Snart är stressen här

Jag har verkligen inte någonting att skriva. Har varit så ett tag, ganska länge faktiskt. Skriver mest för att det ska finnas någonting nytt att läsa. Jag hatar att kolla in på bloggar som inte är uppdaterade de senaste dagarna. Men men, såhär brukar det ju vara ibland. Om några veckor skriver jag kanske massvis med inlägg varje dag. Fast ioförsig kan det ju vara en 10 inlägg som handlar om hur stressad jag över något i skolan. Usch.

Kan ju börja värma upp bloggen nu kanske. Om en vecka har vi tal. Redan! Det ska vara som ett föredrag om en konstig text som man ska göra rolig och levande. Jag tycker att vi borde ha fått lite mer info om hur man gör en tråkig och krånglig text rolig... Men näe, inte det. Får hoppas att man kanske lär sig något på retoriken imorn, första retoriklektionen någonsin.

Ska väl gå och läsa igenom min tråkiga svenskatext, som är tagen från Illustrerad vetenskap (eller någon annan vetenskapstidning :S), nu. Jag har bara orkat läsa inledningen. Vet alltså knappt vad jag har valt att hålla tal om. Visst låter det bra?

Jag känner hur stressen ligger där och bara väntar på att utlösas. Det är ingen kul känsla.


Dalarna <3

Snart kommer morfar och Maggan hit. Jag ska få min födelsedagspresent :) Har nämligen inte träffat dem på, ja nästan hela sommaren :O Vi åkte aldrig upp till Dalarna där de har sommarställe. Saknar faktiskt det. Dalarna är så mysigt. Eftersom att min farmor är därifrån så har jag ju vart med och hälsat på släkten där ganska mycket under mina 18 år. Och igår såg jag lite av filmen Masjävlar, och jag längtade jättemycket till att åka upp dit. Bodde jag inte i Sthlm så skulle jag nog bo där faktiskt. Allt är så lugnt där, det finns ingen stress.

Jaja, nu måste jag baka en kladdkaka så att vi har något att fika.

Klippning och toning

Jag har klippt och tonat mitt hår. Det blev riktigt bra :)

Nu är jag uppe hos pappa och hämtar guitar hero som jag och Christine ska spela ikväll. Hon kommer 8 och innan det ska jag hinna laga mousakka.

Hejdå :)

Studentmössan

Idag har jag beställt min studentmössa. Ett kalas på 659:-, för en mössa! Själva mössan kostade ju 199:- men sen tillkom det en massvis med stålar för mitt namn, klass och avgångsår. Sen så köpte jag ju ett överdrag i vitt läder till hatten, så att den inte blir totalförstörd på flaket.

Efter skolan åkte jag in till stan med Malin och efter att ha kollat kläder och smycken så bar det av till Café 60. Där avnjöt vi te och kanelbulle. På vägen hem gick jag av i Sickla.

I sickla köpte jag en kofta på Vila (me like Vila). Sen så promenerade jag vidare till Akademibokhandeln där jag kollade efter en almanacka. Men jag tror att jag ska köra på Malins almanackstips faktiskt! Tittade även efter en blyertspenna, men jag orkade inte lägga 59:- på en enkel penna! Så när jag varit där inne i något som i alla fall kändes som 20 min kände jag att jag inte kunde gå ut utan att ha köpt någpnting. Så jag grabbade åt mig en fin mapp, Marketta vill ju att vi ska ha en pappersmapp till alla våra Geografipapper. Kände mig duktig ;)

Jaha, nu ska jag kolla på film. Sagan om ringen såklart :) Puss hej.

I associate that sound with you

Imorgon är det mössprovning! Var ju bara supertvungen att säga det. Tänk, jag ska prova studentmössa. Tidigt ja, och varför kan inte skolfotot vara lika tidigt som mössprovningen? Orka ha skolfoto sent på året, för då är man ju blekare än vad man är nu. Och man är redan lite blek! :O Vilka problem alltså...

Nej, nu ska jag göra te och gå upp på mitt rum :)

Säger godnatt nu för jag kommer nog inte sitta vid datorn mer ikväll tror jag :) Godnatt

Hejhej

Nu känns det höstigt ute. Därför måste jag ha lite höstiga kläder. Funderar över att åka förbi sickla imorn efter skolan och kolla om jag hittar något. Då kan jag även gå in på akademibokhandeln, eller vad det nu är de har där, och köpa en blyertspenna (för mina går sönder hela tiden!) och en snyggare almanacka.

Snart ska jag gå öva på geografiläxan. För imorn har vi ett STORT förhör ;)

*

Jag bakade nyss den andra kladdkakan för den här veckan. Det där receptet var ju så lätt, och gott får jag inte glömma att säga. Jag måste ju ha något att äta på framför finalen av Project Runway ikväll.

Imorgon börjar jag 12:20, halleluja! Typ. Det dumma är bara att min buss bara går en gång i timmen då, det är iaf vad jag tror. Den är framme 41 min innan skolan börjar... Ska kolla upp andra bussar nu, men då måste jag byta och det är jag inte van vid. Bytes-bussarna till skolan är de bussar jag tar när jag missar den normala bussen. Men imorn får det helt enkelt bli dem.

Nu började jag helt plötsligt tänka på projektarbetet. Det står helt stilla! Jag har gett upp hoppet om att ha kommit på någonting tills på fredag. Jag vet inte hur jag ska komma på något helt enkelt, för hur mycket jag än tänker så kommer bara samma dumma idéer upp hela tiden. Nu vet jag inte varför jag skrev idéer i plural heller, för inte kommer det upp mer än en idé om det nu ens kommer upp en enda.

Ska äta nu, och idag blir det goood mat :)


Vadå? Är det bara jag som älskar skolan eller?

Hittade den här på Sandras bilddagbok...


Jag kanske var övertrött eller nått? ;P

Luft tack

Nacks gymnasium måste ha världens dåligaste luft. Hur kan de förvänta sig bra resultat när man inte har något syre att andas in? Hur tror de att jag ska orka plugga när jag kommer hem när jag har ont i huvudet?

På vägen hem var jag så trött och hungrig. Ont i huvudet hade jag också efter att inte ha andats bra luft på några timmar. Så när jag kom hem bakade jag kladdkaka. Inte för att jag vet vad det skulle hjälpa, men det är gott :) haha.

Kladdkaka

Ingen bra dag

Ingenting har fungerat idag. Skrivarna har jag ju redan berättat om. Och nu när jag sitter här vid datorn kan jag inte lyssna på musik för högtalarna fungerar inte! Undrar om någon har kollat sladdarna? Ähh, jag orkar faktiskt inte kolla. När jag var påväg upp hit till mamma så tänkte jag "åhh nu kan jag gå ut och springa när jag kommer upp :)". Men självklart kom jag ju på att jag visst var sjuk. Typiskt! Det sista och värsta är ju hostattacken jag hade för en stund sedan. Och den sitter ju kvar fortfarande känner jag, för varje gång jag andas så känner jag att jag måste hosta. Så, jag har helt enkelt slutat andas nu... Nämen, trodde seriöst att jag skulle hosta upp nånting.

Men nu ska jag ta te, annars lär jag aldrig få sova. Imorgon är det sovmorron till 10:10. Första lektionen ska vi debattera om gud finns eller inte. Jag är på gud finns inte-sidan! Yay. Kan dock inte debattera det där riktigt, för enligt mig så finns gud bara inte. Måste det vara svårare? :/

Godnatt

Hostattacker

Åhh herregud! Jag kan inte sluta hosta... Nu gör det ont alltså :( Får alltid hostattackerna på kvällen. Blir så varm av att hosta dessutom, så jag blir ju inte sugen på att dricka te heller.

Dagen

Skolan har egentligen inte dragit igång på riktigt, för IV-valen börjar inte förrän nästa vecka. Idag var det bara 2 lektioner och det tempot klarar jag faktiskt av. Nästa vecka börjar retoriken men det tar vi då. Dagens lektioner, filosofi & religion, var inte så värst ansträngande. På filosofin skulle vi göra några övningar, till exempel titta på en penna och upprepa ordet "penna" flera gånger. För mig fungerade det inte för jag kunde inte vara sådär seriös just då. Men jag ska försöka göra någon av övningarna hemma istället. Eftersom att det var våran första religion idag så var det rätt så lugnt, läraren presenterade sig och gjorde lite genomgångar på tavlan. Tror nog att det kan bli ganska kul, hon verkar vara jättebra på att lära ut. Tror att hon är en sådan som bara kan stå och prata och få eleverna att lyssna, och vips så har man lärt sig utan att man själv varit riktigt medveten om det :P Vi fick en läxa också: att fundera över frågan "vad är viktigt i mitt liv?" och så skulle vi skriva ett litet brev om oss själva samt bifoga ett foto. Så jag måste leta efter foton vilket inte kommer gå så bra. Min skrivare fungerar inte, pappas skrivare fungerar inte och inte mammas heller! Hoppas att det finns något lite halvfint foto någonstans och inte bara hemska.

Godnatt

Jag tänkte bara säga godnatt. Är helt slut i huvudet och kroppen, och jag har ändå legat och vilat i två dagar nu. Men innan jag säger godnatt på riktigt så tänkte jag bara säga att jag igår började längta efter julen väldigt mycket. Tänk de där dagarna på julen då man bara känner för att ligga och ta det lugnt. Det är mörkt ute och från himlen faller snö. Man tänder ljus och gör te som man ligger och dricker framför en mysig film. Ja, vintern är bra när man får vara inne. Att vara ute på vintern är inte direkt min favorit för jag halkar så himla lätt :P

Godnatt :)

Det är kul att retas...

Haha, min syrra sa nyss på msn att det låter som ett fjortisdisco från mitt rum :P

Retar henne bara, spelar alla fjortislåtar jag kan (vilket inte är många) på hög volym. Det är kul ;)

Host host

Idag har jag inte gjort mycket alltså. Vaknade konstigt nog 9 idag igen så då satte jag på tv:n och kollade OS-finalen i basket mellan Usa och Spanien. Usa vann och jag tycker att de är grymt coola :P Sen så gick jag väl ner och gjorde frukost och la mig sedan framför t:n där nere :P När klockan var dags för OS-avslutningen så tittade jag på den. En dag framför tv:n alltså... Eller jag följde ju med pappa för att handla hostmedicin. Var tvungna att åka in på söder eftersom att det typ bara är där de har öppet på söndagar. Efter det så svängde vi förbi ICA i Sickla för att jag skulle köpa godis.

Jag tror inte att den där hostmedicinen är bra för mig, får ont i bröstet och ryggen, lungorna typ. Eller så har jag bara hostat för mycket kanske. Aja, jag ska ta hostmedicinen iaf... För jag vill sluta hosta nu!

Sex and the city <3


Pizza och film

Tog precis min första dos hostmedicin. Hur kan hostmedicin vara så gott egentligen?

Men men, klockan nio börjar bilmen "Ett perfekt mord" på TV3. Nu ska jag ner och äta pizza. Denna gång beställde jag Black & White, har tröttnat på Hawaii nu och så är jag väldigt hungrig, så jag tog en pizza som lät mättande. Efter maten blir det alltså film och säkert te och chips. Man måste ju äta något framför filmen :)

Lyckad kväll

Igår var jättekul men jag som hade tänk ta det lugnt tog det inte lugnt. Det var ju dans från runt 23-3. Och lite dricka på det. Så idag är jag helt slut. Redan på bussen hem igår fick jag ont i huvudet. Vaknade 9 imorse, ingen aning om varför för jag var varken täppt i näsan, behövde snyta mig, hosta eller nått sånt. Som tur var somnade jag om och vaknade igen vid 12, då låg jag kvar i sängen och kollade på OS. När kl var ungerfär 13 var jag så hungrig att jag var tvungen att gå ner och hämta mackor och oboy. Sen dess har jag legat i sängen och hostat. Värsta rethostan jag har!


Christine och Felix när vi stod på plattan och väntade på de andra.

Och bara för att jag inte har något att göra och hittade en lista på en blogg...

Drömjobbet: Jag skulle gärna bli veterinär men jag vill inte döda djur... men en vet. som bara räddar djur skulle vara bra!
Favoritmat: Sushi, moussaka, tsatsiki!

Sport: Bakset?

Glass: Kolla bilden som finns i ett nyligen skrivet inlägg...

Godis: Choklad och surt

Låt: Samma låtar om och om igen. Hittar inga nya :P

Helgdag: Julen är bäst!

Årstid: Sommar


Senast du...

Skrattade? Jag har säkert skrattat idag, annars var det igår. Fast det var nog idag. Ja det var det.

Grät? När jag kollade på The Notebook

Kollade på film? Hmm, det var i... tisdags!

Drog ett skämt? Jag brukar inte dra skämt, fast ibland blir det jag säger kul. Men det är ju inget skämt liksom.

Sjöng en sång? Idag


Just nu...

Vad ser man utanför ditt fönster? Vår uteplats, en parkering, lite träd, en blå himmel och en gångväg.

Lyssnar du på musik nu? Nix

Vad har du på dig? Stuprörsjeans och ett svart linne
Vad är det på din musmatta? Haha, jag har min musmatta uppochner. Så Harry Potter syns inte :P


Har du...

Blivit kallad hora? Jadå (hata högstadiet)

Ljugit om din ålder? Nej

Bråkat utan anledning? Ehm, nej.


Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol? Ja

Rökt? Aldrig!

Shoppat? Lite

Skejtat? Nej

Bakat? Har ju inte det

Motionerat? Ja!

Solat? Mycket

Pussats med någon? hehe

Pratat i telefonen mera än i 60min? Prata i telefon är inte min favoritsysselsättning om man säger så :P


Vem..

Kan du lita på? Familj och riktiga vänner  

Vet allt om dig? Jag

Längar du efter? Någon


Tetime

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli mer förkyld än vad jag var i skolan idag. I alla fall inte på såhär kort tid. Nässpray hjälper inte!

Ikväll ska jag ju ut och jag kommer säkert känna mig mindre förkyld när jag lämnat lägenheten. Blir ju alltid så. Men tänk om det inte är så denna gång. Känns ju jättefräscht att sitta och låta såhär hela kvällen.

Får väl gå ner och göra te eller nått...

När jag kom hem...




Den varma chokladen gjorde sig dock inte bra på bild.


Ska jag våga...

Enligt Malin och Christine är det värsta huskuren att dricka varm mjölk med citron. Så gör de tydligen i Bullerbyn.

Som jag mår nu så ska jag faktiskt försöka mig på det där. Fast, smakar det inte som sur mjölk?

Alltså jag är verkligen trött på att jag tjatar om att jag håller på att bli sjuk, är sjuk etc. men jag gör så när jag är sjuk.

Och herregud vad jag fäller hår för att bara komma till något helt annat...

Men tillbaka till min förkylning. Kroppen är helt slut, jag ska lägga mig snart och klockan ringer inte förrän 07:30. Vem vet, kanske vaknar jag upp imorgon och är helt frisk. 

Nu ska jag fixa mjölk och citron.

Förkylning, here I come!

Mitt halsont var antagligen bara lugnet före stormen. Jag tror att jag håller på att få världens förkylning. Halsen kliar som attan, och det låter konstigt när jag andas. Näsan känns... ja den känns som den brukar innan man blir förkyld. Huvudet är tungt. Bra tajming. Inte nog med att skolan drar igång, nej det är ju också så att Sandra fyller 18 imorgon och vi ska ut på kvällen. Jag har inte börjat se hemsk ut än... men ja, det kommer ska ni se.

Jag ska nog bädda ner mig i sängen efter det att jag tryckt i mig en kebabtallrik. I sängen ska jag äta chokladen som jag var nere på konsum och köpte nyss. Rätt praktiskt att bo ovanpå en affär. Jag är dock inte förvånad över att jag inte är godissugen längre, mitt godissug försvinner alltid i den sekund som jag har köpt godiset. Kanske bra men det skulle ju vara kul att få riktigt njuta av godiset någon gång >.< Aja, chokladen kan ju inte ligga där och ruttna. Har hört att den möglar ganska snabbt!

Puss!

Är jag glad eller är jag glad?

Svensken Jörgen Persson gick till kvartsfinal!


Kuvertväska

Efter skolan köpte jag en kuvertväska på Åhlens. Nu slipper jag släpa runt på min stora väska när jag ska ut, och den här nya är precis rätt storlek :)


Flumm



Det var alltså de här damerna som jag fikade med. Malin o Christine. Efter en fika på café 60, där jag förövrigt drack en chaite med något konstigt i eftersom att jag blev lite småflummig, så följde jag med Christine när hon skulle klippa sig. Satt och läste i en tidning som jag tror hette NU! och där läste jag bland annat att Sarah Jessica Parker har tagit bort sin vårta. Ja, i tidningen kallade dem det ett födelsemärke, men alla vet ju att det är en vårta.

Efter klippningen gick jag runt med C och kollade på bärbara datorer. Hela tiden sa jag: Åhh, den här var snygg! Och C påminnde mig om att det inte bara är utseendet som räknas. Nähä? :( haha.

I slussen mötte jag Malin, en annan Malin. Självaste Malin Hansson. Alla på bussen måste ha trott att vi gick på någon drog eller så. Jag vet ju inte vad Malin gjort innan men jag hade då inte tagit något. Om det inte var chaitet :O

Jisses, imorn börjar skolan och Malin Köld är min idol. Jag ska göra allt som hon! Så jag ska lägga mig tidigt är det tänkt. Har 40 min på mig att vara vaken på.

Jaja, hejdå. Jag känner att det här blev lite flummigt här och var. Alltså det var något i chaitet. Btw, jag har inget halsproblem längre. Eller lite, men det är inget man märker nu. Jag kanske är som en bil som stått för länge och behöver åka lite. Alltså min röst behövde bara vara aktiv tillräckligt länge? Eller nått sånt.

Hmm, ja hejdå var det ju.

Fikatime


Talang 09!

Jag är rätt så bra på att retas. Och har man en talang så ska man ju ta vara på den. Eller hur? ;)

Så, nu ska jag gå och fråga ut min syrra om hennes nya klass. Pumpa henne på information om alla snygga småkillar. Hon började ju 7an idag. Tihihi ^^


Sportnörd för tillfället

Pappa ringer:
- Hej det är Jenny
- Hej, är du sjuk?
- Nej jag har bara lite ont i halsen...

Jag sitter typ och tittar på basket :P Litauen-Kina. Yao Ming är lite läskig. Jag är nästan säker på att jag skulle tycka att han var lång om han stod brevid mig. Tycker ju inte att min pappa är lång, och han är två meter. 30 cm på det måste ju vara långt :O

Snart tänkte jag duscha och kl 14:40 är det stavkval. Det ska jag se på såklart :)


The Notebook

Nu mår jag bättre. Bara halsontet som är kvar :D Fast det har blivit lite värre, halsen känns svullen o så. Men men....

Jag tror att jag ska bädda ner mig i sängen med daimglass och något att dricka å så ska jag titta på The Notebook. Har hört att den ska vara så fin så jag måste jue se den ;) Men jag har den på datorn så jag måste dra ut datorn typ 0,5-1 meter, hoppas att det går utan att några sladdar åker ut.

Önska mig lycka till! ;)

Godnatt

Jag mår inge bra

Vilken värmechock jag fick nyss och det är inte ens soligt eller varmt ute längre. Jag kanske håller på att bli sjuk, för inte har jag väl kommit in i klimakteriet? :O

Jag mår inte alls bra. Halsen gör ont, känns helt sträv när man sväljer. Och... nej jag ska inte berätta mer ingående. Dåligt att det inte hjälper att dricka varken varmt eller kallt. Någon som har något mirakelknep mot halsont?

Dessutom började jag nyss må dåligt. Skulle kunna kräkas om jag stod där vid toaletten, men jag orkar inte ta mig dit.

Ska nog gå ner och göra te, i hopp om att det ska hjälpa något denna gång. Sen skulle jag vilja äta något, men jag mår ju illa och har ont i halsen så det är liksom inge kul att äta. En film skulle nog inte skada att kolla på iaf.

Hoppas inte att mitt halsont håller i sig i flera månader, som det har gjort de två senaste gångerna jag har haft problem med halsen...


Är du dum i huvudet eller?!

Satt och läste aftonbladet nyss och det gick bra tills jag kom till baksidan, där de har en fråga som ett antal personer svarar på.

Frågan: Är djur lika mycket värda som människor?

Jag skulle absolut ha svarat ja och var därför nöjd när de två första svararna hade svarat precis som jag skulle... men så kommer jag till nummer tre:

En 48-årig undersköterska från Umeå:
- Nej, människor är värda mer därför att vi kan tänka. Ett djur vet ingenting.

Usch på henne!

Det går inte snabbt alltså

Ja vad ska man göra. Är lite fast här vid datorn.

Emelie skickade en film till mig och den har laddat i typ 2,5 timme. Och den har kommit 80 %. Gud så kul... not!

Om jag går härifrån finns det en risk, ja en stor risk att Pontus trycker bort rutan. Eller så kanske datorn blir arg för att jag går och bestämmer sig för att logga ut sig från msn!

Och min hals är inte kul och det hjälpte inte att skrika när Holm skulle hoppa på 1,36.

Wiee nu är filmen på 81%. Suck...


Sista riktiga sommarlovsdagen

Kolla liksom, idag är det sista dagen man kan vara uppe hur länge man vill... eller ja, är man förståndig så går man väl och lägger sig inte allt för sent så att man lyckas somna någorlunda tidigt imorgon. Men är jag förståndig? Nej.

Usch för att skolan börjar. Eller ja, visst kommer det att bli kul att träffa visst folk igen. Ja, skolan är faktiskt rätt kul förutom all den stress som den ger. (Tråkigt bara att man träffat de flesta roliga människorna efter första dagen :/)

Förra året var bättre än de andra, jag var inte så stressad, jag visste att jag gjorde mitt bästa och inte kunde göra mer. Jag nöjde mig med VG i vissa kurser. På slutet dock, muntliga nationella i svenska, då var jag så stressad som jag aldrig har varit förut. Kom ingen vart med det där talet, bara låg där i soffan och hörde sekundvisaren ticka och ticka. Klockan var väl över 12 på natten och talet skulle hållas dagen efter. Som tur var tappade jag rösten helt i ungefär en vecka. Tokigt men ganska passande just då.


Jag undrar om jag slängde det där nyckelbandet?
Usch på matte!
Det är roligt att ta kort på mattelektionerna... de enda bilder jag har från lektioner är just från dem.
Är det där min miniräknare?

Imorn blir det fika i stan med Malin och Christine. Man kan inte vara ensam sista dagen på lovet. Då deppar man sönder...


Godmorgon

Jag vaknade med ont i halsen och har fortfarande ont i halsen trots att jag har ätit glass och druckit te i min stora stora kopp.

Men nu ska jag inte gnälla, nej nej. För det är ju final i höjd om 20 minuter. Heja Holm! Och typ 15:45 är det semi med Johan Wissman. Friidrott är så roligt att titta på! :)

Host host och hejdå...

Minnen

Agua-låtar får mig verkligen att tänka tillbaka på när man var liten. Jag tänker typ på lågstadiediscon och massa fjantiga killar som försöker vara tuffa :P Glitterhårspray och sån där annan färghårspray (FULT). Det var tider det! haha.



Jag måste lyssna igenom alla mina skivor hemma, men de är hos mamma. Alla skivor jag har är gamla för jag var stor konsumnet av skivor i låg- och mellanstadiet, efter det gick det utför i mitt köpande av skivor. Dock har jag ingen spice girls skiva, bara en film ;) Så, allt jag har där hemma är gamla samlingsskivor; hits for kids och absolute music!

När jag ändå är inne på ämnet musik så kan jag säga att jag just såg en reklam på femman för det nya programmet Musikmaskinen. Jag var på en av dem inspelningarna, kul att det börjar sändas snart. Eller förresten nej! Jag satt ju långt fram :O

Money money money

Nu är jag hos pappa och jag hade fått en kort från hans morbror sven-olov. En av mina köpingsläktingar liksom. Dem gillar vi! Fick ett grattiskort och 200 kr :) Kortet var jättefint, det stod vad som hände år 1990, när jag föddes. Lite roligt att läsa :D

Idag har jag mest kollat på OS. Kände på mig innan att kallur skulle ramla :( Gud så tråkigt. Om jag inte minns fel så är det höjd-final imorgon. Men när kvalar Klüft?


Heh, hon hade visst redan kvalat. Men till tresteg? Skulle inte hon vara med i längd :S

Hello

Usch vad jag är trött... Tänk om en vecka, då är skolan igång. Då är jag inte trött utan död. Död på heltid.

Kvällen har spenderats med snälla Malin. Vi såg klart på På smällen som vi såg början av för flera månader sedan :) Sen så kollade på på SATC-filmen som jag köpte på Cypern. De hade grekisk text på den så vi hoppades såklart få lära oss lite coola fraser, men inte gjorde vi det heller. Efter film och godis pratade vi skolan och sånt. Projektarbeteångest!


Ever thine
Ever mine
Ever ours
(och hur säger man det på grekiska? Jag fick ju inte veta)

Segt

Sitter och laddar upp en massa bilder på min bilddagbok men gud så segt det är!

Snart kommer Malin och jag tänkte liksom hinna borsta tänderna först.

Cypern: Onsdagen

På onsdagen var vi ute på havet med en båt. Vattnet var jätteblått och det var jättevarmt. Han som ledde turen hette Alo och han gick runt och skrämde folk. Till och med en Italienare som reste själv och därför stod för sig själv och inte skrattade, honom fick Alo att skratta. Då blev jag glad :D



Två gånger stannade vi till för att bada, den första gången badade jag. Men andra gången kände jag för att stanna på båten och ta kort på alla badmänniskor ;)




Vid sista stoppet kom det två andra båtar ganska nära vår. En av de båtarna var värsta partybåten. Jag tänkte bara att jag var alldeles för trött och varm för att orka stå och dansa på en guppande båt...

Utekväll

Få se, mitt horoskop igår. Det blev faktiskt lite ekonomi, pengar går ju åt när man är ute. Och jag fattade ett beslut. Hur mycket mod jag behövde för det vet jag väl inte, men jag beslutade mig för att sova hos Emelie. Kanske behövdes det lite mod eftersom hon höll på som hon höll på under kvällen :P haha.

Det var nice igår faktiskt. Först satt vi på softbar ett tag. Har ingen koll på tiden men vi hann dricka två drinkar och vi dricker snabbt när det är drinkar som heter Orgasm och Cosmopolitan... Sen så bar det av till Chaplins med Jenny, Mirre, Emelie och Richard. Jag var rätt så trött så det blev till att sitta och kolla på när tjejerna dansade och... ja. Jag spanade även in några kineser som hade två STORA skålar med pommes. Inte ens så att jag skulle orka äta allt det där :O

Nu har jag laddat in lite bilder i datorn här, så det kommer väl upp några inom kort... eller nu. Jag kan ju bjuda på en finfin bild (ironi).

En trött jag imorse när jag och Emelie satt o kollade på OS friidrott. Vi förundrades över gymnasterna som studsade på en matta som det inte var studs i :O


Horoskop

Lejonet 23/7-23/8

Mest handlar det om ekonomi, bostad eller jobb. Du fattar ett stort beslut som kräver en hel del mod.

Hmm, jag undrar vad det är för beslut jag kommer att fatta :S


:D

Nu är jag redo för att fara iväg till bussen men den går inte förrän om lite mer än en timma. Jag får helt enkelt sitta här och lyssna på musik eller nått. Fixa håret måste jag göra också, och med fixa håret menas att sätta upp luggen. Orkar inte göra så mycket mer. Men jag vet aldrig hur jag ska ha luggen, för helst vill jag ha den utsläppt, men den här precis för kort så den bara hänger där och ser död ut.
 
Aja, jag får det nog trevligt ikväll hurvida luggen är ful eller inte ^^


Ahh!

Jag kom på en sak!

Jag vet varför jag har stått och dansat och sjungit med i låtarna på kvällarna. Samt varför jag varit helt tokig. Varför kommer all energi på kvällen för?

Jo, iallafall, jag har inte haft någon annan musik att lyssna på! På planet ner så tappade jag en grej till mobilen, så jag kunde inte koppla i hörlurarna!

Just nu funderar jag på om jag ska ut ikväll. Em tjatar på mig. Kände mig först för trött men nu lyssnar jag på någon låt som typ alla måste ha hört utom jag, och nu vill jag inte sitta hemma heller.

Nä, man ska inte leva utan musik. Utan den bli man knäpp, och med den blir man också knäpp. Fast på ett sundare sätt. Right? ;)

En vecka på Cypern

Nu är jag hemma igen. Vet inte om jag gillar det eller inte.

Det var så mysigt där nere, speciellt kvällarna. Dagarna ,dock, var fruktansvärt varma. Den sista dagen, alltså igår, var det lite molnigt och luften var riktigt tryckande. Orkade inte ligga kvar vid polen i 35 gradigt tryckande väder så jag gick upp till rummet och drack kaffe. Sen var jag redo för poolen igen ;) Och molnen och det tryckande vädret försvann lika fort som mitt poolhumör kom tillbaka. Det måste ha varit varmast dagen igår för man kunde inte gå någonstans utan att bli dyngsur. Usch för all fukt!

Så, vad har jag gjort under veckan då? De flesta dagarna har faktiskt spenderats vid poolen och i poolen. Förutom två dagar. En dag var vi vid en lång strand med jättefint vatten (fick reda på igår att det fanns en mkt större strand med klarare vatten, hur nu det går till, en liten bit längre bort. Typiskt!). Det var nice där :) På onsdagen bar det av ut på havet med en stor båt. Turen höll på i 4 timmar kanske. Vi badade i fina vikar och fick jättegod mat :)

Svårt att sammanfatta allting, blir nog lättare när jag får in bilder i datan så att jag kan titta tillbaka :) Veckan var iaf bra. Men varm. Det är faktiskt rätt skönt att vara tillbaka i "kylan". Men jag skulle ju inte ha något emot att kunna gå ut på kvällarna och inte frysa, bara kunna sitta på balkongen och känna den ljumma vinden. Stå där och titta ut över poolområdet och sjunga med i låtarna som spelades på hotellets restaurant ;)

Nu åker jag!

Ja tänk för att det gör jag. Ha det så bra här hemma :)

Hihi.

Hejdå ;)

08

Jag kom precis på hur jag ska fira morgondagen. Som 08a måste man ju fira 080808!

Jag ska köpa en massa choklad på tax-free. Vad ska jag annars göra på arlanda. Läsa en bok? Tror inte det va?

Nu borde jag verkligen packa... fast ne (a) Eller jo.

Godnatt

Inge bra

Jag kan inte sova för det ligger kläder över hela min säng. Varför då? Jo för jag kan inte packa. Mycket jag inte kan.

Men jag ska ha packat innan jag somnar iaf. Ok, jag måste ju det för annars får jag sova på golvet.

GratisMakeUp.se

Jag har blivit medlem på GratisMakeUp.se. Där samlar man poäng som man sedan kan byta ut mot ett presentkort på Kicks.

Tryck på länken nedan och bli medlem :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=9666

Emelie 18

Här kommer lite bilder från när vi firade Emelie :)

Cosmopolitan som vi blev lite kära i ;)


Madde och Emelie lyckades se normala ut på en bild, resten är bara flummiga.


Jag och Ywwe. Och ja, här ser man ju att jag inte kunde sluta skratta också.


Orgasmdrinken som vi också tyckte om väldigt mycket. Detta kommer inte sluta bra...


Och nu slutar jag med att visa bilder...

Hej

Alltså jag är helt slut. Jag ska sova länge imorn. Och jag ska packa imorn. Jag ska också hitta mina nycklar som jag inte kan hitta nånstans! Blir galen...

Ehm ja.. ska inte sitta här mer. Godnatt :)

Cosmo

Igår hade jag sjukt kul :D Hela dagen var bra. Först firade jag Emelie hemma med hennes familj, sen åkte hon och jag vidare in till stan för att träffa fyra av hennes kompisar. Lotta, Marre, Ywwe, Madde, Emelie och jag fikade på Café 60. Satt där ett väldigt bra tag tills alla började frysa.

Vi 18 åringar (det känns underbart att säga att man är 18!), vilka var jag, Emelie, Ywwe och Madde, drog vidare till en bar på Malmskillnadsgatan. Soft bar hette den. Där satt vi och tog en massa drinkar. Nästan förvånad över att vi inte blev utslängda :P Alltså det var galet kul. Underbara tjejer :D Måste göras om!

Viktigt! Jag testade en Cosmopolitan!! Och den var supergod :)

Haha, ja nu är jag supertrött för jag sov bara 2 timmar inatt. Jag fick ju ta med mig Emelie med mig hem hit. Ville ju det också såklart ;) Kände också att det var bäst så eftersom att hon inte kunde gå rakt. När vi kom hit vid halv 2 så satte vi oss vid datorn, åt mackor, gick och la oss. Emelie sov typ en timme, jag låg vaken. Sen ringde någon kille från baren så då vaknade Emelie till och sen somnade vi typ aldrig. Gick ner och gjorde te medan E pratade med en 91a i telefon :O Sen så gick vi ut och stod i det kalla gräset ett tag (?). Var ju meningen att vi skulle sova sen men det gick sådär. Jag somnade halv 7 och E somnade 8 tror jag. Väckarklockan ringde 8:30. KUL!

Så jag är hur trött som helst och nu ska jag in till stan och fika med några tjejer i klassen. Vet inte vilka än men det ska bli trevligt :D Hmm, jag måste typ äta något. Åt bara några mackor till frukost visst :O Ops!

Grattis Em

Idag fyller världens bästa Emelie 18 så GRATTIS!



Ska till henne nu är det tänkt men mina nycklar har ju bestämt sig för att försvinna. Hittar dem ingenstans och jag vet ju att jag la dem på byrån i mitt rum :S

Här regnar det galet mycket. Fast inte lika mycket som igår. Var tvungen att lägga handdukar vid fönstret i mitt rum för att det regnade in :P

:)

Åhh, jag som tänkte duscha... men nu är det ju Dolce Vita på tv :D


Storstädning...

Igårkväll, tills kl var 01:30, hjälpte jag Celine med att fixa i hennes rum. Vad ska jag säga? Alltså, hon kan inte ha städat sitt rum ordentligt på hur länge som helst.

Jag dammsög och torkade golvet, monterade upp hennes nya gardinstång med gardiner och så monterade jag ner en hylla som var fastskruvad i väggen. Dessutom fick jag henne att slänga en massa saker. Eftersom att hyllorna åkte ner så kan hon ju inte ha så mycket saker kvar. Bra tänkt av mig tycker jag.

Vi städade dock inte hela tiden, för vi var nämligen tvungna att döda 4 st långbenar. Usch vad stora det var!


Varför ska det vara så svårt att slänga kläder för?!

Det var inte längesen jag rensade min garderob alltså, men det måste göras igen. Kanske kommer jag inte slänga något, men jag måste iaf bli säker på att det inte ligger några oanvändbara kläder där isåfall.

Skulle ju vara kul att bara kunna ta ut vad som helst och kunna ha på sig det. Men näe, kan ju typ inte ha på mig någonting eftersom att det är så hemskt. Är det inte fult så är det utslitet. Sen så finns det ju fina kläder som man ända aldrig sätter på sig :S Aja, mitt mål är iaf att det ska gå att använda det som finns i den.

Jaja, det är bra att rensa så att jag också får en koll på vad jag ska ta med till Cypern. Tänk, om en vecka ligger jag där på stranden och har det hur skönt som helst. Om inte planet störtar. Det skulle vara lite tråkigt :/

Heej?

Jag såg precis på Hostel. Usch vilken äcklig film!

Men till något roligare...

Idag fyller Richard 18. Grattis! Det betyder alltså att jag har varit 18 i fyra hela dagar.

Gott :D

Fan vad gott det var!! Synd att jag inte orkar mer. Men, jag blir säkert hungrig om några minuter igen. Så brukar det vara :)

Quesadillas

Ja, det är vad jag håller på med nu. Har ingen aning om hur man gör quesadillas men jag har gjort det ändå.

Kollade upp vad man skulle ha i men alla sa olika så jag orkade inte bry mig :P

Får se om de blir goda, annars får jag väl... hmm, ge dem till... rektorn! Inte för att jag nödvändigtvis hatar henne men jag kan bara inte komma på någon person som jag ogillar just nu. Och rektorn har ju med skolan att göra, och skolan gillar jag ju inte :)

Aja.. Nu kanske jag skulle kolla hur mina quesadillas ser ut ;)

Skavsår

Idag är det mulet :D Äntligen. Det bästa med det är väl att jag kan sova på morgonen utan att vakna typ var 15e min för att det är så varmt i mitt rum.

Om en liten stund ska jag och mamma åka till Farsta och fixa min klocka som jag fick i onsdags. De måste korta ner den lite, annars åker den av armen. O så ska jag försöka hitta något till Emelie också :)

Mitt stora problem just nu är ju att jag har två stora skavsår på ena foten. Har inga skor att gå i och jag vägrar att låna mammas eller Celines foppatofflor. Då skaver jag hellre upp fötterna igen! Fick de där skavsåren i onsdags när jag var ute och jag märkte inte förns jag kom hem att höger sko var helt nerblodad. Trodde inte att det var mer med det, det var säkert bara ett pyttelitet sår som blödde mycket. Men aa, sen så såg jag ju att det var två stora sår. Det finns dock en positiv sak med skavsåren, för igår när jag sprang så var jag typ tvungen att springa hela tiden, när jag gick så gjorde det ont...

Nu ska jag gå och göra mig fin ;)

Cypern :D

Om en vecka vid den här tiden sitter jag på ett plan till Cypern, Fig Tree Bay :)

Eftersom att jag åker dit med mamma och syskonen så blir det sol och bad, men det ska bli underbart mysigt.



Nu ska jag väl ut och springa. Känner verkligen inte för det men har ju sagt att jag ska göra det. Det blir tredje gången för den här veckan. Och mina ben som redan är döda...

Pa är inget för mig längre!

Haha ne. Det är ju inte det. Skämt åsido, men jag är ju 18 nu :O

Jag tog beslutet att radera mitt playahead-konto där på natten till onsdagen. Kändes faktiskt bra.

Rubrik

På min födelsedag hade jag det skoj. Blev mer presenter än jag trott då mamma hade bjudit in Sissi och Berra som gav mig ett presentkort på HM för 500 kr. Sen så hade Sofia fixat en present vilket jag var imponerad av då jag sa till henne typ på natten till min födelsedag att hon kunde komma över :) Och av Emelie ska jag få nånting också, det var bara det att hon inte hade några pengar just då. Btw så måste jag fixa en present till henne också eftersom att hon fyller 18 på tisdag!

Jag hade det iaf roligt :) Och på kvällen gick jag ut med Christine, Jenny och Jessica på toxic. Fick ett jättefint linne från Thailand av Christine :D Tack!

Och igår var jag småseg, men det var ingen bakfylla. Det var ju så att jag inte kunde sova så länge sen på morgonen eftersom mitt rum är en bastu. Dessutom hörde jag en bil utanför kl halv 4 på natten, precis när jag nästan somnat. Den åkte jättesnabbt och delade ut reklam. Jag kunde ju inte undgå att ligga och fundera över varför man delar ut reklam/post kl halv 4 :S


RSS 2.0