Flumm



Det var alltså de här damerna som jag fikade med. Malin o Christine. Efter en fika på café 60, där jag förövrigt drack en chaite med något konstigt i eftersom att jag blev lite småflummig, så följde jag med Christine när hon skulle klippa sig. Satt och läste i en tidning som jag tror hette NU! och där läste jag bland annat att Sarah Jessica Parker har tagit bort sin vårta. Ja, i tidningen kallade dem det ett födelsemärke, men alla vet ju att det är en vårta.

Efter klippningen gick jag runt med C och kollade på bärbara datorer. Hela tiden sa jag: Åhh, den här var snygg! Och C påminnde mig om att det inte bara är utseendet som räknas. Nähä? :( haha.

I slussen mötte jag Malin, en annan Malin. Självaste Malin Hansson. Alla på bussen måste ha trott att vi gick på någon drog eller så. Jag vet ju inte vad Malin gjort innan men jag hade då inte tagit något. Om det inte var chaitet :O

Jisses, imorn börjar skolan och Malin Köld är min idol. Jag ska göra allt som hon! Så jag ska lägga mig tidigt är det tänkt. Har 40 min på mig att vara vaken på.

Jaja, hejdå. Jag känner att det här blev lite flummigt här och var. Alltså det var något i chaitet. Btw, jag har inget halsproblem längre. Eller lite, men det är inget man märker nu. Jag kanske är som en bil som stått för länge och behöver åka lite. Alltså min röst behövde bara vara aktiv tillräckligt länge? Eller nått sånt.

Hmm, ja hejdå var det ju.

Kommentarer
Postat av: Malin

Måste du lägga upp fula bilder på din idol..? ;)

2008-08-21 @ 15:33:06
URL: http://killingseagull.blogg.se/
Postat av: Christine

Haha, my gosh vi såg lite smålulliga ut på bilden! :P

2008-08-21 @ 23:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0