Jag kanske inte ser farlig ut men tro mig, jag kan vara riktigt arg!

Alltså jag tror ingen kan förstå hur arg jag var idag. Hämtade min sko från skomakaren innan jag gymmade och så satte jag på mig mina skor när jag gick från gymmet. När jag gått av bussen och hade typ 200 m kvar hem så kollar jag ner på mina fötter för att det känns som ena skon sitter löst, och då ser jag att "lagningen" gått upp. Det var sömmen till dragkedjan som hade lossnat på ett ställe, och de hade limmat ihop den. Sickla skrädderi och kemtvätt, I hate you! Jag blev förbannad och bara stannade upp och visste inte vad jag skulle göra. Kom på att jag inte fått något kvitto när jag betalade heller så det var ju lika bra att åka dit direkt.
När jag kommer till den efterblivna helt värdelösa bajsdåliga (gångra med 100000000) skomakaren går jag in till disken och det som händer i stora drag är att jag går fram och ser att det är samma kille som står där som när jag betalade. Han känner INTE igen mig trots att det bara var 3 timmar sen jag var där. När han får skon säger han - Har du tagit bort dem? (såhär i efterhand tror jag att han trodde att jag hade åkt hem med skorna och suttit och tagit bort stygnen, som ju inte fanns). Jag bara - Va? Jag kan säga att jag var helt galet förbannad. Säger till honom att jag inte fick kvittot och då säger den saken som står där som 3 timmar tidigare fått 60:- av mig - Vi ger alltid ut kvitton så du har säkert fått det och slängt det. Vem tror han att han är, jävla äckel! Jag sa iaf - Nej jag fick inget kvitto! Det enda jag har kvar är den här vita påsen som skon låg i (och så typ slängde jag påsen i händerna på honom). Och så fick jag en sån där gul lapp (pekar på deras kvitton de lämnar ut när de får in skon) men det kvittot tog ni ju tillbaka!
Efter det så tvivlar han fortfarande på att jag varit där eller vad fan han nu tänkte så jag sa - Förutom den där påsen så har jag ju kvar pengarna jag fick tillbaka. Jag betalade kontant med en hundralapp och fick tillbaka två tjugolappar! Kan jag inte få ett kvitto nu bara? Han ba - Nej alltså jag kan ju inte veta vem som stod här så jag kan inte skriva ut något kvitto. Jag - Men det var ju du som stod här!!!!! Iallafall så fixade han så att deras mot förmodan söta skomakare sydde ihop min sko och så sa de typ att skomakaren måste ha lagt ifrån sig den limmade skon och glömt sy ihop den. Visst alla kan göra misstag, men fick jag en ursäkt? NEJ!
Jag sa till och med att jag hade åkt hem och fått åka tillbaka och då undrade han varför jag gjorde det.
- Ja jag fick ju inget kvitto och jag vet ju inte vem som jobbar imorn så då var jag ju tvungen att komma tillbaka direkt! PUCKO! När skomakaren sydde ihop skon så frågade jag om han verkligen sydde ihop den och inte bara limmade (man såg inte det stället där han satt och jobbade) och om jag inte kunde få ett kvitto om skon skulle gå sönder på en gång igen. Men nej det var ju omöjligt, och förresten så hade de ju ingen garanti så det spelade ingen roll... Det bästa var ju när han sa: nu har vi ju fixat problemet så du behöver inte vara ledsen. Jag - Jag är inte ledsen, jag är arg!
Gick iallafall ut därifrån och sa trevlig helg blablabla. Den jävligt äckliga diskkillen som förövrigt borde bli hängd, aahhhhhhh jag blir förbannad bara jag tänker på honom, typ suckade som att han tänkte: herregud vilket psykfall hon var då.

Kommentarer
Postat av: lovisa

Hej, allt bra med dig idag?

Btw, fin blogg!:D

2011-09-16 @ 23:29:10
URL: http://shisaalicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0