100131

Ni ska vi iväg till farmor och farfar på middag. Ska bli kul, tror inte att jag träffat dem sen julas och det är alltför längesen!

Har på mig både tröja och leggins från Vero Moda. Legginsen fick jag i julklapp av f&f och  jag tycker om dem jättemycket :) Valde dem själv faktiskt, farmor tyckte det var bäst så ;)


Ny sammetsklänning

Jag har nog slagit i huvudet eller nått för jag har köpt en klänning. Köpte den när jag var och handlade med mamma förra veckan. Hittade den inne på MQ tror jag och den var billig också :)


Jägarna



Den går på tv nu. Måste nog vara en av de hemskaste filmerna som finns :(


Jag har vunnit femhundratrettiotre miljoner!

Hihi, nej jag skoja. Men jag har faktiskt tjänat lite extra idag utöver min lön. Den första patienten skulle betala 130 men han betalade 140 och jag hade inte växel på en tjuga så han sa att det var okej.

Så ja, jag rotade i min plånbok och hittade en tia som jag la ner så att det blev 130 och så tog jag en av tjugolapparna. Det blir nämligen helt fel i kassan om man lägger i för mycket/lite.

Nu slutar jag snart och jag hoppas att jag hinner hem så att jag kan se något av Robinson. Känns dock lite omöjligt för då måste jag ta en buss som går från ektorp tio över 8 och vi stänger 8. På tio minuter ska jag alltså räkna kassan, stänga ner datan, byta om och springa ner till bussen. Så effektiv är jag inte. Men om jag typ byter om i smyg nu, räknar kassan och hoppas på att inga fler kommer så hinner jag absolut. Eller så missar jag hela programmet och ser reprisen imorgon istället. Kanske smartast så för då kan jag ha väckarklockan på elva och sen halvvakna framför ett avsnitt av How I met your mother för att sedan titta på Robinson som börjar halv tolv.


100130

Gomorron!

Brr vad det är kallt ute. Sitter på jobbet och jobbar för fullt. Första patienten kom faktiskt 10:59 och vi öppnar 11. Det ni! Helgerna brukar vara superlugna, men nu har det redan kommit 3 patienter.

Är iaf väldigt trött, snoozade i över 1 timma imorse och lyckades ha ner ett glas på golvet eftersom att någon ställt det precis där jag brukar lägga mobilen (celine!).

Ha en riktigt bra lördag!


Ett rop på hjälp!

Hjälp! Jag fyller 20 om sex månader idag. OMGOMGOMG! Kan man inte stoppa tiden, jag kan stanna här ett tag till. 20 låter för vuxet. Då har man ju nästan rynkor och grått hår. Det kommer inte passa mig :S

Godnatt :)

Dagens vill ha

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/330656/images/2008/namnl_s_1202142471_361829.jpg


Om jag nångång vågar köpta nått över Internet...

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/589146-0014_5?$productLarge$


Nelly.com


Fredagsmys! (om sims slutar vara ont!) :)

Imorse vaknade jag och lyckades med att inte somna om trots att klockan var lite innan sex. Satte på tv:n och skrattade så mycket att jag trodde Pontus skulle vakna. Tittade på AFV och i det där avsnittet var det massa roliga saker. Och så var jag ju lite trött också.

Sen gick jag ner och lyckades glömma det sista trappsteget, eller två sista trappstegen. Gick rakt ut i luften iallafall för jag trodde att jag var nere. Trött som sagt. Gjorde mig inte illa iallafall :P

När jag kommer hem från jobbet ska jag lyckas bli vän med någon av husets datorer. Min är fortfarande på lagning. Pappas data... ja vad är det för fel på den egentligen? Sims fungerar inte iaf för datan bara stänger av sig så fort man ska spela, trots att den varit på lagning sen sims krashade datan när jag försökte spela första gången! Nu har jag installerat det på Pontus dator. Visst, det har inte alls gått bra när jag försökt spela hittills. Antingen ställer sig datan i vänteläge eller så hakar det upp sig så fort jag blivit klar med ett hus och inte hunnit spara. Och då stänger allt ner sig automatiskt. Jag får börja om!

Börjar misstänka att det är spelet det är fel på... Eller så är det såhär:

Elektronik hatar mig. Seriöst alltså, jag har sån otur. Man kan tro att jag har tappat massa speglar, gått under miljoner stegar och glömt att spotta när jag sett svarta katter gå över vägen. Det är sjukt vilken otur jag har!

Städa bort all snö

Ett ord. Snö.

Men jag tycker det är mysigt faktiskt :D Hatar annars vintern eftersom att det alltid är slask här i Stockholm, men nu är det så vitt och fint.

Idag har jag gjort massa viktiga saker. Är lite halv städgalen, när jag väl börjar är det svårt att sluta. Skottade först utanför dörren, sen tömde jag diskmaskinen. En sekund funderade jag över om jag skulle skippa att torka av glasbordet i vardagsrummet och titta på tv eller nått istället, men så blev jag arg på mig själv. Så jobbigt är det ju inte. Men det var jobbigt för det var svårt att få det helt blankt. Efter ett tag såg det dock perfekt ut. Då fick jag ännu ett problem: nu matchar ju inte resten av nedervåningen perfektionen som det här glasbordet innehar. Det var bara att börja dammsuga. Torka av alla hyllor. Har man torkat en måste man torka alla. Oskriven lag.

Tillbaka till snön. Mamma ringde mitt där i allt städande och frågade om jag kunde komma upp till henne och skotta. Hon kan inte göra det pga sina armar. Jag sa att jag nog skulle komma upp efter middagen. Men när jag var klar med städningen runt fyra fick jag så dåligt samvete så efter ett litet tag vid tv:n gick jag till mamma. Tänkte: Hehe, nu har jag fått dagens träning också, promenad på 15 min i uppförsbacke.

Nu sitter jag hos pappa igen och min kropp känner av att jag skottat säkert ett ton snö. Ville ju göra det så fint som möjligt när jag ändå höll på så jag nöjde mig inte med att skotta från parkeringen till ytterdörren utan jag skottade hela parkeringen (plats för två bilar, säkert 80cm-1m snö överallt. Mammas bil stod iofs på en av platserna men den var ju helt insnöad så det räknas bannemig som en parkeringsplats! :P).

Jag kommer inte att kunna röra mig imorgon. Men fortsätter jag i den här takten kan jag bli tyngdlyftare :)

Nu ska jag spela sims :P


Tre saker

Imorgon är jag ledig så då ska jag inte göra något viktigt alls. Det var iallafall min plan.

Innan pappa åkte till sin girlfriend gav han mig i uppdrag att göra 3 saker imorgon.

Ett: Plocka ur diskmaskinen.

Två: Skotta utanför dörren.

Tre: Torka av glasbordet.

Utöver det ska jag vakna, äta frukost, spela sims (ni anar inte vilken otur jag haft med det spelet sen jag skrev om det för några inlägg sen! GRR!), äta lunch och kanske titta på massa oviktiga saker på tv.

Nu ska jag sova. Hoppas jag sover gott :D Godnatt.

Daimglass är bäst!

Hej bloggeeeen! Hihi.

Sitter på jobbet just nu och vet precis vad jag ska göra när jag kommer hem! Imorse hade jag inte så mycket att göra så jag öppnade frysen för att se vad som fanns där i. Jättebra tips om man inte har något bättre för sig... hmm.

Iallafall så hittade jag en burk med daimglass i glasslådan :D Jag undrar hur länge den har legat där. Det är helt klart min favoritglass. Godast är den såklart i strut men den är inte så dum i tallrik heller :)

Jag med en daimglass i maj 2006 :P Gick i nian då. Var på klassresa.



Stackars väska...

Gokväll bloggeeeen! Haha jag tycker det är kul att skriva så. Borde göra det oftare för jag skulle vara glad typ hela tiden då. Sitter faktiskt och skrattar just nu. Lättroad :P

Jag överlevde jobbet, det fanns nämligen nötter i fikarummet :D Jaja, imorgon är jag ledig och då ska jag spela The sims 3! Fick det av lillesyster i julklapp men bara för det så krashade både min dator och pappas dator så jag kunde inte spela. Men nu är pappas data lagad, jag är hos pappa och jag är ledig. Sims för hela slanten!

Dock kan jag inte leka med datan hela dagen för jag måste rädda min yoghurtskadade väska. Ja jag erkänner, det var sant det där om att jag spillde yoghurt på väskan. Nu börjar den få mystiska fläckar. Jag som trodde att jag lyckades få bort allt ont :/

Godnatt bloggeeeen! Hihi


Matrubrik

Ops, här var det dålig uppdatering. Aja. Sitter på jobbet och tänker på mat. Mmm...

När man börjar kl 15 blir det så fel med maten. Brukar sova till 11 och då går jag upp och äter frukost. Eftersom att bussen går halv 3 (ska göra men den är ju alltid minst 5 min sen!!) blir det aldrig tillfälle att ställa sig och göra lunch, man åt ju "precis" frukost.

Sen kommer man till jobbet, lite sent eftersom att bussen är dum, och lyckas jobba i några timmar (säg 2) innan man är helt galet hungrig. Har inte tillfälle att gå iväg och äta något förrän 19. Det är väldigt lugnt här på kvällarna så jag har inte mycket mer att göra än att tänka på hur hungrig jag är.

Försöker komma på saker jag kan göra för att slippa tänka på det där. Och det enda jag kommer på är att jag kan kolla recept. Halstrade pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico... Det lagade jag för någon vecka sen. Mmm...

Kan kanske gå och dricka mig mätt på vatten nu. Borde klara mig en timma på det.

Dagens tips

Jag har lärt mig att man ska använda hjärnan innan man gör något.

Till exempel: Innan man skakar en burk drickbar yoghurt kan man tänka "har jag verkligen stängt locket?", så att det inte sprutar yoghurt över hela ens väska och ett bord.

Bara ett tips från mig. Jag säger inte att jag har gjort det. Det var bara ett exempel ;)

Paradise Pontus

Att titta på Paradise hotel är oftast väldigt tråkigt och människorna som är där är ju alltid så jobbiga. Tycker faktiskt inte att det är underhållande med korkade blondiner... Men nu är ju Pontus där så det är kul. Jag undrar om han är sådär konstig på riktigt, isåfall blir jag lite rädd. Men just där kan han gärna få vara det för det är rätt kul.

Hans snygga "videoinlägg" är ju nästan bättre än ICA-Ulfs.

"Alla verkar så måna om att få tillbaka sina saker" *tittar skeptiskt åt alla håll med ögonen*"

"Dom var säkert jättebra.. men jag har problem med örat och det var lite högt"

Godnatt

Imorgon jobbar jag kväll så jag ska ta en lagom lång sovmorgon :D

Har varit en bra dag trots att jag varit trött. Där på slutet blev jag lite smått virrig. Börjar prata o glömmer sista ordet. Eller reagerar inte på att telefonen ringer när det är jag som ska svara så Anton bara: Jenny! Svara i telefonen... Haha lagom pinsamt när han hjälper en patient samtidigt.

Jaja, klarade mig utöver det bra.

Sovsågott

100119

Godmorgon godmorgon! :) Hoppas att ingen annan är vaken just nu, för det här är ingen tid man ska vara uppe på... Om man nu inte gör det frivilligt vill säga. Alla andra borde sova.

Nej. Förra veckan var det nästan så att jag tänkte skriva ett helt inlägg om hur jag gått från nattmänniska till att tycka att det iaf är helt OK att gå upp 6 på morgonen och ta bussen till jobbet 7. Men nej jag har ändrat mig. Idag var jag så trött att jag insåg att jag hatar att gå upp tidigt. Ni vet när man sitter på bussen och känner att kroppen gör allt för att inte slänga sig på golvet. När man känner att det är något fel, mår man dåligt eller är man hungrig. Nej, det är något annat. Ingenting fungerar.

HM FASHION STUDIO

HM FASHION STUDIO är kul ju! Dock dumt att modellerna ser snygga ut i typ allting :P


Huh?

Nu sitter jag här och är jätteförvirrad. Hur kan man ha ett körkort om man fyller 18 i september? Det går väl ändå inte :S

Hemma 1 månad - Skojaru eller?

Idag har jag varit hemma i en månad! Helt sjukt om ni frågar mig. För en månad sedan landade planet på Arlanda och jag var hemma igen. Lite nervös för vad som väntade, att träffa min familj alltså. Tänk om de glömt bort mig? Pyttsan så fel jag hade. Här kommer lite bilder som visar hur älskad jag är. Hehe nej men vi vet att jag är älskad, vem försöker jag lura... Vill bara visa att JAG VAR BRUN!


*host* kolla min arm *host*





Godnatt

Jeee, jag måste sova nu. Ni vill inte veta när jag ska upp... Eller jo det vill ni. 6! Egentligen inte så tidigt men för att vara uppe nu är det helt fel tid att gå upp.

Imorgon kommer ett supersnyggt inlägg för det är en speciell dag, så glöm inte att titta in här. Kommer avslöja något stort (HAHA veckans skämt och det har bara gått 1 ½ timma på måndagen!).

Aja, nog med flumm för min del. Godnatt

Snabba Cash

Satan i gatan vilken bra film! Var ett tag sen jag läste boken så jag hade typ inte koll på någonting. Fiskminne... Svenska "nu ska vi göra en cool film"-filmer brukar faila ganska mycket tycker jag, men den här var cool överallt. Lots of blood ;) Det är coolt! (Jenny måste sova nu. Shit hon pratar om sig själv i 3e person)


Träffa bästa kompisens pojkvän

Man får vara nervös då va? Nu tvingar hon mig att komma dit. Men det är väl på tiden :P Ja jag ska hem till hennes pojkvän. Hon insisterar på att jag ska dit. De är för kära för att skiljas åt? Borde gå nu så att jag inte gör att vi missar för mycket Robinson. Jaja, hon säger att pojkvännen har två snygga kompisar där. Var det ett lockbete kanske?

Lookin nice today, huh?

Jenny you look nice today! Att barn kan vara så söta :) Slår vad om att det är det första lilla Enrico skulle säga om han såg mig nu ;) Hahah. Vilket självförtroende man fick nu va? Nej men det var så att jag var väldigt ful igår, ni vet en sån där dag då bara allt blir fel. Fel på håret, sminket... tror man sätter på sig bra kläder men sen inser man att allt bara blev fel. Men not today!




Snart en månad sen...

Snart har jag varit hemma i en hel månad. Det känns så overkligt, har jag verkligen varit ända där borta?!

Herregud vad jag saknar det. Alla minnen. MINA BARN!!! Jag undrar hur de har det. Nä usch. Sluta gråt nu Jenny.

Det är inte bra att sitta uppe såhär sent och ha tid att läsa igenom alla fina Sydafrika-inlägg.


Kissie

Kissies blogg är faktiskt ganska underhållande att läsa. Hurvida hon är patetisk eller inte vet jag inte riktigt vad jag ska svara på, men om vi säger såhär: De som läser hennes blogg och hatar henne så mycket att de måste kommentera varje inlägg för att visa hur mycket de stör sig på henne, de är patetiska.

Klickade mig precis in på bloggen och såg att hon laggt in lite bilder på vad hon köpt. Alla som har lite koll vet ju att Kissie sagt något i stil med att Gina tricot är en affär för medelklassen, vilken hon inte tillhör. Aja, på bilderna på det hon köpt hade hon med en påse där hon censurerat "Gina tricot". Självklart ser man ändå att det är en Gina-påse.

Hur svårt är det att förstå att hon bara provocerar? Det är ju meningen att man ska se att hon köpt kläder på Gina! Jag blir bara så trött. Läste igenom lite kommentarer och vissa var ju så... Gaaah! Här är en:

"Ditt försök med att dölja texten på påsen är ju ganska patetiskt, man ser ju att det är från gina fast du gjort de plus att de syns på prislappen på dina leggings. Snälla, varför ens säga att gina är så dåligt då om du ändå shoppar där? Haha"

Sexy Bitch!

Jag gillar den låten, det gör jag. Bla för att den påminner mig väldigt mycket om Sydafrika. Framförallt festandet i Plettenberg Bay!

Med andra ord är det party här på jobbet för NRJ spelar den minst en gång i timman och har gjort det hela dagen.


Björk & Berries Wild Strawberry

Alltså jag älskar den här! Den luktar så gott. Godis. Mmmm!

Finns på Åhlens för typ 120 :-


Jag är alltid så förvirrad

Det hände en så konstig sak nyss. Började igår kanske..

Min kamera är inlämnad på lagning och igår ringde dem mig för att säga att den är klar tror jag. Jag kunde inte svara och jag som är feg vågade ju inte ringa tillbaka. Iallafall så pratade de inte in något meddelande så jag fick ju gå in o söka numret på hitta.se för att förstå vem som ringt. Jaja. Nu ringde min mobil nyss och jag var faktiskt upptagen så jag kunde inte svara. Men jag tog upp den ur fickan för att se vem det var... Av någon konstig anledning så svarade mobilen av sig själv men det såg inte ut som det gör när jag svarar själv. Ja blev såklart förvvirad och ännu mer förvirrad blev jag såklart när jag sedan lyckats lägga på ser att det står "Ringer dig senare". Vadå jag har inte fått nått sms? Roligt att smset var från de som har hand om min kamera också. Hur kan man få ett sms utan att man.. får det?

Efter en stund får jag iaf ett sms från 3svar som säger att jag har ett missat samtal så jag lyssnar av det och till min förvåning är det det meddelandet från Jehovas-tanten som jag haft i 2 veckor. MEN... Helt plötsligt kommer ett nytt meddelande upp utan att 3svar-tanten säger till. Värsta läskiga ju... eller jag i jämförelse med smset jag fick i helgen var det ju ingenting. Jag kanske borde säga till henne att jag inte har någon tanke på att gå med i Jehovas, men det känns så elakt.

En röst i natten

Kom hem för ett tag sen. Träffat Malin i stan, satt på WC och pratade över en drink som smakade äpple.

Nu ska jag sova för det har jag och Tor bestämt (Tor och jag var bästa vänner när vi var små och nu är vi bästa vänner igen har vi bestämt!). Först ska jag dock äta för det är viktigt...

Titta där är ju drinken jag tog, den som står längst ner! 86 kr vet jag dock inte om den var värd.


Ny design

Och jag gillar den!

Celine hjälpte mig lite igår men det var jag som hade det svåraste arbetet: Att bestämma hur bildera i headern skulle sitta.

Ska ändra lite mer sen men nu måste jag iväg. Och íkväll hinner jag inte heller för då ska jag också iväg. Men någon dag :)

Längdskidor <3

Idag har jag och min lilla syster åkt skidor i skogen. Tycker det är jättekul med längdskidor :) Jag är inte ett stort fan av att det går jättesnabbt men visst är det kul är det kommer en liten backe ändå! hihi. Dessutom är det rätt roligt att ramla märkte jag.

Tror fanimej att jag lyckades bryta av staven lite vid ett av mina fall. Jag klarade mig dock bra... att åka i en uppförsbacke med en stav som bara viker sig var dock ganska svårt :P

En spegel... En Jenny.






Haha så kan det gå! Men nu vet alla vad jag har på mig också.


En dag i stan

Idag har jag varit inne i stan med Sandra och haft det hur bra som helst!

satt på John Chris och åt. Först var vi nyttiga och åt hälsotallrik men sen gick det utför. Äppelpaj med vaniljsås och bombay chai-te. Jag blir alltid jätteflummig när jag dricker chai.


Året var 1955

Why not? Parke, Davis (1955)


Ben-Gay

Thomas Leeming & Co.’s Ben-Gay – If Peter Pain hummels with mean muscle ache... (1931)


Min hår skriker just nu: Äntligen! :D

Nu åker jag, mamma och Celine till Skärholmen. Både jag och Celine ska kapa lite hår!


Jag döööööör

Nu sticker jag härifrån jobbet för att åka in till stan och titta på New Moon (för andra gången)! :D:D

Malin som sedan Twilight-sagan startade har hatat allt som har med den att göra, har nu läst böckerna. Och då måste man ju se filmerna också! Känner igen den där känslan som jag vet att Malin känner för stunden :P Känner iof samma sak, men för de andra kommande filmerna då! Vill se NU!


Dagens

Dagens matlåda är kyckling med potatis och brytbönor. Ikväll kanske det blir popcorn. För gissa vart jag ska!

Ledig

Wiiie, jag jobbar inget mer den här veckan! Känner faktiskt för att ha ledigt.

Nu kan jag ägna lite tid åt kaninerna. Och jag kan gå upp sent och inte ha ångest för att jag är vaken efter 22. Jag kan förhoppningsvis klippa mig och kanske utnyttja mitt presentkort på Gina. Framförallt så kan jag ta dagen lite som den kommer. Och inte att förglömma: jag kan åka hur mycket buss jag vill!

Terminskort plus: Check!

Innan jobbet åkte jag till slussen för att inhandla ett terminskort. Nu är jag 1510 kr fattigare men slipper åka på sms-biljett. Dock är det pappa som betalar mina mobilräkningar så jag går ju bara back på det, men jag hatar att oroa sig för att sms-biljetten aldrig ska hinna komma fram :P Och så tycker jag inte om att pappa ska betala mina bussresor :P

Känns förresten väldigt onödigt att behöva åka till slussen bara för att kunna köpa ett kort. Borde man ju kunna göra i vilken kiosk som helst tycker jag!


Efterlyses: Mina svarta byxor


Bild från Sydafrika!

De är jag och Adie, 4, på Adoption day. En helt undebrar dag! Alla barn på barnhemmet skulle ha en "förälder" och sen åkte vi alla iväg i en buss till ett område med camping, parker och djur. En heldag med skratt! Gud vad stolt man var :) Kallt var det men Adie skulle absolut bada. Simma kunde han knappast, men på att plaska runt var han proffs.


More money or less money

Vad är det för fel med att att man vill bli rik? Varför ska man alltid möta mothugg från folk som säger: pengar är bara pengar. Man blir inte lycklig av dem.

Jag är fullt medveten om att alla mina framtida problem inte kommer att lösas bara för att jag då har pengar på kontot. När jag blir dumpad av min drömkille så kommer inte pengarna på mitt konto att göra mig lycklig. Att unna mig något fint kommer inte att lösa problemen.

Jag tycker det är kul att se pengar ligga stilla på kontot. Bara se dem ligga där. Det känns ju tryggt. Och dessutom är jag inte den som tycker om att köpa saker om jag verkligen inte behöver dem.

Jag kan dela med mig av en sak som kan vara det som jag tror gjort mig mest förbannad vad gäller pengar:
Hur gammal kan jag ha varit? Min lillebror var nog 4-5 så jag kanske var 6-7. Det var väl strax efter jul och min lillebror hade fått lite pengar i julklapp. Vi hade varit och badat på Sydpolen och efteråt gick vi in i någon affär. Då köper min lillebror en skinnjacka, för 700 kr! Jag blev helt galen och var rätt sur på honom ett tag. Att han aldrig använde jackan gjorde inte saken bättre. Herregud vad jag var arg.

Lista!

IDAG
När vaknade du? Kl 10, klockan ringde då
Lunch? Äckelköttbullar med äckelpotatis. Sköljde ner det med god chilibeasås!
Kvällsmat? En bra fråga, men sent blir det
Bäst med dagen? Att jag får pengar för att sitta på en stol.... jag menar jobba
Sämst? Att min rum är stökigt. Att handdukarna är sönder
Vilka kläder hade du? Jeansleggins; VeroModa, Svart långärmad tröja; NewYorker och ljusgrå lång hood; BikBok
Vad gjorde du? Hemma till kl 14, sen jobbet. Senare ska jag: till pappa och packa och städa mitt rum. Sen upp till mamma

DU
Ögonfärg?
Blå
Hårfärg? Min naturliga mörk/mellanbruna. Lite solblekt och därav lite ljusare och mer slingor än vanligt
Längd? 173 cm
Är du nöjd med ditt utseende? Jag orkar inte vara missnöjd längre så jag har lyckats få mig själv att vara ganska nöjd
Hur gammal är du? 19
Beter du dig som det? Ja jo det gör jag väl
Hur klär du dig? I det som jag trivs i: det som är både bekvämt och snyggt!

FAMILJ OCH VÄNNER
Har du många vänner?
Lagom många
Tycker du om dina vänner? Absolut!
Hur många syskon har du och vad heter dem? Lillasyster Celine och lillebror Pontus 
Vad heter din mamma? Ewa
Pappa? Stefan
Har du husdjur? Tre kaniner, en sköldpadda och två ödlor (eller är de tre)
Hur många kusiner har du? Två st
Har du bra kontakt med släkten? Nja men jag tycker om att träffa släkten och skulle gärna göra det oftare

SKOLAN
Vilken skola gick du i?
Nacka gymnasium
Klass? Sam-juridik
Saknar du? Sista veckan var den bästa, den saknar jag. Men annars känns det mest skönt att ha slutat
Hade du bra betyg? Definiera bra
När tog du studenten? 2 juni 2009
Hur tog du dig till skolan? Bussen med Sandra <3
Bästa läraren? Linda!
Sämsta? Christian!
Bästa ämnena? Juridiken, bild&form, akutsjukvård och svenska
Sämsta? Historia & filosofi

DIN STAD
Vart bor du?
Stockholm
Trivs du? Sommaren är bäst, vintern är mest slask och tråkig
Har du alltid bott där? Mm
Vill du flytta därifrån? Inte på ett tag

Bra frisör sökes?

Bra ställe i Sthlm att klippa sig på?

Hua hua, mitt hår är bokstavligt talat ett... hmm vad brukar man säga? Äh men ja det känns som gammalt risigt hår.

Mitt hår brukar för det mesta lyckas vara mjukt och fint utan att man ens borstar men nu när jag vaknar på morgonen så är det en ända stor tova.

Kan ju vara för att jag inte tvättat det sen igår morse, har nämligen lärt mig att jag inte behöver tvätta det varje dag. Men ska det verkligen vara såhär bara för att jag är duktig?!

Nej jag tror att tiden i Sydafrika med sol, bad, småbarn som drog i håret och skulle göra rastaflätor av det och även det faktum att jag inte klippt mig sedan i sept har tagit ut sin rätt.

Nu är det jag som uppsöker en frisör. Men vilken?

Jag hittade en för något år sedan men självklart hann jag bara klippa mig där max 2 ggr innan hon skulle gifta sig och flytta. Gick tillbaka till samma ställe en gång till för att bli klippt av en annan frisör men då hon som klippte mig sa att hon kände sig psykiskt störd i lugg kände jag mig inte så bekväm (jag hade lugg).


I wish you good luck!

Mina fina vän Christine åker till London idag för att vara borta ett tag så jag och bloggen önskar henne lycka till! ;D

Igår var jag och några andra tjejer hemma hos Christine för att träffas en sista gång på ett tag. Vi fick jättegod mat och hade det jätte bra :)

Som avskedspresent hade jag och Malin bakat bullar. Ja vi var uppe tidigt och bakade. Gick väldigt bra... tills vi kom på att vi glömt att hälla i 0,25 dl socker i smeten och då var det för sent för att fixa det. Trots våran miss så blev de goda och Christine fick massvis med bullar inslagna i cellofanpapper. När det inte gick att proppa i fler bullar så var det 18 stycken kvar. Jag tog hälften.

Funderar på om jag ska ta en bulle nu. Eller så gör jag bara slut på lidandet och går och äter :) Mmmmm....


Hungersnöd #2

Imorse värderade jag några minuter extra i sängen högre än att gå upp och äta frukost. Men när jag kom hit åt jag en banan och två bullar. Drack iof juice imorse, och te nyss. Med andra ord inte konstigt att jag är hungrig.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på... MEN VET NI VAD?! Man får storhelgsOB idag också!!!

Hungersnöd

Nu har min trötthet lagt sig lite så nu kan jag äta! För en dryg timma sedan så åt jag ris med en god fiskgryta som Åsa gjorde häromdagen. Jättegod kryddning! Synd bara att jag la ner så lite i matlådan imorse eftersom jag inte trodde att jag skulle äta så mycket...

Verkligen konstant hungrig idag och då är det självklart att det inte finns så mycket att äta. Caféterian är stängd. Finns bröd jag kan ta så jag ska nog gå iväg och käka lite bröd.

Kan informera om att jag är väldigt sugen på sushi och grillade majskolvar med smör och salt (lärde mig att tycka om det i Sydafrika). Ringde till pappa förut och lät honom veta det. Chansen att något av det ska finnas hemma när jag kommer hem om 3 timmar är minimal. Och det hjälper inte att sitta här och snacka mat om man är dödshungrig, nu går jag mot brödet!


Då var det den 1 jan 2010

Kan ju meddela att jag hellre skulle vilja ligga hemma och vila än att jobba 9,5 timma såhär dagen efter nyår.

Som tur var så var det en bra nyårsafton. Ingen började gårta, det var inget kaos och ingen kände för att skjuta raketer på bilar (för det var nyår 08 det). Maten var jättegod och ja sen gick allt bra helt enkelt :)

Åkte väl hem 2 och bytte buss i Sickla. Där stod bla ett par i 60 års åldern med deras vän. Han hade fått i sig lite för mycket alkohol och vi kom överens om att jag skulle se till att han kom på bussen och sen påminna honom om att han skulle av om 2 hållplatser när jag gick av. Mannen var 68 år, italienare och hette Lorentzo. Flyttade till Sverige -51. Det första han sa till mig var nog: Du ser inte svensk ut. Men trevlig var han iaf. Hade mycket att berätta och hade faktiskt inte åkt buss på 25 år. Ja ni, jag minns allt!

Känns som att Sydafrikaresan har gett mig värsta superminnet. Och så har jag blivit bättre på huvudräkning. Tro mig, jag sög på det förut. No more, no more.

Dock så har Sydafrika gjort att så fort jag dricker lite alkohol och sedan lägger mig ner så mår jag illa. Därför var det svårt att somna igårkväll vilket gjort att jag idag är trött som... eller nej vi kan säga död istället. Död som en död. När jag är trött har jag även svårt för att äta så vi kan väl säga att det inte går så bra för mig idag.

Men som tur är får man superOB hela dagen och eftersom att det är helg behöver jag tydligen inte göra avdrag för 30 min lunch heller! WOHO!

RSS 2.0