Sommarlovskänsla

Klockan är 15:00 och klassen går in i klassrummet på våning 3. Jag sätter mig längst bak brevid elementet och väntar på att läraren skall komma. Lite försenad är hon med förklaringen att hon avslutat en kurs idag. Precis som vi ska göra nu. Det har varit jättekul och lärorikt med akutsjukvård men jag är glad över att slippa 2 lektioner nästa vecka. Min kropp vill inte sitta kvar på stolen, den vill bara hoppa upp och ta diplomet (livräddardiplom som är bra som merit när man söker jobb). Jag är nog som en 1a klassare som frenetiskt och spänt väntar på att få sommarlov, det första sommarlovet. Jag är medveten om att det inte alls är sommar, utan regnig och varm december men den där känslan var precis som sommarlovskänslan man hade förr. Tillslut får jag beviset på kursen och upptäcker då att min, enligt mig, virriga lärare har stavat mitt efternamn med v istället för f, något som är väldigt störande eftersom jag alltid har irriterat mig på lärare som inte förstår att mitt efternamn ska stavas med f. De har ju tillochmed en klasslista att titta på. Hur svårt kan det vara egentligen?

15:30 går jag glatt ner mot bussen. När jag sitter på bussen tänker jag på vad Christine frågade mig och Jessica vid när vi satt och åt lunch.
Chris: Är du hemligt kåt på någon i skolan då, Jessica?
Jess: Nej (lite generat), jag är faktiskt inte det.
Jag:
Skrattar väldigt mycket.
Kommer på mig med att fånle vilket jag slutar med på stuberten. Hoppas ingen såg mig.

Och så alla vet, Christines sätt att ställa frågan lät faktiskt inte så pervers som det gör när man läser. Hihi, hur kan man bara komma på en sådan fråga sådär på en gång :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0