D

Bäddade rent min säng igår och det är så fantastiskt underbart! Hatar sängar med orena sängkläder, mår riktigt dåligt av det.

NYA REGLER gällande min säng (riktar sig mest till Celine som jag tror oftast skulle kunna bryta mot dem).

•Man får inte ligga i sängen med kläder som varit på offentliga platser och är det oundvikligt, ligg ovanpå täcket.

•Man får unte äta i sängen. Är man proffs på att inte smula så kan man få äta OVANPÅ TÄCKET SÅ ATT DET INTE HAMNAR PÅ LAKANET.

•I alla sänglägen gäller det att man helst tar fram en REN filt och lägger ovanpå sängen.

PS: Fjärkontrollen ska efter att man varit i mitt rum, ligga på bordet brevid och inte vara borta (det händer ofta att mina fjärkontroller är spårlöst försvunna och då letar och letar jag utan att hitta dem och blir galen vilket inte är bra för någon part).

UPDATE: Sorry Zelma (eftersom att inte hunden läser här kan väl någon tolka?), glömde säga att du bara får ligga i fotändan av min säng, och endast om det ligger en filt där, vilket inte är den filten man använder när man behöver en filt i den tredje och sista punkten ovan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0