Bad i havet och thaimat

Imorse, när jag suttit på bussen i 5 min, ringer min mobil. Det är Malin som säger att den första lektionen är inställd. Åker ändå till skolan eftersom att det inte är säkert om vi har matte eller inte. Men det slutade med att det inte blir ngn matte. Alltså inga lektioner alls. Jag och Malin åkte därför hem till henne och fixade mackor och gick ner till Eriksvik badstrand och badade och solade. När vi legat där och läst ett tag gick vi tillbaka till henne, uppför världens längsta och brantaste backar. Väl uppe spelade vi GTA och gjorde faktiskt bra ifrån oss :P

När klockan var runt 5 tog jag bussen till Sickla där mamma hämtade mig, vi åkte till Sös för att hälsa på morfar som ligger inne för gallsten.

När vi varit där ett tag åkte vi genom stan för att hitta ett ställe att äta på, men det slutade med att jag kom på den fantastiska idén att köpa mat på den thailändska restauranten Korat i sickla. Så, det blev middag därifrån. För min del friterad kyckling med ris och sötsur sås. Allt var jättegott och jag har lite kvar som jag tänkte värma senare om jag blir hungrig :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0