Dåligt

Igår var jag ledig men jag mådde inte så bra så det var ju bra att jag slapp jobba :) Vet inte varför jag mådde dåligt men så fort jag tänkte på mat (typ kött) så fick jag kräkreflexer (det är inte helt över idag men mycket bättre, hehe). Var dock hungrig som en gnu hela dagen.
Jag var med mamma i stan på några ärenden och vi åt lunch på Hälsans hus, mmm! :) Efter maten åkte vi till Bromma och upptäckte att de hade massa affärer inomhus där :D Gick även in i djuraffären för att få pengarna tillbaka för lilla Majken och jag passade på att titta på alla söta kaniner och kom på att jag saknar Ronja väldigt mycket eftersom att några av kaninerna var så lika henne ♥
Det är riktig vinter nu, eller mest igår. Jesus min guuuud vad snöstormigt och kallt det var. Vintern är rätt vacker men det ska helst inte blåsa och snöa. Snön ska bara ligga där och se fin ut, och det ska glittra för att det är så kallt. Förra året vid den här tiden var jag i Sydafrika och missade hela hösten. Kom hem den 18/12 och då var det ca -20 grader och massvis med snö. Man borde egentligen åka bort över hösten varje år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0