April♥Honey

Tisdagen 24/5. Äntligen som vanligt igen. Honey är den mörka med bruna ögon och April är den vita med ena tassen grå, och blå ögon :)




My darling I love you so and I will never let you go

Ikväll är det äntligen dags för mig att gå på standup, något jag velat göra jättelänge men som inte blivit av. Men ikväll mina damer och herrar ska jag till Norra brunn och se ingen mindre än Johan Glans, den fantastiska skåningen. Ska möta Malin och några till vid Odenplan klockan åtta, värdens mest skinande Glans börjar nio. Är det såhär när man är kär när man är liten, hur blir det då när man är kär när man blir stor? Klart man är taggad! :D

Kakor är bäst

Förut var jag kaktokig. Kakor med chokladbitar och ett glas mjölk till, mums! Dock sa jag nog aldrig såhär till mamma:


Home Is Behind
The World Ahead
And There Are Many Paths To Tread
Through Shadow
To The Edge Of Night
Until The Stars Are All Aligth

Mist And Shadow
Cloud And Shade
All Shall Fade
All Shall...Fade


Sträss

Står för stress. Igår blev jag nämligen väldigt stressad. Under hela dagen med en dator på jobbet glömde jag helt bort att jag skulle kolla en grej, så när jag satte mig på bussen 16:13 och gick in på gymmets hemsida på mobilen för att se om det var något pass på eftermiddagen, blev jag galet stressad.

Där står det att det börjar ett medelpass kl 16:30. Min första tanke är: Nej jag hinner aldrig. Jag får köra det vanliga. Min andra tanke efter några sekunder: Nej jag VILL köra ett pass!

Så jag sitter där på bussen. Inom mig börjar stressen ta form. Det är ju precis på gränsen att jag kommer hinna. Och att komma försent är typ det enda som gör mig stressad.

Att sitta på bussen och känna att man har lite tid på sig är inte roligt alls. Varje sekund känns som en minut. Man sitter helt still. Övervägde faktiskt att gå av bussen tidigare och springa till gymmet. Så långsamt tyckte jag att bussen gick. Kom ju dock på att det visst lönade sig att sitta och åka buss, haha.

När jag klev av bussen ville jag inte springa, för jag tycker inte om att springa utan träningskäder. Då ser folk att man har för lite tid och perfekta människor har gott om tid på sig... Tittar på klockan. 16:28. Nej nu springer jag! Jag springer, in på gymmet. Frågar han i receptionen vad klockan är trots att jag håller mobilen i handen. Han säger att jag kommer hinna till passet, de har precis släppt in.

Jag springer nerför trappan, hinner slå till en tjej med min väska när jag rundar ett hörn, lyckas säga förlåt förlåt och får till svar att det är lugnt, in på toaletten och byter om. Hittar några sekunder till att fylla vattenflaskan och springer in i en sal där det är människor som rör sig till musik.

Det var inte så farligt att komma försent som jag trodde. Men jag tycker inte om det ändå.

Taxidriver

Yayho! Ikväll jobbar jag, började 12. Ska leka med Malin efter jobbet och hon ska hämta mig med bil :) Blev jättetrött nyss. Har inget att göra och känner att kvällen här på jobbet kommer gå sjukt segt.

Den här veckan är jag bara ledig imorgon, annars är alla dagar jobbdagar. Är så van vid att ha någon dag under vardagarna där jag är ledig, så jag känner mig riktigt jobbtrött :P

Sen har jag om ungefär 2 veckor över en vecka där jag jobbar sjukt mycket. 9 dagar i sträck. Nästan non-stop. Två olika jobb. Både här på Nacka sjukhus och i Kungsträdgården under Smaka på Sthlm (samma som förra året). Idag är inte mornarna lika tidiga under den festivalen så jag får nog sova lite. Förra året var ju helt galen. Upp, jobba, hem, duscha, sova.



Saker som gör mig väldigt arg

Såhär är det: bussar och teknik gör mig väldigt arg. Tekniksaker fungerar ju nästan aldrig och då blir man ju väldigt frustrerad. Och bussar kan ju krångla till det ordentligt. Som igår!!!

På onsdagskvällar hålls ett danspass på gymmet och det var jättelängesen jag var på det så igår tänkte jag åka och dansa lite. Kom hem från jobbet vid fyra och planerade hela eftermiddagen med tanke på att jag skulle träna. Åt mellanmål, tog en powernapp och kämpade mig upp ur sängen för att hinna med bussen som skulle gå 17:57. Jag var i god tid till bussen och satt och väntade. Och väntade. Litar inte riktigt på bussarna där jag bor, när jag ska åka buss är de iallafall sällan i tid. Så igår var det ju inget konstigt med det, att bussen var några minuter sen. Efter nästan en kvart tänkte jag: om den kommer precis nu så hinner jag kanske till passet om jag springer. Bussen kom inte, och jag gick tillbaka hem.

Busskort tycker iallafall jag, är ganska dyrt. För 3 månader får jag betala strax över 2000 kr. Hade bussarna kommit i tid/alltid kommit så hade jag inte klagat. Men att liksom lägga ut de pengarna och så kommer kanske inte bussen, eller så kommer den försent, det känns inte ok. Några minuter kan jag förstå men om bussen alltid är 5+ min försenad så kan man väl åtminstonde göra om tidtabellerna och beräkna hur lång tid det tar att köra den där sträckan??? På vintern kan man ju inte ens vara garanterad att bussen kommer om det snöar. Har man inget körkort kan man alltså inte ens vara garanterad att komma till jobbet...

Nej usch, igår var jag så arg att jag nästan kände hur blodet kokade av ilska. Idag är det något bättre, haha. Dock så var jag så arg igår att jag somnade i en konstig ställning och vaknade av att det gjorde ont i alla tänder på höger sida i munnen. Idag känns min käke helt fel. Det spänner på hela höger sida.

Little Bloopers Daisy

Vi har ju en Jack Russel hemma hos pappa som vi tar hand om. Igår hittade vi sidan för kenneln Zoli-dares som samäger henne med kenneln Little Bloopers (därav Zelmas söta namn).

Zelma är jätterolig, hon har verkligen en egen personlighet. Hittade lite Zelma-info som jag lägger in för skojs skull:

Född: 20090624

Smeknamn: Skrutten, Zelma-Bus, Tjockis, Rymmardrottningen... Jag kallar henne för Telma, gillar det bättre än Zelma, hehe. På tal om Rymmardrottningen: det stämmer verkligen. I helgen när jag skulle övningsköra så gick jag ut och lämnade ytterdörren öppen. Klev över grinden och gick ner till bilen. Precis när jag ska starta bilen så ser jag Zelma som springer utanför min bildörr. Knäppis...

Sen så finns det massa annan information, hon har ju stamtavla och massa fina priser. Fin tjej det där ;) Till sommaren planeras hon få en kull, men vi får se om hon går med på det, haha.


Isadora - Second nail

Isadora, 79 :-


Igår påväg till gymmet kikade jag in på Kicks och köpte ett nagellack. Läste om det här i tidningen och eftersom att jag inte fixat mina naglar på flera veckor (månader?) och har dåligt samvete för det varje dag så kände jag att jag måste ha det! Second nail lät ju väldigt spexigt ;)

Igårkväll målade jag fyra lager. Ett baslack, 2 lager av Isadora-lacket och ett toplack. Det är otroligt skönt att ha ett gäng fina naglar men namnet förstår jag inte. Känns inte som att jag har en extra nagel på varje finger precis. Mina naglar är ju typ lika hårda som diamanter, så har man tunna sköra naglar fungerar det kanske mer så :)


1 vecka

Jag längtar tills nästa vecka på tisdag måndag.

Måndagsregn

Imorse tänkte jag gå upp så att jag hade lite mer tid, för jag skulle gå ut med Zelma på morgonen. När klockan ringde reagerade jag knappt. Låg bara och tänkte att det var något som pep och att det lät som att det ösregnade ute. Vart är närmaste paraply? Ska jag gå ut med Zelma och riskera att bli blöt? Nej jag går inte ut om jag inte hittar ett paraply. Så där låg jag en stund och tänkte att det nog inte var någon idé att gå upp när det regnade. Haha.

Efter ytterligare några minuter kom jag på att det kanske inte regnade ändå utan att det kunde vara min golvfläkt som lät som ösregn, så jag satte mig upp i sängen och kollade ut genom fönstret. Inte var det något regn där inte. Har gjort samma fel en gång förut...

Spring för livet

Nu slutar jag alldeles strax jobba. Ska åka och träna men först kanske jag går och kollar lite kläder i Sickla. De senaste dagarna, när jag ligger och försöker somna, har jag varit jättesugen på att handla fina vårkläder. Sen på dagen avtar suget lite :S Jaja, vi får se hur jag gör. Först ska jag överleva i mina shorts. Visste ju att det skulle bli lite kallare idag men jag ville ha shorts ändå. Med tanke på att det snöade bara för någon vecka sedan kanske det inte var så smart :P

Vad blir det för träning idag då? De senaste gångerna har jag sprungit på löpband lite. Senaste gången 30 min :) Vet inte vad jag ska hitta på, känner mig inte sugen på att styrketräna. Kanske kör jag bara kondition på egen hand, eller så segar jag till gymmet och kör Puls bas som börjar 16:30? ;)

Ha en bra fredagskväll!

Noll inspiration

Ja vad ska man skriva om? Vem bryr sig om jag skriver eller inte? Segt.

Jag dödade en geting idag, jag har aldrig vågat slå till en geting förut. Men nu vågade jag. Känner mig inte lika getingpanik nu iår av någon anledning. Men men, ska inte hoppas på för mycket. Paniken kommer nog så småningom...

Hunger känner ingen annan vän än sin matare

Jag är en väldigt hungrig person. Är ofta hungrig. Vet inte om det har något med mat att göra för, jag vet inte hur jag ska förklara det... men ibland sitter hungern i magen och då hjälper det att äta. Men oftast sitter min hunger längre upp, typ i halsen. Det är säkert hur normalt som helst men folk har en tendens att se konstigt på mig när jag förklarar att jag är hungrig i halsen, hehe.

Nu är klockan sju. Jag har infört en regel att alltid äta klockan sju eller innan. Eftersom att jag är en hungrig person så tycker man ju att jag borde kunna laga mat men nej, har inget självförtroende vad gäller mat. Kryddor, såser. Det finns för mycket att stoppa i. Båda min mamma och pappa, deras sidor av släkten är duktiga. Mamma verkar kunna slänga ihop vad som helst i en kastrull och så har hon där en god sås.

Nej jag har inget självförtroende vad gäller mat. En gång stekte jag pytt i panna, färdig från en påse. Så bjöd jag mina syskon på det och när jag själv smakade så tyckte jag att potatisen inte verkade färdig. Fast jag hade gjort allt som man skulle. Men just för att det var jag som hade stekt pytten så kände jag att det måste blivit något fel.

Idag har jag med mig något som nog är gott. Tog en matlåda med tinade grönsaker, lite kokt sparris som jag gjorde till middagen tidigare i veckan, stekt fläskfilé från samma måltid och så stekte jag bacon. Älskar sältan i bacon, mmmmums :) Bea-såsen får vi inte glömma. Stod typ och åt den direkt ur burken när jag skulle göra lunch, haha. Fett ♥

Vem är hon?

Brukar ofta, när jag tittar på tv speciellt, tänka på personer som jag av någon anledning stör mig på och som jag gärna skulle skriva om här i bloggen just för att få skriva av mig. Men ganska snabbt kommer jag på att det är riktigt elakt att skriva om någon på det sättet, även om det är en offentlig person. Många googlar väl sig själva och om jag då sitter och skriver att jag spyr på frissyren som hallåan har så blir den personen nog inte så glad... Någon som fattar vem jag menar förresten?

Fast Kissie får man väl uttrycka sig om? Kissie är ju inte en riktig person. Stör mig så mycket på henne, men kanske mest på henne bror. De verkar ju helt pucko båda två. Förut kunde jag gå in på Kissies blogg och småle åt alla som störde sig så mycket på henne, för då kände jag verkligen ironin i hennes blogg. Nu är hon bara jättesmall (går det att retushera så att man ser sådär sjukligt smal ut? :S) med enorma bröst. Det känns liksom inte som att skillnaden mellan Kissie och Alexandra är lika stor som förut...


RSS 2.0