Pluggeliplugg

Jag tycker att det har varit väldigt lite plugga plugga-tjat här i bloggen på senaste tiden. Så jag tänkte tjata om att jag måste plugga nu.

Ska läsa ut en Eng-bok till på måndag. Har läst 46 sidor och den är väl 300 någonting? Inte är den kul heller, kommer ju aldrig in i den. Jag gillar när det händer saker på en gång. Inte intresseväckande inledning i denna bok inte.

På onsdag har vi "tenta" i Straff- och processrätt. Yey! Läsa hela boken på dryga 100 sidor. Alla som har läst juridiska grejsimojser vet ju att det inte är världens roligaste språk. Har dock blivit van vid språket nu tack vare boken vi hade i Civilrätt A. Men yey ändå. Kanske är det inte nödvändigt att kunna innehållet, för det viktigaste verkar ju vara att kunna slå i lagboken, så det får vi göra på lektionerna, eller så sitter vi bara och tittar in i väggen. Annikki gillar nog inte att ha mkt att göra. Eller så har hon för mkt att göra utanför skolan så att hon inte orkar vara aktiv där. Förutom att springa ifrån lektionen och svara i telefonen sin. Hatar hennes telefon!

Puh, skönt att skriva om skolan och klaga på den. Har haft lite i skolan de senaste veckorna och har inget mer sen i skolan efter onsdag nästa vecka. Det känns faktiskt konstigt att komma hem och inte ha något att plugga till, man är ju van vid det.

Förra terminen pratade Benita (eng-läraren) om hur man skulle plugga och då sa hon att man inte skulle göra det på fredagar. Sen dess har jag nästan aldrig pluggat på en fredag, men nu är jag nästan sugen på att plugga. Att läsa en bok kan ju inte räknas som plugg? Benita skulle säkert älska mig om hon såg att jag läste boken idag ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0