Some days...

När skrev jag sist? Oj i måndags. Trodde det var i tisdags. I tisdags somnade jag iaf framför äntligen hemma, och sen när jag vaknade strax innan 10 så bestämde jag mig för att gå och sova. Jag somnade innan tio! Drömde jättemycket märkliga saker den kvällen. Kanske ska dela med mig av en dröm.

Först vaknade jag av en mardröm, säkert inte långt efter att jag somnat. Den var så läskig och jag var så rädd när jag vaknade att jag drog täcket över mig. Den handlade om att jag mötte en 13-årig kille när jag gick genom en skolgård på kvällen. Han mumlade för sig själv och jag tänkte att han säkert skulle döda mig. Men han attackerade mig inte när vi möttes så jag trodde att jag klarat mig. Men så vände jag mig om, och då gick han efter mig. Jag började springa men verkade inte komma någonstans. Han gick jättelångsamt men kom ändå bara närmre och närmre.

Det var inte den jag skulle berätta om. Den andra, som inte är en mardröm, som bara är väldigt mystisk, kommer i ett inägg senare idag.

Mer om dagarna som gått. Jag har varit hemma och vilat så mycket att jag inte ens har suttit vid datorn. Har inte fått någon riktigt dum förkylning, är bara förkyld i vänster näsa och det går inte att snyta sig trots att jag ibland låter jättesnorig när jag andas genom näsan. Det är något fel på vänster sida av mig tror jag. Har nämligen nått lock i vänster öra som har varit där hela veckan. Nu behöver jag bara öppna munnen och prata så typ susar det i örat. Eller det trycker, fast inte så att det gör ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0