Mitt nya lösenord till msn

Det är nog många på min msnlista som tänker: Fasen vad Jenny sitter vid datan mycket nu för tiden, hon är ju inloggad hela tiden. Hur gick det ihop när hon var i Sydafrika... för där gjorde hon väl vättigare saker än att sitta vid datan hela dagarna?

Och jag kan svara: Ja.

Det är någon dum dator i SA som gör att min msn är inloggad hela tiden. Men... Igår så ändrade jag mitt lösenord i hopp om att det skulle göra att den mystiska datan inte kunde logga in på min msn mer. Jag vet ju inte om det fungerade eftersom att jag är jag (?). Det där med nya lösenord är iallafall väldigt svårt. Tomas sa typ: Ta inte sydafrika.

Jag satt jättelänge och försökte komma på ett bra lösenord men det var inte så lätt kan jag säga. Till slut kom jag fram till att mitt nya lösenord skulle vara: sydafrika09. Och så fick det bli.

Hur kommer det sig då att jag låter hela svenska folket (eller alla, som inte är så många, som läser min blogg) få veta mitt nya lösenord och på så vis få tillgång till alla mina top secret mail...?

Jo... När jag kom hem för en stund sen (jag har varit i stan och mellandagsreashoppat luft... vad bra att jag fick med det i det här inlägget) så skulle jag logga in på msn men tror ni inte att mitt nya lösenord hade gått och lagt sig.

Så jag ändrade om lösenordet till det ännu vackrare: sydafrika09 (originellt va? :)). Men nej, min msn verkar inte tycka om SA så nu har jag fått tänka till ytterligare och kommit på ett väldigt bra lösenord.

Och jag lovar, det är inte sydafrika09...inte ens värt att försöka.


Kommentarer
Postat av: Tomas

Är du seriös med att du bytta till sydafrika09? För det var ju inte det minsta likt "sydafrika" som du INTE skulle ta? :P

2009-12-26 @ 23:38:24
URL: http://lestomas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0