Hunger känner ingen annan vän än sin matare

Jag är en väldigt hungrig person. Är ofta hungrig. Vet inte om det har något med mat att göra för, jag vet inte hur jag ska förklara det... men ibland sitter hungern i magen och då hjälper det att äta. Men oftast sitter min hunger längre upp, typ i halsen. Det är säkert hur normalt som helst men folk har en tendens att se konstigt på mig när jag förklarar att jag är hungrig i halsen, hehe.

Nu är klockan sju. Jag har infört en regel att alltid äta klockan sju eller innan. Eftersom att jag är en hungrig person så tycker man ju att jag borde kunna laga mat men nej, har inget självförtroende vad gäller mat. Kryddor, såser. Det finns för mycket att stoppa i. Båda min mamma och pappa, deras sidor av släkten är duktiga. Mamma verkar kunna slänga ihop vad som helst i en kastrull och så har hon där en god sås.

Nej jag har inget självförtroende vad gäller mat. En gång stekte jag pytt i panna, färdig från en påse. Så bjöd jag mina syskon på det och när jag själv smakade så tyckte jag att potatisen inte verkade färdig. Fast jag hade gjort allt som man skulle. Men just för att det var jag som hade stekt pytten så kände jag att det måste blivit något fel.

Idag har jag med mig något som nog är gott. Tog en matlåda med tinade grönsaker, lite kokt sparris som jag gjorde till middagen tidigare i veckan, stekt fläskfilé från samma måltid och så stekte jag bacon. Älskar sältan i bacon, mmmmums :) Bea-såsen får vi inte glömma. Stod typ och åt den direkt ur burken när jag skulle göra lunch, haha. Fett ♥

Kommentarer
Postat av: Caroline

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-12 @ 15:19:10
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0