Fixa håret på C

Kom precis hem. Såg ett stor kuvert från sös till mig. Trodde att det var en kallelse till kontroll men icke icke. Det var massa papper att läsa och fylla i om mitt sommarjobb. Jag blir så arg, de skriver så oklart. Tex : fyll i den gröna blanketten om du beräknar tjäna mindre än 17400 år 2008. Men fanns det någon grön blankett? NEJ! Dessutom ska jag ju fylla i hur mycket jag kommer tjäna. Men går det att räkna ut det när jag inte har fått reda på mina arbetstider? NEJ!

I alla fall så blev jag så arg efter det där läsandet så jag tänkte att jag skulle sitta vid datorn och avreagera mig lite. Fast precis när datorn satts igång ropar mina lillasyster att hon vill att jag ska locka håret på henne. Hon har ju avslutning idag. Jaha tänkte jag.

Så nu ska jag locka håret på henne. Får se hur det går med en oanvändbar vänsterarm. Går väl om jag inte måste sträcka ut den. Har gått runt och försökt hålla den 90 grader hela dagen, ioförsig är det inte så svårt, för den vill inte ramla ner. Tror att muskeln är lite trött. Eller kort eller vad det nu kan vara.

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0