Dagens sanning

När jag kommer hem hoppas jag att internet fungerar. Ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, imorgon ska jag ut men vänner.

Eftersom att jag har koll på allt (tro mig, jag har väldig koll, på allt) så vet jag att Celine inte är hemma ikväll så där kan vi ju ta bort en konkurrent. Pontus däremot lär vara hemma och går det ingen bra fotbollsmatch på tv så sitter han nog med datan. Hoppas nästan på att Petter är hos oss, då är den stora fina tv:n med alla bra kanaler ockuperad... men datan är fri.

Har jag riktig tur är bredbandet fixat och då kan jag för första gången på evigheter sitta vid min stora data.

Har för mig att jag har lite bilder på Cameron (jag har väl döpt kameran till det?) som ska in i någon data. Det är Linköpingsbilder, bilder på min klocka, säkert några snygga bilder på mig och kanske några mindre snygga. Vi får se.

Nu ska jag jobba vidare, tiden går segt när det är såhär lugnt och fredag. Förresten var det en smart man här förut och han påpekade att det var väldigt lugnt här, samtidigt som det är mycket på andra ställen. Till de som säger att jag har det väldigt lugnt brukar jag säga att jag bara är väldigt effektiv och gör mycket saker väldigt snabbt (stämmer väldigt bra). Den här mannen sa iallafall: det är nog för att ni jobbar så snabbt här så allt jobb blir klart på en gång. Dagens sanning :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0