TRÖTT

Igår var det fest på Skansen med jobbet. Vi ingår ju nu i Aleris och de har tydligen en sensommarfest varje år. Det var trevligt, speciellt för att jag för en gångs skulle var bjuden! Maten var sådär. Jag gillar inte pillmat som man måste kladda med, typ revbensspjäll. Som tur var fanns det även på tallriken en liten laxbit och en kycklingklubba (som åts med bestick eftersom att den var kladdig). Det bästa med kvällen var ju att mina kollegor som om vi säger såhär, är lite äldre än mig, kände sig lite påverkade efter ex. en öl. Och sumobrottningen var skojsig. Iallafall, var hemma vid halv tio och somnade innan tolv.

Under gårdagen var jag riktigt trött, sov bara ca 4 timmar på natten för att jag när jag skulle lägga mig vid midnatt i onsdags kom på att jag måste måla mina naglar och det blev ett underlack, två lager lack och ett topplack vilket tog sin lilla tid. Dessutom kändes det som att jag höll på att bli "sjuk" på eftermiddagen för halsen brännde. Var mest taggad på att åka hem efter jobbet och dö men man kan inte svika Skansen ;)

Jag vet inte vad jag ska komma fram till med det här inlägget... Skulle precis tänka ut vilken dag det var för två dagar sen men kom inte ens på vilken dag det är idag. Tänkte så mycket att jag blev jättefrustrerad. Hahah förresten, tänk om det finns någon som heter Alz Heimer!

Aja kan bara säga att jag är trött idag, det är viktig info. Jag gick upp 10 imorse och då var mamma hemma för att hon hade ont i huvudet och då kände jag att jag var tvungen att hjälpa henne med att plocka ur diskmaskinen - vilket ledde till att jag dammsög och sen skurade allt golv jag kom åt på nedervåningen. Sen fick jag det stressigt för att jag kände att jag måste tvätta håret men jag var så seg att jag inte orkade skynda mig så mycket som jag behövde. Hann inte äta mig... haha. Hann inte äta lunch hemma så jag tog med den till jobbet och åt när jag kom hit. Och visst ja, det var det här som jag skulle skriva! När jag sen gjort te och gick bort för att börja jobba fanns det inte så mycket att göra så jag tog mitt te och gick in i ultraljudsrummet som var helt nedsläckt, satte mig på en stol och drack mitt te i lugn och ro. Den enda anledningen till att jag reste mig upp och gick ut ganska snabbt var att det hade varit sjukt pinsamt om någon upptäckt mig där inne.

TRÖTT var ordet. Hejrååå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0