En söndag på jobbet

Usch min tröja luktar äckligt. Den har legat i mitt skåp inne på jobbet, där jag brukar ha min väska. Skåpen är rätt nya och luktar så äckligt att man får kväljningar (eh heter det så, nu fick jag hjärnsläpp). Det blev iallafall lite kallt och så ville jag ha min tjocktröja som det står röntgen på, och nu sitter jag här och mår illa av lukten.

När jag la mig igårkväll kände jag att det hade varit en perfekt dag. Det kändes bra på jobbet och efter så tog jag en taxi till Saltsjöbaden där min morfar och Maggan bor. Där träffade jag farmor också och så satt vi och pratade och drack te i någon timme. När vi kom hem duschade jag och la mig sen i soffan och kollade på en Beck-film.

Jag har precis varit vid matautomaten här på jobbet och köpt en cola-light. Det var mitt mission nu i helgen att gå dit och köpa något gott. Check!

Idag har det sett ut såhär på jobbet, jag har:
Läst lite i teoriboken
Ätit
Legat i soffan och kollat på tv
Försökt hitta info om hur körskolor luras (fast det gick inge bra)
Köpt något gott i automaten
Packat upp tvätt
Bokat lite
Skickat iväg svar som ska med posten imorn
Kollat in ett sportlinne på timarco.se
Städat tidbokningen, receptionen och korridoren
Satt igång en diskmaskin och plockat ur den
Sen har jag självklart tagit emot massa patienter också, och hjälpt till lite inne på lab

Så fort jag hör steg i korridoren här utanför, någon som går med ett papper i handen, så blir jag deprimerad. Skulle vilja sova några timmar men det går ju icke! När jag slutar ska jag iallafall åka in till stan och kolla på någon stand-up :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0