Mösspåtagning

Idag var det mösspåtagning i skolan. Efter det drog nästan hela klassen till Snaps och där satt vi till halv 5 ungefär.

Nu ska jag iväg igen. Det blir Blue moon bar med klassen ikväll :) Pappa ringde just, vet inte varför faktiskt, men när jag sa att jag hade bråttom till bussen erbjöd han sig att skjutsa mig in till slussen :) Nu måste jag fixa det sista, bla plåstra om mina fötter.


En bild från idag
Christine, jag, Sandra, Åsa, Jessica och Jennifer :) Mer bilder kommer nån annan gång.

Sorgligt att allt är slut snart :'(

Puss hej

Lånemobil

Var inne i en 3-butik och lämnade in min mobil som är lite halvknasig. Fick en lånemobil som jag tror ska ha täckning inne i stan :D Vilken lyx! Längesen jag kunde va inne i stan och ha nytta av mobilen ;)

Min andra mobil (älskade Nokia E65 som jag har en hatkärlek till. Har aldrig varit nöjd med den men jag har ju blivit så van vid att inte vara nöjd, så jag kommer sakna det lite om jag skulle få en ny. Ett som är säkert är att jag kommer sakna designen. Tycker Nokia har de snyggaste mobilerna!) tappar täckningen så fort man kommer förbi londonviadukten. Det bara säger poff och så är all täckning borta :S


Lovely

Ikväll har jag inte behövt plugga alls, inte ens behövt tänka på att plugga. Det är hemskt skönt. Det är vid sånna här tillfällen som jag vill bli arbetslös så att jag bara kan ligga hemma och ta det lugnt.

För den som vill veta så har jag ont i mitt vänstra nyckelben... eller hmm höger heter det visst :P Ja höger nyckelben. Väskans fel! Imorn ska jag träna igen men då tar jag bussen hem och ser till att väskan inte väger ett ton :)


Längtar tills bilden imorgon. Ska fortsätta med mitt fula porträtt som jag håller på med. Har fått en massa ideér nu i veckan men när man väl sitter på bildlektionen klockan halv nio på morgonen så är huvet ganska tomt. Men imorn ska jag vara duktig :D Försöka i alla fall.

Godnatt


Jag förstår inte mig själv

Ja, hur tänkte jag när jag fick för mig att gå hem från gymmet idag?

Gymmande själv och det är ju så otroligt tråkigt att jag bara orkade vara där i ca 45 minuter. Fick ju lite dåligt samvete så jag tänkte: jag kan ju gå hem. Vad kan det ta? 30 min högst. Min väska är iof väldigt tung, men inte såå tung.

Det var ett väldigt problem att få väskan att hänga bekvämt på axeln. Och den var så tung att jag tvungen att ha den både på axeln och på armen för att orka. Min axel gjorde ont och det kändes som att hud hade försvunnit. Jag överdriver inte :P

Ett ännu större problem är att det tog typ 10 minuter att reda ut min hörlurssladdar. Det är ju det dummanste som finns. Kan inte nån bara upfinna sladdar som inte trasslar!

Jaja till saken. Det tog inte 30 minuter att komma hem, det tog 50 minuter.

I sista riktiga uppförsbacken fick jag jätteont i ena benet. Jag håller på att bli gammal (ja vad annars?). Passande till skivan jag ska på imorn ioförsig.

Locka med plattång

Jag testade precis att locka håret med min (eller ja det är egentligen Celines) plattång. Vad enkelt det var! Mycket lättare än det är att locka håret med min locktång.

Det känns som att mitt hår har blivit lite ljusare under helgen. Är det möjligt?

Nu borde jag börja plugga till geografiprovet imorgon. Det är konstigt vad mycket man får gjort när man har saker att plugga till.

Osammanhängande

Vilken underbar start på dagen. Råkade sätta på tv:n och se vem som fick lämna robinson :P

Sitter och funderar på om jag vill till gymmet idag eller om jag ska ta och gå ut och springa ikväll istället. Det var ju så längesen jag var ute och sprang.

Åh nu kom jag på vad jag drömde inatt! Det var läskigt. Drömde att jag råkade klippa av håret. Hade håret uppsatt och så höll jag i en sax, och helt plötsligt hade jag klippt av håret ovanför toffsen.

Jaja, nu ska jag ner och äta frukost. Eller lunch kanske det blir. Inte bara för att klockan är mycket, nej för jag var uppe klockan 7 och åt. Vaknar man av att man är hungrig så är det illa.

Hejdå :)

Im in love

Jag tror att jag är kär i jeansen jag köpte igår. Jag köpte dem på Zara, de sitter jättebra, är precis så smala som jag vill och kostade bara 199 kronor!

Något jag är ännu mer kär i är solen och värmen :D Visst känner man sig hundra gånger snyggare när man bara fått lite färg? Färg som kanske bara man själv ser gör jättemycket! Igår höll jag på att deppa ihop för att jag kände mig så hemskt ful, så jag ringde till mamma och pratade om att jag ska klippa mig.

Är så trött på mitt hår. Ska klippa mig i veckan.

Jag är förvisso fortfarande trött på håret, så jag har det uppsatt så länge jag kan. Men måste ta ut det snart, för uppsatt ska jag inte ha ikväll. Känns mer western att ha det utsläppt. I western kanske man hade slitet hår hela tiden? Vad jag skulle komma fram till var i alla fall att jag inte är lika deppig längre :) Hihi!



Naily

Nu mår jag mycket bättre, för nu är mina naglar fixade ^^ Och lite färg har jag lyckats få idag också. En bra dag helt enkelt.
Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag plugga lite.


HOT

Vad har hänt sen förra inlägget? Jo jag somnade i andra pausen av Crminal minds vilket var runt 21:30. Jag var helt död efter träningen! Jag lyckades dock ställa båda mina väckarklockor så att jag skulle vakna 7 på fredagen. Men jag lyckades stänga av båda klockorna i sömnen. Som tur är har jag ibland en tredje väckarklocka, min pappa, och han kom in 7:50 och väckte mig. Jag hann till skolan som "började" 9. Nu är opponeringen på projektet klar :D Efter den gick jag och Christine till Forum och jag köpte ett par välbehövda svarta jeans.

Nu ska jag återgå till solstolen :) Det är ju sommarvarmt idag :D Ska sitta och fixa mina naglar som är ojämna. Och nagelbanden som är torra. Någon som vet nån mirakelmetod för torra nagelband? Jag har ju nagelbandscreme och nagelbandsolja. Men det funkar bara några minuter, sen är de torra igen.

Aja, ikväll blir det skiva på April. Tema: Western ;)

Criminal minds

Nu börjar Criminal minds på kanal 5 :D

<3<3<3<3<3


Oj vad jag har tränat!

Torsdagar innebär gym för min och Sandras del. Idag började vi med lite styrka. Eller ja det var meningen att det skulle bli lite, men det slutade med att det blev mer är vanligt. Sen stod vi på crosstrainern i 40 min. Två timmar var vi där.

När vi stod och stretchade så föreslog Sandra att jag ju kunde testa att gå hem idag. Jag tvekade väl lite eftersom att jag bara cyklat den där vägen en gång, och då åt andra hållet och ganska snabbt. Men det kändes ju ändå som en ganska bra idé att testa att gå en gång så att jag lärde mig vägen.

Så jag började gå hem runt 16:45. Var tvungen att ringa Celine för att fråga om vart jag skulle gå.

Den där vägen är i alla fall väldigt mysig, för mitt inne i skogen ligger Storkällans kyrkogård. Den är jättevacker. Mitt inne i skogen, alldeles lugnt, fåglarna kvittrar, solen lyser rakt ner på de öppna ytor där gravstenar står placerade. Jag tycker att gravplatser är ganska häftiga. Kan inte riktigt förstå att det ligger döda människor i marken. Att det liksom ligger en kropp där nere, som för ett tag sedan såg ut som han på fotot. Fotot som familjemedlemmar har satt upp på gravstenen. När det fotot togs var han en vanlig människa, nu är han bara en kropp som ligger där nere. Jag fattar liksom inte :P Usch vad blond jag låter.

Hur mysiga kyrkogårdar än må vara så är det ändå sorgligt att se vissa gravar, som ibland inte ens är mer än ett par år gamla, stå där övergivna med en skylt som säger "grav vanvårdad".

Kyrkogårdar är nog det lugnaste som finns. De är vackra och underliga. Sorgliga. Men går man runt fylls man även av glädje då man ser en grav där en make och maka ligger begravda. De kanske till och med älskade varandra så mycket att det bara skiljer några månader mellan dödsdagarna. Eller en grav som fylls av vackra blommor. En liten nallebjörn står brevid graven och vaktar, och små brev ligger där och säger att personen är saknad.

Jag hittade hem till slut. Nu ska jag in och duscha :)

Jenny är arg

Usch vilken hemskt dag.

Skoldagen var faktiskt helt okej eftersom att jag somnade igår direkt efter att jag skrivit mitt "jag måste sitta uppe och förbereda mitt tal-inlägg". Så jag var inte ett dugg trött.

Sedan bar det av till morfar för att plugga matte.

Telefonen ringer och det är mamma som säger något i stil med "Nu förstår jag varför den där tjejen i tävlingen får så många röster". "Vadådå?" säger jag. "Jo hon ska ju bjuda med hela sitt fotbollslag på den där cupen. Ska betala alla boende- och matkostnader. Jag måste ha missat att läsa det förut". "Men det stod inte förut, jag har läst det flera gånger. Det är ju det jag har stört mig på med båda två, att deras ansökningar inte följer kraven. Så jag kan inte ha missat det" utbrister jag och springer till morfars dator och går in och läser. Och vad är det jag ser? Jo, det är en ny ansökan.

En stund senare ringer det en marknadsföringschef till mig. Jag sitter där i säkert 15 minuter och argumenterar för min sak. Han säger slutligen att han förstår precis vad jag menar men juryn har absolut inte gjort något fel. Okej?

Jag orkar inte gå in mer på det här i bloggen. Den som vill veta kan ju alltid fråga. Men jag kan säga att det är fel så det bara skriker om det. Jag är ingen dålig förlorare, vill bara tävla på rättvisa grunder.


.

Kom hem för ungefär en timma sen. Efter skolan blev det gymmet, sen skulle jag vara hos tandläkarn klockan 18:20. Gick därifrån glad eftersom att jag inte hade ett enda hål och mina tänder var jättebra enligt tandläkarn :D Sen kikade mamma och jag in i Sickla för att lämna tillbaka nånting och när vi ändå var där passade vi på att kolla i lite affärer.

Nu är jag hemskt trött men jag kan inte sova riktigt än tror jag. Kom precis på att jag måste fixa talet! Jag hade förträngt det. Att välja retorik var ett stort misstag. Det finns inte en enda positiv sak. Jag varnar er! Jag har bara blivit rädd för allt som har med tal att göra. Får ångest så fort jag hör något ord som kan förknippas med retoriken. Det kan vara Andreas, Måndag, Torsdag, tal, Barack Obama, talarstol, talkort, ornament, inledning, avslutning, tes, argument, bakgrund osv osv.

Kissekatten

Vår grannkatt Lotus måste vara den keligaste katten som finns.

När jag kom hem från skolan mötte han mig i porten, följde med mig till dörren. Sen när jag stängde stod han där och jamade tills jag gick ut och klappade på honom. Sen somnade han.


Lördagsgodis







Rösta på Jenny!
http://www.bayerdiabetes.se/sv/Dream-Fund/Aktuella-finalister.aspx

Dagens viktiga fakta

Om man tar buss 821 (den långsamma bussen) från mig till skolan, går upp till skolan och lämnar en uppsats i klassfacket, går ner till bussen igen och tar buss 821 hem, hamnar bakom en buss som kör som om den aldrig kört förut (jag går snabbare!), då tar det 45 minuter :)

Jag är 99% säker på att jag satt på samma buss hem som jag gjorde när jag åkte till skolan.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sätta mig ute i solen :D Undrar om våra sköna solstolar är i källarförrådet eller i det vanliga förrådet. Återstår att se :)

Tänka sig att jag klarade av den här veckan :D

Sol :D

Nu ska jag åka till skolan bara för att lämna in den där uppsatsen. Efteråt hade jag tänkt åka till gymmet, men jag skippar nog det. För det första hade jag velat vara där senare, för det andra la jag mig 9 imorse och har bara sovit 3 timmar. För det tredje är det fint väder och då kan man springa i skogen istället :D Det ska jag nog orka. Visserligen mår jag dåligt och kunde inte äta nått imorse, fick dricka juice och te istället :P

Nu är det nog bäst att jag tar mig ner till bussen, den går om 2 minuter :)

Det är skönt att sova, men kanske inte just nu bara

Jag låg och tittade på ett jätteintressant program på 3an som började 22. Tänkte att jag skulle ta mig en paus från pluggandet (som inte hade kommit igång än, men det är inte så jätteviktigt). Det handlade i alla fall om små barn som bantade och höll på. I sista pausen bestämde jag mig för att blunda. Och då vet vi ju alla vad som händer.
När pappa kom hem från jobbet runt midnatt så kom han in och väckte mig och frågade om inte jag skulle plugga. Sen låg jag och hade ångest men orkade inte riktigt gå upp från sängen.

Jag lyckades, efter mycket om och men, ta mig upp och satte mig vid datan. Började ta fram alla superviktiga sektpapper. Hittade inte uppgiftspappret. Letade igenom alla 100 häften vi fått, alla uppgiftspapper och prov som ligger utspridda i min stackars religionsbok. Hittade inte uppgiftspappret. Fick panik. Kan man ringa till mamma såhär sent och be henne gå ner till datorn och kolla efter pappret? Jag letade än en gång igenom alla papper men hittade ingenting. Smart som jag är tänkte jag att jag kunde kolla igenom databordet, och där, helt ensamt och övergivet låg pappret. Jag kramade pappret och började skriva på uppsatsen.

Update 05:25
Är det inte konstigt att jag inte är trött än?
Känns inte som att jag har mycket kvar. I analysen är det väl bara att prata på, och ganska mycket analyser gjorde jag ju i söndags när jag satt uppe och skulle bli klar.

Rösta på mig!

Jag började precis med uppsatsen, som ska in imorgon. Ja vilken diciplin jag har. Känner mig så duktigt at the moment.
Bättre blir det inte av att jag är sifferfixerad. Röstningen startade igår och jag är inne och kollar statistiken precis hela tiden. Roligt att jag leder, men jag känner mig jagad av fotbollstjejen och gocartkillen. Egentligen tror jag inte att det handlar om vem som har bäst motivering i längden, det handlar om vem som lyckas med att få ihop röster från snälla personer. Den som är mest desperat att vinna, som till och med utlovar glass till folk som röstar...

Jag vill ju vinna! Någon som har något roligt förslag på vad jag kan göra om jag vinner?


Kom igen, rösta nu!
http://www.bayerdiabetes.se/sv/Dream-Fund/Aktuella-finalister/Finalist-3.aspx
Ni som redan röstat: Tack :D

Röstningen är slut den 15 maj

Jag är en av tre finalister!

Sista dagen att ansöka om stipendiet var den 30 mars. På kvällen den 29 kom jag på att jag inte ansökt och slängde därför ihop en liten ansökan med motivering till varför jag ska vinna!

Idag ringde dem och JAG är en av tre finalister!

Nu behöver jag all hjälp jag kan få! Rösta på mig!

Här får ni länken där ni kan rösta på mig och läsa min väldigt snygga ansökan ;)

http://www.bayerdiabetes.se/sv/Dream-Fund/Aktuella-finalister.aspx



Så glad är jag!


Sanne <3

Ett tag under dagen tänkte jag att allt skulle fixa sig. Några minuter senare blev det bara ännu mer hopplöst.

Cause we are livin' in a crazy world and I am a crazy girl

Nu sitter jag här och har precis börjat överföra mitt hemska tal till datan från pappret. Sanne älsklingen ska ha det inskickat idag.

Det är tur att veckorna går snabbt, så att det här hemska är över snart. Det här slår projektarbetet. Behöver jag säga mer? :P

Inge hopp

Någon måste komma ihåg när jag skrev ett helt inlägg om hur förvirrande svenskan kan vara, när jag skrev om ordet äventyrsbanan?

Idag kom jag på en ännu mer förvirrande sak:

Inge hopp

Om man inte behärskar det svenska språket så tror jag att man blir väldigt virrig. Sen kan man bli virrig annars också märkte jag.

* Antingen tolkar man det som att inge hopp i någonting. Inge hopp, ja ni fattar.
* Men man skulle ju också kunna se det som att det inte blir något hopp, inge hopp liksom. Tänk om man vill hoppa då?

Eftersom att jag insåg hur förvirrande det kunde bli så tänkte jag att man kunde förtydliga inge hopp med inger hopp. Men...

* Ja, antingen tolkar man det rätt, att någonting inger hopp.
* Skulle man dock vara lite vilsen i språket så kan man ju tolka inger som namnet Inger. Då blir inger hopp istället en uppmaning om att Inger ska hoppa. Inger, hopp!

Det är inte konstigt att det tar tid för mig att skriva ett tal eftesom att jag kommer att tänka på så mycket andra saker som är betydligt viktigare. Ironi.

Confused

Ingenting går ihop just nu. Saker brukar annars lösa sig men nu vet jag inte hur det ska gå till.
Imorgon ska jag skriva klart mitt tal efter skolan. Jag borde även få min uppsats klar eftersom att jag efter skolan på onsdag ska till morfar och plugga matte. Det här matteprovet är så viktigt och det matteprov jag inte pluggat någonting till än. När jag kommer hem från morfar lär jag få sitta uppe och fixa med religionsuppsatsen. Behöver jag säga att jag känner mig lite stressad? Ska ju hinna sova också så att jag orkar hålla mig vaken under provet.

Jag är även måttligt förvirrad, dels av för lite sömn (la mig 8 imorse och hade klockan på 11) och dels för att jag pluggat för mycket. Jag har upprepade gånger undrat varför det är så tyst uppe i Celines rum. Visst att min lillasyster sitter där inne med datorn hela dagarna men hon brukar ju komma ner lite då och då. Efter några sekunder av förvirring kommer jag på att båda mina syskon är hos pappa och att det är därför det är så tyst.

Det är ljust ute

Runt fyra var jag ganska trött. Höll nästan på att somna på tangentbordet :P Men när jag väl orkade sätta mig upp så blev jag jättepigg.

Nu säger kroppen att jag ska gå och sova, men min hjärna säger nej. Om tjugofyra timmar står jag och fixar mig inför skolan. Det känns mindre bra.

Isch

Nattens humör : Icke bra
Nattens klädsel : Mjukisbyxor, t-shirt och nån grej
Nattens frisyr : Uppsatt
Nattens naglar : Snygga ljusrosa
Nattens låt : Kan inte spela musik vid den här tiden på dygnet jue
Nattens saknad :  Sömn
Nattens längtan : Sängen <3
Nattens rädsla :
 Inte bli klar!
Nattens missbruk : Ehm, jag har inte missbrukat min hjärna i alla fall
Nattens ekonomi : Inga onödiga utgifter
Nattens mat : Bra fråga, börjar blir riktigt hungrig
Nattens vän: Datorn?
Nattens händelse : Det händer typ ingenting såhär sent
Nattens måste : Plugga
Nattens lycka : Det finns mat i kylskåpet
Nattens + : Att den finns
Nattens - : Att den aldrig tar slut
Senaste bilfärd : Hem från Huddinge
Senaste filmen du såg : Underbara älskade
Senaste ringda telefonsamtal : Jag vet inte
Senaste mottagna telefonsamtal : Jag vet inte det heller
Senaste bubbelbadet : Jag vet inte :'(
Senaste spelade cd : Ehm hmm.. en julskiva?
Senaste gången du grät : Oj, det minns jag inte
Senaste måltiden : LAX :D

Nu: Mat!

I have a dream

Jag har en dröm, att en dag... Äh.

Jag har en dröm, att bli klar med uppsatsen inatt. Jag ska banne mig sitta uppe hela natten om det behövs. Många problem är lösta om den blir klar inatt.
Imorgon kan jag leva på kaffe. Dessutom har mamma några superrosenrottabletter i skåpet som jag kanske kan sno. Jag kan även stänga in mig i ett superljust rum. Bada! Ioförsig kanske man mest är i chock efteråt. Ja jag pratar ju om att bada ute. Hmm, jag är inte seriös. Kaffe räcker kanske.

För er som vill veta: Jag hittade bilderna som fotografen på skivan tog. Skolfest.se är det som gäller! :)


När katten är borta dansar råttorna på bordet

Eller: När uppsatsen är borta sjunger Jenny istället

Borta och borta. Jag tar bara en sån där välbehövd paus


I call you,when I need you my hearts on fire
You come to me, come to me, wild and wild

You come to me, give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak the language of love like you know what it means
And it cant be wrong, take my heart and make it strong, baby

Youre simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone
Ive ever met!
Im stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

Eller

Ive got something stuck in my mind;
think I know what it is.

It starts with your name
and always end up with a kiss.

And I cant stay without it no
cant live without it.

So if you see me run around like a madman
singing words like this then youll understand;
Ive got u.
U u u u u u Ive got you.
U u u u u u Ive got you.
U u u u u u Ive got you.
Aha

Paaniiiiiik

Vaknade och insåg att: Neej jag kommer aldrig hinna plugga ordentligt till allting nästa vecka! Jag har lugnat mig nu men jag kan inte sluta tänka helt på det såklart.

Tal till på tisdag - Inte börjat än
Uppsats 3-4 sidor på torsdag - bestämt ämne i alla fall
Matteprov på torsdag - lär jag aldrig hinna plugga till

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

Jag har tråkigt


Ljusrosa naglar

Jag borde lära mig att jag inte ska sitta uppe såhär länge eftersom att jag blir så hungrig på natten. Men äta tänker jag inte göra (eller vafan jag har ju inte borstat tänderna än ju!). Anna Skipper, vår kära Du är vad du äter-coach säger ju att man inte ska äta efter sju på kvällen eller vad det nu är.

Hmm vad ska jag äta. Är ju så hungrig att jag inte är sugen på något. Men äter jag inget är jag rädd att jag dör.

PS: Inte läsa den överstrukna texten :)

Varför sitter jag uppe såhär sent undrar säkert många. Jo jag har målat naglarna, eller jag gjorde det vid 23. En nagel fick jag iof göra om två gånger för att den jävlades med mig. Men jag tycker att de borde ha torkat bra nu så att jag kan sova och inte vaknar upp imorgon med en massa hemska streck över naglarna. Hemskaste som finns! Eller hemskare skulle det vara om det började snöa nu.

16 grader och sol imorgon :D

Fläta

Det bästa med att ha långt hår är att man kan göra långa flätor. Flätor är roligt, och fint :)



Nu har Ninja åkt



<3


Plugga eller inte plugga, det är frågan

Jag borde verkligen plugga just nu, inte bara sitta här och inte göra nånting. Nej jag gör faktiskt ingenting bokstavligt talat. Bara tittar in i skärmen. Men jag vet inte vad jag ska börja med. Känner inte för att skriva en religionsuppsats på 3-4 sidor. Och tänker jag på att skriva tal mår jag bara dåligt... När jag väl har börjat tänka på talet så kommer jag på att jag inte kollat på pappret som betyget för mitt förra tal står på. Jag vill inte se. Men jag måste kolla innan jag börjar skriva mitt nya tal. Jag vill inte att det betyget ska förstöra sista dagarna på lovet. För jag lovar, jag kommer inte bli glad.
Det enda jag kan tänka mig att göra är att räkna matte, fråga mig inte varför.

Ninja

Ninja är här nu. Ska väl gå ut om en liten stund men jag måste bli lite pigg först. Jag är jättetrött och skulle kunna somna på en gång, även om jag la mig på golvet. Men det ska jag inte göra.

Lasagne är gott :)

Idag sov jag till ungefär halv 11. Det var ju ingen sol som väckte mig tidigare. När jag hade ätit frukost och kollat på tråkiga tv-program i x antal timmar bestämmde jag mig för att duscha. Det var jätteskönt för mina fötter frös jättemycket. Jag skrubbade kroppen med sånna där skrubbhandskar och en jättebra tvål och sen när jag var klar tog jag massa hudkräm. Hittade även två ansiktsmasker så jag tog dem också. Mitt ansikte är jättelent ;D

Mamma ringde för en stund sen och gav mig uppdraget att hacka lök och kolla efter lasagnerecept. Jag kollar receptet först så kanske mamma hinner komma hem och hacka löken själv :P Hihi, nu kom hon hem ju.

Godmorgon godmorgon

Vackert väder idag igen :D Party! Jennifer och jag kom precis på att det är party när solen är uppe, och sen när solen går ner är det party också. Det här påsklovet är alltså ett stort party!

Det är även party att jag inte sover bort hela dagarna. Tack solen för det. Den skiner rakt på mig när jag ligger i sängen på morgonen och eftersom att jag inte gillar att ha nerdragna persienner (det blir så mörkt då) så får jag helt enkelt stå ut med att vakna tidigt. Ganska lätt att stå ut med det om jag får säga det själv ^^

Ja vad ska jag göra idag då? Jag skulle kunna sätta mig på vår lilla uteplats på framsidan redan nu. Där är det sol tidigt :) Sen flyttar jag mig till baksidan när solen kommer dit bak. Har ju inget annat inplanerat idag så jag jag ju ta tillvara på alla soltimmar som finns :)


Okej det är typ väldigt kallt ute kände jag nu. Det kanske hinner bli varmt under tiden jag borstar tänderna ;)


Dietist idag

Vilket härligt väder påsklovet har inletts med :D När solen hade tagit sig bak till verandan, vilket var vid 12, så satte jag mig där och klappade lite på Madicken och Flingan. Sen blev det ingen mer tid i solen för jag skulle iväg till sös och träffa en Dietist.

Mötet gick bra, det är alltid kul att prata med folk som kan :) Dietistavdelningen ligger vid lekterapin eller vad det nu heter. När jag fick diabetes och låg inne på sjukhuset i 2 veckor så var jag där ibland och pysslade. Gick även i skola där hos en Ragnar. Bara för att man ligger inne på sjukhus så ska man ju inte missa skolan, även om det bara är 2 veckor.

Efteråt åkte mamma och jag runt lite, bl.a. till Fredells för att kolla på tapeter. Var hemma klockan 18.



Gymmet

Strax bär det av till gymmet för att spinna. Det var någon vecka sen jag spinnade nu. Tänk om jag inte kommer ihåg hur man ställer in cykeln. Piiinsaaamt.

Idag har jag ett grönt nike-linne på mig. Grönt är skönt!


En knasig dröm

Inatt drömde jag något som jag kommer ihåg, så jag tänkte dela med mig av min fina dröm.

Jag, Malin och Sandra stod och väntade på bussen vid Lillängen. Det var fint väder ute och bussen kom ganska snabbt. Det var dock ganska fullt på bussen, som vanligt alltså, så vi satt lite utspritt. Jag satt ganska långt fram brevid en tjej som jag aldrig sett förr. När vi hade åkt i någon minut så säger tjejen jag sitter brevid att jag på något sätt borde spänna fast min väska i nått räcke och sen hålla i mig i väskan. Det hade busschauffören sagt. Tydligen något fel på bussen. Jag kunde inte sluta undra över varför han åkte så snabbt när det var något fel på bussen.. Jag satt där och var ganska rädd. Gjorde aldrig det där med väskan utan höll i mig i stolen framför istället. Varför krångla till det?
Helt plötsligt blev det snöstorm och ja sa till Malin: Titta Malin, det snöar! (Malin och jag pratade idag om att det vore väldigt hemskt om det skulle börja snöa nu när det blivit så vårigt ute). Efter ett tag insåg busschauffören att han nog inte kunde åka mer med sin trasiga buss så han stannade mitt på en motorväg och alla fick gå av. Man kunde inte se nånting eftersom att det snöstormade, men öppnade man ögonen riktigt ordentligt så var det fint väder. Dock så märkte jag snabbt att det inte gick att ha öppna ögon.
Som från ingenstans, mitt ute på motorvägen, kommer det en bil körande och den stannar lite bakom mig. Då hör jag Sandra säga att det är hennes mamma som ska köra hem henne. Så Sandra hoppar in i bilen och kör hem, och jag undrar varför ingen hämtar mig eller varför de inte ens erbjöd sig att skjutsa mig hem eftersom att det var snöstorm :P Jag fortsätter i alla fall att gå. Inte går det snabbt men till slut kommer jag fram till en liten korsning och sätter mig bakom ett staket (ingen aning om varför jag var tvungen att gå ända dit för att sätta mig vid vägkanten och vänta på bättre tider).

Hur mitt äventyr slutade fick jag dock inte veta för jag vaknade 8:30 av att min granne lekte med sin radiostyrda bil. Och gissa hur gammal min granne är? Typ 35! Visst ska han få leka med sin bil men måste han göra det så tidigt på morgonen!

Afrikaplanering med Malin

Idag har jag och Malin planerat lite Afrikagrejer. Vi, eller Malin rättare sagt, ringde till Volontärresor och Work & travel och ställde lite frågor. När allt det var klart satte vi oss ute i solen med vår sena lunch. Vi försökte locka fram våra pigment så att vi inte är vitare än klänningarna på studenten. Man ska börja i god tid :P

Ikväll blir det middag i stan med Tess, Åsa och Jessica. Jag och Malin åker in om en halvtimme ungefär :)

Skivan på Ett ställe

Skivan igår var hur kul som helst. Och ju mer klockan blev desto roligare blev det :)
Sen hände det ju lite saker som man helst inte hade velat se, och vad jag hört så blev säkert hälften av klassen utslängda, men utöver det så var allt bra..

Södermalm - Ett ställe hade en jättemysig lokal, väldigt lyckat måste jag säga :)

Vid middagen delades det ut lite olika utmärkelser till folk i klassen och jag fick "stjärna på att hålla tal". Det trodde jag verkligen inte. Blev lite förvånad över att folk kom ihåg mitt tal, för jag tror jag vet vilket tal det handlar om.

Nu är det påsklov i alla fall för jag har inga lektioner imorgon! :D

SJ3:s klasskiva :D

Ikväll är det äntligen dags för skiva. Middagen början 19 och eftersläppet startar 22. Temat är: Geeks & Freaks!

Den senaste månaden har nästan bara handlat om den här skivan. Klassen har varit helt galen! Biljettpengar ska in, biljetter ska säljas. Biljettpengar har fattats, vem hade gjort fel? En ännu större fråga: vad ska man ha på sig?

Vad tomt det kommer bli när skivan är över, vilket är imorgon. Och det är inte bara skivan som är över, projektarbete är över det också!

RSS 2.0