Ki-box

Precis kört ett ki-box pass på gymmet. Det gick super förutom att musiken dog i slutet.
Nu tror jag att jag ska hänga med pappa och Pontus och åka skridskor. Egentligen borde jag sitta här och plugga tills det att jag dör, men vad gör det om jag skjuter upp pluggandet några timmar. Har ju skjutit upp det hela lovet så några timmar till är väl ingen fara. Hehe.

Jag borde byta tillbaka lånemobilen mot min mobil. Det som är bra med lånemobilen är dock att den har ett spel som är jättekul att köra när man inte har något bättre för sig, vilket händer ganska ofta för mig. Sen så är det ju en Ericsson-mobil <3 Men jag har inga hörlurar till lånemobilen... Ska jag byta tillbaka till min dumma Nokia-mobil så får jag göra det ikväll. Måste ju ha in musik på den och eftersom att jag ska till mamma imorn måste jag ju göra det ikväll. En till anledning till varför jag ska byta mobil är att det kanske är snällt mot mamma att hon får sin mobil tillbaka. Ja, min lånemobil har jag lånat av mamma.

Nu måste jag nog göra mig iordning om jag ska åka skridskor.. Yay, det måste vara det bästa som finns att åka runt på is, frysa och få ont i fötterna. Men är det sportlov måste man ju sporta lite I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0