Gårdagen och dagen

Gårdagen:
Grillkvällen hos Jessica var hur lyckad som helst. Väldigt god mat och roligt sällskap. Jag fick sköta grillen, vända på köttet och så. Det borde väl vara värt en vuxenpoäng? hehe.
Senare drog vi iväg till Storängen för fyllebrännboll med klassen. Jag gjorde ett frivarv men spillde ut all dricka på kläderna istället :P Sen satt vi och bara umgicks med varanda och jag blev förvånad när Jacob kom ihåg vad jag heter i efternamn. Jag menar, han har sagt fel namn till många i klassen förut (förnamn alltså) och nu var han dessutom lite full :P Duktigt säger jag bara. Vi körde även ett kortspel som hette "Fuck the dealer". Jag tog bussen från Slussen kl 1.

Dagen:
Idag vaknade jag kl 10, borde ha varit tröttare än jag var tycker jag men det var asvarmt i mitt rum. Kunde helt enkelt inte ligga kvar. Gick upp och dushade och sedan gick jag ner och tog en smoothie till frukost. Efter typ en timma mådde jag dåligt. Vet inte om det var för frukosten eller om det var för att jag legat ute i den stekheta solen och fått solsting :P Brukar må dåligt när jag blir varm. Mitt illamående resulterade i att jag la mig i soffan och halvsov till Julkalendern á 1996 :P Nu mår jag bra igen och har gjort rent trallen på framsidan, ska försöka olja in den ikväll.

Ha en bra kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0