Det är svårt att göra rätt ibland (men det är ju bra att jag märker att jag gjort något fel iaf)

Det som har varit så läskigt med att komma hem är att det inte känns som att man varit borta länge. Inte allt svårt att vänja sig vid allting. Min säng känns precis likadant, inte skönare eller obekvämare. Inte för att jag vet om jag skulle vilja ha någon skillnad på den för jag tycker om båda mina sängar...

Att vänja sig vid att alla bilar kör på höger sida är dock svårt. I mitt huvud: "Men såhär kan väl inte mamma köra, det är ju på fel sida!"

Sen känns det ju precis som vanligt att sitta här på jobbet. Förutom att jag idag verkar vara efter. För det första tog jag inte betalt av den första som kom imorse så när han satt sig i soffan frågade han om jag tagit betalt. Jag ba: Ehmmm :S och då hjälpte han mig att komma fram till svaret: Jag har fortfarande pengarna i handen.

Nyss så råkade jag skriva in att en pat var född 0819 (månaddag) när det egentligen skulle vara 0918. Virrigt värre för det var nämligen någon som var född samma år som 0819 men med månad och dag som jag skrev in. De fyra sista siffrorna var ju också samma så jag tänkte att personen hade bytt namn eller något. Ni måste ju hålla med om att det är svårt att se skillnad på 0819 och 0918. Speciellt när det står blandat med en massa andra siffror. Hehe.

Den här patienten verkade även vara lite småvirrig själv så tänk om den skulle råka skriva sitt personnummer likadant som jag först gjorde, då skulle det ju bli helt FEL.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0