Ett år sedan

Det känns som att det var igår, det kan omöjligt vara ett år :O Då åkte jag ända ner till Sydafrika. Jag trodde inte att jag skulle göra någon sådant i mitt liv, jag som inte ville läsa ett internationellt program i gymnasiet bara för att man pluggade lite utanför sverige under en period, haha.


Update

Djur är det bästa som finns. Ville bara säga det. Man kan såklart inte ersätta den som är borta, den är alltid saknad. Men ett nytt djur, det är någon ny att älska. Någon som man kan älska lika mycket som den som man saknar.

Idag har jag varit hos farbror doktorn och han sa att min hals såg röd och irriterad ut så jag fick hostmedicin. Det känns som att det var bara för att han sa det där som min hals har börjat göra ont. Det gör liksom ont när jag sväljer, eller ja annars också egentligen. Antar att den är svullen. Dessutom har jag något ärr inuti mitt knä, det är därför det är svullet. Jag kanske inte sagt det men jag ramlade för 3 veckor sen när jag var ute och sprang, hehe.

Jag sitter iallafall på jobbet och tycker synd om en gubbe som är sjuk och fortfarande väntar på en transport som skulle komma 4. Tydligen har de haft mycket att göra på "liggande transport" och visst, jag tror att de gör sitt bästa men seriöst, är det acceptabelt att man ska få vänta på att åka hem i över 3 timmar? 


Jag saknar er

Jag hade en så konstig känsla när jag vaknade igår, jag kände att något var fel. Jag trodde inte att det var sant när jag gick ut till kaninerna och de inte var där. Nu är de borta föralltid. Jag har nog aldrig fått en sån chock förut.
Baillie och Bille, mina hjärtan. Jag har så dåligt samvete för att jag inte var ute hos er i måndags. Jag tänkte ju städa och ta in er i lekstugan så att ni slapp vara i uteburen. Men så ringde jobbet och jag fick åka iväg. Hade jag inte jobbat då hade ni varit trygga nu. Då hade ni fortfarande levt och vi hade haft många fina år framför oss.
Livet är skört och man ska inte ta någon för givet. Helt plötsligt står man där med tårar som aldrig slutar att rinna. Ett sår som aldrig riktigt läker.


Hostmedicin

Idag var tanken att jag skulle ta det superlugnt. Sova jättelänge och bara vila resten av dagen. Min hals är inte bättre utan nu gör det typ ont när jag andas bara för att jag hostat för mycket och när jag kom till jobbet idag gjorde det ont i bröstkorgen/lungorna när jag gick, antagligen för att lungorna rör sig då :S Jobb ja, jag blev väckt imorse av att det behövdes någon för att jobba kväll. Han som skulle jobba hade blivit slagen med en flaska i ansiktet och då kanske det inte är så kul att sitta i receptionen. Iof är det inte så kul att sitta här och hosta heller men nu har jag iallafall varit borta på apoteket och köpt lite hostmedicin. Imorgon ska jag vara ledig och om de skulle ringa och be mig jobba hoppas jag nästan att jag är jättesjuk så att jag kan säga att jag måste vara hemma :P

Middag med vänner

Hej igen. Alltså jag tror att jag håller på att dö. Är så trött. Jäkligt jobbigt att hosta också. Som tur är får jag gå hem tidigare idag eftersom att vi är för många här :) Det passar jättebra för nu hinner jag äta middag med två söta tjejer :D Det blir buffé på Bamboo city som ligger på Drottninggatan.

http://hellbom.files.wordpress.com/2008/12/784px-drottninggatan_1931-foto-i-svd-stockholms-stadsmuseum.jpg

Såhär såg Drottninggatan ut för längesen :P


Men hallå?!

Godmorgon.
Den här söndagen blir det jobb. Sitter här och snorar för jag fick värsta nysattacken nyss :P Nej men usch vad äckligt, så illa är det inte :P Vi öppnar ju här 11 och jag hör hur det sitter.... nu ringer det på dörren! Gaahh vi har inte öppnat.

Update: Nope ingen patient inte, det var Peter. Nu har chefen varit slarvig igen :P Dubbelt upp på receptionister idag, men då kanske jag kan gå tidigare och äta middag med Malin och Christine i stan :D

Dagens outfit

Tagna vid Drevinge gård :)
Klänning - Indiska
Jeansjacka från när jag gick i mellanstadiet, hehe

Heeeej

Tjingeling bloggen. Alltså mina luftrör gillar inte riktigt att jag andas just nu för luften som kommer in ska ut fort. Varför hostar jag för?! Va VA!?
Mene ja, nu behöver vi ju inte prata hosta heller. Vi kan prata hunger. Jag har inte ätit sen 9 imorse så jag börjar bli riktigt hungrig. Vi åkte imorse till Drevinge gård där några vänner till familjen bor, och där tittade vi på en hästtävling. Sen på eftermiddagen gick mamma och jag runt i Skärholmen C för att leta skor till mig. Mina supersnygga nya svarta skor sitter åt lite längst fram på högerfoten men jag lämnar inte tillbaka dem om jag inte hittar några minst lika snygga :P Hittade inga så nu sitter jag med sockor och skorna på för att se om de kan bli lite större :P I alla fall så försvann hungern ett tag men den kom tillbaka för någon timma sen. Då var vi fortfarande inte hemma och jag märkte att jag glömt att ta med mina mediciner så jag kunde ändå inte köpa något att äta -.-
Alltså jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir så mycket och jag är för hungrig just nu. Återkommer när jag är mätt :P

Jenny och Celine hälsar


Kungarna av Tylösand

Todilo! Jag tycker att Kungarna av Tylösand är jättekul men igår blev jag riktigt besviken. Nästan alla i den där gruppen är ju emot Rang och det är inte kul att se på när de är elaka mot honom. Rang gjorde ju programmet roligt, jätteskön kille ju! Kan förstå att vissa irriterade sig men sånt där får man ju ta med en nypa salt, eller hur?

Och alltså Nemo, kan han inte bara resa tillbaka till Sunny Beach så att vi slipper honom här? :P

Tjenamors

Godmorgon alla glada! Till er andra, sov lite längre nästa gång.

När jag kom till jobbet imorse så fick jag ont i bröstkorgen. Har någon onödig hosta. Luften är elak och irriterar så när jag andas för djupa andetag vill luften upp snabbt. Antar att det var därför jag hade ont förut, men det gick över ganska snabbt.

Nu börjar jag att bli hungrig och jag tror att det är därför som jag svettas. Kan tänka mig att det är såhär det kommer bli i klimakteriet, att man helt plötsligt blir jättevarm och sen normal, jättevarm, normal... Kul är det ju i varje fall inte :P

Ha en bra dag iallafall :)

Doktorn tycker jag är vuxen nu

Idag blev det ingen sovmorgon inte för jag var hos min diabetesläkare på SÖS. Så länge jag kan minnas har jag gått på ungdomsenheten men idag var sista gången. När jag pratat med läkaren ett tag så följde jag med en sköterska från vuxenenheten för att se vart deras ställe låg. I väntrummet satt bara gamla människor, jag är ju van vid fjortisar så det kändes verkligen skillnad :P

Jaja det blir väl bra. Mitt Hba1c låg iallafall på 6,3. Det går bra nu.

Fan jävla skithelvette!

Jag kom bara hem 20 min senare än vanligt men fy vad arg jag är. Ska jag berätta varför? KLART JAG SKA!

När jag och typ 30+ människor står och väntar på bussen händer detta. Bussen åkte till fel hållplats och är tvungen att vända för att kunna köra rätt. Äcklet till busschaufför lyckas dock inte göra en u-sväng (vafan alla bussar vänder ju så varje dag!). Efter några försök bestämmer människan sig för att strunta i oss i slussen och åker vidare mot Älta. Jättekul, verkligen JÄTTEKUL! Tur dock att det bara verkade vara jag som såg det, alla andra efterblivna människor stod och tittade efter bussen som om ingenting, bokstavligen talat, hade hänt. ARGH!

Nya skor igen

Innan jobbet så tittade jag in i DNA-butiken i Nacka forum. Där provade jag de här skorna och köpte dem också. Ska gå lite mer i dem hemma för att vara säker på att de känns bra :) Jag tror att det är skorna på bilden. På ena sidan finns en dragkedja. Lätta att sätta på med andra ord!

Roots 995 :-

B

Godmorgon :) Jag hade som vanligt tänkt att gå upp tidigt idag och ha en massa tid på mig innan jag skulle till jobbet men, som vanligt, gick det inte så bra.
Jag hinner nog inte springa idag för jag orkar inte stressa till bussen sen, men en bild på Baillie hinner jag självklart lägga in ;)

Nya skor

Igår var en väldigt bra dag. Jag fick sovmorgon och på eftermiddagen åkte jag iväg för att handla. Höstskor stod högst på listan för jag har verkligen inga. Senare på kvällen åkte hälsade jag på Christine på Skeppsbar och sen bar det av till juristernas, där vi inte stannade så länge. Vi var ett gäng som drog hem till en kille och spelade kort. Fuck the dealer är jag antingen jättebra på eller jättedålig på. Det beror helt på om jag är dealaren eller inte, haha.
Tillbaka till skorna. Jag har av någon anledning alltid varit emot klackar. Så fort jag har hört ordet klackar har jag tänkt NEJ :P Därför var det väldigt underligt det som hände igår. Jag köpte nämligen ett par klackar. Hittade även ett par lågskor men jag är inte helt säker på dem än. Kanske åker och köper dem imorgon innan jobbet :)
Nilson 1300 :- (-10% rabatt).

Svar på kommentar

Jag såg att jag fått en kommentar, och den tänkte jag svara på. Här är kommentaren från Carro:

Hejsan "jenny". Jag såg din kommentar i Kenzas blogg och kände mig tvungen att kommentera. Alltså jag ska inte heller rösta på SD, jag kommer rösta på ett parti i Alliansen. Men du måste ju förstå ändå, SD är INTE rasister, dom vill bara behålla Sverige svenskt. Vilket inte är så jävla konstigt egentligen, eller!?

Tänk till exempel hur mycket pengar vi skulle spara!! På att inte bygga en massa moskéer (nu va de ett ganska klent exempel men förhoppningsvis förstår du vart jag vill komma) mm överallt te.x, att istället lägga dom pengarna på skola och sjukvård som vi verkligen behöver.

Och det var snack förut om att vi inte skulle få sjunga nationalsången i svenska skolor för att de va rasistiskt. Jag menar hallå? Vi är i Sverige, då måste man väl för fan få sjunga sin egen nationalsång? eller gå runt med en Sverige tröja utan att av vissa bli kallad rasist? bli kallad rasist i Sverige när man är svensk för att man går runt med en sverige tröja? Börjar du inte seriöst undra då vart världen är påväg!?
Det är en jävligt stor skillnad mellan att älska sitt land och att vara rasist (rasist=ha emot ett speciellt folkslag. Vilket jag förmodar att du inte visste med tanke på ditt uttalande).
Och jag anser att är man född i Sverige, vare sig man man är vit, gul mörkhyad eller något annat, så ÄR MAN SVENSK!
Jag tycket att det är så jävla synd med folk som inte förstår de här och utsätter rasism mot sig själva!!! För de är precis vad VISSA människor gör, dom skapar rasismen mot sig själva!

Och sen undrar jag även, på vilken grund kan du säga att Sverigedemokraterna är rasister!?

Väldigt intressant att få svar på!

Svar: Först kan jag säga att jag inte riktigt kommer ihåg hur jag uttryckte mig i Kenzas blogg men uppenbarligen sa jag att jag tycker att SD är rasister. Du Carro, verkar tycka att det är helt fel och självklart ska alla få ha en egen åsikt. Ett parti som SD ska få finnas men jag hoppas verkligen att de inte kommer med i riksdagen och är jätteglad att du inte tänker rösta på dem :) Ska försöka svara kortfattat så att det inte blir världshistoriens längsta inlägg, hehe.
Jag älskar Sverige och tycker att Sverige ska vara svenskt. Man ska kunna vara stolt över att vara svensk utan att bli kallad rasist. Klart att man undrar vart världen är på väg ibland, kanske alltför ofta till och med. Det är ju helt sjukt att man inte ska kunna visa sin kärlek till Sverige utan att folk blir upprörda. Det är helt rätt som du säger att det är stor skillnad mellan att älska sitt land och att vara rasist. Jag vill som sagt behålla Sverige svensk men tycker inte att det betyder att en sk "grupp" ska åsidosättas. Jag skulle inte vara en lika stolt svensk om SD kom med i riksdagen...
Jag vet faktiskt att en rasist är någon som har något emot ett speciellt folkslag och det är det jag grundar mitt uttalande på! Jag vet inte om du sett SD:s valfilm 2010 men jag tycker att den tydligt visar att partiet vi talar om är emot invandrare. Jag tycker att den tydligt förmedlar att vi borde välja ett Sverige där vi ska behandla människor olika. Jag kan helt öppet säga att jag inte läst mycket om SD och att jag kanske borde göra det, men jag är ganska säker på att min åsikt kommer vara densamma efteråt.
Det är en sak jag inte förstår med din kommentar och det är att du säger att du tycker att du tycker att alla som är födda i Sverige oberoende hudfärg, är svenskar. Samtidigt tycker du då inte att man ska behandla alla lika eftersom att de som pga sin religion behöver moskéer ska åsidosättas? Och hur ska vi göra med de som inte är födda i Sverige? Ser du dem som parasiter som lever på de pengar som vi behöver för att "ta hand om oss själva"? Jag tror inte att det är något parti som planerar sin budget så att skola och sjukvård tar skada. Det är väl ingen som vill det egentligen men det gäller att hitta en balans. Det finns ju inte hur mycket pengar som helst.
Sverige ska vara ett land som tar hand om alla, det är i alla fall vad jag önskar. Ingen grupp ska frysas ut. Vi ska värna om pensionärerna, vi ska värna om skolbarnen, om invandrarna osv. Vi ska värna om alla!
Jag tycker inte att SD är ett parti som för gott med sig. Jag är inte ensam om den åsikten och jag hoppas att du respekterar min åsikt så som jag respekterar din.
Det var inte lätt att svara kortfattat som du ser och det är möjligt att jag inte fick med allt jag ville för att ge ett så bra svar som möjligt, men det får räcka såhär.

Barnmat

Är det bara jag som tycker att barnmat är jätteJÄTTEgott? Det är nog det jag skulle välja om jag bara fick äta en sak resten av livet. Örtgrytan ♥

Jag ska strax gå iväg och äta lunch eller vad det nu blir. Åt frukost där vid 11 och sen när jag kom till jobbet hann jag inte gå och äta eftersom att det är fredag och alla gick hem tidigt :P Nu är jag såklart jättehungrig och har varit det sen kl tre. Maaaaat :D

Politik

Jag har precis ätit världens mest fantasilösa middag och nu tittar jag på Elfte timmen, innan det Debatten.


Naglar är kuuul :D

Igår var jag riktigt pepp på att fixa mina naglar. Så fort jag kom till mamma, kl 19, satte jag mig för ta bort det som var kvar av min manikyr som jag gjorde för nästan precis en månad sedan. När det hade gått lite mer än en timma satt jag fortfarande med remover och försökte få bort lacket. Det slutade med att jag fick hålla en tuss mot varje nagel en liten stund och sedan skrapa bort lacket med naglarna. Måste säga att manikyren höll bra. Anledningen till att jag var tvungen att ta bort den var för att det inte såg så fräsht ut med en halvcentimeters utväxt :P Ska absolut göra manikyr någon annan gång för naglarna kändes verkligen snygga!

Såhär gjorde jag mina naglar för ett tag sen. Vet dock inte hur de ska få se ut nu. Naturliga och långa med lite skimmer i kanske?


Chokladpudding

God damn vad jag älskar chokladpudding. I helgen ska jag banne mig köpa chokladpudding, eller shokladpuddin som jag råkat skriva för många gånger nu :P

http://www.luffi.se/images/2009/pudding_53578151.jpg

Tjinixen

Nu lyckades klockan bli sådär mycket igen innan bloggen kommer igång, och inte har jag något att blogga om heller :P

Imorse verkligen försökte jag att vakna men det gick dåligt, kom inte upp förrän kl 11 ungefär. Då slängde jag väldigt segt i mig havregrynsgröten. Efter varje tugga satt jag och tänkte i någon minut innan jag kom på att jag faktiskt hade bråttom. Det tog sin lilla tid, haha.

Efter frukosten borstade jag tänderna och tog mig ut på en liten springrunda i regnet. Sen blev det till att duscha och springa till bussen :) Nu sitter jag på jobbet och är trevlig. Känner mig väldigt snäll idag, gav till och med en liten pojke ett klistermärke nyss ;)

Sveriges skönaste familjer

Imorse när jag åkte till jobbet tror jag fanimej att jag såg en av familjerna som ska vara med i programmet som har premiär den 5 okt. Ibland tycker jag verkligen att det är konstigt hur jag lyckas med att känna igen några som jag sett snabbt på bussen när jag ser en bild visas i en millisek på tv:n senare på dagen. Nu är jag riktigt peppad inför premiären, som jag inte hade en aning om tills för några timmar sedan...
Nu blir det sängen! Natti

The Strangers

Igår satt vi i vardagsrummet och visade för farmor och farfar hur Spotify fungerar. Vi sökte på en massa äldre artister och helt plötsligt spelades Mama tried med Merle Haggard. Den får mig att vilja se The Strangers igen, en film som jag sett flera gånger redan. Den här låten är verkligen bra, jag blir alldeles lugn när jag hör den.

Jag lär mig aldrig

Det finns två stycken "kändispar" som jag har jättesvårt att skilja åt.
Varje gång jag ser Salma Hayek eller Penelope Cruz så måste jag tänka en extra gång på vem av dem det är.
Det är ungefär samma sak med Elin Kling och Ebba von Sydow. När jag hör deras namn ser jag två likadana ansikten med vågigt blondt hår.
De är lika varandra men så svårt kan det inte vara att skilja dem åt. Haha.

Godmorgon

Jag är jättetrött. Har inte alls vaknat. Enligt mina ögon ligger jag fortfarande i sängen och blundar. Det var dock rätt mysigt att vakna idag. Var inte så trött att jag inte visste vad jag gjorde när klockan ringde men inte så pigg att jag sprang upp. Det blev inte alls stressigt till bussen faktiskt :)

Jenny Depp

Av någon anledning känner jag för att stänga av datorn redan nu. Okej klockan är rätt mycket men det är ganska tidigt när man heter Jenny.
Imorgon ska jag jobba dag så det blir till att gå upp riktigt tidigt. Känner inte för att jobba. Har varit ganska opepp på det på sistone. Men äh, nu säger vi godnatt och så är vi glada imorgon istället :)
Godnatt

Det här är en dagens outfit

Tröja - Weekday
Kjol - JC

Nydushad och snygg som få

Det är alltid så svårt med rubriker...
Jag har iallafall varit ute och sprungit med lillebror. Han är så duktig! Och jag gav verkligen gärnet. Visst jag gick ibland när jag kände att benen absolut inte orkade släpa mig framåt men idag var nog första gången jag sprang även fast jag knappt orkade. Jag märkte helt enkelt att det gick att springa trots tröttheten, även om det var galet jobbigt :) Skönt är det iallafall efteråt. Nu har jag duschat och smort in mig med Doves summerglow. Ska stretcha kroppen lite, det är något jag annars alltid glömmer.
Mina byxor från Nike ♥

Sydafrika - Shark cage diving

Den 19 november 2009 gjorde jag värsta coola grejen! Jag befann mig i en bur och runt omkring i havsvattnet simmade det vithajar. Konstigt nog var jag inte rädd, trots att jag var på djupt vatten med en massa hajar. Jag som är rädd när jag simmar i sjöar, inte ser botten och vet att där någonstans finns småfisk.

Här kommer lite bilder från äventyret. Shark cage diving, eller diva med sharkar som vi svenska volontärer kallade det ;)










Hick

Oh herregud. Jag har hickat över en timme nu. Inte speciellt roligt och dessutom låter mina hickningar jättekonstigt :P

Jaja, idag har jag städat. Pappa fyller nämligen år, Grattis pappa ♥, och jag känner verkligen inte för att åka iväg för att stresshandla en present. Därför tänkte jag att jag kunde städa riktigt nogrannt och fixa lite med tvätten istället :) Ska se om jag hittar någon present en annan dag, men idag kände jag verkligen inte för att åka iväg.

Nu ska jag bara torka av lampan i vardagsrummet, sen är det skinande rent ;) Kanske tar jag mig ut och springer. Måste ju ändå duscha sen så då kan jag lika gärna bli lite äckligare, höhö.

Förresten, tack bloggen! Så fort jag började skriva så försvann hickan :D


You decide

Hej allihopa :) Igår hade jag rätt många besökare vilket var jättekul och idag, trots att jag inte uppdaterat någonting har fler än vanligt tittat in. Jättekul :) Efter gårdagens succé blev bloggen lidande idag, haha. Nej men, jag har bara varit riktigt seg. Hundvakt har jag varit också så jag har varit ute på två promenader i regnet.

Funderar lite på vad jag ska blogga om. Det enda jag kommer på är inlägg med bilder från Sydafrika eller Kreta. Vad ska jag välja? Hmm...

Boy A

Jag har tittat på två filmer idag. Först Zombieland som faktiskt var riktigt bra. Rolig film :) Sen så tittade jag på Boy A. Riktigt bra film! En sån som verkligen får en att tänka. Usch alltså, vad hemsk den var. Den handlade om en mobbad kille som en dag fick en kompis. Dumt nog så var kompisen riktigt våldsam vilket ledde till att de mördade en tjej i deras skola. Boy A, som huvudpersonen kallades i rätten, gjorde ju precis det som hans enda kompis gjorde.
Apropå mobbning, tänk vad många barn det är som varje dag går till skolan utan att där ha några kompisar. Som har ett rent helvette. Bara tanken på det får mig att vilja besöka varenda skola, hitta de barnen och göra så att de får det bättre :/
Hur som helst, se filmen. Den känns verkligen äkta!

Yesterdays

Klänning - H&M
Ring - Style by Tyra
Skor - Björn Borg

Det här är inte en dagens outfit

Den rutiga skjortan är från Vero moda :)

Kreta - Poolbilder

Vi hängde väldigt mycket vid hotellpoolen. Det var rött flagg vid stranden eftersom att det blåste så mycket vilket gav stora vågor. Självklart kunde man bada men eftersom att stranden omgavs av klippor och man inte riktigt såg botten så kändes det bäst att hålla sig vid poolen ändå.




Vi låg alltid vid poolen till sent på eftermiddagen. Då var det okej varmt och jätteskönt att ligga och läsa :)



You know you're tired when you wake up

Godmorgon söndag! Jag är så trött idag. Var inte speciellt trött när jag kom hem inatt runt halv 4, och det blev inte mycket alkohol igår heller så jag förstår verkligen inte :P Hjärnan är helt slut, känns som att jag varit uppe ett helt dygn och skrivit på ett lååååång uppsats, haha.

Idag blir det en lugn dag. Ska nog titta på en film som jag laddade över till datan för någon vecka sedan. Det kommer även upp några inlägg här. Kanske på vad jag hade på mig igår... Hoppas bara att jag inte ser för muppig ut på bilderna som jag tog när jag kom hem inatt :P

You gotta fight for your right to party

Cocktailparty på juristernas hus!


The best

Nötter är faktiskt det godaste som finns när det kommer till snacks. Om jag äter för söta saker får jag ibland ont i huvudet eller mår lite illa, så nötter är perfekt. När jag handlade inför mín födelsedagsmiddag hittade jag de här nötterna. De är bäst!


Brazil nut moisture mask

Den här hårinpackningen från The Body Shop är verkligen bra! Efteråt känns håret tjockare och mer kontrollerbart (om man nu kan säga så, hehe). Första gången jag använde den trodde jag att den bara var som ett balsam som man sköljer ur, men så var det inte. Man fuktar håret först och sen kletar man i geggan som kan sitta i allt från 10 min till över natten. När den ska ur håret tvättar man det som vanligt med schampoo och balsam :)

Jag har inpackningen i håret nu


Långpromenad

Om jag alltid skulle röra mig så mycket som jag gjort den här veckan skulle jag vara riktigt vältränad! Idag blev det en timmas promenad med Dublin. Nu är jag riktigt trött så jag funderar på att hälla upp ett glas cola och lägga mig i sängen framför tv:n :)

Här har ni Dublin!


Två ringar rikare

Mamma kom precis förbi mig här på jobbet och gav mig ett stort kuvert från Style by Tyra som hade kommit. Vilken service va? ;) Hon skulle även röntga tån men först och främst kom hon nog hit för att ge mig posten, hehe.

Ringarna beställde jag för bara någon dag sedan, i onsdags faktiskt, eftersom att en av mina ringar försvunnit. Bara någon timma efter att jag beställt ringde mamma och sa att hon hittat min ring :P



Älskar att de passade mina fingrar också :D

11:22 - 12:22

Jag var ute och sprang imorse och det tog precis en timma. Självklart sprang jag inte hela tiden men målet är ju att springa så mycket som jag orkar. Det var riktigt varmt ute :) Det är verkligen så fint i skogarna här :D

Kreta - bilder

Det är väl dags för lite bilder nu :) Tog inte överdrivet många så det blir inte ett bildinlägg för varje dag, hehe.



Morgonsol ♥




Hotellet låg på en liten höjd och vårt rum så långt upp man kunde komma. Från receptionen var det två våningar upp med hiss, sen massvis med trappsteg. Fast man hade ju en fin utsikt. Havet kändes nära :)


Kakor Black and White

Idag har jag bakat kakor. De heter schackrutor, men jag förstod inte riktigt hur man skulle göra. Fast tvåfärgade blev de ju iallafall :)

Hej sängen

Nej nu ringer sovklockan. Fast först måste jag duscha, måste ju va fresh imorn när jag ska chilla hemma hela dagen ;) Haha. Nej men jag sprang ju förut. Kan berätta mer imorgon om mitt lilla äventyr, beroende på hur knät mår. Inget roligt att berätta något som inte finns längre. Eller jo kanske, för lite kul var det :P

Godnatt

Bra tv

Hahaha Kungarna av Tylösand! Roligaste jag sett på länge! :P Jag dööör lite. Det roligaste var nog i början när de presenterade alla. Jag ba: Men det är ju han... Nemo! Kul att se någon som man träffat. Undrar när det var. Midsommar 08 kanske.


Tuff säger tåget

Ska ta något att äta men sen åker träningskläderna på! Tar mig upp till mamma och hälsar på henne och ninerna. Det ryktas om att hon hittat min försvunna ring :D Glad! På vägen tillbaka hit blir det träning i skogen. Hoppas att solen stannar :)


Ledig onsdag

Igårkväll hade jag massa planer för idag. Jag skulle ut och springa, upp till mamma kanske, och jag skulle baka. Det enda jag har gjort är att äta lunch, fixa med tvätt och gått in på internetbanken för att fixa en grej så att jag kunde köpa en sak på nätet :P

Vänta, jag tittade på ett avsnitt av Halv åtta hos mig också ;) hehe. Nu ska jag titta på Lite sällskap. Sen kanske jag drar ut och springer, det är ju så fint väder :D

Här kommer en bild från Kreta. Malin och jag lekte med självutlösarn vilket resulterade i massa snygga bilder :)


Bussen hem

Jag åker väldigt ofta med samma buss som en kille som också bor här i Älta. Första gången jag la märke till honom pratade han med en kompis och då fick jag reda på att han var med i någon reklam på tv. Coolt tänkte jag, och sen dess sitter han typ alltid på samma buss som mig. Vet att han antingen flyttat eller blivit hurtig för förr gick han alltid av vid Ormbunksvägen, men nu är det Klisätravägen som gäller. Känns som att vi känner varandra...
Idag på bussen hem var det så kul för jag satt på sätet bakom honom. När bussen börjar rulla märker killen att mellanrummet mellan rutorna på ett av fönstren är till hälften fyllt med vatten. Han blir väldigt fascinerad och vänder sig till killen brevid för att dela med sig av det som måste vara något av det coolaste han har sett. Det var väldigt kul att se på honom och jag kunde knappt hålla mig för skratt när han satt och inspekterade vattnet som guppade mellan rutorna. Efter ett tag vänder han sig om och börjar prata med mig, som för att försäkra sig om att jag också ser det som händer i fönstret.
Det var bara det jag ville säga, att jag nu har pratat med min busskompis.

Svårt att bestämma mig

Jag har svårt att bestämma mig för om den här ringen är jätteful eller jättefin :/


Natti

Som sagt, gymkort fixat och första träningen avklarad. Efter jobbet åkte jag till Sickla för att byta min älskade skjorta som knappat sönder sig. Sen började den långa väntan på lillebror. Jag gick in på ICA och köpte naturgodis och vitamindryck för att hålla mig vid liv. Strax innan halv sex var vi på gymmet! Hejdå tjockis!
Är som jag sa imorse, fortfarande trött så jag ska faktiskt sova nu. Imorgon jobbar jag kväll så jag ställer väl klockan på 9. Det är ju skönt att ha lite tid innan jobbet för att bara ta det lugnt och ladda :P
Faaasen vad jag ska bli vältränad. Biggest loser Sverige fick mig ännu mer motiverad, hehe.

En bild från i somras, bara för att.


Gymkort

CHECK!

Rrrrroligt

Haha tror att det var det här jag hörde på bussen förra veckan! Tack vare detta som jag hittade felsms.com ;)

Till: Mig från okänt nummer
Sms: Jag smörjde nyss in kroppen med glidmedel och gjorde nyss rummet till ett porr rum, har du lust att komma över och ha lite kul? (a) <3
Svar: Haha du har skickat fel! Men jag kommer gärna över!
Btw, du kommer hitta detta sms på
felsms.com innan helgen är slut!

Förklaring: Fick detta sms när jag satt med en polare, var jävligt skoj, har dock inte fått svar ännu.

/Hansen

Not good

Godmorgon... eller blämorgon. Är inte ens lite pigg idag. Orkade inte somna igår för det var inge roligt. Sen imorse hade jag packat träningsväskan för att jag och Pontus skulle köpa gymkort och gymma i eftermiddag men så tog han inte med några kläder och måste hem och hämta. Då blev jag sur, för hur svårt är det att bara slänga ner träningskläder i väskan? Vet inte om jag orkar gå runt i Sickla och vänta på att han ska hem och hämta kläder när han redan slutar 30 min efter mig. Kanske blir jag snäll senare...

Men nu ska jag fortsätta att vara sur och trött och dricka mitt te.

Lördag

Hej, jag sitter och tittar på Dansfeber. Idag har jag varit på Ältafestivalen med Emelie och Dublin (Mikaelas hund). Såg Anna Book! Woho!!
Igår var jag ute med Malin och Christine. Gick en massa för att hitta och till slut blev klockan så mycket att det blev för sent att komma in gratis så vi gick till Soft bar och hängde med alla 91or och 92or :P Men det var kul ändå, hehe. Kom hem vid halv 5 imorse och då var jag och Malin trötta. Var helt slut när jag vaknade imorse. Inte trött, mest död.

Att bländas genom en bild

Jag har aldrig tänkt på att man faktiskt kan bländas av en bild. Kom att tänka på det när jag såg den här bilden, som jag tagit, nyss. Undrar om det är så med alla solbilder...


Stora ringar

Jag har alltid älskat ringar. I födelsedagspresent fick jag en ring av Sandra som hon köpt i Frankrike. Den passade mitt finger som luft! Glömde ta med den till Kreta, och när jag kom hem var den borta. Den har verkligen gått upp i rök och jag är väldigt ledsen över det :( Igår tänkte jag tröstköpa några ringar på stylebytyra men när jag skulle bekräfta köpet spärrades det för att jag gissade på lösenordet för många gånger. Inte ofta jag använder det nämligen. När jag kommer hem ska jag logga in på swedbank och ändra lösen så att jag kan köpa någon ring!


Felsms

Hörde om den här sidan på bussen för några dagar sedan. Felsms.com :D Hur kul som helst. Ett exempel:

Till: Pappa
Sms: Nu har jag haft sexdrömmar om dig igen ;)
Svar: Haha

Förklaring: Fan, skulle skicka till min nya tjej Pernilla, men failade så farsan fick det. Han fattade som tur var att jag måste ha skickat fel och bara garvade åt det :)

/Kalle


Eller den här pinsamma:

Till: Morfar
Sms: Såg allt att du klodde på min rumpa sist. Ditt lilla snuskhummer ;)
Svar: Inget

Förklaring:
Min morfar råkade få detta istället för en kille som heter Markus. Morfar svarade aldrig, han kan nämligen inte skriva sms men läsa. Men jag ringde upp honom snabbt och sa att det blev felskickat :) Nästa gång jag såg honom så sa han till mig att han inte alls tittar på min rumpa haha

/Veronica

Mjau

Jobbdagen har hittills handlat om att lösa mysteriet med de försvunna tidrapporterna. I måndags när jag jobbade märkte jag att de inte låg där de ska och jag och Pauli letade överallt. För att få lön för augusti måste de ju vara inskickade till lönekontoret senast 5e. Idag hittade vi dem tillslut, när vi tittade i sekretesslådan där alla papper som ska tuggas ligger :S Mystiskt! Nu är problemet bara att chefen är på kurs och inte kan skriva på de där papprena. Men det löset sig imorgon, när jag är ledig.

JG

Godmorgon :) Idag börjar jag jobba 12:30 men innan jobbet ska jag och mamma till Forum. Hon hämtar mig här om 10min. Vi ska till Body shop och jag ska köpa LemonBodyButter :D De har någon klubbdag med 20% rabatt. Jag ska även ta med mitt presentkort på en sminkrådgivning som jag fick i födelsedagspresent, och kanske boka tid för den.
Nu ska jag se vad jag ska ha för kläder på mig. Ha den bra dag!

Trötter

Jisses vad jag är trött. Kanske inte är frisk trots allt för det gjorde ont att andas efter springrundan. Brukar iof bli så för mig på hösten, när jag sprungit klart hostar jag hela dagen sen. Som nu..

Ska lägga mig i sängen och titta på någon film på datan. Måste först ladda ner någon men det är ett litet problem bara :P

Förresten så var jag precis nere på kiosken och laddade mitt acess-kort. - 2670 på kontot :(

Svettig som en gris

Jag känner mig själv rätt bra, det blev mest spring runt Ältasjön. Nu ska jag gå och duscha för det blev så kallt nu efteråt. Sa jag att regnade? Det gjorde det iallafall, väldigt mycket. Här kommer en före och efter-bild. Svett eller regn, gissa!


Träna?

Jag känner att jag borde komma igång med någon slags träning, även om det bara är en promenad några gånger i veckan. Ta tex idag när jag är ledig och sitter inne och har tråkigt, då skulle jag ha kunnat åka och gymma. Saknar tiden när jag och Sandra gymmade tillsammans. Då var vi där minst 3 gånger/v i nästan ett år. Man mår ju så bra efter att ha tränat.

Lillebror har gymkort på friskis i Sickla och det var tänkt att jag skulle köpa ett kort samtidigt, men det blev bara inte så. Jag kanske skulle ta och åka med honom in någon dag när han ska träna, och köpa ett kort?

Paus...

Nu har jag bytt om till träningskläder. Tycker om mina träningsbyxor som jag köpte tidigare i år. De är så sköna och så känner man sig så duktig i dem, hihi. Tänkte ta en tur runt Ältasjön. Förmodligen blir det mest gång men jag brukar tröttna rätt snabbt och börja springa så antagligen blir det lite av det med.

• Någon som har något bra tips på hur man ska tänka för att komma igång med träningen? Hur man slutar vara lat och bekväm?

Frisk som en fisk

Jag sitter och har tråkigt. Alla har gått och lagt sig och jag borde också göra det eftersom att jag snart somnar här. Dock känns det fel att lägga sig just nu för tänk om det händer något alldeles strax, då är det ju dumt om man sover menar jag.

Ni kanske undrar vad jag har på mig? Visst väl det! Sitter i mina nya leggins, nya linne och nya skjorta. Linnet är bara ett sånt där 99:- från Gina, men de rackarna försvinner alltid för mig så jag köpte ett nytt när jag var i Sickla i söndags. Skjortan är rödvitrutig och inhandlades på MQ. Legginsen är militärgröna och fanns att köpa på Vero Moda, där jag även köpte en rutig skjorta. Kan ju visa bilder nångång.

Nej här händer nada så jag ska dra mig mot sängen. Här kommer en Kreta-bild bara för att det blir snyggare så :)

RSS 2.0