Sommar 2010

Som sagt så fanns det saker med 2010 som var bra.

I början av sommaren jobbade jag som miljöarbetare på Smaka på Stockholm, en matfestival i Kungsträdgården. Det var det jobbigaste jag har varit med om! Jag tömde papperskorgar, plockade skräp på marken, sorterade skräp, tömde glaskärl, tömde vanliga kärl i komprimatorn osv.
Gick upp tidigt på morgonen, åkte till jobbet och jobbade för fullt i typ 13 timmar varje dag. Den enda gången man satt ner var när man inte orkade med värmen längre, för det var så sjukt varmt. Puh! Sent på kvällen åkte man hem, duschade av sig den värsta smutsen och däckade i sängen efter det. Sen började det hela om, och det höll alltså på i fem dagar. Men såhär efteråt var det rätt kul ändå, fast aldrig mer! :P

Efter SPS åkte jag med Malin och Sandra till Köpenhamn. Resten av sommaren tog jag det rätt lugnt, hade klassåterträff med låg- och mellanstadiet, jobbade lite, och fyllde 20 (en dag jag alltid kommer minnas, behöver bara titta ner på mitt ena pekfinger där jag har ett stort ärr efter att jag skar mig när jag skulle fixa med majsen som var riktigt besvärlig). I sluten på sommaren åkte jag med Malin till Kreta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0