The pen's in my hand, ending unplanned

Ikväll har jag legat nere i soffan och tittat på två filmer som gick på Canal+ First. Först var det Heartbreak Kid som var ganska så bra. Sen hade jag egentligen tänkt gå och lägga mig men så började jag titta på Kärlek på Menyn med Catherine Zeta-Jones. Den var jättemysig.

Nu ska jag lägga mig. Sooova <3

J.G

Igår vid 00 tog jag bussen mot stan för att spontanbesöka Richard i Väsby.
Idag har jag väll sysselsatt mig med att sova och äga Richard på singstar. Men jag "fuskade" ju så det var väl därför.

När jag kom hem tog det inte lång tid förrän lilla Filip (Celines ragg på 17 år) kom hit. Alltså seriöst, jag måste vara en riktigt pinsam storasyster. Det kom en tillfällig rush av pigghet och jag skrek: Heeeeej Filip och la på världens största leende. Vad gör man inte för att skämma ut lillasyster :)

Nu borde jag borsta tänderna och sova. Men det ska jag inte. Jag ska se på Skavlan, det är superbra! :D Synd att jag är för trött för att ta mig ut och festa med mina kära vänner.

En typisk tjej som inte kan datorer?

För någon dag sen hjälpte Emelie mig med piratebay och hur jag skulle göra för att ladda ner filmer. Jag hade försökt själv för ett tag sen, laddat ner vuze och valt en film jag ville ladda ner. Men filmen började ju aldrig ladda.
Nu när Emelie skulle hjälpa mig (över msn) avinstallerade jag vuze och installerade utorrent istället. Emelie guidade mig väldigt fint, skickade länkar på filmer jag skulle ladda ner. Hennes storebror fick också hjälpa till eftersom att min dator inte riktigt gjorde det jag ville att den skulle göra. Ja, allt gick ju bra tills filmen skulle börja ladda. För den började ju aldrig ladda...
Idag fick jag min bror att hjälpa mig och han gjorde precis som han gjort på sin dator. Laddade ner vuze och valde något att ladda ner. Men tror ni att det gick att ladda ner kanske? Såklart inte!

Det är riktigt tragiskt. Nu har jag till och med fått Emelies bror Patrik att tro att jag är en sån där typisk tjej som inte kan datorer. Hm det är ju uppenbart att det inte är mig det är fel på. Det är den här datorn!

Patrik (till mig och Em): Ni är så tjejiga!
Jag: Fast jag gillar inte att ha klänning på mig så så tjejig är jag inte.
Patrik: Vilken tur att du kompenserar upp det genom att vara dålig på datorer då.

Ja det är inte lätt att vara jag ibland...

Kvällar är såå kul

Om jag sover nu så borde jag inte sova så länge imorn

Tack gode gud för att det finns nässpray. Mina näsa är så täppt på kvällen, eller min vänstra näsa. Bara den...

Usch jag måste bädda min säng... Har varit för lat för att göra det i några dagar nu. Tror att det var när jag kom hem från Emelie i måndags morse som jag var tvungen att bädda. Men hur mycket orkar man bädda klockan 7 på morgonen när man varit vaken hela natten? Svar: inte mycket alls. Jag slängde bara ut lakanet över sängen, la kuddarna under lakanet och hämtade en filt som brukar hänga över datastolen. Inte nog med att filten är tunn, den är liten också så jag fick krypa ihop jättemycket för att inte frysa. När jag vaknade igår morse så var det enda jag kunde tänka på att det skulle vara underbart att sova under ett riktigt stort täcke. Nu ska jag orka bädda har jag bestämt. Och så ska jag ta nässpray :D

Neeej, jag måste ju borsta tänderna! Jag verkligen hatar det... fast det är ju värre att inte göra det :/

Suck

Oh my, jag vaknade halv 3.
Jag la mig ändå inte så sent, kanske somnade 1 inatt. Hade klockan på 9 och när den ringde var jag inte så trött vad jag minns. Men men, är man jag så är man jag och då kan man tydligen sova hur länge som helst.


Ingen onödig dag det här inte

Redan kvart i åtta var jag uppe. Hann bara duscha och sminka mig innan mamma hämtade mig kvart över åtta. En stackars banan fick följa med i bilen och bli min frukost.

Väl på sös så tog de mitt HbA1c, mätte och vägde mig. Jag var hela 173 centimeter! Ha, längsta jag har varit någonsin faktiskt. Undersökningen sköttes av en barnmorska, förstod aldrig hur hon förstod den konstiga HbA1c-maskinen eftersom att hon säkert aldrig håller på med den. Med henne var en norska som utbildade sig till skolsköterska. Jag var så stolt att jag förstod vad hon sa. Man kan väl säga att fredagskvällarna framför Skavlan har lönat sig ;)
Sen så fick jag träffa doktor Ville, min stora idol. Vi tog en massa livsavgörande beslut.
Jag ska gå tillbaka till Lantus (långtidsverkande insulin) eftersom att Levimir inte verkar passa mig.
Jag ska få en remiss till en dietist. Dietisten ska väl förklara lite hur/om jag kan ändra mina matvanor så att de passar min diabetes bättre.
Vi pratade även lite om Afrika och hur jag ska göra för att klara min diabetes där. Det är väl det som jag oroar mig för mest, att mina mediciner och alla andra makapärer försvinner redan på planet eller när man väl kommit dit. Jag menar, så länge jag har medicinerna och något att äta så är jag lugn, men försvinner något så blir det lite knasigt.

Efteråt gick mamma och jag och köpte lite fika. Jag köpte jättegoda tunnbrödsrullar med kyckling och bacon i. Tunnbrödet var dessutom fullkorn så det smakade mycket godare än äckligt vitt bröd. När det var inhandlat gick mamma vidare ner till hennes jobb medan jag hämtade ut min medicin på apoteket. Sen joinade jag mamma nere på hennes jobb. Satt inne på G3 och åt mina goda mackor och drack te.

11:27 tog jag buss 74 mot Sickla. Hämtade ut min kära mobil från Anovo. Snacka om att den är snygg! Ser ut som den gjorde när den var ny :D Roligt att det inte kostade något heller :)
När man är glad verkar allt annat runtomkring gå bra. Jag gick bort mot bussen, kom upp dit och kollade på tabellen. Jaha, bussen ska gå nu.. Vänder mig om och ser bussen komma.

Jag åkte inte till pappa utan till mamma eftersom att jag skulle ta emot en besiktningsman som skulle kolla på vårt sotiga tak i köket. Det var ju en liten brand där för ett år sedan. Han kom halv två och gick för kanske femton minuter sen.

Nu ska jag ta något att äta, sen ska jag ut till kaninerna innan jag drar vidare till pappa. Borde krama på kaninerna lite. Mest för deras skull då de förmodligen saknar mig så mycket att det gör ont i dem ;) haha.

Ändrad tid för läkarbesök

Skulle egentligen ha en läkartid den 10 mars men eftersom att mina värden inte är snälla mot mig så kändes det bäst att boka om tiden.

Min läkare ringde till mig imorse vid halv 9, men då svarade jag såklart inte eftersom att jag låg och sov (kom ju hem runt halv 7 från Emelie). Han hade pratat in ett meddelande på mitt mobilsvar och sa att jag skulle ringa om en tidigare tid. Inte för att han ville svara när jag väl tog modet till mig att ringa, men mamma fick ringa lite och fixa en tid.

Så... nu har jag en tid på sös imorn klockan 9! Och hejdå 250 kr!

Jag undrar verkligen vad han ska säga.
Kom precis på en sak. Om inte kroppen får indulin så kan inte cellerna ta upp all näring man får i sig i maten vilket leder till viktnedgång. Att inte få insulin gör ju även blodsockret högt.
Eftersom att jag har gått ner nått kilo sen jag började träna och att mina världen är mycket högre än vanligt så oroar jag mig för att han ska tro att jag slutat ta mitt insulin, misstänker mig för att ha någon ätstörning.

Usch, läkarbesök är aldrig kul :(

Hemma å vänder

Japp, Emelie och jag träffade upp de tre ybercoola norrlänningarna Emil, Jocke och Olof. Tog en fika och gick runt i snöstormen.

Ska tillbaka till Emelie klockan 23. Vi ska titta på film och kolla på Oscarsgalan hela natten. Egentligen så borde jag ta och sova ett litet tag så att jag orkar. Är ju måttligt trött efter att ha gått igenom halva stan i det här uschvädret. Och jag och Emelie har fått försvara oss så mycket för hur vi pratar. Försökt övertyga de där killarna att vi inte pratar ren stockholmska. Alltså jag kunde ju inte säga nånting utan att de började skratta åt hur jag uttalade vissa ord.

Det blev ju inte riktigt som planerat om man säger så

Den mysiga hemmakvällen framför melodifestivalen byttes ut mot en kväll ute.
Precis när jag kommit hit till Emelie så ringer hennes syster och bror som sitter på ett ställe vid centralen och undrar om vi vill komma in och ta några öl. Så vi åkte in och var där vid 6 och vår plan var att vara hemma till 8. Men eftersom att vi blev bjudna på all dricka hela kvällen så verkade det ju dumt att åka därifrån :P
Efter ett tag började vi prata med 3 coola norrlänningar som vi sedan satt med tills vi åkte hem vid 1. Charmigt med norrlandsdialekt alltså ;) Idag kanske vi ska träffa dem och guida dem i stan.

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Till Emelie

Sådär ja, time to goo!


Vad jag ser ut!

Idag ser jag verkligen hemsk ut. Undrar om smink kan dölja det här. Varför jag ser ut som jag gör är ett mysterium. Ehm, eller så är mina ögon skadade av att sitta och kisa eftersom att solen lyser rakt på mig när jag sitter här.

Ikväll ska jag till bästaste Emelie. Ska äta middag där, kolla på melodifestivalen och film och sen nångång sova också. Emelie berättade vad det skulle bli för middag igår och det lät jättegott. Potatisgratäng, kött och någon jättegod sås. Sen ska vi äta morötter med dip. Kanske inte låter så kul men det är ju grymt gott! Vi ska även smälta choklad och doppa olika frukter i :) Orkar vi så käkar vi popcorn också. Ja, ska man vara onyttig ska man vara det ordentligt. Det är mitt motto!

Efter melodifestivalen tror jag att vi ska kolla på Twilight :D Jag har längtat så efter att få se den. Det går nämligen inte att ladda ner den här och ingen har velat skicka den heller. Men nu äntligen kanske jag får se den :D

18-års kris

Problem: Inte rik nog för att lägga ut pengar på roliga saker!
Jag vill ha mer pengar. Det kan väl summera den här dagen.
Ikväll ska mina vänner ut men jag vet inte om det finns nånting som kan få mig att gå ut ikväll alltså. Jag har ångest över att mina pengar försvinner. Jag är snålare än förut, vill inte ens ta ut matpengar utan nöjer mig med en hamburgare för de 10 kr av mynt som ligger i min plånbok och inte har nått bättre för sig. Eller så tar jag en frukt som någon annan betalat.
Anledningen till denna ångest är afrikaresan och en bidragande faktor: studenten!
Jag vet att jag har en massa sparpengar. Jag har lagom mycket pengar på mitt bankkonto också. Men jag vill helst ta så lite som möjligt från mina sparpengar. De ska jag ju ha i famtiden när jag har en ekonomisk kris eller nått.
Igår var jag på banken och överförde 600 kr flakpengar från mitt konto till klasskontot. Det var så smärtsamt att se 600 kr bara försvinna sådär. 600 kr för att stå på en lastbil och spruta öl och bli nersmutsad. Herregud.

En positiv sak är att nudlar är väldigt billigt och även något jag tycker är väldigt gott. Så maten kommer jag alltid att kunna spara in på.

Hmm, finns det egentligen någonting jag slösar pengar på?

När jag får nästa studiebidrag ska jag skriva upp allt jag köper för att se om det blir något över. Det känns verkligen som att hela studiebidraget går åt även fast jag inte gör av med så mycket pengar.

Åtgärd: Skaffa ett jobb


Facebookmaterial

Eftersom att förra torsdagen hos Sandra blev så fantastiskt lyckad var det tvunget att upprepas. Så kvällen har spenderats hos Sandra. Underbart god nudlar och grönsaker till middag och sen blev det te och kladdig kladdkaka framför ett par avsnitt av Sex and the city och Criminal minds.

När jag kom så höll tjejorna på att baka :)



Posa snällt med en kniv...


Posa elakt med en kniv...


Jag kan hantera en kastrull


Nudelmakarna C och M!

Bara en lektion tills lovet

På fredag slipper vi ha någon lektion och imorgon är det bara religion. Den börjar 12:10. Sen ska vi ju på vernisage med geografin efter skolan men det lär ju inte bli så jobbigt. Efter vernissagen ska jag till pappas jobb och möta upp pappa, sen ska vi till banken och fixa med min internetbank som inte fungerar.

Lite sorgligt att det är mitt sista sportlov.
Igår fick jag nästan panik för att jag insåg att man inte har sommarlov när man är vuxen. Hur orkar vuxna egentligen :O

Diabetesens dåliga sida

Idag har varit den sämsta dagen på länge. Mitt huvud har varit helt borta, jag har knappt kunnat prata... jag orkar verkligen ingenting.
Dagen började dåligt med att mitt jävla blodsocker var högt och jag mådde illa. Tur att jag ska till läkaren snart för nu är jag trött på min diabetes. När den fungerar bra märker jag knappt av den men nu fungerar den inte. Det spelar ingen roll vad jag gör! Ibland blir jag så arg att jag nästan bara vill dö så att jag slipper tänka, så att jag slipper göra allt vad jag kan utan att det blir bättre. Jag sticker mig i fingrarna så ofta att mina fingertoppar håller på att bli ärriga.
Jag har väckarklockan ställd på 3 på natten ibland bara för att kunna kolla mitt blodsocker. Det är det enda som verkar göra att blodsockret ligger på en bra nivå när jag vaknar på morgonen. Men orkar jag vakna 3 på natten varje natt? NEJ!

Den 10e mars ska jag till sös och då kommer min läkare bli förvånad över hur mycket bättre jag sköter min diabetes nu. Och han tyckte att jag skötte den perfekt förut. Nu har jag börjat träna, jag äter bättre och jag sticker mig i fingrarna över 5 ggr/dag, och ändå är mitt blodsocker högre än vad det nånsin varit!

Ibland får man vara arg...
Diabetes brukar ses som en förhållandevis lätt sjukdom där man kan leva som alla andra, om än inte bättre. Det är inte alls sant! Även om jag kanske inte har tyckt att min sjukdom varit så jobbig tills nu så var jag aldrig glad över att få den. Jag har nog aldrig varit så ledsen som den dagen då jag fick diabetes, den 9 mars 2003.

Jag saknar min mobil

Idag lämnade jag in min mobil för att få skalet utbytt. Killen som tog emot mig verkade måttligt förvirrad o förstod inte vad han skulle skiva på lappen han skickade med mobilen.

När jag bytte sim-kortet från min mobil till lånemobilen så försvann vissa kontakter vilket är lite irriterande. Sen så la vissa kontakter till sig också.

Nu måste jag slänga ner min garderob i min väska så att jag får med alla kläder till pappa. Hata att packa! Det enda positiva är väl att man har koll på precis alla kläder man äger.


Söndagen i bilder



Ninja är här



Har precis varit ute i skogen i en och en halv timma drygt. Det var mysigt :) Nu ska jag ner o göra varm choklad.

Godmorgon

Igår var det fest hos Malin. Hann inte vara där jättelänge för jag och Christine skulle till Ace och möta upp Sandra och Jessica. Vid halv tolv drog jag, Christine och Tomas in mot stan... Klockan 02:38 tog jag bussen hem.

Nu ska jag väll upp och äta frukost för jag är ganska så jättehungrig. Så värst trött är jag inte. Okej, kanske inte så pigg att jag är taggad för ett spinpass klockan fyra. Det som hindrar mig från att lämna sängen är att det är så fruktansvärt kallt i mitt rum. Nyss offrade jag min vänsterfot (som ändå inte är till någon nytta) för att känna hur kallt det var utanför täcket och det var väldigt iskallt kan jag säga er. Det måste dra från mina fönster...

Hmm ne jag kanske skulle ta och gå upp och springa 3 meter för att hämta min morgonrock. Nu orkar jag nämligen inte vara hungrig längre.

Alla <3 dag

Nothing compares to you


Klänning

Det är ganska praktiskt att ha en bror som är lång, 196 närmare bestämt, kom jag nyss på.
Det var nämligen så att jag höll på att frysa ihjäl och så såg jag att jag satt på min lillebrors tröja. Så jag tog på mig den och till min förvåning var den som en kort klänning för mig. Ja en minimalt kort klänning, men det kan ju vara snyggt det med :P



Snart kommer mamma hem med middag, SUSHI!

Uno dos




Tur á la fredag den 13

Innan skolan kikade jag in i Forum eftersom att jag hade lite tid att fördriva innan skolan började. Sen så var det ju också så att jag, när jag satt på bussen, kom på att jag inte har nått att ha på mig imorn då jag ska på fest hos Malin och sen ut.
Precis när jag gått in möts jag av en tjej som delar ut en rabattcheck på 20% på HM. Eftersom att jag skulle till HM passade det ju ganska så bra.
På HM hittade jag ett supersnyggt linne och en snygg t-shirt. Det är så kul att köpa nya saker, speciellt när man är som jag och shoppar väldigt sällan. Jag är så nöjd så :D Nästan så att jag visar bild när jag väl kommer hem.
Sitter i skolan på projektarbetet nu. Har inget att göra...

Pizza till frukost

Här sitter jag och äter pizza till frukost. Jag känner mig underbart duktig.
Insåg precis att det ju är fredan den 13 idag. Brukar ju aldrig hända något speciellt så att jag skulle råka ut för något idag tror jag inte. Men man kan ju alltid hoppas. Ioförsig är det geografi och projektarbete idag, och det kan man ju inte kalla att ha tur precis.
Men men, nu ska jag äta upp min pizza och sen plugga och göra mig iordning för skolan.

Konstigt namn på en busshållplats

Det var hur mysigt som helst hemma hos Sandra. Vi bakade kladdkaka och gjorde fruktsallad. Vi tittade först på Criminal minds och sen satte vi på filmen Brudens bäste man. Inga bilder tyvärr eftersom att min kamera fick stanna hemma och min mobil dog vid fyra. Men Sandra och Malin tog ju såklart bilder, bla när jag slickar rent en visp som är full med choklad :S

Nu ska jag ta och sova. Imorgon är det ju sovmorgon men jag ska upp lite tidigare än jag egentligen behöver för att plugga lite.

Förrsten, det var lite kul när jag åkte hem. Först tog jag ju bussen från Sandra till Gullmarsplan och där bytte jag till 816 som jag skulle ta till Älta för att sedan byta där. På den där vägen som 816 åkte körde vi förbi en busshållplats som hade det mest opassande namnet. Jag skulle inte vilja säga till folk att jag bor på ett sånt ställe. Hur konstigt låter det inte att säga: Ta bussen och gå av vid Pungpina. Ja, hållplatsen hette Pungpina?!

Hemma hos Sandra

Sandra och jag har tränat och varit duktiga och nu sitter jag vid hennes dator. Har precis duschat och nu duschar Sandra så lilla jag får klara mig själv. När Sandra är klar ska vi möta Malin uppe i Trollbäckens centrum och köpa mat. Jag är sugen på grekiskt, sushi eller kebabrulle (som jag aldrig ätit men sandra sa att den va jättegod!). När vi ätit väntar en kväll med mys framför tv:n och så ska vi förhoppningsvis baka en kladdig kladdkaka! :D

Puss o hej

Panik

Jag kan verkligen inte plugga! Det går bara inte! Jag tar upp ett papper för att läsa men jag kommer aldrig till läsningen...
Alltså, ne usch. Och nu får jag inte sova 9 timmar heller vilket jag har grov ångest över :(
Hela den här veckan har varit pluggfri. Jag kan inte plugga!!! Och jag har sån ångest att jag inte vet vad jag ska skriva heller...

Hejdå

Bara bild

På onsdagar har vi egentligen 3 lektioner, men idag skulle vi bara ha 2. Första lektionen var bild och helt plötsligt så var 2 lektioner 1 då vi fick reda på att vi inte behövde ha civilrätt efteråt :)

Bildlektioner är ganska så mysiga, det är ju skönt och sitta och vara lite kreativ. Idag började jag med mitt kollage. Eller egentligen började jag inte. Hade ingen idé förutom att det skulle vara färgglatt, så jag satt och lekte lite med silkespapper och klistrade på det på ett A4 för att förhoppningsvis få någon inspiration. I slutet av lektionen ropade jag till mig bildläraren och sa att jag inte visste vad jag skulle göra. Hon typ: men det där du har gjort är ju härligt. Vilken vårkänsla! Och så berömde hon även nått som jag gjort på mitt kladdpapper: Och titta vad du gjort här, det ser ju ut som ett klänningsliv!

Ja skoldagen var väl inte så misslyckad. Efter skolan åkte Sandra och jag till Sickla. Jag gick in på Anovo där man kan lämna in saker på lagning. Det var nämligen så att jag förra lördagskvällen åkte Saltsjöbanan hem från morfar och då kom sl-gubben fram till mig och höll upp sin mobil som var samma modell som min. Jag visade honon att mitt mobilskal har flagnat jättemycket. Han tipsade om att jag skulle lämna in den på Anovo i Sickla och få skalet utbytt, gratis! För det finns tydligen en garanti för mitt mobilskal som är av något speciellt material. Så på måndag tänkte jag att jag skulle dit och lämna in den :)



Nu är det matte som gäller! Prov imorn.


Dreaming Of You

Större delen av helgen gick jag och försökte komma på vad en låt hette. På lördagkvällen när jag fortfarande inte kommit på det tänkte jag att det nog bara behövde sova. Men när jag vaknade på söndagen hade jag fortfarande ingen aning. Så... idag frågade jag Sandra vad den hette. För att inte glömma igen lägger jag in låten här.

The Coral - Dreaming Of You

Rostade mackor med marmelad

Nu när det är reklam på "Familjen Annorlunda" tänkte jag gå ner och rosta mackor och sen ha på smör och god marmelad. Det smakar så mycket sommar! :D

Jag är så trött på folk som inte vet hur man ska bete sig

Idag mötte jag min psykogranne efter det att jag gått av bussen. Vi var kompisar när vi var små. Kanske inte bästa kompisar men är det bara ett år mellan två tjejer och man bor på samma gata så blir det ju så att man går på varandras kalas och leker annars också. Det är något fel på tjejen, jag blev till och med rädd för henne ibland när vi var mindre.

Hon vet inte hur man beter sig bland folk alltså, jag blir galen! Hur är det möjligt att vara så osocial?! Jag minns att jag mötte henne en gång för kanske ett halvår sen, och då kollade jag på henne och väntade på att hon skulle kolla på mig också. Jag sa till och med hej, men kollade hon ens åt mitt håll? NEJ!
Efteråt tänkte jag att hon kanske inte hörde mig eftersom att hon hade hörlurar i öronen (värsta hårdrocken dessutom!).
Så idag när jag såg henne komma gående mot mig 100 meter framför undrade jag om jag ens skulle hälsa. Men jag tog mitt förnuft tillfånga, för man hälsar på sina grannar! Jag tittade på henne ett tag och sökte ögonkontakt. Jag sa hej och kollade på henne ännu mer. Men sa hon något eller, tittade hon ens på mig? NEJ! Jag bara såg hur hon försökte dra sig längre och längre ifrån mig, verkligen drog huvudet så att hon nästan började kolla åt ett annat håll.

Den där tjejen är läskig!


Mia och Klara

Om en liten liten stund börjar Mia och Klara och det ska jag titta på :) Har inte bestämt mig för vad jag tycker om det än. Men dåligt är det ju inte i alla fall.


Bilder från igår

Christine lyckades komma på hur man startade camen som finns på datan, så det blev såklart lite kort!

Vi pussade lite på Hubbe


Malin pussade mest


Väldigt vackert!



Tog även lite kort med min kamera

Malin blev glad över att få klappa på Hubbe


Sen fick hon kramas lite med Gecko


Sällskap! ;D

Inte ensam trots allt. Malin och Christine kommer och leker med mig :)

Det är inte min dag idag

Bara allmänt nere, orkar ingenting (förutom att träna såklart).
Emelie spyr så hon kan inte vara med mig ikväll :'(

Och vädret ska vi ju inte tala om, snacka om äckligt. Luftfuktigheten är nog dubbelt så hög som i en regnskog.


7 februari

Godmorgon!
Här sitter jag och gör väl ingenting egentligen. Borde gå upp och äta frukost nu. Om typ en timme bär det av till gymmet för att köra lite styrka. Och shit, jag kom precis på att jag glömde avboka spinningpasset som jag bokat till 10:30. Jag var så trött igår när jag kom hem att jag somnade på en gång. Jag verkligen släpade mig själv uppför den långa backen från bussen till huset.

Men men vad gör väl en prick i gymmets dator. Kul att leva lite farligt ;) Dessutom kan jag sköta mig i fortsättningen istället...

90's

Ikväll orkar jag inte vara hemma bestämde jag mig för nyss, så jag följer med mina vänner ut istället.

Godmorgon :D

Det bästa med att börja klockan 12:15 är att det inte är någon annan hemma när jag vaknar tills det att jag går till bussen. Det betyder att jag kan gå runt och sjunga hur högt jag vill :D Det är det bästa med fredagar helt enkelt ;P


Den alldeles för långa vägen till bussen (inte hela vägen heller), som idag kommer att vara mycket mer snöig än igår. Det snöar nämligen jättemycket ute.

Fika, middag och volontärinfomöte... med Malin :)


Malin på John Chris


Bananchokladmuffin


Middag på ett thaiställe på Folkkungagatan

Volontärresors infomöte började klockan 18. Det gick väldigt bra, vilket betyder att vi fortfarande vill åka till Afrika. Det lutar åt Sydafrika, 8 veckor på ett barnhem och 2 veckors arbete med djur.

Gissa vem jag träffade på bussen från slussen om inte...

John Gäll. Vi gick i samma klass från 7-9 och har inte setts sen dess.
Jag blev så paff när han sa att han skulle plugga juridik efter studenten, för när vi gick i samma klass var han inte ens lite pluggig av sig. Han kom inte till skolan så ofta heller. Jag kunde verkligen inte tänka mig att han av alla människor skulle bli en kille med bra betyg. Helt ärligt så fick jag värsta chocken...


Måla naglarna :D

Jag tycker att det är så kul att fixa med naglar. Fila och måla, ja vad som helst bara det har med naglar att göra. Det är bara det att jag inte vet vad vad jag ska ha för lack. Har precis lyckats bestämma mig för vilket underlack jag ska ha, och det var svårt nog. Nu har jag plockat ut 8 lack jag kan tänka mig att ha. Vågar jag testa svart, eller ska jag fega och ta ljusrosa. Och om jag tar ljusrosa, vilket av dem? Det som är åt det mer vita hållet eller det som är ljusrosa med lite blingbling i. Eller varför inte ta det där riktigt rosa lacket? Hmm, rött? mörkrött? mörklila? Och intet att förglömma: hallonrött... Richard tycker tydligen rosa... men vad tycker jag?


15 minter med frågor

Jag har precis suttit och svarat på frågor om diabetes. Det ringde nämligen en tjej från det företag som jag har en blodsockermätare ifrån. I början hörde jag inte alls vad hon sa för hon pratade så grov skånska. Var tvungen att gissa mig till vad hon faktiskt sa, men jag lyckades nog ganska bra för hon lät aldrig förvirrad över mina svar.

Suck

Vilken upptäckt! Mitt hår är inte spikrakt om jag låter det självtorka...

Efter frukosten tog jag världens längsta bad, hade håret i inpackning typ superlänge också. Sen dess har jag arbetat med djävulens skapelse: porjektarbetet. Det roliga är att det är prov på religion imorn och jag har inte läst igenom det där häftet än. Kom på det för en stund sedan att jag kanske behöver göra det snart. Men först ska det här projekthelvettet skickas in...

Vänta, nu började min mobil spela en jättebra låt... har nog lite tid för att sysselsätta mig med att lyssna på musik ändå. hihi ;)

För ett år sedan...

Här sitter jag och njuter av min studiedag :) Underbart, det är vad det är!
Har varit uppe ett ganska bra tag men jag sitter fortfarande och äter frukost. Mina mackor hoppade upp ur brödrosten för kanske 20 minuter sen. Anledningen till att jag är lite seg på att hämta mackorna är för att jag satt och läste gamla blogginlägg. Det är alltid så kul att läsa! Hihi.

För ett år sedan, 4 feb 2008, var jag bitter för att mina syskon hade studiedag och min pappa var ledig. Alla kunde vara hemma och ta det lite lugnt förutom jag som skulle till skolan klockan 8 för att ha bild&form. Jag hade dessutom sovit hemskt lite eftersom att jag inte lyckats med att somna natten innan. Så den 4e feb 2008 gick jag runt som en zombie i skolan, någon som förövrigt händer lite då och då nuförtiden också :P

Nu ska jag gå till mackorna.


Studiedag, på en onsdag!

För det är ingen vanlig dag, för idag är det studiedag. Hurra hurra hurra! :D


Dagen efter

Jag tycker inte att de där corepassen är jobbiga alls. Ändå har jag grym träningsvärk i min sidomagmuskler idag dagen efter. Min träningsvärk brukar komma efter 2 dagar, om den ens kommer. Men inte när det gäller core.

Imorgon blir det förmodligen spinning klockan 18. Hoppas på att få en bokning så att jag slipper köpa drop-in platser till mig och Sandra :)

En liten stukning?

Det har faktiskt gått bra med min fot idag i skolan. Har haft en raggsocka på den onda foten, och mina stävlar sitter ganska tajt i vanliga fall. Så som ni säkert förstår satt de tajtare än tajtast nu vilket gjorde att jag inte kände så mycket av min fot. Annat är det när jag tar av skorna. Nu kan jag ioförsig stödja ganska bra på foten när jag suttit stilla ett tag, men det gör fortfarande ont. Kanske skulle linda in den i en sån där sak som man lindar in fötter med... Aja. Nu ska jag packa så att jag har med mig allt till mamma. Hejdå!

Smidigt Jenny

Jag har gjort något med min fot. Skulle kliva ner för ett litet trappsteg å så trampade jag konstigt. Men jag klarade av corepasset sen utan problem. Men nu märker jag att så fort jag suttit stilla en stund så kan jag inte stödja på foten de första stegen.

Planer för dagen

16:00 - Spinpass
17:30 - Corepass

Yay, Sandra hinner till spinningen :D


Ett supertrött jag igårkväll


RSS 2.0