Update

Djur är det bästa som finns. Ville bara säga det. Man kan såklart inte ersätta den som är borta, den är alltid saknad. Men ett nytt djur, det är någon ny att älska. Någon som man kan älska lika mycket som den som man saknar.

Idag har jag varit hos farbror doktorn och han sa att min hals såg röd och irriterad ut så jag fick hostmedicin. Det känns som att det var bara för att han sa det där som min hals har börjat göra ont. Det gör liksom ont när jag sväljer, eller ja annars också egentligen. Antar att den är svullen. Dessutom har jag något ärr inuti mitt knä, det är därför det är svullet. Jag kanske inte sagt det men jag ramlade för 3 veckor sen när jag var ute och sprang, hehe.

Jag sitter iallafall på jobbet och tycker synd om en gubbe som är sjuk och fortfarande väntar på en transport som skulle komma 4. Tydligen har de haft mycket att göra på "liggande transport" och visst, jag tror att de gör sitt bästa men seriöst, är det acceptabelt att man ska få vänta på att åka hem i över 3 timmar? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0