Året för 08orna

Kom precis hem från Sofia vilket innebar en 15 minuters promenad i detta hemska regnväder. Otroligt jobbigt att promenera i nästan bara uppförsbacke kl halv fem på natten när kroppen sover, och när man ätit en massa chips och choklad.

Kvällen hos min vän Sofia började kl 20:30. Ida och Emelie var också där. Singsstarsjungande från 20:45 - 23:55. Emelie begav sig hemmåt 23:30. 23:55 gick i alla fall tre glada tjejer ut i ösregnet, medtagandes pommac och tre glas. Ida sprutade ner sig själv och lite J & S med pommac och sedan stod vi och kollade på alla raketer :) Filmade också så att jag har något kul att titta på senare. Efter en dryg halvtimma gick vi mot Älta gård och när vi efter 20 min var där gick vi hem till Sofia igen. När vi stod utanför hennes dörr kom vi på att vi ju skulle till Ida för att hämta någon film. Så vi gick till hennes hus som ligger i samma område. Hemma hos Ida klappade vi hennes hund Titti men också Tittis valp som de var hundvakt åt. Den hette Tindra och var urgullig. Sedan dess har vi kollat på Corpes Wife (?) och lite av en väldigt färglad film på tv4 som hette Dick Tracy.

Så vad händer 2008? Jo jag fyller 18 och kan också ta körkkort. Tvivlar på att jag kommer göra det men aja. Dessutom har jag kanske mitt sista riktiga sommarlov :O Men om jag pluggar vidare som jag nog kommer göra får jag väl sommarlov?

Resten är fortfarande ett mysterium. Undrar då verkligen vad som kan hända detta år, året då det bara föds 08or.

Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna :)

Gott nytt år allihopa :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0