Nyårsafton

Jag har precis blivit övertygad om att ta stumpbyxor på mig ikväll. Jag vet vem jag ska slå om jag får kallbrand i benen...

Ikväll blir det nyår @ hansson, hos Malin alltså. Sandra ska med och jag tror att hon kommer om några minuter. Jag har ingen koll.
Efter det vet vi inte direkt vart vi ska, men förmodligen ska jag möta upp Emelie och hennes vänner i stan. Emelie ska sova här inatt så någon gång ska jag ju möta henne iaf :P

Jag är måttligt stressad. Har ingen koll på någonting. Har glömt att måla naglarna, vilket måste göras när det är vinter!

Men lite positiv är jag ändå för jag har sluppit magsjukan tills idag åtminstine. Sandra var magsjuk tills för några dagar sedan och hon träffade en kompis i fredags som hon lyckades smitta. Jag träffade Sandra i lördags. Sen så blev min lillasyster lite kräkig igår, och för en stund sedan lyckades jag glömma hennes sjukdom. Stod riktigt nära henne och höll i hennes mobil. Jag fick spel när jag insåg mitt misstag, rusade till badrummet och tvättade händerna. Spottade ut alla luft jag andats in.

Men men. Ha en bra nyårsafton allihopa :D

Shit stress, hon kommer om högst tio minuter!

Uppladdning :P

Idag vaknade jag klockan två, satte på en film och låg och kollade på den ett tag. Sen gick jag ner och gjorde god frukost för att sedan gå upp och fortsätta se på filmen :) Så ja jag har vilat ganska mycket idag, satsar på att vara pigg o glad imorn istället ;)


Igår och idag

Gårdagen spenderades bla med Malin i stan i jakt på ett spel. Vi gick till tre olika gamebutiker, ringde till en fjärde. Slut.

Deppade som vi var åkte vi mot Älta för att hämta ett annat spel som vi tog med till Malin. Spelet fungerade inte! Istället blev det singstar med Malin och hennes familj plus deras gäster. Det var kul att spöa skiten ur dem, visst Malin? ;)

Eftersom att vi skulle ha ett SATC-maraton idag så kom Malin på den briljanta idén att hon skulle sova över hos mig i lilla Älta så mitt i natten gav vi oss av hem till mig. Eftersom att mitt golv var fullt med saker efter att någon kommit in i mitt rum och ställt allt på golvet, var jag tvungen att städa, och jag kan inte städa slarvigt. Så Malin fick sitta vid datan medan jag putsade, plockade undan och dammsög klockan två på natten. Malin sysselsatte sig bla med att vara jag.

Idag har jag, Malin och Jessica kollat på första säsongen av SATC. Vi beställde upp pizza och pommes, och så köpte vi Ben&Jerrys nere på Konsum. Ibland är det bra att bo ovanpå Konsum och pizzerian.

Malin vid min dator inatt när jag städade för fullt


Time för sex and the city!


När Malin och Jessica äter...


Min mat :$


Efter huvudrätt kommer efterrätt, det har Jessica koll på!

Det gjorde min dag

Såg nyss att det är Sagan om ringen på tv. Gissa om jag blev glad! Det är sjukt hur bra jag tycker att filmerna är. Kan titta hur många gånger som helst och de är lika bra varje gång.

Med tanke på att jag mår illa och knappt orkar andas för att jag är så trött så kanske jag inte orkar hålla mig vaken till klockan halv 1, då filmen slutar. Men jag ska i alla fall lägga mig i sängen och bara ta det lugnt.

Sagan om ringen <3



Iväg till tandborsten! Sen film :D

Uppdateringen

Vad är det där? var det första jag tänkte när jag vaknade. Mitt mobilalarm hade nämligen ändrat om sig själv till något jättekonstigt ljud. Jag lyckades dock ta mig upp på en gång, klockan 10. Gick ner till köket och mötte pappa som sa: men jenny vad gör du uppe såhär tidigt? Jag: vadå tidigt? Pappa: Ja, du la dig ju tidigast två. Jag: Jag la mig sex.

Sedan spenderade ett övertrött och fnittrigt jag ett tag i soffan och tittade när pappa satte upp vår nya platt-tv. Skitsnygg! Och STOR!

Fick lite bråttom till bussen eftersom jag skulle ta en 20 min tidigare buss än jag tänkt så att den skulle tima Sandras buss bättre. Jag sprang runt som en galning och letade efter mitt nya träningslinne, men det hittade jag inte! Hann i alla fall med bussen.

Väl på gymmet träffade jag hela min grannfamilj: Kerstin, Pelle och min barndomsbästakompis Pernilla. Jag visste att de var hälsosamma, men inte att de har som familjenöje att träna tillsammans. Lite gulligt ;D

Så till den stora händelsen idag då: efter uppvärmning och två benmaskiner blev jag så snurrig och illamående att om jag orkat springa till en toalett hade jag spytt. Var tvungen att vingla iväg till soffan och sätta mig ett tag. När jag suttit där en stund, tillräckligt länge för att jag inte skulle spy så fort jag rörde mig, så fortsatte jag träningen. Minskade dock alla vikter lite :P

Jag ska aldrig mer träna när jag sovit sådär lite. Borde förstått att det skulle knasa till sig med tanke på hur jag kände mig imorse. Jag menar, inte ofta jag sover 4 timmar och dessutom rusar upp så fort klockan ringer...

Nu ska jag åka med pappa och Celine och kolla lite affärer. Måste dock spackla ansiktet först ;P

Godnatt

Ja, nu ska jag sova. Om fyra timmar ska jag upp. Tjohooo vad roligt :D

Imorgon är det de här två som ska vara starka på gymmet. Jag får ca 4 timmars sömn och Sandra var ute igår/inatt. Uppdatering kommer om hur det gick. Men kan det gå annat än bra?


03:49

Godmorgon! Jag är uppe tidigt för att jag tänkte ta mig ut och springa. Skitmysigt att springa såhär tidigt :D

Ne där skojade jag bara. Jag har inte gått och lagt mig än.

Imorgon blir det förmodligen träning med Sandra runt halv 1 (så jag BORDE sova NU)
Sen ska jag nog åka med pappa och Celine och kolla lite affärer, titta in i någon 3-butik och klaga på min mobil som idag visade än en gång att den är sjuk. Jag la nämligen till alla låtar jag har i en musiklista (detta har aldrig gått förut :S) så att de spelas upp efter varandra. Blev superglad att någonting fungerade. Men så, när jag efter någon minut skulle spela upp den där listan för andra gången hade 10/12 låtar slutat att fungera. Då blev jag SUUUUR!!! Kunde dock stå emot att kasta den i väggen...

Nu ska jag kanske ner och ta något att äta för jag blir alltid hungrig vid den här tiden. Därför ska jag inte vara uppe såhär länge.

Hejdåå :)

Julafton 08

Det har varit en bra dag. Känns bara inte som att det har varit julafton... Ser ju ut som höst ute :/ Många fina klappar har jag fått, och det har varit saker som jag har behövt och velat ha. Imorgon ska jag ta tag i den stora säcken med grejer som står i mitt rum. Nu ska jag nog sova. Är helt slut.

När vi precis hade kommit till farmor och farfar stod jag i matrummet och kollade ut genom fönstret. Vid huset mitt emot går deras granne Anders förbi, en gubbe som jag aldrig sett förut. Jag började undra om han skulle höra om jag knackade på fönsterrutan, så jag knackade tillsut väldigt löst. Han måste ha haft världens bästa hörsel, han tittade upp mot fönstret med ett stort leende på läpparna. Jag hade såklart redan börjat vinka till honom så han stod där ett bra tag med sitt enorma leende och vinkade tillbaka. Undrar om han insåg att det var jag som stod i fönstret.

Från mina tremänningar och deras föräldrar, Köpingborna alltså, fick jag en bok. Det var nog första gången på länge som jag har fått en bok. Det känns som att de flesta vet att jag inte läser så mycket. Nu blev jag dock väldigt glad över den där boken. Dessutom var det kul att mina småsyskon fick godis av Köpingarna medan jag fick en bok.

Tack för alla fina klappar :)

Sov gott

Julafton

GOD JUL ;D

Måste springa iväg nu. Bilen till farmor och farfar går snart!

Yay

Ikväll har jag fått hjälp med att fixa lite på datan, tack så jättemycket! Det är faktiskt kul att fixa... när man väl får hjälp så att man egentligen inte behöver tänka så jättemycket själv (a). Känns ju typ som att städa... ta bort en massa dum smuts från datan!

Nu gick min hjälpare och sov men jag sitter uppe o gör någon virussökning. För jag fick nämligen virusprogrammet att fungera!

Tänk om jag förstod mig på datorer lite mer. Tänk all tid jag lägger ner på att vara arg på datorer, den skulle ju minska väldigt mycket om jag förstod hur man fixade någonting ^^

Imorgon får jag se vad jag gör, fick lite panik över min julklapp till lillebror. Vill köpa något annat också så jag får väl kanske göra det innan gymmet imorgon. Sandra och jag ska köra ett danspass klockan 8. Innan det måste jag slå in mitt paket till pappa (här snackar vi verkligen: vad ska jag köpa till pappa-panik. Asså, jag har inte köpt någonting. Lurigt va).

Borde kolla upp när Tyresö C är öppet. Spännande. Eller jag kanske skulle åka till Sickla eller nått istället. Orkar iaf inte åka in till stan... Fast jag känner för att åka till Tyresö... nä usch, jag gillar inte deras öppetider. Får kanske stresshandla en julklapp på tisdag istället.

Yoga ikväll



Yes ikväll blir det yoga. Äntligen!

abcdefghijkl...

Tack för de tips om bra antivirusprogram jag fått. Synd bara att man inte kommer ut på nätet på den sjuka datan nu :/ Nu säger mig syrra dock att den fungerar, så det är säkert bara jag som har otur med datorer!

Snart ska jag äta middag. Är väldigt hungrig just nu. Har helt hlömt bort att äta idag. Det blir så på dagarna när det är helg/lov.

Och till Malin.. bilder kommer. Tänkte bara vänta med att ladda upp tills imorn då jag är hos pappa. Min dator där är bra. Här hos mamma är de antingen sega, virusiga eller så förstår jag mig inte på dem bara :S

Måste även berätta en grej! Jag har en skokartong, med ett par skor i, i mitt rum. På etiketten står det ju alltid ett nummer och idag kollade jag på det och tyckte att jag kände igen siffrorna väldigt mycket. Efter ett tag märkte jag att det faktsikt var mitt personnummer, bara att vissa av siffrorna hamnat på fel ställe :O

Virus

Godmorgon

Ja...

Vissa dagar är det så svårt att äta frukost. Man bara öppnar kylskåpet för att stänga det igen eftersom att allt ser äckligt ut. Inte ens varm choklad låter gott :O

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så att hon kanske kan fixa den bärbara datan som Celine råkade fixa ett virus på igår. Nu går det bara att starta upp och stänga av datan. Får antagligen avinstallerna och installera om allting. Fast det är ju lite kul :D då blir datan värsta ren efteråt... kul att städa på alla sätt! Nämen, lite tur i oturen iaf att datan är ny och det inte ligger så mycket på den.

Undrar bara när hon kommer hem, det ligger en lapp i köket där det står att hon är och handlar. Och av erfarenhet vet jag att min mamma och handla tillsammans tar lång tid.

Ställa om dygnet första dagen på lovet?

När jag vaknade för andra gången imorse tittade jag på klockan och trodde först att jag såg fel. Minns inte vad klockan var förutom att den var mycket. Jag somnade om i alla fall. Gissa när jag vaknade nästa gång...16. Gick upp halv 5 "imorse" och jag vet inte när jag ska sova ikväll. Just nu känns det som att jag skulle kunna somna ganska lätt men tänk om det inte går när jag väl försöker. Då blir jag ledsen.

Min dag har mest gått åt åt att ligga här i sängen och kolla lite på tv med min syrra. Har dessutom väntat på att få datorn. När jag väl fick den visade det sig att hon råkat fixa ett virus på datorn, så jag har försökt installerna virusprogram. Men det verkar ju som att man alltid måste betala om man vill ha bort virusen. Just nu verkar dock datan vara normal.

Jaja, undrar om jag ska försöka sova nu.

Jullov

Den här avslutningen var faktiskt jättebra, ingen falsksång! De som sjöng sjöng jättebra :D
Alla elever fick en biobiljett för att skolan ville fira att Nacka gymnasium får så mycket beröm. Dock är jag fortfarande sur för att jag inte fick en biobiljett förra året, då de också firade ett pris. Jag var nämligen i Falun på begravning den dagen vi hade avslutning. Tycker ju att jag kunde fått en biljett när vårterminen började, jag bidrog ju säkert mycket till att skolan fick det där priset (a).

Tanken var att jag skulle gymma efter skolan men när jag gick ut från skolan kände jag verkligen ingen lust. Skulle behöva åka hem innan och äta så det skulle bli pyttelite stressigt kanske. Så inget gym idag. Men jag tänkte ta mig ut och springa istället. Fick nämligen för mig det. Synd att det är så äckligt väder.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Malin (GRATTIS) och efter det ska vi nog till 90's. Just nu är jag inte så pepp men om några timmar så kanske.

Btw, jag börjar skolan den 12e. Min lillebror blev lite avis på det för han, och ganska många andra, verkar börja den 7e.

Mihihihi

Matteprovet... Jag fick tillbaka det idag och hör och häpna, jag fick MVG! Hade bara ett ynka fel på ett helt matteprov. Gissa om jag blev chockad. Jag? MVG? Visst kändes det som att det gått bra, men MVg. Det trodde jag inte om mig. Mina mattekunskaper är... små. Herregud, jag som inte ens pluggade så mycket till VG/MVG-delen. Alltså, gud jag är... ja chockad.

Jenny som inte ens vet hur man laddar ner musik från nätet, den Jenny får MVG på ett matteprov i matteC.

Ja, hihi. Btw känner jag för att ta mig ut o typ jogga. Men det känns helt fel att känna så. Fast det här inlägget skulle bara handla om matteprovet. Så nu slutar jag skriva.

Jaha...

Alltså, det känns småfel att inte säga hej varje gång jag ska skriva. Men jag vill inte säga hej. Dessutom lider jag av en sjukdom som innebär att jag inte kan skriva hej likadant två gånger i rad, så jag måste alltid sitta och försöka tänka ut nått bra sätt att säga det på. Jaja, stort problem det där.

Det var något annat meningslöst som jag skulle skriva... tror jag.

Öhhhm. Okej, nu kom jag på en grej fast det var inte den grejen som jag egentligen skulle skriva, men vad gör det. Det är väldigt många i vår klass som säger ordet liksom minst två gånger i varje mening. Två personer som jag speciellt stör mig på och nu kan jag inte sluta tänka på det. Så fort de öppnar munnen sitter jag och räknar ordet liksom och också ordet asså. Ungefär som när jag räknar hur många gånger min geografilärare säger o så på lektionerna.

Usch vad jag inte har något att skriva. Det enda jag kan komma på är att jag har en lampa i mitt tak. Men vem har inte det? Kanske inte så nödvändigt att skriva.

Dokumentärer är kul

Nu ska jag kolla på en dokumentär på femman, den där konstiga om en gubbe som är gravid. Muy intresanto.

Annars så har jag precis fixat min nya blodsockermätare. Typ 99,9 % av tiden gick till att läsa instruktionsboken på 75 småsidor. Stod samma sak hela tiden, men i början var de väldigt nogranna med att man skulle läsa HELA. Det var superviktigt.
Egentligen borde jag lägga upp bilder på alla roliga diabetessaker, speciellt nu när min blodsockermätare är så grymt snygg.

Aja, iväg till tv:n :D

Läkarbesök, träning...

Läkarbesöket imorse gick bra, ganska svårt att komma upp klockan 6 på morgonen bara. Men jag lyckades ta mig upp så att mamma och jag kunde åka härifrån lite innan 7. På SÖS fick jag träffa Maggan som visade mig massa coola kurvor på hur mitt blodsocker legat. Lärde mig faktiskt lite saker och dessutom sa hon att jag skulle slänga min mätare och byta. Som tur är har jag precis fått en ny hemskickad. Den är supersnygg ;)

Var klar runt halv nio och körde från sös tio i nio. Mamma och jag behövde någonstans att fördriva tiden, jag började ju 10:05, och eftersom att inte så många stället var öppna drog vi till Willys i Sickla :P

Ja, efter skolan gymmade jag och Sandra. Super att träna vid lunchtid för det var ju nästan bara vi. Först körde vi maskinerna och sen ställde vi oss på skidmaskinen i 35 minuter. Körde ett hemskt jobbigt intervallprogram som hette upptrappning. I slutet var det så jobbigt att jag nästan dog :O

När jag kom hem tog jag en dusch och sen efter det har jag bara tagit det lugnt. Har inga skolsaker att göra. Ikväll blir det bara mys framför tv:n :D

Antisovmorgon

För några veckor sen fick jag reda på att jag skulle ha sovmorgon imorgon. Men så blir det inte. Jag ska vara på sös och lämna tillbaka blodsockermätaren klockan åtta. Sen så ville mamma passa på att gå på ett möte på jobbet när hon ändå skulle köra mig dit, och det mötet börjar halv åtta. Så vi måste åka hemifrån kvart i sju. Som tur är är det bara en lektion i skolan sen och jag slutar redan 11:40 :) Då ska Sandra och jag åka och vara duktiga ^^ Sen kan jag åka hem och bara ta det lugnt, allt i skolan är slut för den här terminen.

På torsdag borde jag dra till forum och kolla efter lite julklappar. Mamma, pappa, F&F och farmors bror ska få något de också.

Btw, min söta lillasyster har klippt lugg och det är superfint. Nästan så att jag blir sugen, men det är ju så jobbigt att ha lugg bara.

Hihi

Jag kom nyss hem från friskis, jag var där ensam :O Körde ett baspass. En gubbe överdrev så mycket att jag nästan började skratta varje gång jag såg honom, men det skulle se dumt ut att börja skratta när jag var själv :P

Kan säga att jag känner mig lite felplacerad bland alla 40+ men eftersom att min styrka är sämst vet jag ju inte om mina armar skulle klara ett medelpass :P Jag menar, när jag gör armhävningar får jag mest ont i handlederna. Måsta pausa och skaka på händerna för att de inte ska dö.

Ikväll ska jag typ köra kolhydratuppladdning inför imorn då Sandra och jag ska köra maskinerna. Det är pinsamt hur svaga mina armar är. Märker för varje vecka hur benen orkar mer, men mina armar bara faller ihop. Nu ska jag satsa på mina armar... så att jag orkar... öppna alla julklappar ;S

Nu ska jag äta lax (för att bli smart) och potatis (för att bli stark).


Fredag den trettonde

För er som inte vet är det fredag den trettonde idag. De har bara gjort något fel i kalendern...

*Började med att jag glömde min klocka hemma. Känner mig handikappad utan den :(

*I slutet på skoldagen råkade jag, på något konstrigt sätt, riva sönder retorikpappret som jag skulle ha senare på dagen. Rev sönder det på värsta stället också: där det var ihophäftat.

Malin och jag skulle med vår juridikklass till sthlms universitet och lyssna på retorikstudenter som höll sina tal:

*Fick bråttom på donken eftersom att det alltid ska ta hundra år att göra en mcfeast fullkorn! (måste även säga att jag fick säga till kassatjejen att de ropade ut att mcfeast fullkorn var klar!)

*Tunnelbanan skulle gå från slussen 17:19 och precis när vi kommer upp till banan, kl 17:19, kom ett tåg. Jag, som knappt vet hur man åker till hötorget, litade på att Malin skulle sätta oss på rätt tåg. Det var dock FEL tåg och vi kom till Ropsten. Fick jättebråttom och jag var tvungen att ringa till min retoriklärare. Kom fram till universitetet precis klockan 18 när allt började.

*När allt var klart åkte vi tillbaka till slussen. Jag var överlycklig för att jag passade in min buss jättebra. Den skulle gå om bara 5 min. Bussen kom 3 minuter för sent, gick sönder efter ett tag och vi stod stilla på Henriksdalsbron i 20 minuter!!!

*Värkligen en bra dag att komma hem sent på eftersom att jag har prov imorgon och inte har pluggat speciellt mycket. Måste ju få bra på det här för att få MVG (tror jag).

Fast man ska ju se det positivt (a). Man kan ju inte ha två otursdagar i rad, så imorgon kommer säkert det där provet att gå bra. Dessutom har jag sovmorgon, så dagen börjar bra. Och borde fortsätta så!

Luciatåg

Om en timma, klockan fyra, ska vi vara i Tyresö och titta på när Celine, massa andra människor och hästar går luciatåg. Vi ska nog åka ganska snart.

Jag måste äta något innan, är så hungrig att jag mår illa.

Ikväll blir det plugg och yoga.

Dumma krångel

Jag brukar säga att det inte är så jobbigt att ha diabetes, för för mig har det alltid fungert så bra. Men just nu fungerar ingenting som jag vill vilket gör mig arg.

Sedan jag bytte till en annan långtidsverkande spruta så har mina blodsockervärden alltid stigit jättemycket under natten, så när jag vaknar på morgonen är mina värden höga, hur jag än gör med sprutor å så.

Nu har jag ju den här blodsockermätaren i magen som jag satt in i onsdags. Det har varit jättekul att kunna se blodsockervärdena på en liten monitor. Imorse krånglade allt dock till sig. Jag har ju min vanliga blodsockermätare också som jag måste sticka mig i fingret med morgon och kväll. Imorse visade mätarna två helt olika värden.

Mitt blodsocker ska ligga mellan 4 och 7 för att vara bra. Imorse visade min vanliga mätare på 20 medan min andra mätare som jag har i magen visade att jag hade ett värde på 6,3 och att det sjönk ganska snabbt. Så jag var helt förvirrad, skulle träna och visste inte om jag behövde äta för att höja mitt blodsocker ELLER ta en insulinspruta för att sänka blodsockret. Och eftersom att jag skulle träna kunde jag inte chansa på något, så jag gjorde ingenting.

Det blev helt knasigt. När jag väl körde Ki box hade jag ingen kraft, ingen energi = lågt blodsocker. Den där mätaren började tjuta som bara den. Dessutom kände jag att jag inte kunde springa iväg och ta dextrosol (druvsocker) eftersom att vi var mitt i ett pass. Tillslut var jag ju tvungen att äta något ändå. Gick ju inte att boxa på Sandra när jag knappt kunde lyfta upp armarna.

Jag förstår verkligen inte varför det inte kan fungera. Usch! På onsdag morgon ska jag tillbaka till sös och verkligen ställa hundra frågor på varför mina mätare visar helt olika värden ibland (ibland visar de ungefär samma).

Äntligen helg igen

Jag känner inte att jag kan vara trevlig just nu... pepparkakorna har motsatt effekt?

Idag var det bara en filosofilektion på morgonen, sen lutade jag. Jag och Malin åkte till stan för att äta lunch och kolla lite efter julklappar. Lunch åt vi på SÖS personalmatsal, mamma åt med oss eftersom att hon jobbar på sös och ändå skulle äta lunch. 59:- för hur mycket mat man ville. Hälsade även på lite folk, bla Patrik som jobbade på Nacka sjukhus när jag sommarjobbade i nu i somras.

Imorgon blir det Ki box redan klockan 11. Sen på dagen ska jag bara hjälpa till lite här hemma, plugga lite och bara ta det lugnt. Eftersom att jag kört ett Ki box-pass lär jag vara ganska trött. Ska träna Ki yoga på söndag kväll också så jag ska bara ta det lugnt så att jag orkar.

När idolfinalen är slut ska jag sova. Vet inte om jag hejar på någon av finalisterna, för jag tycker ingen av dem är speciellt bra. Visst, de sjunger ju bra, men på scen tycker jag att de gör samma saker hela tiden.

Intervju med djurens rätt

På andra lektionen var det matteprov, konstigt nog kändes det inte omöjligt. Måste ha gjort något fel för matteprov är ju alltid omöjliga annars.

Efter matten slutade jag i alla fall så jag, Christine och Jennifer gick och åt lunch. Sen vid 12 tog jag och Christine bussen för att ta oss mot Örby skola i Älvsjö där organisationen Djurens rätt har sitt kansli. Väl där möttes vi av den jättetrevliga Sofia. Hon tog sig verkligen tid och även om vi kom 20 minuter tidigare än vi sagt så kunde hon ta emot oss direkt. Dessutom så gick hon med på allting jag frågade över mail (ändringar på tider o så). Vi satte oss i alla fall i ett rum och pratade en dryg timma, sen innan vi skulle gå plockade vi på oss en massa papper som vi tänkte visa upp på våran föreläsning.

Nu är jag hemma, efter dagens äventyr till platser jag inte ens visste fanns. Svedmyra var väldigt vackert (a).
Men jag ska inte vara hemma länge för klassen ska nämligen på bio och se Låt den rätte komma in ikväll. Min buss går redan om 50 minuter så det blir till att slänga i sig något ätbart och sen sticka iväg igen. Jag har verkligen längtat till idag, då jag ska få se filmatiseringen på boken jag läst. Dessutom är matteprovet över, och intervjun gjord. Massa grejer jag kan bocka av i att göra-listan :P


Jag har en slang i magen :O

Vilka underbara kommentarer jag läste nu :P Herreguuud!

Aja, nu ska vi se. Jag har inte varit i skolan idag. Det var nämligen så att jag skulle vara på SÖS klockan 10. Där satte de in en grej i magen på mig så att jag ska kunna se mitt blodsocker dygnet runt. När de hade stuckit mig klart så satte vi oss o pratade om den där konstiga makapären. Jag frågade mest om när det skulle börja pipa, om den pep jättehögt, hur länge den pep, om man kunde ställa in så att den inte pep osv. De berättade att den skulle börja pipa om två timmar... då blev jag nervös för jag fattade fortfarande inte hur man skulle stänga av det där. Skulle ju vara jättekul om den började pipa mitt i en lektion och jag inte kunde stänga av. Därför bestämde jag mig för att inte gå på Civilrätten och istället åka hem och förstå den här maskinen. Det är ett litet rör inne i min mage, ser inte fint ut!

På bussen från sös till slussen träffade jag Claes och lilla Lukas :) De gick av efter nån station så jag satt där själv på bussen till slussen. Lyckades tima Ältabussen perfekt! Gick av i Sickla och sprang in och köpte julklapp åt lillasyster. Kollade även runt lite för att se om jag kom på nått bra att köpa till mamma, pappa, farmor och farfar och farmors bror. Vet faktiskt inte om jag hittade nått :/ Jaja, jag invigde Sicklas nya donken, köpte mig en hamburgare och en cheesburgare och gick till bussen. Hann precis äta klart tills bussen kom. Jag har verkligen tur med bussar idag ^^

När jag gick av bussen började det snöa, usch! Gick upp hit till huset, slängde av väskan och gick bak till de små gulliga pluttinuttkaninerna. Gjorde rent hos dem så att de fick det mysigt :) Sen gick jag in och dammsög. Det är skitsvårt att sluta städa kan jag säga. Men jag insåg att det inte fanns så mycket att göra, för det finns bara en massa saker som jag tycker är onödiga som ligger överallt. Jag vill ju slänga, men det vill inte mamma. Fast i helgen ska jag försöka övertala henne för då kommer hennes kompis och ska hjälpa till att köra massa saker till grovsoporna!

Nu kan jag nästan inte skriva mer för jag får ont i armen, mina armar är hemskt klena :P Men det var ju en sak jag skulle säga. Jo, min lillasyster är kräksjuk. Undrar om jag blir smittad den här gången...

Nu ska jag plugga matte, mitt favoritämne ;)


Den där listan

Stavantiden. Remember?

(Bilden är från när jag gick i Stavan (högstadiet) och en klass gjorde den där listan. Den listan gick runt till många i skolan tror jag)


punkt

Imorse var jag positiv men under dagen försvann det. En av mina dåligare dagar.

Jag orkar inte mer nu, känns som att allt bara vill gå dåligt och jag orkar verkligen inte kämpa emot. Jag är för trött på att plugga nu.

Jag är är extremt arg på att min mobil bara har plats för ca 10 låtar trots att jag har 2GB minneskort. Minneskortet verkar fungera för det står på mobilen att det är massa minne, men sen när man ska överföra en liten låt så kommer det upp en jävla text där det står "minneskort fullt"!

Sen är jag arg på massvis med annat men det blir för mycket att skriva här. Det får knappt plats inne i huvet.

Godnatt

Nu ska jag sova faktiskt :)

Bjuder på en mysig låt:
The Kooks - Naive


Hoppas att det blir en bra vecka :D
Puss alla fina vänner.

:)

En sak som är jättebra med att träna är att man verkligen uppskattar att vila. Det är så skönt att lägga sig i sängen när kroppen är trött :)

Ikväll ska jag ligga i sängen och titta på tv, och i reklamerna ska jag plugga in det där textsycket jag ska läsa upp på retoriken. Har redan läst det flera gånger men det vägrar att fastna!


Magplåga

Om en timme går bussen till gymmet. Idag ska Sandra och jag köra ett Core-pass. Just nu är jag inte så taggad, bara seg och bitter på att helgen snart är slut. Och hur hemsk kommer inte min vecka att bli? Jag minns så väl när vi körde Core på idrotten förra året. Herregud. Kunde ju inte skratta på en vecka.

Som tur är blir jag hämtad av pappa från gymmet. Det dåliga med det är ju att han måste hämta mig för att mina bussar inte går bra. Skulle jag ta bussen skulle jag få vänta i 40 minuter och dessutom få byta buss en gång. Eller jag skulle ju hinna till en buss om jag sprang från gymmet. Men jag hoppar nog det för då skulle jag få byta buss/bana 3 gånger, och det skulle ta 50 minuter istället för tio minuter att komma hem. Det verkar som om SL tror att man inte åker buss på helgerna.

Lilla lillasyster

Det går snart inte att förneka Celine.

Du håller på att förvandlas till en fjortis.



Men jag tycker om dig endå :)

Varmt o skönt

Satans vilken träningsvärk jag har i mina bröstmuskler! Tycker att det är lite fel att träningsvärken kommer efter 2 dagar också...

Jag har precis hjälp lillebror att skaffa facebook (a) hihi. Blev jätteförvirrad när hans facebookkonto var på svenska, är så van vid engelskan.

Förut frös jag jättemycket om mina handleder och händer. Och fryser jag om handlederna får jag jätteont i lederna. Satte därför på mig mina handledsvärmare :) Efter ett tag slutade det göra ont :D

Jag tänkte att jag skulle ta ett normalt kort på handledsvärmarna, men det slutade inte normalt.




Sj3 talar ut: Vi är egentligen apor!



Var tvungen att sno från dig Malin. Ta det som en komplimang!

Utekväll

Igår var det födelsedagsmiddag hos Åsa. Hon bjöd på massa god mat :) Tack!
Vid tio åkte vi mot stan och gick på Viper. Sen var det ju meningen att jag skulle dra vid ett men då ville alla andra stanna kvar så jag stannade kvar tills alla drog 2. Trodde då att min buss gick halv från slussen så jag var ganska orolig för att jag inte skulle hinna, men när jag kom till slussen så såg jag att nattbussen går 38 vintertid så jag timade ganska bra. Tråkigt nog så kom det ingen buss! Jävla bussar!
Fick stå och vänta på nästa buss som skulle komma 08 och hela tiden hoppades man ju på att den andra bussen bara skulle vara lite för sen. Till slut kom den faktikst. När klockan var 3. Bara 22 minuter sen :/ Jag tycker faktiskt att man ska avskeda en busschaufför om han/hon är så mycket för sen! Speciellt när den är sen på natten, för då kan det ju inte vara svårt att vara i tid. Dessutom kan ju föraren säga i högtalarna varför man är sen, så att man vet om man borde vara arg eller om det kanske finns en bra förklaring till förseningen. Usch!

Bilder från igår kanske dyker upp, för det togs ju en massa vackra bilder. Lähher nog ut på min billddagbok o på facebook.

Men en kan jag väl bjuda på nu:

Gymproffsen Jenny och Sandra hemma hos Åsa.

Den bästa bilden finns dock på Åsas kamera!

...

Rusa mot bussen!!!

Halvgodnatt

Nu ska jag nästan gå och sova.. Lägga mig i sängen o läsa o kolla på tv om jag hinner innan klockan blir för mycket.



Godnatt!

Superduktiga

Nu måste jag berätta om hur duktiga Sandra och jag har varit!

Först körde vi vårt grundprogram på maskiner som instruktörsMia gjort åt oss. Det tog 1 timma :) Vi blev precis klara så att vi kunde springa till stora salen och vara med på ett baspass som höll på i 1 timma. Så hela två timmar tränade vi :D Nytt personligt rekord! hehe.

Ja, hihi. Jag känner mig såklart fett duktig. Förutom då att jag kommit på att jag inte har några muskler. Så styrkan på det där baspasset sög jag på. Men trött blev jag ju inte konditionsmässigt, bara det att mina armar inte klarar någonting. Så om någon gillar att vinna i armbrytning kan den ju få köra mot mig!

Paco the poolboy

Innan jag lägger mig tänkte jag dela med av ett scenario inför våra rättstal som några i min retorikklass har hittat på:

"Paco the poolboy, står och rengör poolen utan tröja, blir förförd av hustrun som lockar in honom i poolhuset för rajtantajtan. Maken ertappar dom och ger sig på paco, som försvarar sig. Maken hugger paco i bröstet med en räffsa så Paco dör."

Tycker det var lite kul faktiskt :P

Till något helt annat: imorgon ska jag gymma. Med Sandra såklart. Först ska vi köra maskiner och sen om vi orkar ska vi köra ett bas-pass kl 16:30. Så efter skolan blir det inte till att ta det lugnt inte.

Godnatt :)


Bilddagboken

Har suttit och kollat igenom massa bilder på BD och jag hittade några som jag tänkte lägga in.

Det var i ettan, september 06, och jag och Tess tog en midnattsfika :P


Jag kommer ihåg när alla hade en sån där tröja från hm.


Jag och Malin 06


Det var partay hos Åsa den 1 december 06
Tess Malin och jag blev trötta o la oss i åsas säng :P


Tess och jag ett tag innan vi la oss :P
Vilka minnen.


Amanda Malin och jag på Hultsfred 05


Bild <3

Onsdagar är bra dagar. Börjar med bild, fortsätter med svenska och slutar med civilrätt. Ganska slappt alltså. Till lunch blev det lax :)

Jag har en ganska lugn kväll framför mig för omväxlings skull. Ska läsa in en textbit bara men annars ska jag bara ligga i sängen och titta på tv, och lägga mig tidigt :D

Känner för att lägga in en bild jag har gjort och den enda jag har på datorn är denna som jag gjorde i våras på bild&form.


Min bild jag håller på med på bilden nu är snart klar och jag är ganska nöjd. Nu har jag ingen bildlektion innan lovet så det blir först efter jag kan fråga Rita (bildläraren med ett väldigt passande namn) om hon tycker att jag borde göra något.
Idag fick vi en en hemuppgift eftersom att vi inte har någon lektion på över en månad, så den ska jag göra nångång. Och om den blir någorlunda bra kanske jag kan visa den här.

Kl 2

Varför jag inte gått och lagt mig är för att jag tycker att det är skönt att sitta uppe länge. Är inte speciellt trött ändå. Visst, jag kommer vara halvdöd när jag vaknar sen men det ska jag inte tänka på nu.



Usch vad hungrig jag blev nu. Men godnatt, jag ska nog lägga mig strax.

Godkvällen

Jag har varit och gymmat med Sandra i Tyresö och vi fick en instruktion av Mia. Hon var jättesnäll och sa att vi var duktiga (a). Hon skrev ett grundstyrkeprogram åt oss. Heh, hon anmärkte på att min rygg är stel. Jag är medveten om det, den här hemskt stel. Hon sa även att jag skulle slappna av i axlarna och jag svarade: men jag är redan avslappnad. Eller så kan jag inte slappna av :S Ska bli kul att komma igång i alla fall.
När hon instruerat klart så körde vi 25 min på den där skidmaskinen eller vad det nu heter. Av någon konstig anledning så var mina lår helt låsta så jag trodde inte jag skulle klara en minut ens. Men efter några minuter kommer man ju in i det, och det kan i princip inte bli så mycket jobbigare, så då klarar man 25 :P

Nu är jag ganska så trött i kroppen, men det känns skönt. Har precis tagit en lååång dusch. Nu ska jag skriva en krönika.

Gym

Igår letade jag efter en linjal, fann ingen.
Nyss letade jag efter en vattenflaska, fann efter ett tag en med ett hål i.
Jag letade efter en stor t-shirt. Kom fram till att jag inte äger någon stor t-shirt, isåfall är alla hos mamma.
Jag har ingen träningsväska.

Jag är ganska trött. Men snart går bussen till tyresö. Lär inte hinna få tag på varken väska eller vattenflaska. Men jag kanske klarar mig endå.

Kan det inte finnas en slumpknapp här. Så får man ta den rubrik som råkar komma bara.

hellå hellå

Lite om dagen då:

(hihi det rimmade)

Jag har varit sjukligt trött, värre än vanligt. Kunde knappt hålla ögonen öppna på bussen imorse. Satt och kollade igenom lite matte inför provet men ögonen gick verkligen i kors, så jag fick lägga bort pappret. Men jag satt ändå där och kunde inte fokusera ögonen på någonting, kändes som att någon tryckte ner ögonlocken. Jag ville inte somna på kinesen som satt brevid.
På religionen hade jag också grymt svårt att hålla ögonen öppna. Jag kunde kanske fokusera på det som stod på tavlan i några sekunder, sen for de åt alla håll å kanter. Jobbigt var det.

Malin Hansson är en knäpp kvinna. En rolig knasboll. Bara jag kollar på henne så börjar jag skratta, kanske för att hon gör så roliga grejer :P

Haha och det här är kul. Vi sitter på civilrätten och bläddrar i lagboken (för vi fick 3 papper med massa uppgifter på). Alltså är vi väldigt seriösa. Våran lärare är dock försvunnen, tittar väl in lite då och då kanske. Men så kommer hon in och ställer sig vid tavlan, fixar med overheaden och man kan riktigt känna att hela klassen tänker: oj, hon ska visa oss något. Och ja det skulle hon ju, hon visade look-alike bilder på kändisar. Hade skrivit ut det från ett mail hon fått. Det förklarar mycket väl vem hon är som person. "höhö, jag måste bara visa detta".

update: glömde säga att det känns som att jag har tagit stelkrampssprutan i höger arm.


BOK



Måste ju bars berätta att jag läst ut den svenska boken Låt den rätte komma in nu. Ja vad ska man säga? Den var konstig men ändå ganska bra när man väl kom in i den och det började hända lite mer läskiga och obehagliga saker. Väldigt lättläst och med många intressant karaktärer.
I början tyckte jag att man kunde förutsäga allting, det var inget spännande alls. Så det var dåligt. En annan lite mindre bra sak är att den slutar väldigt plötsligt. De sista 20 sidorna känns ihoptryckta, som om författaren försökt skriva så lite som möjligt. Stundtals väldigt underlig.


Meditation

Idag började vi med hinduism på religionen så i slutet mediterade vi. Katja, vår lärare, pratade med sin mysiga röst och försökte få oss att slappna av.

Jag tycker tråkigt nog att det är väldigt svårt att fantisera sig in i en annan värld. När Katja säger "tänk er nu att det luktar sommar"så luktar jag, men det luktar ju bara vanligt rum där vi sitter, och så var det förstört. Och jag tycker att det är jobbigt när hon väl inte pratar för jag kan inte tänka på något då. Förutom hur jobbigt det är att  ha ögonen stängda, hur det börjar klia i hårbotten, hur kalla min händer är när de inte får röra sig. Nej, meditation är inte min grej. Fast det är jättemysigt när man har någon musik till förståss, då blir det ju inga tråkiga tystnader :)

Nu ska jag retorika mig. Dumma andreas gav läsläxor :(

Monday

Tjohej tjohopp

Konstigt nog har jag inte varit trött idag, ja inte tröttare än vanligt i alla fall :) Fast det var såklart svårt att gå upp imorse, men det var till stor del för att mitt rum var iskallt och jag inte ville lämna den varma sängen :P

Om 45 minuter ska jag kolla på julkalendern. Det är ju tradition! Har redan öppnat min chokladkalender, för första gången i mitt vuxna (18 åriga) liv.

Min kväll kommer att ägnas åt lite pluggande. Om jag hinner/orkar ska jag börja med krönikan, men jag har ju imorgon på mig så det är inge brottom. Imorgon ska jag gymma också förresten, jag längtar!

Gordmorgon eller godnatt

Godmorgon, värst vad jag är uppe tidigt va? Haha nedå, jag har bara inte lagt mig än. Har ju suttit med den där geografiuppsatsen. Kom ju igång så sent :P

Men nu ska jag iaf sova, godnatt ;)

RSS 2.0