Jag kommer att sova riktigt gott :)

Ikväll har jag varit på julbord med jobbet. Vi var på Djurgården ♥så vackert med all snö♥ och åt på ett ställe som heter Ulla Winbladh. Maten var jättebra, dock var jag mätt efter sillen men jag kämpade mig igenom till efterrätten såklart! Jag är jätteglad att jag fick följa med :)
Julbordshistorien började dock dåligt.
Jag var sur för att varken jag eller någon annan av "timmisarna" på jobbet blev tillfrågade att ens följa med och äta. Det kändes typ som att vara liten och gå i en klass och inte bli bjuden på ett kalas. Innerst inne fattar jag ju att jag är uppskattad på jobbet men det kändes ändå väldigt surt. När man jobbar mycket vill man ju ta del av det som alla andra på jobbet blir bjudna på, just för att de jobbar där.
Idag på jobbet sa Helena att det kanske var en som inte skulle följa med så hon undrade om jag ville följa med isåfall. När klockan var strax innan 17 ringde telefonen och då skulle den här människan med ändå så jag fick stanna hemma.
När klockan var strax efter halv 6 ringde det igen och då hade någon fått förhinder så om jag ville fick jag jättegärna följa med. Jag blev såklart stressad eftersom att de skulle ta djurgårdsfärjan kl 19. Min buss gick om 40 min och jag var tvungen att tvätta håret. Skyndade mig verkligen och slängde på mig de kläder i garderoben som såg mest ut som Jenny på ett julbord och sen drog jag på mig mina klackar och sprang ner till bussen.
Nu är jag proppmätt och kommer att sova riktigt gott inatt :) Imorgon ringer mobilen 05:30 och då kommer jag ställa mig frågan: vem fan är snooze och varför ringer han mig så tidigt på morgonen? :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0