Fredag den trettonde

För er som inte vet är det fredag den trettonde idag. De har bara gjort något fel i kalendern...

*Började med att jag glömde min klocka hemma. Känner mig handikappad utan den :(

*I slutet på skoldagen råkade jag, på något konstrigt sätt, riva sönder retorikpappret som jag skulle ha senare på dagen. Rev sönder det på värsta stället också: där det var ihophäftat.

Malin och jag skulle med vår juridikklass till sthlms universitet och lyssna på retorikstudenter som höll sina tal:

*Fick bråttom på donken eftersom att det alltid ska ta hundra år att göra en mcfeast fullkorn! (måste även säga att jag fick säga till kassatjejen att de ropade ut att mcfeast fullkorn var klar!)

*Tunnelbanan skulle gå från slussen 17:19 och precis när vi kommer upp till banan, kl 17:19, kom ett tåg. Jag, som knappt vet hur man åker till hötorget, litade på att Malin skulle sätta oss på rätt tåg. Det var dock FEL tåg och vi kom till Ropsten. Fick jättebråttom och jag var tvungen att ringa till min retoriklärare. Kom fram till universitetet precis klockan 18 när allt började.

*När allt var klart åkte vi tillbaka till slussen. Jag var överlycklig för att jag passade in min buss jättebra. Den skulle gå om bara 5 min. Bussen kom 3 minuter för sent, gick sönder efter ett tag och vi stod stilla på Henriksdalsbron i 20 minuter!!!

*Värkligen en bra dag att komma hem sent på eftersom att jag har prov imorgon och inte har pluggat speciellt mycket. Måste ju få bra på det här för att få MVG (tror jag).

Fast man ska ju se det positivt (a). Man kan ju inte ha två otursdagar i rad, så imorgon kommer säkert det där provet att gå bra. Dessutom har jag sovmorgon, så dagen börjar bra. Och borde fortsätta så!

Kommentarer
Postat av: David

Du verkar ha haft en rolig dag :P

2008-12-15 @ 23:37:37
URL: http://davidhall.blogg.se/
Postat av: richard

asså.. de är fan tisdag idag.. och, igår måndag... tror jag? :O

2008-12-16 @ 01:21:24
Postat av: Malin

skyll på mig du bara ;)

2008-12-17 @ 07:24:51
URL: http://killingseagull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0