Förkyld

Jag har gått och blivit förkyld. Antar att det var på Sös som jag blev smittad för jag var ju på en diabeteskurs där förra veckan måndag-torsdag (skriver mer om den sen). På fredagen när jag var ledig kände jag mig lite hängig, var tung i huvudet och hade ont bakom ögonen. Sen minns jag inte mer av fredagen för jag var så trött. På lördagen var jag väl vad man kan kalla förkyld. Jag har inte varit förkyld sen Sydafrika, för 1,5 år sedan. Tycker det är rätt duktigt. När jag gick i skolan var jag väl förkyld normalofta men sen den slutade har det bara varit en 2 månaders förkylning i Sydafrika och sen inget mera snor. Nu tar jag igen den förlorade tiden.

I helgen har jag varit hemma hos min farmor som också var förkyld. Vi hade en liten sjukhelg. Dock en mysig helg trots förkylningarna. ♥

Idag är jag tillbaka på jobbet. Det var bra att jag var ledig hela helgen för då hann jag bli förkyld (förut när jag gick i skolan blev jag nästan alltid förkyld på loven eftersom att kroppen då slappnade av och lät sig bli sjuk. ganska smart faktiskt). Kroppen behöver vara sjuk ibland tror jag, annars går den och bär på en massa dumt som gör en trött.

Det har varit skönt att ha sluppit snyta sig men det är rätt skönt att få lite kontrast till att hela tiden vara frisk. Är jag "sjuk" (gillar inte att kalla mig sjuk vid en förkylning, jag blir iallafall inte så sjuk av dem. sjuk är man, enligt mig, när man ligger helt utslagen i sängen alt. går och kräks, alla andra saker vet jag inte vad man ska kalla) nu så kommer jag väl känna mig jättepigg när jag är frisk :D

Förresten så börjar jag få ont i halsen nu. Förkylningshalsont, tjock och brännig hals. Ska bli skönt att komma hem sen :)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Krya på dig!

2011-04-19 @ 19:37:48
URL: http://veronicasadventure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0