Tjabba tjena hallå

Vilken skön dag det här har varit.

Först bild som sagt där jag och Tess hade designtävling. Vi lekte med kludd och tävlade om vem som kunde göra finaste lussebullen, finaste femman, finaste snögubben och självklart också den finaste sköldpaddan. Roligt. Det är farligt att vara alltför seriös sådär tidigt på morgonen.

Kan hoppa över att prata om den tråkiga opponeringen, men efter den satt Sandra och jag och övade lite smått inför högskoleprovet på lördag (!). Jag gick till bibblan och konfronterade biblioteksgubben. Han bara: Ja vi kan väl gå och se om den ligger där alla andra sådana tidningar ska vara. Och så gick han och hämtade en pärm i vilken han på en gång hittade tidningen. Onödigt att inte kolla efter att man har tidningen innan man skickar ut en påminnelse! Men nu ska jag inte vara arg, meningen att det här inlägget skulle vara aningen positivt.

Sandra och jag åt mat och satt sen och filurade lite över religionen innan vi gick till cafeterian och köpte kaffe och kaka. Jag köpte kaffe! :O Vi gick in med våran lilla fika i stora salen där vi skulle kolla på filmen Guds stad. När vi klev in där blev vi välkomnade av killarna, Axel, Freddie, Anton och Jacob, som tyckte att det var kul att det kom tjejer. Okeeej.

Guds stad var helt klart sevärd men huuuu vad hemsk den var. Jag var nära att börja gråta och tänkte: nej nej nej, inte börja gråta i skolan! I slutet av filmen insåg jag att det inte var på riktigt. Det kändes ju som att allt var verklighet, som om någon filmat det med en dold kamera. I eftertexten stod det ioförsig att filmen var baserad på en riktig händelse. Alltså usch! Men den var helt klart värd att se, man kan nog behöva få se sånt där, som får en att öppna upp ögonen för de problem som finns på vissa ställen. Seriöst, hur kan det finnas sånt där på riktigt? Jag förstår inte...

Kommentarer
Postat av: KelocC

sv: Jo jag vet men det är typ så.. men jag känner att jag vill göra någonting..

Haha okej jag ska prova de nån dag ;D men inte så sugen på att fota just nu..om jag inte går ut och göra de.. men jag har fått sån huvudvärk nu också så känner mig inte motiverad för nånting..

2008-10-22 @ 17:46:09
URL: http://kelocc.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

Måste säga att du har bra låtar i iPoden där. :p Puss

2008-10-22 @ 18:07:57
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

Sv: Jag gillar ju Miss Independed med Neyo och Put your records on. :) Sen är If I were a boy med Beyonce skitbra med. :) Puss

2008-10-22 @ 18:24:25
URL: http://angos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0