Cosmo

Igår hade jag sjukt kul :D Hela dagen var bra. Först firade jag Emelie hemma med hennes familj, sen åkte hon och jag vidare in till stan för att träffa fyra av hennes kompisar. Lotta, Marre, Ywwe, Madde, Emelie och jag fikade på Café 60. Satt där ett väldigt bra tag tills alla började frysa.

Vi 18 åringar (det känns underbart att säga att man är 18!), vilka var jag, Emelie, Ywwe och Madde, drog vidare till en bar på Malmskillnadsgatan. Soft bar hette den. Där satt vi och tog en massa drinkar. Nästan förvånad över att vi inte blev utslängda :P Alltså det var galet kul. Underbara tjejer :D Måste göras om!

Viktigt! Jag testade en Cosmopolitan!! Och den var supergod :)

Haha, ja nu är jag supertrött för jag sov bara 2 timmar inatt. Jag fick ju ta med mig Emelie med mig hem hit. Ville ju det också såklart ;) Kände också att det var bäst så eftersom att hon inte kunde gå rakt. När vi kom hit vid halv 2 så satte vi oss vid datorn, åt mackor, gick och la oss. Emelie sov typ en timme, jag låg vaken. Sen ringde någon kille från baren så då vaknade Emelie till och sen somnade vi typ aldrig. Gick ner och gjorde te medan E pratade med en 91a i telefon :O Sen så gick vi ut och stod i det kalla gräset ett tag (?). Var ju meningen att vi skulle sova sen men det gick sådär. Jag somnade halv 7 och E somnade 8 tror jag. Väckarklockan ringde 8:30. KUL!

Så jag är hur trött som helst och nu ska jag in till stan och fika med några tjejer i klassen. Vet inte vilka än men det ska bli trevligt :D Hmm, jag måste typ äta något. Åt bara några mackor till frukost visst :O Ops!

Kommentarer
Postat av: Julia

haha låter som en trevlig kväll! cosmopolitan är naaaajs

2008-08-06 @ 23:13:06
URL: http://gerdau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0