Promenad i regnet

Idag fick jag tillbaka mitt spanska prov och såg att det stod VG längst upp i högra hörnet :D Det var inte så mkt slarvfel heller, utan mest saker som jag inte hade förstått mig på eller som jag bara inte lärt in...Det är bra.
   Efter 3 roliga lektioner åkte jag och Christine in till stan och julhandlade. Det äckelregnade och var fuktigt och ruggigt. Fy på detta väder, jag vill ha blå himmel och sol. Ingen snö tack, då blir det bara halt och slaskigt. Jag vill inte bryta någonting iår. Inget annat år heller för den delen. Åter till ett regnigt gamla stan där jag och C hittade en liten affär med superbilliga saker. Där kunde man verkligen köpa julprydnader. Något som där kostade 39 kunde nog ha kostat 100 i en närliggande butik. Kanske tittar jag in där imorgon eftersom jag ska fika med Emelie i stan då.
   Imorgon lördag är det även julmarknad tvärs över vägen, vid älta skola alltså. Hinner dit tror jag och det skulle vara kul. Ja, det är bara tråkiga saker som säljes men ibland kan man faktiskt hitta en påse med goda hembakade chokladbollar. D e najs.
   Jag kom hem från stan vid 18 och efter en stund gick jag och Celine en långprommis med Enya och Elektra. Resultatet blev två små blöta "frallor" och en halvblöt Jenny och en blötare Celine.

Nu ska jag äta middag, sen blire Idol. Man måste ju se vem som vinner, även om jag inte sett ett avsnitt tidigare ^^
   
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0