Skärp er!

Ja, en underbar tisdag. Den började bra i alla fall, med en föreläsning om kulturmöten. Föreläsarna hette Jerry Steele (från USA och bott i Sverige i 18 år) och Margareta Hammar (Svensk som bott i L.A. och medverkat i ngt Seinfeld avsnitt). De var hur roliga som helst med sina ståupp-nummer :D
Nu fortsatte ju inte dagen som jag tyckler att den borde ha gjort. Genus och identitetsföreläsning med 2 tråkiga lärare. Jag insåg också, eller rättare sagt bekräftade mina misstankar, om att jag inte gillar genus-prat. Och det gör ju inte hela saken bättre att hälften av lyssnarna var från en annan klass, tjejer som inte har någon respekt för ngn och tror att de är bäst på precis allt. Kanske inte alla men några i alla fall.
Sen så var det bild och jag hamnade olyckligtvis vid samma bord som de skrikiga tjejerna. Alltså, en av dem pratar med någon kille i telefonen om en bild på en haj som hon har ritat. De diskuterar badankor :S Och hur vet jag detta? Jo, hon stängde av radion och satte på högtalartelefon på sin mobil. Gahh!
Lite mogen kan man väl ändå vara om man går i gymnasiet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0